«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

“Ready for action” δηλώνει ο αρχηγός του 5ου Στόλου στον Κόλπο

«Είμαστε έτοιμοι» δήλωσε ο διοικητής της κεντρικής διοίκησης των ναυτικών δυνάμεων των ΗΠΑ COMUSNAVCENT και διοικητής του 5ου Στόλου με έδρα την αμερικανική βάση στο Μπαχρέιν αντιναύαρχος Mark Fox.
Τη δήλωση αυτή που καταδεικνύει αφενός την ετοιμότητα του 5ου Στόλου και αφετέρου την ετοιμότητα του αμερικανικού Ναυτικού την έκανε ο Αμερικανός αξιωματούχος από την έδρα της διοίκησής του στο Μπαχρέιν.
«Έχουμε κάνει εφικτό ένα μεγάλο εύρος επιλογών που μπορούμε να προσφέρουμε στον πρόεδρο και είμαστε έτοιμοι.
Είμαστε έτοιμοι σήμερα», τόνισε με έμφαση ο Αμερικανός αντιναύαρχος από τη Μάναμα, πρωτεύουσα του Μπαχρέιν.
Ο ίδιος πρόσθεσε πως οι επιτελείς του και ο ίδιος παίρνουν σοβαρά τις δυνατότητες του Ιράν αναφορικά με το πώς αυτές θα μπορούσαν να καταφέρουν ένα σοβαρό κτύπημα στο αμερικανικό Ναυτικό, αλλά πρόσθεσε πως κάτι τέτοιο δε θα επιτρέψουμε να γίνει.
Αναφορικά με τις δυναντότητες του Ιράν ο ο διοικητής του 5ου Στόλου αναφέρει ότι το Ιράν έχει απαντήσει με ενίσχυση της ναυτικής του ισχύος το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Τα νέα αποκτήματα του ιρανικού Ναυτικού περιλαμβάνουν δύο νέα υποβρύχια κλάση Ghadir και μεγάλο αριθμό ταχύπλοων σκαφών εξοπλισμένα με εκρηκτικά τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως σκάφη αυτοκτονίας, προειδοποίησε ο διοικητής του 5ου Στόλου.
Μαζί με τα υποβρύχια αυτά το ιρανικό Ναυτικό διαθέτει συνολικά 18 σκάφη αυτής της κλάσης με το πρώτο να εντάσσεται σε υπηρεσία το 2007.
Τα υποβρύχια αυτά έχουν εκτόπισμα 120 τόνους μήκος 29 μέτρα, ταχύτητα 11 κόμβους, πλήρωμα 18 άτομα, φέρουν δύο τορπίλες των 533 χλστ και μπορούν να επιχειρούν σε νερά με μικρό βάθος.
Το βασικό χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων υποβρυχίων είναι ότι μπορούν να εξαπολύσουν τις ιρανικής κατασκευής τορπίλες υψηλής ταχύτητας Hoot (βασίζονται στις ρωσικές τορπίλες VA-111 Shkval) οι οποίες μπορούν να πετύχουν ταχύτητα 360 χλμ/ώρα και αναμφίβολα αποτελούν σημαντική απειλή για τα αμερικανικά πλοία δεδομένης της ιδιαίτερης γεωγραφίας του Περσικού Κόλπου.
Τα νέα ταχύπλοα σκάφη των ναυτικών δυνάμεων του Ιράν επανδρώνονται από άνδρες των Φρουρών τις Επανάστασης που είναι αποφασισμένοι και φανατικά προσηλωμένοι στις αξίες του καθεστώτος της Τεχεράνης.
Το γεγονός αυτό συνιστά μία ακόμη απειλή για τον αμερικανικό Στόλο μετά τα υποβρύχια αφού εκτός από εκρηκτικά τα σκάφη αυτά είναι εξοπλισμένα και με νάρκες που θα μπορούσαν εύκολα να ποντιστούν νύκτα και χωρίς να μπορούν να εντοπιστούν τα ιρανικά ταχύπλοα.
Οι δηλώσεις πάντως του Αμερικανού αντιναυάρχου αναφορικά με το επίπεδο ετοιμότητας του αμερικανικού Ναυτικού έρχονται σε μια σειρά άλλων δηλώσεων Αμερικανών στρατιωτικών σε ένα ψυχολογικό πόλεμο που έχουν εκτοξεύσει εναντίον του Ιράν, ενώ και ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει δηλώσει πως έχουν εξεταστεί όλες οι εναλλακτικές σχετικά με το Ιράν και το πυρηνικό του πρόγραμμα και πως μια στρατιωτική επίθεση είναι μέσα σε αυτές.
http://nationalpride.wordpress.com/
Μοιραστείτε το!

2 comments to “Ready for action” δηλώνει ο αρχηγός του 5ου Στόλου στον Κόλπο

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>