«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

!!!199 Καλόπαιδα ψήφισαν ναι!!! Ευτυχώς τώρα ξέρουμε ποιοι ενδιαφέρονται για τον Ελληνικό λαό!!! Να ετοιμαστούμε να τους υποδεχτούμε στις περιφέρειές τους με ειδικές ανθοδέσμες!!

Με ψήφους 199 «ναι» επί της αρχής, 74 «όχι» και 5 «παρών» υπερψηφίστηκε χθες αργά τη νύχτα το νέο Μνημόνιο. Την ίδια στιγμή το άρθρο 1 ψηφίστηκε από 190 βουλευτές, «όχι» δήλωσαν 83 και «παρών» 5• το άρθρο 2 έλαβε 201 «ναι», 74 «όχι» και 3 «παρών»• το άρθρο 3 έλαβε 199 «ναι», 74 «όχι» και 5 «παρών»• και το άρθρο 4 202 «ναι», 74 «όχι» και 2 «παρών».
Από το ΠΑΣΟΚ διαφοροποιήθηκαν από την επίσημη κομματική γραμμή με τον έναν ή τον άλλο τρόπο 25 βουλευτές, ενώ απόντες ήταν ακόμη 7. Από τη Νέα Δημοκρατία 21 βουλευτές εμφανίστηκαν να μην ακολουθούν τις προτροπές του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά για παροχή θετικής ψήφου και είπαν «όχι» στο νέο Μνημόνιο, ενώ υπήρξε και ένα «απών» του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Μανώλη Κεφαλογιάννη.
Αργά χθες τη νύχτα, μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος έκανε γνωστό ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε τη διαγραφή των 22 βουλευτών του κόμματος από την Κοινοβουλευτική Ομάδα οι οποίοι είτε καταψήφισαν το νέο Μνημόνιο, είτε απουσίαζαν αδικαιολόγητα είτε δήλωσαν «παρών» επί της αρχής. Αντίστοιχη επιστολή έστειλε και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος αποχωρώντας από τη Βουλή ανέφερε ότι οι διαγραφές των 21 βουλευτών «είναι λυπηρές, αλλά αναγκαίες».
Μετά τις διαγραφές αυτές η δύναμη της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ μειώθηκε στους 121 βουλευτές και της ΝΔ στους 65.
Ο χάρτης των διαφωνούντων ανά κόμμα διαμορφώθηκε ως εξής:
ΠΑΣΟΚ
ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ (ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ)
Με αρνητική ψήφο στο νομοσχέδιο και επί της αρχής και στα άρθρα τάχθηκαν οι εξής 12 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ:
Σπύρος Κουβέλης, Αννα Βαγενά, Λούκα Κατσέλη, Βάσω Παπανδρέου, Βασίλης Τόγιας, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Χρήστος Κατσούρας, Θόδωρος Παραστρατίδης, Αλέξανδρος Αθανασιάδης, Οδυσσέας Βουδούρας, Τσετίν Μάντατζη και Γιάννης Αμοιρίδης.
n Ο Αργύρης Λαφαζάνης, αν και κατά την ώρα της ψηφοφορίας ήταν απών, δεν διαγράφηκε καθώς είχε λίγο νωρίτερα παραιτηθεί.
ΑΠΟΝΤΕΣ (ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ)
Απόντες ήταν οι Λ. Μίχος, Α. Τριανταφυλλόπουλος, Μαρία Κυριακοπούλου, Χάρης Καστανίδης, Κυριακή Τεκτονίδου, Ηλίας Θεοδωρίδης και Αργύρης Λαφαζάνης.
«ΠΑΡΩΝ» ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ (ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ)
«Παρών» επί της αρχής δήλωσε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και καταψήφισε το άρθρο 1, ο Γ. Κασσάρας δήλωσε «παρών» επί της αρχής, «όχι» στο άρθρο 1 και «παρών» στα άλλα άρθρα, ο Χρ. Μαγκούφης δήλωσε «παρών» επί της αρχής, «όχι» στο 1 και «ναι» στα υπόλοιπα και ο Γ. Παπαμανώλης «παρών» επί της αρχής, «όχι» στο 1 και «ναι» στα υπόλοιπα.
«ΝΑΙ» ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ,
«ΠΑΡΩΝ» Ή «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1
(ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ)
Γ. Κουτσούκος («ναι» επί της αρχής, «παρών» στο 1 και «ναι» στα υπόλοιπα), Π. Αντωνακόπουλος («παρών» στο 1 και «ναι» επί της αρχής και στα υπόλοιπα), Π. Δημητρουλόπουλος («ναι» επί της αρχής, «όχι» στο 1 και «ναι» στα υπόλοιπα), Β. Κεγκέρογλου («ναι» επί της αρχής, «όχι» στο 1 και «ναι» στα υπόλοιπα), Χρύσα Αράπογλου («ναι» επί της αρχής και στα υπόλοιπα, «όχι» στο 1), Δ. Κουσελάς («ναι» επί της αρχής, «παρών» στο 1 και «ναι» στα υπόλοιπα), Δημήτρης Καρύδης («ναι» επί της αρχής και στα υπόλοιπα, «όχι» στο 1), Μαρία Μίχου («ναι» επί της αρχής και στα υπόλοιπα, «όχι» στο 1), Μιχάλης Τζελέπης («ναι» επί της αρχής, «παρών» στο 1 και «όχι» στα υπόλοιπα).
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
«ΟΧΙ» ΣΕ ΟΛΑ (ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ)
Από τη Νέα Δημοκρατία «όχι» δήλωσαν Ελίζα Βόζεμπεργκ, Ελενα Κουντουρά, Δ. Σταμάτης, Κ. Παπασιώζος, Γ. Βλάχος, Μ. Γιαννάκης, Μ. Τζίμας, Μίκα Ιατρίδη, Κ. Μαρκόπουλος, Κ. Γκιουλέκας, Ζ. Τζηκαλάγιας, Χρ. Ζώης, Σπ. Γαληνός, Π. Μελάς, Γ. Καρασμάνης, Α. Καριπίδης, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, Γ. Βαγιωνάς, Α. Δερμετζόπουλος και Θ. Λεονταρίδης. Επίσης, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ήταν απών (διαγράφηκε).
Ο ΛΑΟΣ
Διαφοροποιήσεις από τις θέσεις των κομμάτων τους σημειώθηκαν και από τους βουλευτές του ΛΑΟΣ Μ. Βορίδη και Α. Γεωργιάδη, που υπερψήφισαν το νέο Μνημόνιο και διαγράφηκαν.
Η ΔΗΣΥ
«Παρών» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης.

http://www.tanea.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>