«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η αρχαία Ελλάδα δεν πέθανε!


Ο Λιαντίνης αισθανόταν πολύ περήφανος που ήταν Έλληνας, αλλά πικραινόταν πολύ με τα στραβά της φυλής μας. Ήταν στιγμές που ένοιωθε ότι πρέπει να τα διορθώσει μόνος του.
Κάθε καλοκαίρι όταν πήγαινε για διακοπές στο εξοχικό του μάζευε τα παιδιά του σχολείου και καθάριζε μαζί τους την παραλία. Αυτό γινόταν κάθε χρόνο. Τόσο που τον έμαθαν και οι μαγαζάτορες και οι ψαράδες της περιοχής: “Καλώς τον Δημητρό, που ήρθε να μας μάσει τα σκουπίδια” του έλεγαν.
Αυτό γινόταν κάθε καλοκαίρι. Βέβαια τα παιδιά από ένα σημείο και μετά δεν ερχόταν μαζί του. Αυτός όμως κάθε πρωί ήταν στην παραλία και κοίταζε μήπως υπάρχουν σκουπίδια, για να τα καθαρίσει.
Μια μέρα λοιπόν καθώς καθάριζε σκουπίδια τον είδε ένας Βέλγος τουρίστας -γιατρός ήταν- και άρχισε να διαμαρτύρεται για “τους βρώμικους Έλληνες που έχουν μία τόσο όμορφη χώρα και δεν την σέβονται”. Στην συνέχεια άρχισε να του δίνει διαταγές: “Πάρε και αυτό, μάζεψε και εκείνο…” Ο Λιαντίνης αντέδρασε:
Λιαντίνης: Για ποιον με περνάς;
Βέλγος: Καθαριστής του δήμου δεν είσαι;
Λιαντίνης: Όχι, δάσκαλος στο πανεπιστήμιο.
Ο Βέλγος έβγαλε το καπέλο του, που το φορούσε για να προστατευτεί από τον ήλιο, ώστε να δείξει τον θαυμασμό του και του είπε:
Έπρεπε να το δω αυτό, για να πω ότι η αρχαία Ελλάδα δεν πέθανε!!!

http://emmanouilpapas.blogspot.com/

Μοιραστείτε το!

2 comments to Η αρχαία Ελλάδα δεν πέθανε!

  • Κ. ΣΟΥΡΕΑΣ

    ΔΙΑΒΑΖΑ,ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΕΛΛΗΝΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ,ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΛΙΑΝΤΙΝΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ—ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ, ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ—ΜΕΓΑΛΗ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ Η ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ,,Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΘΑ ΘΡΗΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ[ΟΜΩΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΝΑΝΤΕΥΩ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ] Κ Σ …..

  • Κ. ΣΟΥΡΕΑΣ

    ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ”ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ΄΄΄΄΄΄ΆΦΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΘΕΛΗΤΟΣ΄΄΄΄΄΄΄΄ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΚΣ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>