«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το βασανιστήριο με μαστίγιο και καρότο από εχθρούς και φίλους! Ας τους πούμε επιτέλους άι στο διάολο!

Γερμανικά “ομόλογα θανάτου” προς εξόντωση των ηλικιωμένων!

Βαθαίνει το ρήγμα ανάμεσα σε Ελλάδα και ΕΕ κάθε ώρα που περνάει σε μια πρωτοφανή κρίση εμπιστοσύνης των Βρυξελών προς την ελληνική πολιτική ηγεσία.
Οι εξελίξεις μπορεί να είναι καταιγιστικές τα επόμενα 24ωρα και από ότι δείχνουν τα πράγματα φαίνεται πως επιβεβαιώνεται το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Die Zeit ότι δηλαδή κάποιοι ήδη έχουν θέσει σε ενέργεια το σχέδιο εκδίωξης της Ελλάδας από το ευρώ.
Σε επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, καθώς και τον αρμόδιο επίτροπο, Όλι Ρεν ο Χάνες Σβόμποντα τους ζητά να παρουσιαστούν και να δώσουν εξηγήσεις για «τους όρους που συνδέονται με το πρόγραμμα, τις αρμοδιότητες των υπαλλήλων που εμπλέκονται και την οικονομική βάση των συνταγών τους».
Όπως επισημαίνει ο Σβόμποντα «η τρόικα έχει υιοθετήσει μια στάση ιδεολογικού τιμωρού, που στερείται οποιασδήποτε οικονομικής βάσης και αποτελεί προδοσία του ευρωπαϊκού κοινωνικού μοντέλου και της θεμελιώδους, για την Ένωσή μας, αξίας της αλληλεγγύης. Και ότι είναι ύψιστης σημασίας η άμεση ανάγκη να λογοδοτήσουν οι αξιωματούχοι που επέβαλαν στην Ελλάδα αυτό το τοξικό μείγμα υφεσιακών και κοινωνικά καταστρεπτικών πολιτικών».
Τελικά για άλλη μία φορά αποδεικνύεται ότι στις κρίσιμες στιγμές της νεώτερης ιστορίας οι ευρωπαίοι εταίροι μας είτε μας ξεχνούν όπως στα Ίμια είτε θέλουν να μας τιμωρήσουν παραδειγματικά όπως τώρα για να μην
ξαναγίνει το ίδιο λάθος από άλλες χώρες. Δυστυχώς η τελευταία επιλογή τους, θυμίζει κάτι από την δεκαετία του 1940 και αυτών που βίωσαν ορισμένες φυλετικές και κοινωνικές ομάδες στην Ευρώπη από την τάξη πραγμάτων που είχε τότε εδραιωθεί στην ήπειρο.
Boυλευτές της γερμανικής κυβέρνησης συνεδριάζουν εκτάκτως για την Ελλάδα
Οι κοινοβουλευτικές ομάδες των κυβερνητικών κομμάτων της Γερμανίας – Χριστιανοδημοκράτες και Ελεύθεροι Δημοκράτες – συγκαλούνται το πρωί της Παρασκευής (10 ώρα Ελλάδας) σε έκτακτες συνεδριάσεις με θέμα τη χώρα μας.
Γκίντο Βεστερβέλε : Τελειώνει ο χρόνος για την Ελλάδα
«Ο χρόνος για την εξεύρεση λύσης τελειώνει και το μέλλον της χώρας εντός Ευρωζώνης και εντός ΕΕ εξαρτάται από τους Έλληνες», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε.
Νέες εκβιαστικές δηλώσεις μετά το Eurogroup: “Δεν έχει δόση αν δεν εφαρμοστούν όλα τα μέτρα”
«Tο μέλλον της Ελλάδας είναι στα χέρια των πολιτικών της» δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Όλι Ρεν ξεκαθαρίζοντας έτσι πως οι Ευρωπαίοι εταίροι μας δεν θα εγκρίνουν το νέο πακέτο στήριξης της χώρας μας αν προηγουμένως δεν διασφαλισθεί η αποτελεσματική, «αληθινή» όπως την χαρακτήρισαν, τήρηση των δεσμεύσεων της Ελλάδας, τήρηση του προγράμματος μεταρρυθμίσεων που οφείλει η χώρα μας να προωθήσει άμεσα.
Αρνάκι έγινε ο “σκληρός του Μαξίμου”
“Οι σκληροί του Μαξίμου”, Α.Σαμαράς και Γ.Καρατζαφέρης και ειδικότερα ο πρώτος, έγιναν αρνάκια, μόλιες έπεσαν τα τηλέφωνα από Βερολίνο και Βρυξέλλες, έδωσαν αμέσως την συγκατάθεσής τους σε όλο το πακέτο της συμφωνίας, και έτσι ο Ε.Βενιζέλος πάει στο Eurogroup με την υπογραφή τους φαρδιά-πλατιά.
Πιέσεις Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: «Δεν αρκεί η συμφωνία θέλουμε δεσμεύσεις»
«Η Ελλάδα πρέπει να εφαρμόσει τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει βάσει του πρώτου προγράμματος προκειμένου να μπορέσουμε να αποφασίσουμε για ένα δεύτερο πρόγραμμα στήριξης. Θα συνεδριάσουμε απόψε, όμως από όσο ξέρω, ακόμη δεν έχουν εκπληρωθεί οι συνθήκες τις οποίες ξεκάθαρα έχουν ζητήσει οι ηγέτες της ΕΕ».
Τα παραπάνω δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup, ασκώντας νέες πιέσεις στην Ελλάδα. Πρόσθεσε ακόμη ότι δεν θα υπάρξει τελική κατάληξη στη αποψινή συνεδρίαση, με αντικείμενο το δεύτερο σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας.
Χάνες Σβόμποντα: «H τρόικα έχει υιοθετήσει μια στάση ιδεολογικού τιμωρού έναντι της Ελλάδας»
Την τοποθέτηση του συμβούλου Γκ. Χαρδούβελη ότι η δανειστές μας ζητούν την εφαρμογή των σκληρών μέτρων τα οποία θα φέρουν μεγαλύτερη ύφεση για να τιμωρήσουν τους Έλληνες υιοθετεί όπως φαίνεται πρόεδρος της Ομάδας των Ευρωσοσιαλιστών, Χάνες Σβόμποντα.
Μπορεί να είναι δηλητηριώδες το σχόλιο, μπορεί να μην μας συμφέρει επειδή είμαστε Έλληνες, αλλά ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι το ακόλουθο σχόλιο της «Γουόλ Στριτ Τζέρναλ», στο κύριο άρθρο της μάλιστα, δεν είναι εκπληκτικού χιούμορ και δεν απεικονίζει τέλεια αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή στην διαδικασία λήψης του δανείου και του PSI: «Ποιος είπε ότι οι επαίτες δεν μπορούν να είναι επιλεκτικοί;» διερωτάται ο αρθρογράφος με εξαιρετικά δεικτική διάθεση για τις “διαπραγματεύσεις”. Απίστευτο σχόλιο, αλλά δυστυχώς απεικονίζει σωστά την κατάσταση,
Μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «οι Έλληνες πολιτικοί κρατούν τα ηνία για όσο διάστημα οι αρχιτέκτονες του δανείου πιστεύουν ότι μια ελληνική χρεοκοπία, άτακτη ή όχι, θα μπορούσε να αποβεί καταστροφική για την Ευρώπη».
Δηλητηριώδη σχόλια στον αμερικανικό Τύπο για PSI, δανειακή
Αναφορά κάνει και «στο διαγωνισμό για το ποιος ευθύνεται για τα δεινά της Ελλάδας», σημειώνοντας ότι «είναι δύσκολο να αποφανθεί κανείς, καθώς υπό την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας η Ελλάδα “μαγείρεψε” τα βιβλία για να μειώσει το έλλειμμα, ενώ μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ, χάθηκε σχεδόν κάθε στόχος που η σοσιαλιστική κυβέρνηση υποσχέθηκε να εκπληρώσει, είτε επρόκειτο για είσπραξη φόρων, μείωση ελλείμματος, ιδιωτικοποιήσεις κρατικών επιχειρήσεων ή εφαρμογή άλλων διατάξεων».
Τέλος, υπογραμμίζεται ότι «τώρα, τα ελληνικά κόμματα συνεχίζουν να αγωνίζονται για πολιτική επικράτηση ενόψει των εκλογών και ούτε η διαδικασία ή το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι εποικοδομητικό. Παρ’ όλα αυτά, το πραγματικό θαύμα είναι ότι εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι σ’ αυτόν τον πλανήτη που είναι έτοιμοι να χορηγήσουν ένα νέο δάνειο, εφόσον οι Έλληνες τούς το επιτρέψουν. Οι επαίτες μπορεί να είναι επιλεκτικοί, εάν τους επιτραπεί το δικαίωμα επιλογής».
Σε σχετική ανταπόκριση στην ίδια εφημερίδα υπογραμμίζεται ότι η στήριξη του νέου προγράμματος λιτότητας, με «επίμαχο θέμα διαφωνίας» μεταξύ των τριών ηγετών τις περικοπές στο συνταξιοδοτικό σύστημα, θα είναι δύσκολο επίτευγμα για τους Έλληνες πολιτικούς, κυρίως ενόψει των εθνικών εκλογών. Επίσης, σημειώνεται η άποψη αναλυτών ότι «οι εταίροι της κυβέρνησης συνασπισμού θέλησαν να αποφύγουν τις ευθύνες για τη συμφωνία, ευελπιστώντας ότι ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος θα καταστεί κύριος στόχος της λαϊκής οργής».
Η «Νιου Γιορκ Τάιμς», με κύριο άρθρο της, επαναλαμβάνει ότι «τα νέα μέτρα λιτότητας θα επιδεινώσουν δραματικά την κατάσταση στη σχεδόν χρεοκοπημένη Ελλάδα», διατυπώνοντας την άποψη ότι η χώρα μας «τελικά, δεν θα μπορέσει παρά να υποκύψει στην πλειοψηφία των ευρωπαϊκών απαιτήσεων ως προϋπόθεση για μια νέα δανειακή σύμβαση».
Η εφημερίδα επιρρίπτει ευθύνες στη Γερμανίδα Καγκελάριο, την οποία θεωρεί «κύρια αρχιτέκτονα της καταστροφικής κακοδιαχείρισης που ακολουθεί η Ευρώπη στο χειρισμό της κρίσης χρέους της ευρωζώνης».
Συμεών Ντιάνκοφ: Αν ήμουν ο Βενιζέλος θα έλεγα «όχι» στην τρόικα
Ο Β.Σόϊμπλε εξευτελίζει τους αρχηγούς δημοσίως

Εξευτελισμός πρωθυπουργού Λ.Παπαδήμου και τριών αρχηγών από τις Βρυξέλλες και από Βερολίνο, καθώς η Γερμανία δια του υπουργού Οικονομικών της Β.Σόϊμπλε ξαφνικά δήλωσε ότι “Δεν καλύπτεται από την συμφωνία” (!!!) και έδωσε γραμμή στις Βρυξέλλες να μην περάσει την συμφωνία το Eurogroup.

http://www.arxaiaithomi.gr/wp-admin/post-new.php

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>