«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο τρελός και η τρέλα του


-Δεν μπορώ μανούλα μου δεν μπορώ, άντε να μου φέρεις τον γιατρό….
-Τι λες ρε τρελάρα αφού η μάνα σου είναι πεθαμένη.
-Γιατί εμείς τι είμαστε, ζωντανοί νεκροί δεν το έχεις πάρει χαμπάρι; Τώρα εκσυγχρονιστήκαμε με τους προστάτες που ενδιαφέρονται να σωθούμε, μας εκπαιδεύουν να είμαστε νεκροζώντανοι, να δουλεύουμε και να μην τρώμε!
-Ξέρεις τρελέ αρχίζω να σε ζηλεύω, υπάρχει καμιά κενή θέση;
-Δεν ξέρω θα πάω στον κολλητό μου να του ζητήσω ρουσφέτι!
-Τι λες ρε τρελέ γίνονται και στο τρελάδικο ρουσφέτια;
-Εδώ να δεις ρουσφέτια αν δεν ερχόταν ο αδελφός μου να καταθέσει έμβασμα, θα με έπλεναν στην ύπαιθρο με κρύο νερό, ενώ τώρα με πλένουν σε μπανιέρα με χλιαρό νερό!!!
-Μωρέ τη μου λες….. κοίτα πράγματα και εγώ δεν τ’άξερα….!!!
-Ναι…. Ναιιιιιιιιιι… Αυτά τα γνωρίζουν οι ανθέλληνες από τους ρουφιάνους τους και θέλουν να μας τα κόψουν, γιατί είναι λέει προκλητικά προνόμια που δεν φορολογούνται!
-Δηλαδή έχετε και άλλα προνόμια;
-Αμέ… αμέ…! Προνόμιο είναι που με αφήνουν και έρχομαι στο σύρμα και μιλάμε, προνόμιο είναι που επιτρέπουν στον αδελφό μου να καταθέτει έμβασμα για να μην με ξεπαστρέψουν, όμως το μεγαλύτερο προνόμιο είναι που σου κάνουν ηλεκτροσόκ για το καλό σου, μέχρι να τους γράψεις την περιουσία σου για να σε «προσέχουν»!!!! Υπάρχουν και άλλα, αλλά είναι δευτερεύοντος σημασίας. Και για αυτό ο Παπαδήμος τα άφησε σαν κοινωνικές παροχές αφού το έχει υποσχεθεί! Δηλαδή να σου επιτρέπει να μαζεύεις το κάτουρο και να το πίνεις όταν διψάς, ενώ στους άλλους το μαζεύουν και το πουλάνε για καθαριστικό!!! Μπορείς να τραγουδάς χωρίς να διώκεσαι για πνευματικά δικαιώματα κ.α!
-Καλά εγώ που δεν έχω περιουσία ούτε και σύνταξη;;;
-Α φίλε μου η περίπτωσή σου είναι δύσκολη, πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη, και τον Σαμαρά σεντόνι!!!
-Άσε… άσε… Θα απευθυνθώ στον ΟΗΕ και στην Ευρώπη γιατί παραβιάζονται οι κοινωνικές παροχές μου.
-Ναι να το κάνεις!!! Θέλεις να σου δώσω μερικές διευθύνεις;;;
-Ναι.. ναι… άμα έχεις;
-Όσες θέλεις άλλωστε τι φίλος είμαι, πάρε ένα τετράδιο και γράφε! Ξεκινάς από τον ΟΗΕ με την χάρτα των λαών, μετά πας στο ΝΑΤΟ. Μετά στον ΟΑΣΕ, μετά στην ΚΑ ΚΕ ΜΠΕ, μετά ΣΙΑ. μετά στην λέσχη Μπίλντεμπεργκ, στους αλουμηνάτι, στους μασόνους, μετά στο Βατικανό, και μετά στην Μέκκα. Αν τελικά δεν βρεις το δίκιο σου να πας στο δικαστήριο της ΧΑΓΗΣ!!! Δεν είδες, η γενοκτονία του Δίστομου πως βρήκε το δίκιο της;;;
-Τρελέ εδώ με μπέρδεψες όλοι αυτοί που μου είπες θα ενδιαφερθούν για την παραβίαση των κοινωνικών μου παραβιάσεων;;;
-Το σίγουρο είναι ότι θα ενδιαφερθούν, τώρα με ποιο τρόπο θα το εκδηλώσουν δεν είμαι σίγουρος. Για αυτό, για καλό και για κακό φόρεσε και ένα τσίγκινο σώβρακο!!!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

2 comments to Ο τρελός και η τρέλα του

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>