«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Θρίλερ στην Ανταρκτική: Ρωσία, ΗΠΑ υπονοούν εξωγήινη καταγωγή του ανθρώπου!

09-02-2012 17:13:22

Την ώρα που η Ελλάδα παλεύει να επιβιώσει μέσα στην καταστροφή που την έχουν ρίξει εχθροί και «φίλοι», μια κοσμοϊστορικής σημασίας ανακάλυψη ήρθε από την Ανταρκτική: Η πρώτη σαφής ύπαρξη αποδείξεων ότι κάποτε, πριν εκατομμύρια χρόνια, επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας εξωγήινα όντα με ανεπτυγμένη νοημοσύνη είναι γεγονός!
Η αποστολή των Ρώσων επιστημόνων την οποία έφερε στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην δημοσιότητα του defencenet.gr το περασμένο Σάββατο, εντόπισε τελικά σαφή ίχνη ύπαρξης εξωγήινης ζωής σε ένα ανέγγιχτο εδώ και 20 εκατομμύρια χρόνια οικοσύστημα: Την υπόγεια λίμνης Βοστόκ, σε βάθος 3,8 χιλομέτρων από την παγωμένη επιφάνεια της Ανταρκτικής.
Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, η ρωσική αποστολή στέφθηκε με επιτυχία, καταφέρνοντας να διατρήσουν πάγο πάχους 3,766 μέτρων φτάνοντας στην αμόλυντη επιφάνεια της λίμνης που εδώ και 14 με 20 εκατ. χρόνια δεν έχει έρθει σε επαφή με την ατμόσφαιρα.
Η υπόθεση θυμίζει πραγματικό θρίλερ καθώς μέσω της κάμερας που ήταν τοποθετημένη στο τρυπάνι οι Ρώσοι ανακάλυψαν ένα αντικείμενο που έμοιαζε με μια «χρυσή σβάστικα» (golden-like swastika) και αμέσως μετά κτύπησαν στο σημείο όπου εντοπίστηκαν τα ίχνη εξωγήινης παρουσίας, τα οποία δεν διευκρινίζεται τι ακριβώς ήταν.
Αμέσως μετά την ανακάλυψη (όπως είχαμε αποκαλύψει η επικοινωνία με την ρωσική επιστημονική ομάδα διακόπηκε όταν ανήγγειλαν ότι «Είχαν βρει κάτι πολύ σοβαρό») η ρωσική ομάδα χάθηκε και δεν απαντούσε σε καμία κλήση από τις άλλες δύο ομάδες της αμερικανική και την βρετανική που βρίσκονταν κοντά.
Η εξήγηση ήταν ότι μόλις επικοινώνησαν με το ρωσικό κέντρο και μετέδωσαν το τι ακριβώς είχαν βρει το ρωσικό υπουργείο Αμύνης τους έδωσε εντολή για πλήρη «επικοινωνιακή σιγή» και να παραμείνουν στην περιοχή, μέχρι να τους παραδοθούν ειδικές τηλεπικοινωνιακές συσκευές με τεχνολογία μηδενικής υποκλοπής. Μόλις οι συσκευές τους παραδόθηκαν -άγνωστο πώς, αλλά εικάζεται ότι έγινε ειδική πτήση- τότε και μόνο πήραν εντολή για να απομακρυνθούν από την περιοχή σπάζοντας την επικοινωνιακή σιγή.
Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα τι εντοπίστηκε, αλλά η μυστικότητα και η αντίδραση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, δείχνει ότι έχει βρεθεί κάτι πολύ σοβαρό και κρίσιμο, ίσως και για την ίδια την ύπαρξη του ανθρώπινου γένους.
Το βέβαιο είναι ότι εντοπίστηκαν στα δείγματα του νερού της λίμνης μορφές μικροβιακής ζωής ανάλογων με τα ίχνη εξωγήινης ζωής τα οποία υπάρχουν σε συγκεκριμένους πλανήτες, όπως ο Αρης, ο δορυφόρος του Δία, η Ευρώπη και ο δορυφόρος του Κρόνου, Εγκέλαδος.
Μάλιστα η φράση του Ρώσου επιστήμονα Λεβ Σαβατιούγκιν, που συμμετέχει στην αποστολή, ότι «Πιστεύω ότι θα εμπλουτισθούν οι γνώσεις μας για την προέλευση της ζωής στον πλανήτη μας. Κανένα άλλο μέρος της Γης δεν έχει μείνει απομονωμένο τόσο καιρό. Πρέπει να εξετάσουμε τι ακριβώς υπάρχει εδώ πριν στείλουμε αποστολές στο διάστημα» πυροδότησε συζητήσεις για το αν εννοούσε ότι η ύπαρξη ανθρώπινης ζωής στη Γη οφείλεται σε εξωγήινη επίσκεψη πριν από εκατομμύρια χρόνια!
Με την θέση αυτή του Ρώσου συμφώνησε από απόσταση μερικών χιλιάδων χιλομέτρων ένας «αντίπαλος» Αμερικανός ειδικός, ο Ουαλίντ Αμπνταλάτι, που εργάζεται για τη NASA, με την εξής συγκλονιστική φράση: «Πολύ απλά, μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που σκεπτόμαστε για την ύπαρξη της ζωής».
Επίσης, σύμφωνα με τους Ρώσους επιστήμονες, το νερό που έχουν συλλέξει είναι τουλάχιστον δύο φορές πιο καθαρό από το αποσταγμένο, και θεωρείται τόσο “ξένο” -ως προς τη Γη- όσο και αυτό που βρίσκεται στις λίμνες της Ευρώπης ενός από τους δορυφόρους του Δία.
Οι εργασίες θα συνεχιστούν τον Δεκέμβριο του 2012 όταν βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες λόγω του «καλοκαιριού» της Ανταρκτικής.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Μοιραστείτε το!

7 comments to Θρίλερ στην Ανταρκτική: Ρωσία, ΗΠΑ υπονοούν εξωγήινη καταγωγή του ανθρώπου!

 • Κ. ΣΟΥΡΕΑΣ

  ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ”ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ,,,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ,,,, Κ Σ

 • κουρεμένος

  Γνωρίζει κανείς αν η πυραμίδα στην κορφή του Ταΰγετου έχει χρονολογηθεί; Έχει ερευνηθεί αν ο άξονας συμμετρίας της έχει κάποιο συγκεκριμένο αστρονομικό προσανατολισμό, όπως π.χ. τη ζώνη του Ωρίωνα που έχει η πυραμίδα του Ελληνικού Αργολίδας;

 • Κ. ΣΟΥΡΕΑΣ

  ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ,,ΜΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ,,ΘΑ ΕΛΕΓΑ,,ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ Η ΑΠΟΓΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΞΩΓΗ Ι ΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ??? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕ Ι ΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ???? ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ?? ΚΑ Υ ΜΕΝΕ ΔΑΡΒΙΝΟ,, ΣΕ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ……..Κ Σ..

  • κουρεμένος

   Σωστά, Κ.Σ. Είναι σα να λες πως οτιδήποτε προεξέχει σε μια βουνοκορφή είναι αστεροσκοπείο ή προφήτης Ηλίας, ενώ υπάρχουν κι άλλες πιθανότητες. Ωστόσο, το να αφήνουμε να καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου τα ελληνικά πυραμιδοειδή, περισσότερο ωφελεί παρά βλάπτει την τουριστική τους ανάδειξη. Οι Σκοτσέζοι με το παραμύθι του Λοχ Νες κάνουν χρυσές δουλειές κι εμείς που έχουμε αληθινά μυστήρια δεν κάνουμε τίποτα για την αξιοποίησή τους.

 • Κ. ΣΟΥΡΕΑΣ

  ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΜΕΣΩΣ,,ΕΙΔΑ ΤΩΡΑ [16\2] ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ,,,ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΔΗΛ..ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΤΕ ΜΥΘΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ Η ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ…ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΗΣΩ ΛΙΓΟ,,ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,, ΤΟ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΡΙΖΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ, ΕΞΩΚΟΣΜΕΣ,ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ,ΑΠΙΘΑΝΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ”ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ” ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΝΟΣ ”ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥ” ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΖΩΟ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,, ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΔΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΟΡΑ,, ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΥΧΗ,,ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ,,ΣΠΑΝΙΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ,,ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΑ,, Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ,,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,,,,ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΣΤΑΔΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ,,ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΚΡΟ ΜΑΝΙΟΝ—ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ–ΧΟΜΟ ΕΡΕΚΤΟΥΣ—ΧΟΜΟ ΣΑΠΙΕΝΣ—-ΣΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΘΕ Ι ΣΤΕΣ Η ΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ..Η..ΚΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ…..ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΡΙΖΑΣ ..ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.. ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ……ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ???

 • Κ. ΣΟΥΡΕΑΣ

  ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΕ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ,,, Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΔΑΒΙΔ [ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ]ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟ,,Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ [ΔΗΘΕΝ] ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ …ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΟΛΑ ΡΗΧΑ ΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΑ…..ΟΜΩΣ….ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΟΤΕ ΜΙΚΡΟΣ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΜΕΓΑΛΟΣ…….ΧΑΙΡΕ,, Κ…Σ…..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>