«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πανικός: Τώρα βλέπουν ότι τα μέτρα φέρνουν νέα “τρύπα” 20 δις!

17-02-2012 08:43:59
Image
Και… ξαφνικά, κυβέρνηση και Ευρωπαίοι εταίροι βρίσκονται να έχουν καταληφθεί από πανικό, καθώς οι τεχνοκράτες που αξιολογούν την πορεία του ελληνικού προγράμματος διαπίστωσαν ότι η βαθιά ύφεση και τα σκληρά μέτρα δημιουργούν μεσοπρόθεσμα μια νέα «τρύπα» ύψους σχεδόν 20 δισ. ευρώ στο δημόσιο χρέος της χώρας!
Ως εκ τούτου -σύμφωνα με το protothema.gr- ο στόχος μείωσης του ελληνικού χρέους στο 120% του ΑΕΠ ως το 2020 -που αποτελεί και προϋπόθεση για την έγκριση του νέου προγράμματος διάσωσης της ελληνικής οικονομίας- ανατρέπεται εκ προοιμίου, οδηγώντας επιτακτικά στην ανάγκη παροχής πρόσθετης οικονομικής βοήθειας προς τη χώρα μας ή ακόμα και μεγαλύτερης διαγραφής χρέους.
Εκ των πραγμάτων λοιπόν, το θέμα της αντιστάθμισης των δημοσιονομικών επιπτώσεων που προκαλούν η ύφεση και τα σκληρά μέτρα (πάνω και από 5% που προβλέπει η κυβέρνηση) θα τεθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων του Euroworking Group την Κυριακή, αλλά και στο Eurogroup από τον Ευάγγελο Βενιζέλο την ερχόμενη Δευτέρα.
Την ώρα που η Ελλάδα θα πιέζεται για να εφαρμόσει τα νέα μέτρα, ο κ. Βενιζέλος θα ζητά να εξετασθούν εναλλακτικές λύσεις που θα πρέπει να υιοθετηθούν στην περίπτωση που αποδειχτεί ότι τα 130 δισ. του νέου πακέτου δεν επαρκούν, ανοίγοντας «παράθυρο» για παροχή πρόσθετης χρηματικής βοήθειας, στο πλαίσιο του νέου μηχανισμού διάσωσης.
Στην κατεύθυνση αυτή, θα κλιμακώνονται και οι πιέσεις προς την ΕΚΤ από τους «υποστηρικτές» της Ελλάδος (κυρίως την Ιταλία και τον κ. Μόντι) ώστε να βρεθεί μια φόρμουλα συμμετοχής της στο PSI χωρίς να προκληθούν αναταράξεις το ευρωσύστημα.
Κάποιες από τις προτεινόμενες λύσεις αφορούν σε διάθεση των κερδών (περίπου 15 δισ.) που καρπώνεται ο επίσημος τομέας από την ανταλλαγή ομολόγων είτε εάν υπάρξει συμμετοχή στο PSI είτε εάν γίνει ανταλλαγή το σαββατοκύριακο με όρους κτήσης των ελληνικών τίτλων.
Στην περίπτωση αυτή η ΕΚΤ θα διαθέτει το ποσό των κερδών είτε απευθείας στην Ελλάδα, είτε μέσω μερισμάτων στα κράτη μέλη που θα χρηματοδοτήσουν την χώρα μας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>