«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι ληστές φιλάναι τα θύματα


Πατριώτες και πατριώτισσες από το 1821 έχουμε πληρώσει το χρέος μας 50 φορές επιπλέον!!
Άραγε γιατί δανείζουν έναν αφερέγγυο λαό όπως κατηγορούν τους Έλληνες;;;
Άραγε γιατί συνδιαλέγονται με ένα λαό που είναι τεμπέληδες, διεφθαρμένοι, απείθαρχοι κ.α;;;
Πατριώτες αναρωτηθείτε πότε δεχόμαστε ολοκληρωτική επίθεση; Όταν αποκτάς μέσα από θυσίες το δικαίωμα να μιλάς για δικαιώματα, για δημοκρατία, για πολιτισμό, για το περιβάλλον, για μια κοινωνία με ανθρώπινο πρόσωπο! Αυτό το κακό ελάττωμα των Ελλήνων είναι ο στόχος των διεθνών και ντόπιων εγκληματιών.
Πατριώτες έπεσαν οι μάσκες τους, δείτε το αληθινό πρόσωπο αυτών που εξουσιοδοτήσαμε να μας φυλάνε.
Πότε οι φύλακές μας ληστές, μας έδωσαν λεφτά που ο Ελληνικός λαός δεν τους τα ξεπλήρωσε 10-20 φορές παραπάνω, πότε μας έδωσαν λεφτά για κοινωνικούς σκοπούς; Πάντα μας δανείζουν με την προϋπόθεση να αγοράσουμε τα προϊόντα τους που έντεχνα έχουν σχεδιάσει με γείτονές μας να μας είναι απαραίτητα και ότι έχουν πλεόνασμα σε οπλικά συστήματα! Για αυτό δεν μας άφησαν ενώ έχουμε τους καλύτερους επιστήμονες να έχουμε δική μας παραγωγή. Μην αναλωνόμαστε με τα κόμματα είναι το εργαλείο των προδοτών εντολοδόχων να εκτελούν τα προδοτικά τους συμβόλαια!
Καθιστέ και σκεφτείτε ήρεμα και με την λογική γιατί ο Ελληνικός λαός δέχεται τέτοια πρωτοφανή επίθεση! Αφήστε τις βρομιές που ξεστομίζουν ότι είμαστε τεμπέληδες διεφθαρμένοι, απείθαρχοι, (αυτό τους ενοχλεί πολύ), με υπαλλήλους διεφθαρμένους, που όσοι υπάρχουν είναι μικρή μειοψηφία και είναι από αυτούς για να στιγματίζουν την μεγάλη πλειοψηφία των φιλότιμων υπαλλήλων δημοσίων και ιδιωτικών. Μας λερώνουν με κάτι δάνεια που ο λαός δεν τα γεύτηκε ποτέ, παράδειγμα το σχέδιο Μάρσαλ στο λαό έδωσαν κάτι παλιό-σακάκια που όταν τα φόραγες έμοιαζες με κλόουν, κάτι πουκάμισα που είχαν για πέταγμα, και κάτι κονσέρβες που δεν τις δίνεις ούτε στο ζώο σου. Το δάνειο Μάρσαλ το επήραν δέκα απατεώνες με τους πολιτικούς και το ξέσκισαν εν γνώση αυτών που το παραχώρησαν για να ενοχοποιούν τον λαό στην διεθνή κοινωνία ότι τους δανείζουμε και αυτοί είναι αχάριστοι, με το ένα χέρι έδιναν και με δέκα τα έπαιρναν με αβάστακτους τόκους σαν σήμερα! Σήμερα καλούμαστε να πληρώσουμε ανύπαρκτο χρέος με δάνειο που θα είναι μόνο για τους τοκογλύφους! Ας συνέλθουμε και ας δούμε την αλήθεια, ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στα παιδιά μας. Πως μπορούμε εμείς που μας παρέδωσαν θυσιάζοντας τις ζωές τους οι γονείς μας, μια πατρίδα ελεύθερη και περήφανη στα πέρατα της γης, να την παραδώσουμε στον ίδιο κατακτητή αμαχητί; Αυτό λέγεται ομαδική προδοσία ενός ολόκληρου λαού συμμέτοχος σε αυτήν την προδοσία!
Οι 300 σημερινοί ληστές δεν μας κλέβουν και φεύγουν, μας πετάνε έξω από το σπίτι μας νόμιμα και κάθονται αυτοί!
Κύριοι αστυνομικοί όσοι έχετε ακόμα ανθρωπιά και συνείδηση μην βαράτε τους γονείς σας, τα παιδιά σας, τους γείτονές σας, τους φίλους σας, σας χρησιμοποιούν και θα σας πετάξουν και εσάς οι κατοχικοί εντολοδόχοι προδότες. Κάντε τα αληθινά καθήκοντά σας που πηγάζουν από το σύνταγμα να προστατεύετε τον πολίτη. Συμπορευτείτε με τον λαό αυτό λέει το σύνταγμα διαβάστε το καλά.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>