«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας Ισραήλ-Κύπρου με “ομπρέλα” ισραηλινών F-15

16-02-2012 15:53:58
Στρατιωτική συμφωνία στρατηγικής σημασίας η οποία θα επιτρέπει στις ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ να παρέχουν προστασία σε ολόκληρη της ΑΟΖ της Κύπρου (που περιλαμβάνει φυσικά όλα τα κοιτάσματα φυσικού αερίου), αλλά και στον εναέριο χώρο άνωθεν του χερσαίου τμήματος της Κυπριακής Δημοκρατίας, υπέγραψαν σήμερα Κύπρος και Ισραήλ, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές από το Τελ Αβίβ .
Η συμφωνία υπογράφηκε από τον πρόεδρο της Κύπρου και τον πρωθυπουργό του Ισραήλ σήμερα το μεσημέρι κατά την διάρκεια της επίσημης επίσκεψης του Benjamin Netanyahu στο νησί και αφ’ενός δίνει το απαραίτητο στρατηγικό βάθος στο Ισραήλ, αφού στην συμφωνία προβλέπεται μόνιμη μεταστάθμευση στην Κύπρο, αφ’ετέρου καθιστά τα ισραηλινά μαχητικά F-15 και F-16 “φύλακες-άγγελους” της Κύπρου!
Αν και η συμφωνία αφορά την συνεργασία των δύο κρατών στον τομέα της έρευνας και διάσωσης στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ των δύο κρατών ισραηλινά δημοσιεύματα αναφέρουν ξεκάθαρα ότι τα αεροσκάφη της Αεροπορίας του Ισραήλ και τα πλοία του Ναυτικού της χώρας θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον κυπριακό εναέριο χώρο και ύδατα για την προστασία των κυπριακών εγκαταστάσεων εξόρυξης φυσικού αερίου.
Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν το Ισραήλ επιθυμεί την εγκατάσταση μαχητικών αεροσκαφών της Αεροπορίας του στην αεροπορική βάση της Πάφου ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δήλωσε ότι «Το Ισραήλ ενδιαφέρεται για την ειρηνική συνεργασία και την εμπέδωση κλίματος ασφάλειας μστην περιοχή».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος Χριστόφιας καταδίκασε πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στις πρεσβείες του Ισραήλ στην Ινδία και στη Γεωργία και ζήτησε από την ΕΕ να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Άγκυρα ως απάντηση στις πρόσφατες απειλές της Τουρκίας για την εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων στην κυπριακή ΑΟΖ από την κυβέρνηση του νησιού.
Η συμφωνία μεταξύ των δύο χωρών αλλάζει τα γεωπολιτικά δεδομένα αφού πλέον η προστασία των
ενεργειακών πόρων της κυπριακής Δημοκρατίας περνά και επίσημα κάτω από την ομπρέλα των ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων καταστώντας το εβραϊκό κράτος εγγυητή της ασφάλειας του μελλοντικού πυρήνα της κυπριακής οικονομίας.
Ουσιαστικά το Ισραήλ στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Τουρκία ότι δεν μπορεί πια να προκαλεί κωλύματα στην αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της περιοχής.
Την ίδια στιγμή με την κίνηση αυτή το Ισραήλ αντικαθιστά μερικώς την Ελλάδα στην περιοχή, παρέχοντας ασφάλεια όχι μόνο στις ενεργειακές εγκαταστάσεις του οικοπέδου 12 αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα εξόρυξης που θα δραστηριοποιείται στη θαλάσσια περιοχής μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Μοιραστείτε το!

2 comments to Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας Ισραήλ-Κύπρου με “ομπρέλα” ισραηλινών F-15

  • Κ. ΣΟΥΡΕΑΣ

    ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ???? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ,,???????

  • Κ. ΣΟΥΡΕΑΣ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ,,ΤΙΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ??? Η ΜΙΚΡΗ ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ—ΜΗΤΡΟΣ— ΕΛΛΑΔΑΣ ,,ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΩΝ\ΝΕ ΤΙ Σ-ΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ???

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>