«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πατριώτες και πατριώτισσες ήρθε η ώρα της μεγάλης ευθύνης, μην σφυρίζουμε ανέμελα, αν όχι για μας, ας το κάνουμε για τα παιδιά μας και την πατρίδα μας!

Διαμαρτύρονται οι αστυνομικοί που είναι επιφορτισμένοι για την τήρηση της εσωτερικής τάξεως και την ασφάλεια των πολιτών, για τα συμβαίνοντα στην Ελλάδα.

Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να αγανακτήσω ή και να βρίσω. Εδώ και 40 χρόνια αυτοί οι φύλακες του νόμου που προέρχονται από τα πιο φτωχά στρώματα του Ελληνικού λαού, ενώ απέχουν επιδεικτικά τα παιδιά των πλουσίων, διαπαιδαγωγημένοι με μια αντιλαϊκή νοοτροπία και εθισμένοι να καλύπτουν παράνομες δραστηριότητες ,όχι όλοι βέβαια , αλλά οι αποτάξεις από το σώμα των αστυνομικών για παράνομες πράξεις είναι δηλωτικό των συμπεριφορών που επιδεικνύουν.
Η καταφυγή του ανυπεράσπιστου πολίτη είναι η δικαιοσύνη και η αστυνομία. Η εμπειρία των τελευταίων χρόνων έδειξε ότι δεν λειτούργησαν αποτελεσματικά υπέρ του πολίτη. Η ευθύνη των πολιτικών είναι όχι μόνο τεράστια αλλά η κύρια αιτία για ότι συμβαίνει στον χώρο των αστυνομικών.
Φυσικά όταν μια χώρα έχει γίνει στο μεγαλύτερο μέρος παραβατική και όσα συμβαίνουν έχουν την μορφή χιονοστιβάδας τι μπορούν να κάνουν οι ένστολοι.
Και όμως θα μπορούσαν να κάνουν το αυτονόητο, να κάνουν την ζωή δύσκολη έως εφιαλτική στα χιλιάδες μαγαζιά που ξεφύτρωσαν σαν μανιτάρια και προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στα ναρκωτικά και κάθε είδους παρανομία με συνέπεια να διαλύονται οικογένειες και οι άνθρωποι να είναι ζωντανοί – νεκροί.
Έχουν δίκαιο οι ANONYMOUS που εμφανίστηκαν από το πουθενά, σε πολλά θέματα που δημιούργησαν μια κοινωνία απαράδεκτη και χρησιμοποιώ ήπια έκφραση.
Αν λοιπόν θέλετε συλλήψεις και αντίδραση αγαπητοί φίλοι της αστυνομίας αντί να εκδίδετε εντάλματα για τους τροϊκανούς και να κάνετε λευκή απεργία, γνωρίζετε άριστα να δημιουργείτε σκούπα για να ξεκαθαρίσετε την Ελλάδα , και αν δεν έχετε χώρους στείλτε μερικούς στα υπουργικά σπίτια, για να μη σας λένε απάνθρωπους.
Αν μάλιστα δεν έχετε και προσωπικό τίθεμαι εθελοντής στην διάθεσή σας, και θα βρείτε εκατοντάδες συμπαραστάτες στο έργο σας. Άλλωστε η πατρίδα είναι σε πόλεμο και της ανήκουμε όλοι. Και εγώ προσφέρομαι. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

ΑΦΟΥΣΙΑ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>