«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Λεπτές γραμμές, ανεπαίσθητες διαφορές, με καταστροφικά αποτελέσματα.


Τους κακούς από τους καλούς τους χωρίζει μια γραμμή, ο πόνος από την χαρά.
Τους προδότες από τους πατριώτες τους χωρίζει μια γραμμή, η εξουσία από την θυσία.
Το μίσος από την αγάπη το χωρίζει μια γραμμή, η προσωπική ικανοποίηση από την προσφορά αγάπης.
Μέσα σε αυτές τις λεπτές γραμμές, που δεν έπρεπε να είναι λεπτές, οργώνουν οι πάσης φύσεως προστάτες, παπαγαλάκια, εσωτερικοί και εξωτερικοί εχθροί, και οι πιο επικίνδυνοι που είναι οι προδότες.
Γιατί κάνω αυτή την αναφορά; Γιατί από την εμπειρία μου μέχρι σήμερα έφτασα σε ένα σημείο να μην ξεχωρίζω τις παραπάνω λεπτές γραμμές και να αναρωτιέμαι όπως πολλοί φίλοι πως φτάσαμε εδώ. Πως λοιπόν απλοί άνθρωποι μεροκαματιάρηδες, που το μόνο χρόνο που έχουν είναι να τρέχουν να κρατήσουν την οικογένειά τους όρθια, να είναι ενημερωμένοι για το θέατρο που παίζουν οι θεατρίνοι πολιτικοί και όχι μόνο;
Διαβάζω και κάνω ερωτήματα σε ανθρώπους που λένε ότι θέλουν να προσφέρουν στον Ελληνικό λαό, την φυγή προς την ελευθέρια και την δημοκρατία, για μια κοινωνία δίκαιη στο μοίρασμα όχι του πλούτου, αλλά των βασικών προϋποθέσεων να ζει υπερήφανα και αξιοπρεπώς με τον κόπο του, τίποτα παραπάνω. Και η απάντηση ποτέ δεν είναι καθαρή, είναι πάντα μεσοβέζικη, θολή και φταίνε οι άλλοι που δεν βρίσκουν κοινό παρανομαστή συνεννοήσεως. Διαβάζω πνευματικούς να αλληλοσπαράζονται και αναρωτιέμαι αφού αυτοί που είναι ενημερωμένοι και μορφωμένοι φέρονται σαν ύαινες μεταξύ τους, οι απλοί άνθρωποι πως πρέπει να φέρονται στην διεκδίκηση του επιούσιου;
Πάντα ο άνθρωπος λέει μέσα στην διαχρονική ιστορική του διαδρομή σε δύσκολες στιγμές ότι όσο υπάρχει ελπίδα όλα διορθώνονται, ναι πώς να αισθάνεται σήμερα ο απλός πολίτης όταν του πεις όσο υπάρχει ελπίδα όλα θα διορθωθούν αφού αυτοί οι θεατρίνοι προδότες πολιτικοί κατέστρεψαν και την ελπίδα;
Τώρα δεν μπορείς να πεις ότι ταξιδεύουμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα γιατί αυτοί οι αρλεκίνοι προδότες πολιτικοί βούλιαξαν και την βάρκα.
Πώς να πεις σε έναν νομοταγή και περήφανο πολίτη της τρίτης ηλικίας, ότι αποφασίζω να πεθάνεις για να περνώ εγώ καλά, ποιος έχει τέτοιο δικαίωμα από τι στιγμή που δεν μπορεί να γυρίσει πίσω να κάνει άλλη επιλογή, αφού αυτή που έκανε δεν ήταν λάθος και που ήταν εντάξει σε όλες τις οικονομικές του υποχρεώσεις;
Για αυτό το λόγο σήμερα πρέπει να ανατραπούν τα πάντα είναι ξεπερασμένα σάπια.
Για αυτό σήμερα θέλει άλλο σύνταγμα που τις λεπτές γραμμές που αναφέρω στην αρχή, να τις κάνει ευδιάκριτες με αποστάσεις.
Δυστυχώς τέτοιες αλλαγές δεν έγιναν ποτέ και ούτε θα γίνουν με ομαλό τρόπο γιατί απλά οι καταβολεμένοι με άτιμο ή και με τίμιο τρόπο απόκτησαν πλούτο, θα τον παραδώσουν προς όφελος των πολλών;
Γνωρίζω ότι υπάρχουν καλά μυαλά πατριωτικά, αλλά μέσα σε αυτήν την σαπίλα χάνονται καταπνίγονται εν τη γενέσει τους.
Υπάρχουν ( 4 ) κατηγορίες ανθρώπων, η μια θέλει να ενημερώνεται για να εξαπατά τον λαό και η άλλη να ενημερώνεται για να αντιμετωπίσει τους απατεώνες.
Η μια είναι οι ψευτοπατριώτες που παγιδεύουν τον λαό για την καρέκλα του και την καλοπέρασή του, και οι άλλοι οι αληθινοί πατριώτες που θέλουν να προσφέρουν για την πατρίδα και την ζωή τους αλλά δεν βρίσκουν ανταπόκριση.
Μέσα σε αυτές τις λεπτές γραμμές που βαδίζει ο Ελληνικός λαός που μοιάζει μεταξύ ναρκοπεδίου και πρώτης γραμμής πολέμου, έχουμε τους κυνηγούς κεφάλων (συμμάχων εντός παρενθέσεως) να αποπροσανατολίζουν όχι μόνο τον Ελληνικό λαό αλλά και την παγκόσμια οικονομική κοινότητα να μην τυχόν και βρεθεί κανένας που θέλει να βοηθήσει τους Έλληνες.
Δεδομένου ότι οι δανειστές – με επικεφαλής τον κ. Σόϊμπλε – συνεχίζουν να συμπεριφέρονται με αυτόν τον εχθρικό τρόπο, θεωρητικά θα μπορούσε να θεωρηθεί η ψηφοφορία στη Βουλή ως μηδέποτε γενομένη.
Διότι είναι τουλάχιστον γελοίο να μιλούν – ακόμη και η γελοία Κομισιόν που προχθές μας είπε πως δεν γνωρίζει πόσοι είναι οι άστεγοι στην Ευρώπη, διότι δεν έχει ακόμη καταλήξει στον… ορισμό του αστέγου για την εκπλήρωση δύο ακόμη όρων, αναφερόμενοι στις έγγραφες δεσμεύσεις και στην εξοικονόμηση επιπλέον 325 εκ ευρώ!
Την ίδια ώρα, καλείται ο λαός να προσφέρει τις βέρες του, τα δόντια του, οικογενειακά και ιστορικά κειμήλια και ότι άλλο νομίζει και μπορεί να πληρώσει τους τοκογλύφους διαφορετικά θα του πάρουν και το σπίτι μέσω των αβάσταγων φορολογικών καταιγίδων.
Γιατί δεν ενημερώνεται από όλα τα πουλημένα ΜΜΕ η ευρωπαϊκή κοινή γνώμη για τις συνθήκες υπό τις οποίες η Ελλάδα υποχρεώθηκε να λάβει το αναγκαστικό δάνειο και να πλημμυρίζει το διαδίκτυο με εικόνες από τα ελληνικό ολοκαύτωμα;
Θα με ρωτήσετε στο δια ταύτα;
Και θα σας πω Ήλιε μου… Ήλιε… βασιλιά μου φώτισε τον άδικα και πολυβασανισμένο μέσα στους αιώνες ελληνικό λαό!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>