«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πατριώτες και πατριώτισσες.


Αναρωτιέμαι πόσο ακόμα μια χώρα σαν την Ελλάδα θα οδηγείται στον αφανισμό και στην παρακμή; Μια χώρα που δίδαξε την ανθρωπότητα σε τι διαφέρει ο άνθρωπος από το ζώο, Που δίδαξε ποια είναι η σχέση του με τα ζώα, την φύση, το σύμπαν! Μια χώρα που δίδαξε δημοκρατία, πολιτισμό, τα γράμματα , τις τέχνες, τις επιστήμες, την αγάπη, την ειρήνη, τι είναι αναγκαίο και τι περιττό, τι καλό και τι κακό! Αυτή η χώρα σήμερα περιφέρεται από έναν αδιάφορο λαό που δεν έχει διδαχτεί τίποτα για την ιστορία του το παρελθών του, από προδότες πρόστυχους, ανώμαλους, ανικανοποίητα κτήνη που ξεσχίζουν τις σάρκες ακόμα και της μάνας τους του, του πατέρα τους και των παιδιών τους για να ικανοποιήσουν τα πρόσκαιρα και άχρηστα βίτσια τους!
Παρακολουθώ με πόνο ένα λαό που δεν θέλει να αναλάβει τις ευθύνες του να τις μεταβιβάζει στους πριν ή στους μετά!
Όλα θα είχαν μια λογική εξήγηση ότι οι προδότες μας κράτησαν αμόρφωτους, μας δίδαξαν λάθος την ιστορία, ότι περάσαμε δύσκολα χρόνια, όλα αυτά μπορεί να τα δικαιολογούσα όχι απαραίτητα μέχρι του σημείου που πλέον έχουμε να κάνουμε με προδότες και προδοσίες, εδώ δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και γινόμαστε και εμείς ακουσία και άμεσα προδότες.
Δεν το αξίζουν ούτε οι προγονοί μας, ούτε αυτή η χώρα, πολύ περισσότερο όταν γινόμαστε ο δοκιμαστικός σωλήνας για το πείραμα που θα καταστρέψει όλη την ανθρωπότητα και γιατί όχι και την γη!
Εγώ και οι συνεργάτες και φίλοι της ιστοσελίδας επιμένουμε ότι είναι απλό να φέρουμε τα πάνω κάτω, έχω αναφέρει εκατοντάδες τρόπους δυστυχώς μου κατάστρεψαν τα αρχεία για να σας παραπέμψω. Θα αναφέρω πάλι πόσο απλό είναι, αρκεί να μην περιμένουμε να ξεκινήσει πρώτα ο άλλος αλλά όλοι μαζί. Και όχι το μάνα εξ ουρανού!
Παράδειγμα η πατρίδα μας μπορεί να σωθεί με πολλούς τρόπους, ένα, λέμε ότι από το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν κουνιέται φίλο ούτε αεροπλάνο, ούτε λεωφορείο, ούτε κανένας πάει για δουλειά όπου και να δουλεύει και μένει στο σπίτι του μέχρι αυτοί οι προδότες να τσακιστούν να φύγουν! Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει μια επιτροπή που θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας με σαφές και δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα για να φτιάξουμε το νέο σύνταγμα και τον καινούργιο τρόπο διακυβέρνησης, επίσης με το καινούργιο σύνταγμα θα δικαστούν δίκαια και όλοι οι προδότες. Άλλος τρόπος, μια ημερομηνία που θα ορίσει πάλι από μα επιτροπή να ξεκινήσουμε όλος ο λαός από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδος και να κατεβαίνουμε στο σύνταγμα και να ζητήσουμε να συλληφθούν σε πρώτη φάση και οι 300! Δεν θα ξανακάτσω να πω γιατί η δραχμή είναι η μοναδική σωτηρία, αλλά όχι από αυτό το πολιτικό σύστημα αλλά από μια κυβέρνηση αρίστων πατριωτών, αυτά θα τα φτιάξει ο λαός μέσα από δημοψηφίσματα αφού διώξει τους προδότες! Να πω μόνο σε αυτούς που τρομάζουν το λαό
Ότι με την δραχμή θα αγοράσουν σε κοψοχρονιά την Ελλάδα με τα ευρώ που έχουν έξω, ότι έχουν λάθος άλλοι εσκεμμένα και άλλοι από άγνοια, όταν επιβληθεί η δραχμή θα υπάρχει άλλη νομοθεσία και για το έμπα και για το έβγα συναλλάγματος. Αυτός που έχει τις καταθέσεις του έξω από την Ελλάδα όταν θα θελήσει να τα βάλει μέσα αυτόματα θα φορολογηθούν ανάλογα με την ισοτιμία της δραχμής, αυτά τα μέτρα μπορεί να τα πάρει μόνο μια κυβέρνηση άριστων πατριωτών.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>