«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!


Η κατάθεση αυτή είναι ένα μικρό χρέος προς το ελληνικό πνεύμα που τόσο βάναυσα κακοποιήθηκε και κακοποιείται ακόμα από τον εβραιοχριστιανικό σκοταδισμό, όπως και από κάθε λογής άλλους “ελληνολάτρες” και εμπορευόμενους τα πατρώα αισθήματα.

Ο Ελληνισμός υπέφερε τα πάνδεινα από την πανουκλιασμένη λαίλαπα της εβραϊκής συμφεροντολογικής θρησκοληψίας.

 Τα ανωτέρω αναφέρονται σε όλες τις μορφές της εβραϊκής θρησκείας όπως ο Ιουδαϊσμός, ο Χριστιανισμός, ο Ισλαμισμός κ.λ. Δεν εννοώ τους Εβραίους σαν έθνος. Ο Εβραϊκός ή Ιουδαϊκός λαός, είναι ένα έθνος όπως τόσα άλλα επάνω στη Γη και έχει δικαίωμα να ζήσει, να ευημερήσει και να πιστεύει ότι θέλει. Δεν δικαιούται όμως να κάνει εξαγωγή θεών και θρησκειών. Εννοώ την ολοκληρωτική ιδεολογία των Βιβλικών Θρησκειών.
Αυτές οι θρησκείες ώθησαν τους ηγέτες των κρατών που επικράτησαν, να καταστρέψουν εκατομμύρια έργα τέχνης, να κάψουν εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικά και άλλα βιβλία, να κατακρημνίσουν ναούς και τεμένη, να σφάξουν μύστες και ιερείς τους Ελληνισμού και των άλλων θρησκειών (όπως είχαν κάνει παλαιότερα οι Ινδουιστές σφάζοντας τους Βουδιστές και το αντίστροφο), να κλείσουν τις φιλοσοφικές σχολές, να εξορίσουν τους δασκάλους της φιλοσοφίας στην Περσία, να απαγορέψουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι το 1896, να κάψουν τις εγκαταστάσεις των Ελευσινίων Μυστηρίων μαζί με τους μύστες, να δολοφονήσουν αμέτρητους Έλληνες, να κατακρεουργήσουν την φιλόσοφο Υπατία με ηθικό αυτουργό τον πατριάρχη “άγιο” Κύριλλο, να εξοντώσουν εκατοντάδες χιλιάδες “αιρετικούς” με τις ευλογίες της Ανατολικής Ορθοδόξου, της Δυτικής Παποκαθολικής και των Προτεσταντικών εκκλησιών.

 Εφάρμοσαν κατά γράμμα τον εβραιοχριστιανικό διάταγμα του Ρωμαίου αυτοκράτορα “Ες έδαφος φέρειν παν ελληνικόν”. Ακολούθησε το κάψιμο των αντιφρονούντων στο Ανατολικό Ρωμαϊκό Κράτος (Βυζάντιο), η Ιερά Εξέταση στη Δύση, η απαγόρευση της ελεύθερης σκέψης, η δολοφονία εκατομμυρίων Ινδιάνων στην Αμερική με την ευλογία της Εκκλησίας και του Πάπα, η αποικιοκρατική εκμετάλλευση, διαρπαγή και εξόντωση των λαών της Αφρικής, της Ασίας, των νησιών των ωκεανών Ειρηνικού και Ατλαντικού και της Ωκεανίας με την εξόντωση των αυτοχθόνων τους, οι νύχτες του Αγίου Βαρθολομαίου με την σφαγή των Διαμαρτυρομένων από τους Καθολικούς και οι Σικελικοί Εσπερινοί με την σφαγή των Καθολικών από τους Ορθοδόξους.  Ακολουθούν οι Τριακονταετείς, οι Εκατονταετείς και οι δυο Παγκόσμιοι πόλεμοι από τα λεγόμενα “χριστιανικά κράτη”, από τους λαούς που είχαν εμποτιστεί με το ανθρωποκτόνο πνεύμα του “θεού της Αγάπης” Γιαχβέ.

Ο Εικοστός μόνο Αιώνας έχει να μας παρουσιάσει:

 – δυο φρικιαστικά σκληρούς παγκόσμιους πολέμους μεταξύ των χριστιανικών λεγόμενων κρατών, με δεκάδες εκατομμύρια αδικοφονευμένους από όλα τα έθνη – και όχι μόνον Εβραίους όπως κοντεύουν να μας πουν οι εβραιόπληκτοι Ευρωπαίοι. Υπάρχουν χιλιάδες δολοφονημένοι Τσιγγάνοι και Γύφτοι. Μόνον οι Σλάβοι (Ρώσοι και άλλοι) ξεπερνούν τα 25 εκατομμύρια. Στην μικρή μόνον Ελλάδα πέθαναν από πείνα ή σκοτώθηκαν από τους χριστιανοφασίστες και ναζήδες κάπου 500.000 άνθρωποι!

Πόσο άλλαξε λοιπόν και εξημέρωσε τα ευρωπαϊκά έθνη ο Εβραίος “Θεός της Αγάπης”;

– σήμερα συνεχίζονται οι σφαγές Παλαιστινίων από τους Εβραίους.

– Εβραίων από εκστρεμιστές Μουσουλμάνους,

– Καθολικών από Προτεστάντες και Προτεσταντών από Καθολικούς του ΙΡΑ στην Ιρλανδία,

– Ορθοδόξων από Μουσουλμάνους και Μουσουλμάνων
από Ορθοδόξους στην πρώην Γιουγκοσλαβία,

– Μουσουλμάνων από Μουσουλμάνους ισλαμιστές στην Αλγερία και σε άλλα μέρη.

Και το θεάρεστο έργο των σημιτογενών θρησκειών συνεχίζεται προς δόξαν του “Γιαχβε”, που κατέχει την ευρεσιτεχνία.

– Αλλά και η ανακάλυψη των όπλων μαζικής και πλανητικής καταστροφής μαζί με τις μηχανές που ρυπαίνουν τα πάντα είναι έργο των εβραιοχριστιανικών κρατών, του λεγόμενου “Ελεύθερου Κόσμου” της Δύσεως (κύρια Ευρώπης
– Βόρειας Αμερικής).

– Μια προσεχτική παρατήρηση της ιστορίας των τελευταίων 2.000 ετών αποδεικνύει ότι ο κόσμος βρίσκεται σήμερα (μετά από 20 αιώνες χριστιανισμού) σε χειρότερη και πλέον επικίνδυνη κατάσταση από ότι πριν εμφανιστεί η εβραιοχριστιανική πανώλης.

– Δεν άλλαξε τίποτε η ιουδαϊκή αίρεση που ονομάστηκε χριστιανισμός. Μάλλον χειροτέρεψε τα πράγματα και η καλύτερη προσφορά στην ανθρωπότητα είναι να τα μαζεύει και να μας αδειάζει τη γωνιά, να πάει να χαθεί μέσα στη
Νεκρά θάλασσα απ’; όπου ξεκίνησε.

 Πριν 2.000 – 2.500 χρόνια ένας βασιλιάς ή πολέμαρχος μπορούσε να σκοτώσει πάρα πολλούς, αλλά δεν ήταν σε θέση να σκοτώσει όλους τους ανθρώπους, τα ζώα και τα φυτά. Οι σημερινοί καλοί χριστιανοί του λεγόμενου “Ελεύθερου Κόσμου” μπορούν να καταστρέψουν τα πάντα, ακόμα και τον ίδιο τον πλανήτη Γη. Που είναι η εξημέρωση και η καλυτέρευση του κόσμου που λένε οι ιεροκήρυκες και ον μουλάδες; Στο όνομα αυτού του θεού ευνουχίζουν εκατομμύρια γυναίκες και οι “πολιτισμένοι” χριστιανοί το θυμούνται μόνον την “Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας”

Αναλογιζόμενος λοιπόν τα φρικιαστικά εγκλήματα που διαπράττονται δεκάδες αιώνες στο όνομα του Γιαχβέ ή Χριστού ή Αλλάχ, αφουκραζόμενη τις κραυγές απόγνωσης των εκατοντάδων εκατομμυρίων θυμάτων τους στο πέρασμα της ιστορίας, τις ζωές των εκατομμυρίων θρησκολήπτων που πέρασαν από την Γη, χωρίς να ζήσουν τον έρωτα και τη χαρά γιατί το απαγόρευε το σαδομαζοχιστικό ανέραστο ιουδαϊκό πνεύμα, παραδίδω αυτό τα κείμενα στη δημοσιότητα ελπίζοντας ότι όσοι αγαπούν την αλήθεια θα τη βρούνε με μια πιο προσεχτική μελέτη της “Βίβλου” με τη βοήθεια τούτων των κειμένων ή και χωρίς αυτά.

Ψάξτε τις παραπομπές και θα βρείτε τις πομπές. Διαβάστε πιο προσεκτικά τη Βίβλο, μελετείστε την αντικειμενικά και θα την απορρίψετε με οργή και αγανάκτηση, τουλάχιστον τα απάνθρωπα και εγκληματικά σημεία της.

Σαν κείμενα χρησιμοποίησα την “Παλαιά Διαθήκη” έκδοση της οργάνωσης “ΖΩΗ”. Τώρα γιατί, αφού το παίζουν σεμνοί και ηθικοί μέχρι μανίας, εκδίδουν τέτοια πορνοβιβλία, με την έγκριση μάλιστα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και πρόλογο του καθηγητή της θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Παναγιώτη Μπρατσιώτη, βιβλία εντελώς ακατάλληλα δι’ ενηλίκους και ανηλίκους, είναι δική τους δουλειά. Ισως οι “Ζωικοί” και οι “Σωτηρικοί” μαζί με την Εκκλησία της Ελλάδος να ακολουθούν τη φιλοσοφία της ελεύθερης αγοράς και να τους ενδιαφέρει μόνον το κέρδος. Προπαγανδίζουν, διαδίδουν και πουλάνε αυτά τα πορνορυπαρογραφήματα όπως άλλοι πουλάνε όπλα, ναρκωτικά και πορνοταινίες για να διαφθείρουν τον κόσμο συγκεντρώνοντας άχρηστα πλαστικά ελάσματα (πλαστικό χρήμα) και μάλιστα με την εβραϊκή σφραγίδα του 666.

Η μετάφραση των λεγόμενων 70 ή 72 ή Ο’ με την ελληνιστική γραφή των αριθμών είναι το επίσημο κείμενο που χρησιμοποιεί η Ορθόδοξη Εκκλησία, που έγινε κατά διαταγή του “ειδωλολάτρη” Πτολεμαίου τον τρίτο π.χ. αιώνα. Χρησιμοποιούν μια παραλλαγή της αλεξανδρινής διαλέκτου με πολλούς εβραιοβαρβαρισμούς, σολοικισμούς και ανιαρές και άσκοπες επαναλήψεις.

Η Π.Δ. είναι η πηγή των Σημιτογενών θρησκειών

Η Ιουδαϊκή, η Χριστιανική και η Μουσουλμανική Θρησκεία θεωρούν την Παλαιά Διαθήκη “θεόπνευστη”, δηλαδή πως γράφτηκε καθ’ υπαγόρευση και έμπνευση του θεού προς τους (συνήθως άγνωστους) “θεόπνευστους” συγγραφείς αυτής. Τα “άγια” λοιπόν βιβλία των τριών αυτών θρησκειών είναι τα εξής:

– Του Ιουδαϊσμού η Παλαιά Διαθήκη.

– Του Χριστιανισμού η Παλαιά Διαθήκη και η Καινή Διαθήκη.

Ο Μουσουλμανισμός προσθέτει στην Παλαιά και την Καινή Διαθήκη το Κουράν ή Κοράνιο όπως το έλεγαν οι Βυζαντινοί. Αν ρωτήσετε έναν Τούρκο Μουσουλμάνο ποια είναι τα ιερά τους βιβλία θα σας απαντήσει με τρεις μόνο λέξεις: “Τορά, Ιντζίλ, Κονράν”, δηλαδή Μωσαϊκός Νόμος, Ευαγγέλιο, Κοράνιο.

Η λεγόμενη Καινή Διαθήκη αλλά και το Κοράν προϋποθέτουν απαραίτητα την Παλαιά Διαθήκη στην οποία παραπέμπουν συνεχώς. Ο ραββίνος Ιησούς ήταν τόσο φανατικά κολλημένος στους Νόμους του Μωυσή που διακήρυξε στην περίφημη “Επί του όρους ομιλία” του ότι είναι ευκολότερο να παρέλθει ο Ουρανός και η Γη παρά να παραβιαστεί μια “κεραία” (κάτι σαν υπογεγραμμένη) από το Μωσαϊκό Νόμο: “Ου γάρ ήλθον καταλύσαι τον νόμον αλλά πληρώσαι” (Κατά Ματθαίον Ε’;, 17,1Cool.

Τόσο η Παλαιά όσο και η Καινή Διαθήκη χωρίζονται σε “Βιβλία” συνήθως ανώνυμα, άγνωστου συντάκτη. Τα βιβλία χωρίζονται σε κεφάλαια και τα κεφάλαια σε εδάφια ή στίχους. Γράφουμε λοιπόν τα κεφάλαια με ελληνικούς αλεξανδρινούς αριθμούς και μετά από το κόμμα γράφουμε τα εδάφια με αραβικούς: Π.χ. Γένεσις Α’, 1-2 σημαίνει όχι το κείμενο είναι από το πρώτο κεφάλαιο της Γένεσης από τα εδάφια ή στίχους 1 έως 2.

Τα 5 πρώτα βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης λέγονται Πεντάτευχος ή Βιβλία του Νόμου (στα εβραϊκά και τα αραβικά “Τορά“, δηλαδή “Νόμος”) και είναι τα εξής: Γένεσις, Έξοδος, Λευϊτικόν, Αριθμοί, Δευτερονόμιον.

θεωρούνται “ιερά” και “θεόπνευστα” από Ιουδαίους, Ορθοδόξους, Καθολικούς, Διαμαρτυρόμενους Χριστιανούς, Μάρτυρες του Ιεχωβά, Σιίτες και Σουνίτες Μουσουλμάνους και από όλες της εβραϊκές, χριστιανικές και ισλαμικές αιρέσεις και ομάδες.

Οι θεωρητικοί των παραπάνω θρησκειών, ισχυρίζονται ότι γράφτηκαν από τον Μωυσή αλλά πουθενά σε κανένα βιβλίο δεν φαίνεται να είναι αυτός ο συγγραφέας. Αν έγραφε τη Γένεση ο Μωυσής αποκλείεται να ήξερε για τους Ασσύριους, αφού εμφανίστηκαν πολύ αργότερα. Πιθανόν να διηγήθηκε μερικά στοιχεία από τις γνώσεις που απόκτησε στην αυλή του Φαραώ, αλλά πουθενά δεν φαίνεται να είναι αυτός ο συγγραφέας της Πεντατεύχου. Μα κι αν ήταν, οι ραβίνοι αργότερα διαστρέψανε τα αρχικά κείμενα και τα κατάντησαν αγνώριστα. Μάλιστα στο τέλος του Δευτερονόμιου ο δήθεν συγγραφέας Μωυσής περιγράφει τον θάνατό του! (Δευτερονόμιο ΛΔ’, 5)

Είναι συρραφή διηγήσεων διαφόρων νομαδικών φυλών που διατηρήθηκαν προφορικά για πολλά χρόνια καν γράφτηκαν πολύ αργότερα, γι’; αυτό είναι και γεμάτα αντιφάσεις, επαναλήψεις και ανακολουθίες. Προέρχονται από πολύ διαφορετικές πηγές! Οι παραδόσεις χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες αναλόγως του τι υποστηρίζουν. Διακρίνονται καθαρά σε διηγήσεις των:

–  Ελοϊμιστών – Πολυθεϊστών, με σαφή επιρροή από τηνΑιγυπτιακή θρησκεία.

–  Γιαχβιστών, πιστών του άγριου ποιμενικού θεού Γιαχβέ ή Ιεχωβά ή Ιαβέ ή Γιαχού ή Βακχού των Μαδιανιτών.

–  Ζωολατρών που λάτρευαν το “Χρυσό Μοσχάρι” που κατασκεύασε ο Ααρών, φερόμενος σαν αδελφός του Μωυσή, και τον Χαναναϊκό Γάιδαρο!

–  Δευτερονομιστών, όπου συγκεντρώνεται το άγριο γενοκτονικό μίσος των Εβραίων ραβίνων εναντίον όλων των εθνών και ακόμα εναντίον των ζώων και των δέντρων των εθνικών. Γράφτηκαν μετά την καταστροφή του Ιουδαϊκού κράτους κατά τα τέλη του 6ου π.χ. αιώνα.

–  Ερανιστών, αυτών που έκλεψαν και στη συνέχεια τροποποίησαν μύθους, παραδόσεις, ονόματα και ιδέες των Ελλήνων, Αιγυπτίων, Βαβυλωνίων, Περσών ακόμη και Ρωμαίων.

Ένας από τους σκοπούς των βιβλίων αυτών είναι να μας πείσουν ότι οι Εβραίοι είναι ο εκλεκτός και περιούσιος λαός του εκδικητικού θεού των άξεστων νομάδων και φελάχων.

Τα 5 αυτά βιβλία περιέχουν πολλούς αναχρονισμούς και φαίνεται καθαρά η νόθευση των πρωτόγονων διηγήσεων. Αρκεί να αναφέρουμε πως ο μανιακός χρηματολάτρης Εβραίος συγγραφέας της Γενέσεως έβαλε μέσα στην διήγηση της Δημιουργίας και μάλιστα πριν ακόμα τελειώσει ο θεός του τα έργα του, ένα τοπογραφικό σημείωμα για το που βρίσκεται το καλό χρυσάφι και οι πολύτιμοι λίθοι. Στο ίδιο σημείο περιγράφονται ονόματα ποταμών και κρατών που εμφανίστηκαν τουλάχιστον 4 χιλιάδες χρόνια αργότερα σύμφωνα με την εβραϊκή μέτρηση του χρόνου (Γένεσις Β’;, 11-14).

Θα παραθέσω αρκετά αποσπάσματα και παραπομπές από την Παλαιά και την Καινή λεγόμενη Διαθήκη, για να ενημερωθούν οι καλοπροαίρετοι αναγνώστες και να φυλαχθούν από τη συναισθηματική, κοινωνική και θρησκευτική χολέρα που σέρνουν μαζί τους αυτά τα “θεόπνευστα” κείμενα τις “Αγίας Γραφής”.

Κάθε προσεκτικός αναγνώστης μπορεί άνετα να διαπιστώσει ότι η λεγόμενη Αγία Γραφή, δηλαδή η Παλαιά Διαθήκη και το συμπλήρωμά της, η Καινή Διαθήκη, είναι: αυστηρώς ακατάλληλα δι’ ενηλίκους και ανηλίκους βιβλία.  Διαβάστε τα και θα δείτε.

Για λόγους ευκολίας χωρίζω τα κείμενα σε 3 κατηγορίες:

1 Κοπροφαγικά, σεξουαλικά εγκλήματα, βιασμοί, ανωμαλίες, διεγερτικά με παραισθησιογόνα κ.λ.

2 Σαδομαζοχιστικά, φόνοι, γενοκτονίες, ρατσισμός.

3 Διάφορα.

Νομίζω ότι είναι καιρός να αφήσουμε τα εισαγωγικά και να μπούμε στην παράθεση των αποσπασμάτων τόσο από την Πεντάτευχο όσο και από τα άλλα “θεόπνευστα” βιβλία της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης, προϊόντα όλα του πνεύματος των εκλεκτού λαού του θεού!

Μόνο μια παρατήρηση ακόμα:

Οι Εβραίοι έγραψαν δυο βιβλία, την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη, σε διάστημα – όπως ισχυρίζονται – τριών χιλιάδων ετών. Οι Έλληνες στο ίδιο διάστημα έγραψαν εκατομμύρια. Είναι να μην τους φθονεί θανάσιμα το ιερατείο του “εκλεκτού λαού του Θεού”;

Φορέστε τώρα τις αντιασφυξιογόνες προσωπίδες και ακολουθείστε με. Στο τέλος εάν χρειαστεί, κάνετε μια γερή αποτοξίνωση και ζεστά λουτρά με νιτρικά άλατα για να καθαριστείτε. Ελπίζω να μην χρειαστείτε αποστείρωση ή λοιμοκαθαρτήριο!..

 Ιουδαϊκό Έθνος και Σιωνισμός

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να θίξω τους Ιουδαίους ή Εβραίους ή Ισραηλίτες σαν έθνος. Τους αρκούν τα βρισίδια που τους κάνουν οι ίδιοι οι προφήτες τους με πρώτο και καλύτερο τον Ησαΐα.

Απορρίπτω όμως τον Σιωνισμό σαν ολοκληρωτική και ρατσιστική ιδεολογία καθώς και το στήριγμά του, την Εβραϊκή Βίβλο, σαν επικίνδυνη, γεμάτη ψεύδη, απάτες και σκοπιμότητες. Σκοπός του Σιωνισμού είναι η παγκόσμια επικράτηση και παγκυριαρχία της ελίτ του Εβραϊσμού, η υπερκυβέρνηση ή “παγκοσμιοποίηση” όπως αρέσκονται να τη λένε τώρα τελευταία.

Το αντίδοτο σ’ αυτή τη χολεριασμένη λαίλαπα είναι το ελεύθερο και αδούλωτο ελληνικό πνεύμα, όπως το εκφράσανε οι αρχαίοι και νεότεροι σκεπτόμενοι Έλληνες. Αυτό είναι και το πιο μισητό πράγμα για τους Εβραιο-σιωνιστές και αυτό προσπάθησαν, χωρίς να τα καταφέρουν, να σβήσουν με την τρομακτική δύναμη των οργανώσεων και των σκοτεινών εταιριών που κατασκεύασαν μέχρι σήμερα καν εξακολουθούν να κατασκευάζουν και να διατηρούν.

Όλες αυτές οι προσπάθειες των φωτοσβεστών θα πέσουν στο κενό και δεν θα τα καταφέρουν. Το ελληνικό φως θα διαλύσει τα σκοτάδια και μαζί τους όλες τις εβραιογενείς θρησκείες όπως Χριστιανισμός, Ισλαμισμός και τα παρακλάδια τους. Όλα τα εβραϊκά κατασκευάσματα θα καταρρεύσουν όπως χρεοκόπησε και πολυδιασπάστηκε η Μασονία προς απογοήτευση αυτών που περίμεναν πολλά από αυτήν ή όπως κατέρρευσε ο Μαρξισμός, αφήνοντας πίσω του ερείπια, φτώχια και πόνο.

Το φως είναι πάντα δυνατότερο του σκότους. Το σκοτάδι θριαμβεύει μόνο προσωρινά μερικές φορές. Το Φως και η Ελευθερία του Ελληνικού Πνεύματος και όχι του Ελληνισμού με τη στενή έννοια θα είναι ο τελικός νικητής.

Με την ίδια οργή απορρίπτω και οποιαδήποτε ιδεολογία, θρησκεία ή εθνικισμό θέλει να επιβληθεί με τη βία σε βάρος των άλλων. Απορρίπτω και τον Χίτλερ που έσφαξε κυρίως φτωχούς Εβραίους αλλά και τους πλούσιους Εβραίους που δεν δέχθηκαν να τους εξαγοράσουν αλλά και τους σημερινούς εξουσιαστές του Ισραήλ που ξεσπιτώνουν τους Παλαιστίνιους.

Όλοι οι “-ισμοΐ” είναι επικίνδυνοι! ΠΗΓΗ NEMESIS

http://www.greatlie.com/

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

3 comments to Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!

  • allthaia

    AKOY ΚΥΡΙΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ..ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ..ΔΙΟΤΙ Η ΥΨΙΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΑΓΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΙΠΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ..ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ…ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..Η ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ…..ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ…ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ…ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ….ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ….ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ…!!

  • allthaia

    ΠΟΣΟ ΑΝΙΔΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ..ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ….ΑΛΛΟΥ ΑΝΤΙ ΑΝ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΡΑΞΑΝ….ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ..ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ…ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΠΥΘΜΕΝΟΣ..ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΝΤΩΝ…ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ…ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ..ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ…ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ..ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΑΛΙΑ…ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ…Η ΑΓΝΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΝ ΣΟΥ..ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ….ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ..!!

    • Αγαπητή φίλη αμφιβάλεις ότι είμαι Έλληνας; Είναι δικαίωμά σου και αυτό δηλώνει ότι είμαι Έλληνας γιατί πιστεύω στην δημοκρατία και τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και όχι στον δικό σου θεό ούτε αφορίζω την διαφορετική άποψη! Με απειλείς΄χωρίς να παρουσιάσεις ούτε ένα στοιχείο για να υπερασπιστής τον θεό σου; Όταν οι Έλληνες έμαθαν τον άνθρωπο να κατέβη από τα δέντρα πριν 17.000 χιλιάδες χρόνια που ήταν ο θεός σου τη όνομα είχε και γιατί άργησε να δηλώσει την παρουσία του όταν οι Αρχαίοι Έλληνες μεγαλουργούσαν χωρίς θεό, αλλά μόνο με αγάπη για τον άνθρωπο, μέχρι που ήρθε ο θεός σου με το φιλαράκι του τον διάολο και τα διέλυσε όλα και έφερε τον σκοταδισμό; Εγώ θα περιμένω να υπερασπιστής τον θεό σου με στοιχεία όπως θα κάνω και εγώ! Εγώ έχω γραπτά ντοκουμέντα από την αρχαιότητα για τους προγονούς μου που δεν τον ξέρανε πουθενά το θεός σου , ούτε τον ειχαν συναντήσει! Θα περιμένω τα δικά σου στοιχεία να κάνουμε διάλογο, να με φωτίσεις που έχω πάρει λάθος δρόμο! Και σε παρακαλώ παρεμπίπτοντος αν ο θεός σου γνωρίζει κανένα πολιτικό, εφοριακό, γιατρό να με βοηθήσει, θα κάνουμε καλή αρχή! Φυσικά εγώ που είμαι Έλληνας και θα σου μιλάω πολιτισμένα, αν στο επιτρέπει και εσένα ο θεός σου; Είμαι εδώ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>