«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η σφήγκα και ο χριστιανισμός. Ο τρόπος με ένα παράδειγμα πως καταβροχθίστηκε ο Ελληνισμός από τον χριστιανισμό!


Ένα λόγο θα μου πει κάποιος, που απαρνηθήκαμε τον πολιτισμό και καθιερώσαμε τον σκοταδισμό; Και μιλάμε για ένα λαό μοναδικό που με τις αρχαιοελληνικές αξίες μεγαλούργησε! Τι μας έκανε να επιλέξουμε τον σκοταδισμό, το σκλάβωμα της ψυχής, από το Απολλώνιο φως και τον αληθινό πολιτισμό; Οι θρησκείες για όλους τους λαούς υπήρξαν χειρότερες ακόμα και από έναν παγκόσμιο πυρηνικό όλεθρο! Μην κάνετε σύγχυση, άλλο θρησκεία και άλλο πιστεύω, ο καθένας  μπορεί να πιστεύει σε κάθε τι όμορφο στην γη!
Πατριώτες Έλληνες παρακάτω σας έχω ένα παράδειγμα με ποιο τρόπο αχρήστευσαν τους αληθινούς Έλληνες οι μαύρες ρόμπες! Δείχνει με γλαφυρό τρόπο τι έχουμε πάθει και απαρνηθήκαμε τις πατρογονικές μας ρίζες, και έχουμε γίνει ζόμπι κάτω από τον εβραίο-χριστιανισμό!
Υπάρχει ένα έντομο που λέγεται σφήγκα η κυνηγός. Το θηλυκό κυνηγά αράχνες και άλλα έντομα και τα χρησιμοποιεί με έναν ασυνήθιστο τρόπο. Τα τσιμπά στο μεγάλο νευρικό γάγγλιο στο κάτω μέρος του θώρακα, έτσι ώστε να μην πεθάνουν αλλά να παραλύσουν. Μετά γεννά ένα αυγό μέσα στο παράλυτο θύμα και σφραγίζει την λεία της μέσα σε μια φωλιά. Όταν εκκολαφτεί το αυγό κάμπια της σφήκας αρχίζει να τρώει το έντομο, αργά, σταδιακά, με εξαιρετικά συστηματικό τρόπο.
Πρώτα τρώει τους μη ζωτικούς ιστούς και όργανα, έτσι ώστε το παράλυτο έντομο να παραμένει ζωντανό( όπως είναι σήμερα οι Έλληνες) για πολλές ημέρες. Τελικά, βέβαια, (το μωρό σφήκα) τρώει ένα τόσο μεγάλο μέρος του εντόμου ώστε αυτό πεθαίνει. Στην διάρκεια αυτής της μακρόχρονης διαδικασίας της καταβρόχθισης, το θύμα δεν μπορεί να κινηθεί, να φωνάξει η να αντισταθεί με κανέναν τρόπο.( ότι έχουν πάθει οι Έλληνες από τον Χριστιανισμό)! Ο χριστιανισμός επήρε το μυαλό των Ελλήνων και το μοίρασε σε όλους τους εγκληματίες της γης και μετά με την ησυχία του και με την μέθοδο της σφήγκας άρχισε να τρώει την ψυχή των Ελλήνων!
  Ας υποθέσουμε, τώρα ότι βλέπουμε την εκκλησία σαν τη σφήκα, με το κεντρί της να αντιπροσωπεύεται από τις  (καλόγριες και τους παπάδες) που διδάσκουν στα σχολεία της. Και ας φανταστούμε τους μαθητές σαν το παράλυτο θύμα. Το αυγό που εισάγεται μέσα τους είναι το δόγμα, που με τον καιρό πρέπει να εκκολαφτεί και να μετατραπεί σε μια κάμπια (μια προσωπική φιλοσοφία ή μια θρησκευτική νοοτροπία). Αυτή η κάμπια, όπως και εκείνη της σφήκας, τρώει το θύμα από μέσα, αργά και με έναν ειδικευμένο τρόπο, μέχρι που το θύμα καταστρέφεται.
TOM ΡΟΜΠΙΝΣ
Αποσπάσματα από το αριστούργημα
AMANTA TO ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Τα αποσπάσματα από τον Κώστα Συνιώρη.
Το τελικό κείμενο από τον

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>