«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μήνυμα τιμωρίας και θανάτου των προδοτών από την Μεσσηνία και την ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ!

Μπείτε σε μεγάλο καράβι και φύγετε όσο ακόμα προλαβαίνετε!!!!

Θα είναι εθνική Προδοσία…
Προς τους βουλευτές του Νομού Μεσσηνίας.
Κυρία Νάντια Γιαννακοπούλου
Κύριο Δημήτρη Κουσελά
Κύριο Αντώνη Σαμαρά
Κύριο Γιάννη Λαμπρόπουλο
Κύριο Οδυσσέα Βουδούρη

Μετά την μεγάλη συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας και την πορεία προς το λιμάνι όπου ο λαός της Μεσσηνίας βροντοφώναξε ΟΧΙ στο νέο μνημόνιο, όπου τα ψέμματα και τα ψευτοδιλήμματα του δοτού και χωρίς λαϊκή εντολή πρωθυπουργού του ΔΝΤ και των ΤΡΑΠΕΖΩΝ…. Δεν πείθουν κανέναν.
Από την συγκέντρωση βγήκε ένα μήνυμα.
Οποιος από εσάς ψηφίσει απόψε το νέο μνημόνιο, η ενέργεια του αυτή θα θεωρηθεί από τον λαό της Μεσσηνίας ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, και θα λογοδοτήσετε γι αυτήν την ενέργεια σας στην Ελληνική δικαιοσύνη όταν αποκατασταθεί η δημοκρατία στην χώρα .
Επίσης όποιος από εσάς ψηφίσει το νέο μνημόνιο, είναι πλέον ΑΝΕΠΗΘΥΜΗΤΟΣ στην ιδιαίτερη πατρίδα του, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ο υπερήφανος λαός της Μεσσηνίας που πάντα ήταν πρωτοπόρος στους αγώνες του έθνους για ανεξαρτησία και ελευθερία έτσι και τώρα θα παλέψει “πτωχευμένος” αλλά υπερήφανος και αξιοπρεπής, παρά πτωχευμένος και με τα αρπακτικά του ΔΝΤ της ΕΕ και ΕΚΤ πάνω από το κεφάλι του.
Κυρία και κύριοι βουλευτές
Οι πρόγονοι μας που με τόσο υπερηφάνεια μιλάτε και εσείς όταν τους μνημονεύεται, είπαν πριν 2000 χρόνια.
«Φεύγε πολέμιον και τύραννον δανειστήν, ου γην αιτούντα και ύδωρ ως ο Μήδος, αλλά της ελευθερίας απτόμενον και προσγράφοντα την επιτιμίαν.»
Πλούταρχος “Ηθικά”
Ειδικά στον Πρόεδρο της Ν.Δ κύριο Αντώνη Σαμαρά θέλω να του υπενθυμίσω μόνο τούτο.
ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕ…. ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ!!!
Μετά από τα παραπάνω το χρέος σας προς την πατρίδα είναι να καταψηφίσετε το νέο μνημόνιο που θα υποθηκεύσει μέσα από το Αγγλικό (Αποικιοκρατικό) δίκαιο , την ζωή των παιδιών μας, και των παιδιών των παιδιών μας.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ……………
Ηλιόπουλος Δημήτρης
Ενας “πτωχευμένος” κάτοικος της Μεσσηνίας.
Υ.Γ. Ολοι απόψε στης 7 στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας!!!!.
Αναρτήθηκε από ΠΑΜΙΣΟΣ
http://dimithliop.blogspot.com/
Προσυπογράφει και η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ
Μοιραστείτε το!

2 comments to Μήνυμα τιμωρίας και θανάτου των προδοτών από την Μεσσηνία και την ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>