«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ Κέρβεροι επίτροποι σε όλα τα υπουργεία

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2012

Με αντάλλαγμα την ενισχυμένη «επιτροπεία» και τη δημιουργία του «ειδικού λογαριασμού» το αυριανό Eurogroup αναμένεται να σφραγίσει τη νέα στήριξη της Ελλάδας
Κέρβεροι επίτροποι σε όλα τα υπουργεία
Αυστηρή επιτήρηση των κρατικών ταμείων αλλά και πλήρης έλεγχος του πλούτου της χώρας παραχωρούνται από μεθαύριο στους εμπειρογνώμονες-Κέρβερους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των κρατών-μελών της Ενωσης.

Πρόκειται για την πλήρη ενεργοποίηση της Ομάδας Δράσης της Task Force και θα αποτελέσει την τελευταία πράξη της κηδεμονίας της χώρας μας από τους δανειστές μας.
Μετά το αυριανό Eurogroup, ο αρμόδιος επίτροπος Οικονομίας, Ολι Ρεν, θα ανακοινώσει την ενίσχυση της παρουσίας της Ομάδας Δράσης της Κομισιόν στην Αθήνα και πλέον τα έσοδα, οι δαπάνες και οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις θα μπουν στο μικροσκόπιο των «κομισαρίων».
Πρόθεση της Επιτροπής είναι αυτοί οι εμπειρογνώμονες να παραμείνουν στη χώρα μας για τουλάχιστον τρία χρόνια, αλλά επισημαίνεται ότι τελικά «δεν θα αποχωρήσουν πριν ολοκληρωθεί το έργο τους».
Κέρβεροι επίτροποι σε όλα τα υπουργεία
Σύμφωνα με το σχέδιο, απόλυτη έμφαση θα δίνεται στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, τη βελτίωση των φοροεισπρακτικών μηχανισμών, την πρόοδο στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και την ενίσχυση της απορροφητικότητας των πόρων από τα Διαρθρωτικά Ταμεία και το Ταμείο Συνοχής.
Ολιγομελείς ομάδες ή ομάδες «contact point», όπως τις ονομάζει κομψά το μνημόνιο, αποτελούμενες από 5-6 ξένους τεχνοκράτες, θα πάρουν θέση πλάι στους Ελληνες υπουργούς.
Οι στόχοι
Επικεφαλής κάθε ομάδας θα είναι Ελληνας τεχνοκράτης, συνεπικουρούμενος από Ευρωπαίο σύμβουλο. Τα μέλη αυτών των ομάδων είναι αποσπασμένοι εμπειρογνώμονες της Επιτροπής και των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, οι οποίοι εργάζονται από τον περασμένο Νοέμβριο πάνω σε αυτό το «project», δηλαδή του αυστηρού ελέγχου των προϋπολογισμών των υπουργείων, και των τρόπων που αυτοί κατανέμονται.
Τα θέματα εργασίας αναμένεται να τα ορίζουν οι ελληνικές αρχές, σε συνεννόηση με την κορυφή της Επιτροπής Ράιχενμπαχ.
Δουλειά τους θα είναι τα «τρία Α»: Ανταγωνιστικότητα, Ανάπτυξη, Απασχόληση. Ανά μήνα οι εμπειρογνώμονες θα υποβάλλουν εκθέσεις προόδου στις ελληνικές αρχές και στην Επιτροπή. Την υψηλή εποπτεία του όλου ελέγχου, ως γνωστόν, έχει ένα υπερεθνικό όργανο στις Βρυξέλλες, πλαισιωμένο από 120 τεχνοκράτες (επιπλέον 80 της Task Force, εργάζονται ήδη στην Αθήνα).
Στόχος των ξένων τεχνοκρατών θα είναι να τεθούν προτεραιότητες ανά υπουργείο, να αναλυθούν πλήρως οι προϋπολογισμοί ώστε να γίνει γνωστό… πού διοχετεύεται ακριβώς το χρήμα, καθώς και να περιοριστεί μαζί με τη γραφειοκρατία και το πλήθος των Οργανισμών των υπουργείων. Αυτοί όλοι στο τέλος, υπό την εποπτεία του Χορστ Ράιχενμπαχ, θα δίνουν αναφορά, θα κάνουν δηλαδή στη γλώσσα τους reporting στον πρωθυπουργό.
Η Ομάδα Δράσης για την Ελλάδα άρχισε τις εργασίες της την 01.09.11. Εκτοτε εργάζεται σε στενή επαφή με τις ελληνικές αρχές για να εντοπίσει τις ανάγκες τους, καθώς και με τα κράτη-μέλη και διεθνείς οργανισμούς που παρέχουν τεχνική βοήθεια.
Οι τοποτηρητές έχουν εντολή να εστιάσουν στα εξής θέματα:
1 Αλλαγή της νομοθεσίας για την προώθηση των επενδύσεων στην Ελλάδα, και για τη δημιουργία βελτιωμένου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.
2 Τομεακά μέτρα για την ενέργεια, τον τουρισμό, τον γεωργικό τομέα και τη διαχείριση των αποβλήτων.
3 Αλλαγές στο σύστημα φορολογίας, ελέγχου των δαπανών, δημοσιονομικής διοίκησης, κατάθεσης προϋπολογισμών.
4 Ιδιωτικοποιήσεις, συγχωνεύσεις και συνεκμεταλλεύσεις με ιδιώτες.
5 Οριζόντιες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας, την υγεία και τη δικαιοσύνη.
6 Μεταρρυθμίσεις στο κράτος και στη δημόσια διοίκηση (συγχωνεύσεις και καταργήσεις υπουργείων, γενικών διευθύνσεων και τμημάτων, με περικοπές δομών που θα φθάνουν και το 70%, ανάλογα με τον Οργανισμό).
Η ατζέντα
Τον πλήρη έλεγχο ολόκληρης της οικονομικής πολιτικής της χώρας μας θα αποκτήσουν οι… επιστάτες που θα τοποθετηθούν στα διάφορα υπουργεία, ολοκληρώνοντας έτσι την απόλυτη κηδεμονία της κυριαρχίας μας. Στις πρώτες θέσεις της ατζέντας τους βρίσκονται η ριζική μεταρρύθμιση του κράτους με συγχωνεύσεις και καταργήσεις ακόμη και υπουργείων, οι αποκρατικοποιήσεις, ο αυστηρός έλεγχος της δημοσιονομικής πολιτικής, η ενέργεια και η διαχείριση των αποβλήτων.
Απόβαση στην Αθήνα
Οι Kέρβεροι της ομάδας δράσης θα «επιτηρούν» από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, το οποίο θα είναι η έδρα τους, τις δαπάνες, καθώς και άλλες παραμέτρους του Μνημονίου (όπως προσλήψεις, απολύσεις). Θα συλλέγουν στοιχεία σε μηνιαία βάση και θα συμπληρώνουν τις μηνιαίες αναφορές προκειμένου να παρουσιάζουν την πρόοδο στην εφαρμογή των συμφωνηθέντων μεταξύ της κυβέρνησης και της τρόικας.
Β. Δεμίρης – Δ. Κανέλλης – Β. Μπενέκου – Ν. Τσίτσας
http://www.ethnos.gr/
http://infognomonpolitics.blogspot.com/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>