«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο τρελός και η τρέλα του


-Που πας ρε φίλε έτσι βιαστικά;;;
-Πάω να παρακολουθήσω την βουλή για αυτούς που θα ψηφίσουν και αυτούς που δεν θα ψηφίσουν. Σκατά και απόσκατα!
-Τι είπες ρε τρελέ;
-Άκου να δεις μην έχετε μάθει να κολλάτε ταμπέλες εσείς οι γνωστικοί, δεν είμαι τρελός.
-Τι είσαι μωρέ και σε έχουν κλίσει πείσω από τα σύρματα;
-Πατριώτης με τάσεις εθνισμού, με απέχθεια για τις μαύρες ρόμπες, και αρκετά προχωρημένη ασθένεια αρχαίο-προγονική!
-Ά εσύ δεν είσαι απλά τρελός αλλά σχιζοφρενείς.
-Αυτό δεν το ξέρω, αυτό οι άλλοι το ξέρουν για μένα. Γιατί εσύ που είσαι μαλάκας το ξέρεις; Όχι, οι άλλοι σου το λένε!
-Άι χάσου ρε τρελέ που δουλεύω εγώ, να ταΐζουν εσένα που το παίζεις τρελός!
-Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου, για αυτό σε είπα μαλάκα, άργησες να το καταλάβεις! Όμως εγώ θα σου δώσω μια συμβουλή μια και με ταΐζεις, αντί να πας στην βουλή να δεις μαϊμούδες κακής ποιότητος να κάνουν μορφασμούς και κολοτούμπες, δεν πας κάπου στα Φιλαδέλφεια να δεις αληθινές μαϊμούδες που δεν σε κοροϊδεύουν;
-Άντε να χαθείς παλιό τρελέ που τολμάς να πιάνεις στο στόμα σου αυτούς τους πατριώτες που θυσιάζονται για το καλό μας! Για δες ρε άδικη κοινωνία ποιους έχουν ελεύθερους για γνωστικούς και ποιους πείσω από τα σύρματα για τρελούς!
– Έ… γνωστικέ γιατί τρεκλίζεις;
-Αφού δεν έχω να φάω δεν με κρατούν τα πόδια μου.
-Άκου μαλάκα άμα καταφέρεις μετά από την βουλή να ξαναγυρίσεις και δεν σε πετάξουνε στα σκουπίδια πεθαμένο με τιμές μαλάκα, να μου πεις και μένα τι κατάλαβες! Πάντως να το έχεις υπόψη σου, αν θελήσουν να σε φέρουν εδώ, θα διαμαρτυρηθώ στο ευρωπαϊκό δικαστήριο ότι μας μολύνουν εμάς τους τρελούς με ανίατους αρρώστους που πάσχουν από οσφιοκαμψία και οξεία μαλάκυνση! Τον αράπη κιαν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς. Ουαχα χουχααααα!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>