«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι προδότες αποφασίζουν ποίοι θα πεθάνουν, κουβεντιάζουν με όλους τους απατεώνες, τοκογλύφους, κερδοσκόπους και με τον μόνο που έπρεπε να κουβεντιάσουν τον λαό τον έχουν γραμμένο στα αρχίδια τους!

Άγριες περικοπές σε 1 εκατ. συντάξεις – Δεν τους βγήκαν τα νούμερα…
20-02-2012 08:44:22

Άγριο “τσεκούρι” πέφτει σε περισσότερες από 1 εκατομμύριο κύριες και επικουρικές συντάξεις, σύμφωνα με τα νέα μέτρα του μνημονίου για το 2012, τα οποία αναμένεται να ψηφιστούν σήμερα. Οι περικοπές έφτασαν στα 400 εκατ. ευρώ, διευρυμένο κατά 100 εκατ. από τον αρχικό σχεδιασμό, καθώς δεν ήταν δυνατόν να καλυφθούν τα πρόσθετα μέτρα ύψους 325 εκατ.ευρώ.
Η κυβέρνηση προχωρά στην περικοπή όλων των κύριων συντάξεων κατά 12% στο ποσό άνω των 1300 ευρώ. Από το μέτρο αυτό αναμένεται να θιγούν περίπου 285.000 συνταξιούχοι του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα και 95.000 συνταξιούχοι στα υπόλοιπα ασφαλιστικά ταμεία εκτός του ΟΓΑ. Όσον αφορά, το ΝΑΤ θα κοπούν όλες οι συντάξεις σε 71.000 ασφαλισμένους κατά 7%. Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, θίγεται το 13,6% των συνταξιούχων, ενώ η μεσοσταθμική μείωση θα είναι 2,8%.
Στο μέτωπο των επικουρικών η νέα πρόταση που προωθείται προβλέπει περικοπή 10% σε ποσά από 200 έως 250 ευρώ, 15% σε ποσά από 250 έως και 300 ευρώ και 20% για τα επιπλέον ποσά. Από τις περικοπές στις επικουρικές θα θιγούν 550.000.
Για το πολυτεκνικό επίδομα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πέσει ο πήχης του εισοδηματικού κριτηρίου. Έτσι οι πολύτεκνοι για να πάρουν το επίδομα θα πρέπει το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα τους να μην ξεπερνά τα 45.000 ευρώ από 55.000 ευρώ που ισχύει σήμερα ενώ αν έχουν περισσότερα από πέντε παιδιά λαμβάνουν το επίδομα χωρίς εισοδηματικό κριτήριο. Με το μέτρο αυτό εξοικονομούνται περί τα 40 εκατ. ευρώ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>