«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Και η λυπητερή μόνο για τον λαό!

Η ώρα του λογαριασμού. Με μειώσεις έως και 40% σε μισθούς και συντάξεις θα πληρώσουμε τη διάσωση της χώρας???????????

Τελευταία ενημέρωση: 19.02.2012 | 22:09
– Διαβάστε αναλυτικά τις περικοπές που θα ισχύουν αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου
– Πλήρης κατάργηση της εθνικής συλλογικής σύμβασης
– Από τον Ιούλιο του 2012 η κυβέρνηση θα καθορίζει τον κατώτατο μισθό
– Καταργούνται μονιμότητα και επιδόματα
Το νέο μνημόνιο φέρνει την φτωχοποίηση σε μισθωτούς και συνταξιούχων, αφού από τον Ιούλιο του 2012 προβλέπεται η πλήρη κατάργηση της εθνικής συλλογικής σύμβασης καθώς όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά ”οι κατώτατοι μισθοί δεν θα καθορίζονται από τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των κοινωνικών εταίρων, αλλά θα νομοθετούνται από την κυβέρνηση κατόπιν διαβούλευσης με τους κοινωνικούς εταίρους”.
Πως οι μειώσεις στους μισθούς θα ξεπεράσουν ακόμα και το 40%
Η μείωση του χρόνου της μετενέργειας από τους έξι στους τρεις μήνες φέρνει πάρα πολλές παρενέργειες, δηλαδή εάν μέσα στους 3 μήνες δεν υπογραφεί νέα εθνική συλλογική σύμβαση θα φτάσουμε στους κατώτερους μισθούς. Οι εργοδότες θα καθυστερούν για την υπογραφή της σύμβασης προκειμενουν να φτάσουν οι αμοιβές των εργαζομένων στον κατώτατο μισθό.
Εργαζόμενοι που είναι κοντά στο όριο συνταξιοδότησης θα απολύονται και θα λαμβάνουν αποζημίωση απόλυσης σύμφωνα με τον κατώτατο μισθό.
Παράλληλα διατηρούνται μόνο τέσσερα επιδόματα: ωρίμαση, τέκνων, εκπαίδευσης και βαρέων επαγγελμάτων.
Με τον τρόπο αυτό καταργούνται μια σειρά επιδομάτων που καθορίζουν τις τελικές αμοιβές των εργαζομένων.
Από 1 Ιανουαρίου περικόπτονται κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1300 ευρώ
– Συνταξιούχοι κάτω των 55 ετών που ελάμβανε σύνταξη 1500 ευρώ με τη μείωση θα παίρνει 1273 ευρω (-15,1%)
– Συνταξιούχος από 55 ως 60 ετών που ελάμβανε σύνταξη 1500 με τη μείωση θα παίρνει 1392 ευρώ (-7,2%)
– Συνταξιούχος άνω των 60 ετών που ελάμβανε σύνταξη 1500 με τη μείωση θα παίρνει 1392 ευρώ (-7,2%)

Τελευταία νέα και ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>