«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΛΛΑΣ, ΓΗ ΙΕΡΑ…

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΗΜΑΡ…
ΚΑΙ ΞΕΝΗΛΑΣΙΑ

ΕΛΛΑΣ, ΓΗ ΙΕΡΑ…
ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΦΑΝΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΣ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΗ ΕΝ ΜΕΣΑΙΣ ΑΘΗΝΑΙΣ!!!
ΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ
ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΒΙΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΤΟΡΑΣ
ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΝΤΌΣ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥ ΨΕΥΔΟΔΙΕΘΝΙΣΤΟΥ.
ΔΙΟΤΙ, ΒΕΒΑΙΩΣ,ΔΕΝ ΗΓΩΝΙΣΘΗΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ… «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΩΝ …ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ,
ΑΛΛΑ ΚΑΤΆ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΝΤΩΝ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ 1821, ΤΟΥ 1912, ΤΟΥ 1919 ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.
ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΩΜΕΘΑ…ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟΝ» ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ
ΕΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΕΞΕΛΊΞΕΙ ΠΡΟΣ ΑΛΩΣΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΈΚ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΦΑΛΑΓΓΟΣ…
ΔΙ΄ ΑΥΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ(ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΟΨΙΜΩΝ)
ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΠΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ:
ΞΕΝΗΛΑΣΙΑ-ΞΕΝΗΛΑΣΙΑ-ΞΕΝΗΛΑΣΙΑ!!!
ΕΚΔΙΩΞΙΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΑΣΙΑΤΩΝ
ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΩΝ. ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΣ ΕΞΩΣΙΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥΤΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΝ ΕΥΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑΝ ΚΑΤΕΛΑΒΟΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟΝ ΤΟΥ 2004 (ΜΕ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ» ΧΡΗΣΕΩΣ Ή, ΜΗΠΩΣ, «ΚΥΡΙΟΤΗΤΟΣ»;;;) ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΆΘΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΑ
ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΤΟΣ(ΕΝΕΚΑ ΜΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ 62.000.000.000 ΕΥΡΕΩΝ!!!) ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ»
ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥΣ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ…
ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΔΙΤΗΣ(«ΚΥΡΙΑΚΗ») ΤΗΣ 12.02.2012! ΝΑΙ ΝΑΙ… Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ, ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΦΥΡΑΓΩΓΊΑΣ ΈΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΤΗΝ 12.02.2012 μ. Ά.Τ.. Ή ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΩΝ(ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ) ΤΩΝ… «ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ», ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ, ΑΙ ΟΠΟΙΑΙΣ ΑΠΕΡΓΆΖΟΝΤΑΙ, ΜΕΤΑ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ,
ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΟΜΙΛΟΣ NEOΠΛΑΤΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
-«Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ»
ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΝ «ΕΛΛΑΝΙΚΟΣ».
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑΝ «ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ».-
βασ.Ήρακλείου 28,2ος όρ.,γρ.11.-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΗΛΙΟΔΙΤΗ: ΩΡΑ:10.30 π.μ.-ΣΕΛΗΝΟΔΙΤΗ:ΩΡΑ:19.30μ.μ.-
8ον ΕΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ-
Διενεργούνται σεμινάρια έπί θεμάτων:
-ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΟΣ-
-ΝΕΟΠΛΑΤΩΝΙΚΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ
-ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ-
ΟΡΦΙΚΗΣ,ΟΜΗΡΙΚΗΣ, ΗΣΙΟΔΕΙΟΥ κ.ά. ΠΟΙΗΣΕΩΣ
& ΙΣΤΟΡΙΑΣ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ
Σεληνοδίτη,20ή Έλευσινίου 2012,ώρα 19.30 μ.μ.:
1.«Πλάτωνος:Περί Πολιτικής».
2.-Είσαγωγή είς τήν Άρχαίαν Έλληνικήν Γλώσσαν.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΙΣ: Βασίλειος Πελασγός-Γούσιος,δικηγόρος
Τηλ.:6944.810701.- ellanikos@gmail.com
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ytXtWh7WWhU

 Από Κώστα Βλάχο

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΕΛΛΑΣ, ΓΗ ΙΕΡΑ…

  • κουρεμένος

    Ελλάδα γη ιερή τιμημένη. Ξεχνώ για λίγο τα ζώα που την καταστρέψανε και θυμάμαι έναν γνήσιο Έλληνα τον Andrea Bonetti. Αν δεν υπήρχε ο Andrea Βonetti και το έργο του για τη λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας εγώ τουλάχιστον θα αγνοούσα την ύπαρξη αυτού του παραμυθένιου τόπου. Έχει μελετήσει διεξοδικά τη χλωρίδα και την πανίδα και ιδιαίτερα τους αφρικανικούς χαμαιλέοντες με τον μικρό πληθυσμό τους που είναι ο μοναδικός στην Ευρώπη. Η ενδιαφέρουσα πανίδα και χλωρίδα περιλαμβάνει ένα μεγάλο φάσμα ειδών μεταναστευτικών πουλιών, καθώς και αρκετά ενδημικά φυτά και ερπετά που σπάνια απαντούν αλλού. Η υψηλή βιοποικιλοτητα της περιοχής, σε συνδυασμό με την πλούσια ιστορία της και την εξαιρετική της ομορφιά, αναδεικνύουν τη Γιαλοβα σε ένα από τα πιο ελκυστικά σημεία της χώρας.

    • Φίλε μου βρέθηκα αρκετές φορές στην Γιάλοβα και είδα προσωπικά τους χαμαιλέοντες και θυμάμαι ότι την πρώτη φορά είχα μείνει με ανοιχτό το στόμα για το σημείο που τους έβλεπα, αφού είχα στο μυαλό μου τροπικούς παραδείσους πολύ μακρυά από αυτό το σημείο της γης! Και θυμάμαι ότι κάποια φορά είχα δημιουργήσει φασαρία για μερικές ακαθαρσίες και σκουπίδια στα σημεία αυτά. Με γύρισες αρκετά χρόνια πείσω που τα είχα βάλει με τους ξενοδόχους και την προστασία περιβάλλοντος που έκανε τα στραβά μάτια για να μην χάσουν οι ξενοδόχοι στα όποια μέτρα έπρεπε να παρθούν για την προστασία του οικοσυστήματος.Πόσα χρόνια πείσω με έφερες!!!!!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>