«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Ελλάδα πεθαίνει! Η Ελλάδα τελείωσε άδοξα, με συνοπτικές διαδικασίες, πριν κλείσει δύο αιώνες από τη μέρα που νόμισε ότι ελευθερώθηκε.

Αθήνα 19η Φεβρουαρίου 2012\

“Βοσκοί, στη μάντρα της Πολιτείας οι λύκοι! Οι λύκοι!

Στα όπλα, Ακρίτες! Μακριά και οι φαύλοι και οι περιττοί,

καλαμαράδες και δημοκόποι και μπολσεβίκοι, για λόγους άδειους ή για του ολέθρου τα έργα βαλτοί.”

Κωστής Παλαμάς

Τα ποντίκια που βρυχώνται!!

Τούτες τις ώρες που κατακάθισε ίσως ο ρύπος των χημικών από τα δακρυγόνα και ο ήχος των κροτίδων της μαύρης, για το Έθνος, Κυριακής της 12ης Φεβρουαρίου 2012, ρυακίζουν στην σκέψη μου και στην ψυχή μου εκείνες οι εικόνες της θλίψης για την «δημοκρατία» και τους ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ «θεσμούς» της που αντί να σταθούν αλληλέγγυοι στην καθολική αντίθεση του λαού στο νέο μνημόνιο, παραμέρισαν τις «πατριωτικές» ιδεολογίες τους και ακολούθησαν τις νεοταξίτικες πολιτικές του βρώμικου, διεφθαρμένου, ανάλγητου και προδοτικού πολιτικού κατεστημένου των δυναστών του ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ που τόλμησε να σηκώσει κεφάλι στους εξουσιαστές και να προχωρήσει σε δυναμική διεκδίκηση των δικαιωμάτων του με αποτέλεσμα να βιώνουμε σήμερα την πιο αδίστακτη τρομοκρατία και να ζούμε τον πιο χυδαίο εκβιασμό στη νεότερη Ιστορία της Ελλάδας.
Ως στρατιώτης της πρώτης γραμμής του ιδιόρρυθμου αυτού μετώπου αντίστασης εναντίον των λαδιάρηδων πολιτικών που, αφού διέσπειραν μεθοδικά την Εθνική κατάθλιψη, τώρα εξαθλιώνουν τον Ελληνικό Λαό διαπράττοντας εις βάρος του τα εγκλήματα της Γενοκτονίας, της Εθνοκτονίας και των Εγκλημάτων κατά της Ανθρωπότητας, και πλέον ο Ελληνικός Λαός αντιμετωπίζει το φάσμα της πείνας, τον θάνατο από κακουχία, τον θάνατο από ελλειπή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και από την παντελή διάλυση του Κράτους όσον αφορά την πρόνοια και το κοινωνικό κράτος, δικαιούμαι θαρρώ να εκφράσω την πίκρα της ψυχής μου, δικαιούμαι να καταθέσω την αγωνία μου για την σωτηρία της χώρας μου στις κρίσιμες και ιστορικές αυτές στιγμές, δικαιούμαι να υψώσω στεντόρεια την φωνή μου, «σε ώτα μη ακουόντων», για να αποφευχθεί ο έσχατος εξευτελισμός του Λαού μου έχοντας ήσυχη την συνείδησή μου ότι πολέμησα κι εγώ τους ελεεινούς πολιτικούς μας, όσο ίσως κανένας άλλος, διεξάγοντας έναν αγώνα Ιερό ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, έναν αγώνα στον οποίο ο καθένας κάνει το χρέος του, κατά συνείδηση, καταδεικνύοντάς τους ότι: «Η Ελλάδα δεν είναι αποικία!!! Είναι έθνος με ψυχή, υπερηφάνεια και ιστορία!!!» Αυτή τη χώρα λοιπόν πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δις; Θα το ανεχθεί αυτό κανείς;
Δικαιούμαι, μέσα σε τούτες τις γραμμές, να δηλώσω την βαθειά απογοήτευσή μου έναντι όλων ανεξαιρέτως των «πατριωτικών» οργανώσεων, ομάδων, κινήσεων, κομμάτων, κινημάτων και υπό κάθε είδους λογότυπο αυτοπροσδιοριζόμενων «αγωνιστών», για την πλήρη απουσία των στο προσκλητήριο που τους απευθύναμε για κοινή οργάνωση της αντίδρασής μας, ως αγωνιζόμενων Ελλήνων, την 12η Φεβρουαρίου 2012 μπροστά στην Βουλή κατά της Τροϊκανής κατοχής και της αξιοθρήνητης κυβέρνησης που την υπηρετεί.
Δικαιούμαι, μέσα από αυτές τις αράδες, να θέσω μερικά ερωτήματα στους ανωτέρω: Πού κρυβότανε η «ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ» που έδωσε ένα Life style σώου παρουσίας την 01η Οκτωβρίου 2011 μπροστά στην Βουλή και με εκείνο το λογύδριο-μήνυμα δήθεν προς τους καταστροφείς του Έθνους, έδωσε την ελπίδα στον Λαό ότι δεν είναι μόνος του; Αν βρίσκονταν μαζί μας μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, που είχαμε λάβει θέσεις μια ομάδα περί τα τριάντα άτομα, θα τολμούσαν τα μίσθαρνα καθεστωτικά μαυροφορεμένα ανδρείκελα να προβούν σε βιαιοπραγίες εναντίον μας γιατί τους εμποδίζαμε να πετάνε νεράντζια, μπουκάλια και πέτρες στους πραιτοριανούς του Παπουτσή για να προκαλέσουν την προσχεδιασμένη επίθεσή τους μόλις έφτασαν ο κύριος Θεοδωράκης με τον κύριο Γλέζο; Κύριοι Έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων έχετε την ιστορική ευθύνη και κατά την 12η Φεβρουαρίου 2012 είχατε την ιστορική ευκαιρία να βοηθήσετε την πατρίδα σας. Κύριοι Έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων αυτοακυρωθήκατε και οι ελπίδες που αναπτερώσατε κατά την πορεία σας, απεδείχθησαν φρούδες. Και για να μην υπάρξει αντίλογος εκ μέρους σας, σας παραθέτω την ανακοίνωσή σας και δώστε μίαν εξήγηση στον Ελληνικό Λαό που σας πίστεψε για τις εθνικές σας θέσεις και προθέσεις υπέρ ενός Έθνους που Εφιάλτες γενίτσαροι βουλευτές το αιχμαλώτισαν δένοντάς το πισθάγκωνα, άγνωστο για πόσα χρόνια, στις αλυσίδες της σκλαβιάς και στην ευθανασία. Τί ακριβώς εκ των κατωτέρω τηρήσατε; Μου φέρνετε στην σκέψη, δυστυχώς, τα ποντίκια που βρυχώνται!!
Ιδού η ανακοίνωσίς σας:
«Την 1η Οκτωβρίου 2011 ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00μ.μ δίνουμε ένα δυναμικό παρών όλοι οι Έφεδροι Καταδρομείς και Πεζοναύτες πού υπηρετήσαμε στις Ειδικές Δυνάμεις στην Πλατεία Συντάγματος.
Καλούμε όλους τους έφεδρους Καταδρομείς και Πεζοναύτες καθώς και όσους εν ενεργεία Στελέχη πού υπηρετούν στις Ειδικές Δυνάμεις να δώσουν ένα δυναμικό παρών.
ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ :
Εμείς των Ειδικών Δυνάμεων την ημέρα πού απολυθήκαμε ΔΕΝ πεθάναμε ΟΥΤΕ εξαφανιστήκαμε. Είμαστε εδώ, ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ , ΖΟΥΜΕ μέσα στην Κοινωνία. ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΑΚΟΥΜΕ, παρακολουθούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ και είμαστε ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ με την κατάντια της Πατρίδας μας. Εμείς έχουμε ορκιστεί να φυλάττουμε Πίστη εις την Πατρίδα και ο όρκος μας ισχύει μέχρι να πεθάνουμε. Εμείς λοιπόν οι Έλληνες Κομμάντος υπηρετήσαμε μια δύσκολη θητεία και τον Μπερέ μας, τα Διακριτικά μας και τα Σχολεία πού περάσαμε τα εξαγοράσαμε με ΙΔΡΩΤΑ και ΑΙΜΑ. Όλα αυτά τα κάναμε για να κρατήσουμε τον Εχθρό, εκτός των τειχών και τον Λαό μας να Ζεί με Ελευθερία και Αξιοπρέπεια στη Πατρίδα του.»
Κύριοι Έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων, ο εχθρός, είναι πλέον εντός των τειχών. Εσείς τον αφήσατε να περάσει. Και προς θύμηση των προς τον Λαό υποσχέσεών σας, σας παραθέτω το video που θα σας κάνει να ντρέπεστε:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v2wip1C63CM
Δικαιούμαι, να στρέψω το δακρυσμένο βλέμμα μου προς την Εκκλησία που θέλει να υποστηρίζει ότι είναι αρωγός του Λαού και ερωτώ τους ταγούς της: Γιατί δεν ηχούσαν θλιβερά οι καμπάνες των εκκλησιών ανά την επικράτεια κατά την αποφράδα ημέρα της 12ης Φεβρουαρίου 2012 που το Έθνος ευνουχίζετο οδηγούμενο δέσμιο σε ένα ακόμα «ολοκαύτωμα» στα κρεματόρια Rothschilds of London, Lazar Brothers of Paris, Israel Moses Seif of Italy, Warburg Bros of Hamburg, Lehman Brothers of New York, Kuhn Loeb of New York, Chase Manhattan of New York (Morgan), Goldman Sachs of New York; Δεν είναι η Ορθοδοξία ματωμένη για να φυλάξει την πίστη μας; Η Ορθοδοξία έγινε ένας λόγος άδειος στα στόματα των σημερινών φραγκοδασκαλευμένων ιεραρχών ή όπως έλεγε ο Γέρος του Μωριά: «Οι μινίστροι και ο κλήρος εμπήκαν εις το πιλάφι μαζί με τον Σουλτάνο και έτρωγαν.»; «Ουαί υμίν, Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί!!»
Δικαιούμαι, να ουρλιάξω με όλη την δύναμη της ψυχής μου και να βγάλω κραυγή οδύνης προς όλους αυτούς που σιτίζονται από το αίμα και τα σπλάχνα του Ελληνικού Λαού με σκοπό να φυλάνε Θερμοπύλες. Τους καθιστώ υπεύθυνους και τους προσάπτω την μομφή:«Ντροπή, ο στρατός να παρακολουθεί άπραγος το Έθνος να πεθαίνει!!!» Ποιά θα είναι άραγε η θέση σας αύριο, αν δείτε στον Ιερό βράχο της Ακροπόλεως να κυματίζουν οι σημαίες της «The Trilateral Commission» Τριμερούς Επιτροπής, της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ (Bilderberg), των Ιλλουμινάτι και της Νέας Τάξης;
Όσοι ήταν παρόντες στην επαναστατική νύχτα της 12ης Φεβρουαρίου 2012 είδαν ανθρώπους όλων των ηλικιών να μάχονται απέναντι στα μιάσματα της ανθρωπότητας, τους γερμανοτσολιάδες ανθέλληνες πολιτικούς που απολάμβαναν τον ποδοσφαιρικό αγώνα στο καφενείο της Βουλής πίνοντας τον φραπέ τους. Όσοι ήταν παρόντες μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, επέλεξαν να μην απαντήσουν με βία στις επιθέσεις της αστυνομίας και επέστρεφαν ξανά στις θέσεις τους μόλις καταλάγιαζαν τα δακρυγόνα.
Αφού η κοινοβουλευτική υποκουλτούρα των 199 συνειδητών ενεργούμενων προδοτών «κλωνοποιημένων» μικρών Χίτλερ, τους οποίους ντρέπομαι να τους θεωρώ Έλληνες, υπακούοντας στις εντολές των οικονομικών κατακτητών μας, με ένα οργανωμένο σχέδιο εκποίησης της Ελλάδας υπό την μορφή ψήφισης ενός πολυνομοσχεδίου, την ώρα που καιγόταν η Αθήνα και δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές παρέμεναν στους δρόμους, που με πολιτικά και ηθικά απαράδεκτους όρους αποτελεί την ταφόπλακα του Έθνους και συνιστά εκτροπή από τη συνταγματική, την ευρωπαϊκή και τη διεθνή νομιμότητα, υποκαθιστώντας τις λογικές ιδέες περί Δημοκρατίας, Δικαίου και Ηθικής, για να υπηρετήσουν πιστά τη γερμανική φυλή, διέρρηξαν την Κερκόπορτα του Έθνους και διευκόλυναν την επέλαση του 4ου Ράιχ, να ξεχάσουν πλέον την εποχή των επιστολών διαμαρτυρίας και να έχουν υπ’ όψιν τους ότι δεν θα γίνει σε καμιά περίπτωση αποδεκτή η παράδοση της Ελλάδας σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς δυνάστες και ας μην ξεχνάνε ότι και οι 300 εθνοπατέρες του Κοινοβουλίου, αυτό το καθεστωτικό απόστημα της μεταπολίτευσης, είναι οι απόλυτα υπεύθυνοι για την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει φτάσει σήμερα η χώρα, για την παράδοση της Εθνικής της Κυριαρχίας στον κάθε Σόϊμπλε και για τον διεθνή διασυρμό της που εξοντώνει την ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
Η Ελλάδα έζησε δύο λοιμούς (1915-1918 και 1941-1944) και έχει διαφανεί ήδη ο επερχόμενος τρίτος, δύο παγκοσμίους πολέμους και πάει για τρίτο, έναν εμφύλιο και πάει για δεύτερο, τέσσερις τουλάχιστον χούντες από αυτήν του Πάγκαλου το 1925 έως αυτήν του τραπεζίτη Παπαδήμου σήμερα, βασιλικές οικογένειες, καμιά δεκαριά κυβερνήσεις οικογενειοκρατικές στην κληρονομική δημοκρατία της Ελλάδας και μια ολιγόχρονη εποχή «ανάπτυξης» με άκρατο υπερδανεισμό από κυβερνήσεις ανήθικες. Και έφτασε στο τέλος της ελληνικότητάς της μετά την ολομέτωπη επίθεση που δέχεται στο χώρο της οικονομίας από τις αδηφάγες τοκογλυφικές δυνάμεις κατοχής, με το ειδεχθές σύνθημα: «Όλα για τους τραπεζίτες…»
Η Ελλάδα πεθαίνει! Αυτό το ευλογημένο κομμάτι της υφηλίου, με τα πολλά νησιά και τις δαντελωτές ακτές, σε πολύ λίγο χρόνο δεν θα ονομάζεται πλέον Ελλάδα. Επίσης, σε μια δυο γενιές δεν θα κατοικείται ούτε από Έλληνες. Με την υπογραφή και του Μνημονίου 2 οι δωσίλογοι συμμορίτες της Βουλής και της Κυβέρνησης, οι οποίοι παραδόθηκαν ήδη στο Καιάδα της Ιστορίας, έβαλαν τη σφραγίδα του ελλαδικού τέλους.
Η Ελλάδα υποτάχθηκε δια παντός στους Γερμανούς και στους διεθνείς τοκογλύφους. Και μαζί με την Ελλάδα, μαζί με το κοινό μας σπίτι, το δημόσιο και τη δημόσια περιουσία της, μόλις δύο ημέρες μετά την έγκριση του νέου Μνημονίου εκχώρησης του ελέγχου της χώρας στην τρόϊκα, με ένα πολύ «ύπουλο» και μεθοδευμένο τρόπο και υπό την κάλυψη δήθεν «προβλέψεων για ανάγκες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας», η κατοχική κυβέρνηση Παπαδήμου και ΣΙΑ, με υπουργική απόφαση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Κ. Σπηλιόπουλου, η Ελλάδα εκχώρησε και το σύνολο της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, κινητής και ακίνητης, αφού υπέγραψαν ακόμη και την αναγκαστική επίταξη, δηλαδή αναγκαστική απαλλοτρίωση με κάποια αποζημίωση (ήτοι, χάνουν οριστικά την κυριότητά τους οι ιδιοκτήτες!) και εκχώρηση στους δανειστές των ιδιόκτητων περιουσιών των Ελλήνων με την πρόβλεψη της «σύλληψης και κράτησης» όσων αντιδρούν στην κατάσχεση περιουσιών για την εξυπηρέτηση του δανεισμού!
Η Ελλάδα πεθαίνει! Η Ελλάδα τελείωσε άδοξα, με συνοπτικές διαδικασίες, πριν κλείσει δύο αιώνες από τη μέρα που νόμισε ότι ελευθερώθηκε.
Συνελληνίδες και Συνέλληνες: Ως η τελευταία γενιά κατοίκων του ελλαδικού χώρου, έστω και με τις ζωές και τις περιουσίες μας υπό επίταξη, αυτή την ιστορική στιγμή έχουμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ: «Ή ταν, ή επί τας!!!!»

Οδυσσέας Τηλιγάδας
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προς τους υβρίζοντάς με και του απειλούντες με, επειδή τα γραφόμενά μου τους ενοχλούν, θέτω υπ’ όψιν τους ότι: ΔΕΝ ΠΙΝΩ, ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ και ΔΕΝ ΟΔΗΓΩ ΠΛΕΟΝ!!!

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>