«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ποιος νοιάζεται για την Ελλάδα;

Το κείμενο που υπάρχει δημοσιευμένο υπό τον τίτλο ¨Μνημόνιο Συνεννόησης στις Συγκεκριμένες Προϋποθέσεις Οικονομικής Πολιτικής¨ είναι τα χαλκευμένα δεσμά σε βάρος του ελληνικού λαού.
Μια προσεκτική ανάγνωση του κειμένου 48 σελίδων δείχνει τον δρόμο που έχει επιλέξει η ελληνική πλευρά η οποία δυστυχώς είναι προσκολλημένη στις ιδεοληψίες αυτών που επί σειρά ετών κυριαρχούσαν στην Ελλάδα χωρίς να παράγουν κανένα έργο πλην της ισχυροποίησης συγκεκριμένων τάξεων όπως τραπεζίτες, ισχυρούς εργολάβους που λυμαίνονται τα δημόσια έργα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και λοιπές ευγενείς δυνάμεις μιντιαρχών.
Από την πρώτη σελίδα φαίνεται η καθαρή θέση που έχει η ελληνική(;) κυβέρνηση στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας……¨η Κυβέρνηση θα συνεργασθεί πλήρως με τα κλιμάκια της Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και του διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) για την ενίσχυση της παρακολούθησης της εφαρμογής του προγράμματος και θα παρέχει στις ομάδες προσωπικού πρόσβαση σε όλα τα σχετικά δεδομένα και άλλα στοιχεία που αφορούν την Ελληνική διοίκηση.¨
Για το 2013 και 2014 ζητάνε 3 δις 600 εκατομμύρια και 9δις 500 εκατομμύρια αντίστοιχα πλεόνασμα στους προϋπολογισμούς πράγμα ανέφικτο. Επιπλέον μείωση φαρμακευτικής δαπάνης, και περικοπή δαπανών για απομακρυσμένες περιοχές.
¨Μέχρι τον Ιούνιο του 2012 η Κυβέρνηση θα αναθεωρήσει τις αντικειμενικές αξίες της ακίνητης περιουσίας για να τις ευθυγραμμίσει σε μεγαλύτερο βαθμό προς τις τιμές της αγοράς.΅
Ο Σαμαράς ισχυρίσθηκε στη ομιλία του προς την Κ.Ο. της Ν.Δ. ότι δεν θα αυξηθούν οι αντικειμενικές αξίες διότι θα συμπαρασύρουν προς τα άνω τους φόρους και τα χαράτσια όπως είπε χαρακτηριστικά. Για τα χαράτσια λοιπόν δεν είπε κουβέντα ,αλλά αμφιβάλλω αν ξέρουν εκεί στην Συγγρού τι τους γίνεται.
Για το συνταξιοδοτικό διαβάστε και θαυμάστε ¨ Πριν την εκταμίευση, η Κυβέρνηση προχωρά, μέσω ενός νόμου-πλαισίου, σε μια εις βάθος αναθεώρηση της λειτουργίας των δευτεροβάθμιων / επικουρικών δημόσιων συνταξιοδοτικών ταμείων.¨
Τώρα θα δημιουργήσουν νέο νόμο –πλαίσιο για τις συντάξεις αφού εξ ορισμού κινούνται σε λάθος τροχιά αφού ακολουθείται το αναδιανεμητικό σύστημα παροχών.
Και τόσα άλλα που δεν είναι δυνατόν να τα αναφερθούν διεξοδικά εδώ. Φυσικά ο έτερος συνεταίρος Γ. Παπανδρέου υπερασπίζεται αυτό που ξεκίνησε ,δηλαδή την καταβαράθρωση του ελληνικού λαού. Ο τρίτος της παρέας Γ. Καρατζαφέρης ως άνθρωπος της πιάτσας κατάλαβε ότι η έκρηξη που έρχεται θα τον διαλύσει ,οπότε στρίβει δια του αρραβώνα όπως λένε.
Τα ψέματα που περνάνε με τόση ευκολία στον λαό αποπροσανατολίζουν και παραλύουν κάθε αντίσταση. Μόνο που ο λαός θα το καταλάβει άμεσα στην τσέπη του αλλά θα είναι αργά.

ΑΦΟΥΣΙΑ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>