«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι πάμπολλοι οργασμοί, του δήμου Νέστορος!

Λαέρτης ο Πύλιος

Μάτσο αμάκα καπιτάλε
σκάρτο, τανάλια, πολιτσία
φράγκο, ρεζέρβα, φαλιμέντο
περκέ μαντζάρε σοσιαλίστε κομπανία
Μασκαρά, γκρέκο μασκαρά…[1]

Προοδεύει ο δήμος!!!! Στο πνεύμα της οικονομικής κρίσης!!!

Χωρίς πρόλογο: Πλησιάζει η καθαρά Δευτέρα, …..μιας και βρισκόμαστε στις αποκριές, η μεγάλη γιορτή των μασκαράδων. Θυμίζω ότι οι ημέρες των αποκριών είναι έθιμο να φοράμε μάσκες για να γελάμε με την εμφάνιση αλλά κυρίως με τη συμπεριφορά. … έτσι λοιπόν οι απόκριες εκτός των άλλων, είναι ο παράδεισος για κάθε μασκαρά και είναι πολλοί, παναθεμά τους, σ΄αυτόν τον δήμο της υποκρισίας και της λαμογιάς.
Είναι φανερό ότι, στη μεγάλη πλειοψηφία τους, οι επιφανείς! μπορούν να ντυθούν δεξιοί, αριστεροί, ναρκισσογαντάκιδες, σκαντζόχοιροι , αφρικανοί, ανθυποκλητήρες με τα κοκοσαίνια τους, δουλικά, τσιφτεντελοκουνίστρες, κουλοί, πετροκαρβελάδες, πουλοβασιλοψεύτες, τσουτσέκια, κόπανοι, τρόμπες, χλιμίτζουρες, λιγούριδες, μαλακοπίτουρες, χλέμπουρες, Ποκαχόντας, αγροτοσοσιαλιστές, Ζορό, Σταλινικές χήρες, πατριώτες με φέσι και φουστανέλα, επιχειρηματίες, χιουμορίστες, καραγκιόζηδες, οι οποίοι άνετοι και χωρίς καμιά ντροπή κυκλοφορούν άνετα ανάμεσα μας, χωρίς να νοιάζονται για τις φάτσες τους , αλλά είτε με φαρισαϊκά σχήματα ή με πουστιές προσπαθούν να αποσπάσουν εμμέσως τα επιδιωκόμενα και να οδηγήσουν την διακυβέρνηση του δήμου αλλά και τα δημοτικά και κοινοτικά διαμερίσματα σε καταστάσεις οργασμού.
Οι τελευταίες έρευνες και μετρήσεις, φανερώνουν ότι το μυστήριο του αποκριάτικου μασκαρέματος αναδύει πάμπολλους οργασμούς, απολαύστε τους:
1. Στη διακυβέρνηση του δήμου:
Ο Οργασμός του ναρκισσογαντάκια : Καθρέφτη- καθρεφτάκι μου!!!!
Ο Οργασμός του Ανθυποκλητήρα: Μ’ αρέσει; Ε; Μ’ αρέσει το οσφυογλείψιμο!!!
Ο Οργασμός του σκαντζόχοιρου: Οη, Οη, Σε βελονίζω μάνα μ’ !!!!!!!!!!!
Ο Οργασμός του διχασμένου ΠετροΚαρβέλα Ναι! Όχι! Ναι! Όχι! Ναι!
Ο Οργασμός του κουλού.: Πιο βαθειά! Πιο βαθειά! Πιο βαθειά!!!!!
Ο Οργασμός του B..πουλου: Οικολόγε, Πιο πάνω, πιο κάνω, πιο δεξιά. Εκεί, εκεί ανάμεσα!!
Ο οργασμός του Κόκοσαϊνιού: ελιά, ελιά και Κώτσιο βασιλι….ά!!!!!!!!!!!
Ο οργασμός του Επίπονου Αφρικανού : Ωχχχ! αχχχχχχ! Ωχχχ! Το έβαλα!!!!
Ο Οργασμός Δημοτικού συμβούλου : Εδώ! Εδώ! και Εκεί! Εκεί!
Ο Οργασμός του κομματόσκυλου: Αρχηγέ μου!!!!!
Ο Οργασμός Επεξηγηματικού υπαλλήλου : Έτσι! Έτσι! Έτσι!
Ο Οργασμός Επιβεβαιωτικού υπαλλήλου : Αυτό είναι! Αυτό είναι!
2. Στα δημοτικά και κοινοτικά διαμερίσματα:
Ο οργασμός Αυτοκτονίας: Πεθαίνωωωω!!!!!!
Ο οργασμός Δολοφονίας: Αν σταματήσεις, σε σκότωσα!!!
Ο Θετικός οργασμός: Ναι! Ναι! Ναι! Ναι! Ναι!
Ο Αρνητικός οργασμός: Όχι! Όχι! Όχι! Όχι! Όχι!
Ο Στιγμιαίος οργασμός: Τώρα! τώρα! τώρα!
Ο Οργασμός του τρόπου: Πιο γρήγορα! Πιο γρήγορα!
Ο Μαραθώνιος οργασμός: Φτάνω!! Φτάνω!!
Ο Τελειωτικός οργασμός: Τελειώνω!! Τελειώνω!!
Ο Οργασμός της αγελάδας: Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
Ο Οργασμός της πάπιας: Α-παπα παπα-παπα!!
Ο Οιδιπόδειος οργασμός: Τι σου κάνω, μάνα μου!
Ο Πατρικός οργασμός: Παιδί μου!!!
Ο οργασμός του μαμάκια: Μάνα μου, ώχου, μάνα μου!!
Ο οργασμός του ανοιχτοχέρη: Πάρτα!!!
Ο Οργασμός παντρεμένων: Το ταβάνι θέλει βάψιμοοοο Νώνταααα!
Ο Οργασμός της μοδίστρας: Σκίσε με!
Ο Οργασμός του πλεονέκτη: Κι άλλο!! Κι άλλο!!
Ο Οργασμός της θρησκευόμενης: Άη-Γιώργη μου!! Καβαλάρη μου!!!
Ο Οργασμός του γιατρού: Πάρτα, μωρή άρρωστη!!
Ο Οργασμός της βρεφονηπιοκόμου: Μωράκι μου …; Μωράκι μου!!
Ο Οργασμός του ανασφαλή: Σ’ αρέσει; Ε; Σ’ αρέσει;
Ο Οργασμός του περίεργου: Τι σου κάνω; Πες, τι σου κάνω;
Ο Οργασμός της ψυχρής: Λιώνω!!!
Ο Οργασμός της ψεύτρας: Τελείωσες καρδούλα μου; Αχ, αχ κι εγώ
Ο Οργασμός του ψυχιάτρου: Με τρελαίνεις!!
Ο Οργασμός ανοργασμικής: Τελείωσες;
Ο Βλάχικος οργασμός: Οη, Οη, μάνα μ’ !!!
Ο οργασμός Κρητικοπούλας που μένει στο δήμο : Ωφού!! Ίντα μου κάνεις και με κουζουλαίνεις;
Επίλογος: Το μήνυμα είναι σαφές, με τόσους οργασμούς στο δήμο, ήρθε η στιγμή που , οι… αγγουριές θα κάνουν αγγούρια, οι.. ντοματιές θα κάνουν ντομάτες και οι … μασκαράδες να βγάλουν τις μάσκες. Είναι φανερό ότι μετά από τόσο καιρό, να βγάλει κάποιος τη μάσκα έχει σίγουρα πρόβλημα. Το πρόσωπο είναι ερεθισμένο, κακοφορμισμένο, ζοφώδες, Και, δυστυχώς, τέτοια πρόσωπα είδαμε στο δήμο εδώ και ενάμιση χρόνο. Άντε τώρα που έρχεται η «καθαρά» Δευτέρα… ποιό άρμα θα ναι φαιδρότερο του ενάμιση χρόνου θεάματος; Ποιά μάσκα θα ναι καλύτερη από κείνες που φορούσαν οι απίθανοι αυτοί τύποι; Με αυτά και με τα άλλα, πώς θα απολαύσουμε το πέταγμα του χαρταετού και τα φετινά κούμουλα;
Δυστυχώς την «καθαρά» Δευτέρα, ανά την επικράτεια του δήμου, θα επισκιάσει για μια άλλη φορά το τραγούδι του Γιάννη Μηλιώκα :
Μάτσο αμάκα καπιτάλε, σκάρτο, τανάλια, πολιτσία,
φράγκο, ρεζέρβα, φαλιμέντο, περκέ μαντζάρε σοσιαλίστε κομπανία,
Μασκαρά, γκρέκο μασκαρά…
Που θα πολλαπλασιάζει το μυστήριο του αποκριάτικου μασκαρέματος στο δήμο και θα ενδυναμώσει τους πάμπολλους οργασμούς [2]
Πηγές:
[1] «Γκρέκο Μασκαρά» από τον Γιάννη Μηλιώκα
[2] http://mata08.blogspot.com/ Ο οργασμός – του οργασμού – ωωωωωωωω οργασμέ!!!!
Μοιραστείτε το!

3 comments to Οι πάμπολλοι οργασμοί, του δήμου Νέστορος!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>