«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το 78% των Ελλήνων ακουσίως στο πλευρό της Άγγελα Μέρκελ

Σήμερα το 78% των ελλήνων βάση Δημοσκοπήσεων αλλά και η μεγάλη πλειοψηφία των διανοούμενων (αριστερά και δεξιά) θέλει να μείνει στο ευρώ. «Το ευρώ είναι ένα όπλο που δεν πρέπει να αφήσουμε» μας λένε.
Αυτό δείχνει ότι το 78% των ελλήνων δεν έχει καταλάβει το πρόβλημα. Ότι δηλαδή, αυτό το αίτημα της παραμονής, μας κρατά αιχμάλωτους γονατισμένους στο έλεος της Μερκελ και των δανειστών.
Όσο παραμένουμε στο ευρώ τόσο το κουμπί του άμεσου αφανισμού μας είναι στα χέρια των δανειστών. Εκεί παραχωρούνται και όλες οι παραγωγικές δυνατότητες μας ώστε να είμαστε αυτο που έχει ονομαστεί “φόρου υποτελείς”. Εσχάτως αυτό ονομάζεται φεντεραλισμός.
Ζώντας διαρκώς με τον φόβο της έξωσης το ευρώ από στοιχείο ομοσπονδιακής ευρώπης γίνεται ηλεκτρικό κολάρο στο λαιμό μας. Μόλις δεν εκτελούμε πρόθυμα την εντολή που μας δίνουν θα το πατούν.
Και ξέρουμε ότι αρκούν λίγες απειλές για να κωλώσουμε και να υποταχθούμε ως λαός σε κάθε όρεξη τους. Ακόμη και στο να θυσιάσουμε την Δημοκρατία ή πληθυσμιακές ομάδες ως τροφή στο μινώταυρο που εξελίχτηκε η Ευρώπη.
Το ευρώ είναι η αλυσίδα που μας κρατά φυλακισμένους αλλά και το κλειδί της λευτεριάς. Κι όσο οι έλληνες δεν καταλαβαίνουν αυτό δεν υπάρχει σωτηρία γιατί δεν απλώς μπορούν να διαπραγματευτούν ή να πολεμήσουν.
Σημειολογικά ο ταύρος που έκλεψε την Ευρώπη από την Κρήτη εξελίχτηκε σε ευρωμινώταυρο. Για χρόνια οι Έλληνες θα στέλνουν καράβια με νέους και νέες τροφή στο τέρας, απλώς γιατι φοβούνται να ζήσουν την ιστορία τους.
http://papaioannou.wordpress.com/
Μοιραστείτε το!

2 comments to Το 78% των Ελλήνων ακουσίως στο πλευρό της Άγγελα Μέρκελ

  • Κ. ΣΟΥΡΕΑΣ

    Η ΕΥΡΩΠΗ,, ΑΧ,,Η ΕΥΡΩΠΗ,ΚΟΡΙΤΣΟΠΟΥΛ0 ΤΟΥ ΒΑΣΛΙΑ ΤΗΣ ΦΟΙΝΙΚΗΣ,, ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ,,ΤΗΝ ΕΙΔΕ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΖΟΥΛΑΘΗΚΕ[ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ],,,,ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΑΡΦΙΣΤΙΚΕ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΛΕΥΚΟ [ΠΑΡΑΚΑΛΩ] ΤΑΥΡΟ,,Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΧΑΖΕΨΕ, ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ[ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΙΑΣ ΚΛΑΙΩ ΔΗΛΑΔΗ]ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΡΑΧΗ ΤΟΥ ,, ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΔΙΑΣ ,,ΜΕ ΕΝΑ ΠΗΔΗΜΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ,,ΟΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΑΤΑΝΟ ΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΑΣ ,ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΓΑΜΟΙ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΡΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ [ΠΑΙΔΙΑ] Ο ΠΡΩΤΟΣ Ο ΜΙΝΩΣ Ο ΣΑΡΠΗΔΩΝ ΚΑΙ Ο ΡΑΔΑΜΑΝΘΗΣ……..ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ,ΘΕ ΜΟΥ, ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ Κ..Σ…

    • Γιατρέ σε ευχαριστώ προσωπικά και εκ μέρους των αναγνωστών! Κάνεις ότι δεν κάνουν οι καθηγητές τους, να είσαι καλά να θυμίζεις στα λαμόγια ότι είμαστε και εμείς εδώ να μην το ξεχνάνε. Αυτά τα πανέμορφα ιστορικά παραμύθια γαλούχησαν όλους τους μεγάλους πνευματικούς και τον Έλληνα πολίτη! Τώρα μεγαλώνουν με Τούρκικα έργα στα προδοτικά ΜΜΕ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>