«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κρεμάστε τους προδότες πριν μας πεθάνουν.

Κόβουν και ράβουν… πάνω στις συντάξεις

08-02-2012 08:44:01
Μαραθώνιες είναι οι διαβουλεύσεις του κυβερνητικού επιτελείου προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα μέτρα που θα οδηγήσουν σε εξοικονόμηση 550 εκατ. ευρώ εντός του 2012 και τα οποία εντάσσονται στην συνολική περιστολή δαπανών ύψους 3,3 δισ. ευρώ που ζητά για το τρέχον έτος η τρόικα.
Αυτό βρέθηκε μεταξύ άλλων χθες το βράδυ στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού κ. Λ. Παπαδήμου και των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας κ.κ. Ευάγγελου Βενιζέλου και Γιώργου Κουτρουμάνη με τους επικεφαλής των κλιμακίων του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της ΕΕ.
«Με μια απλή λέξη αλλάζει όλο το νόημα», δήλωσε ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος περιγράφοντας τη διαπραγμάτευση επί του τελικού κειμένου της συμφωνίας που αναμένεται να δοθεί σήμερα στους πολιτικούς αρχηγούς.
Το ίδιο στέλεχος αποσαφήνισε πως η τρόικα αποδέχθηκε να μην υπάρξει στο πλαίσιο της συζήτησης για την μετενέργεια παρέμβαση στο επίδομα συζύγου κάτι που τέθηκε χθές το απόγευμα στις διαπραγματεύσεις των κ.κ. Βενιζέλου και Κουτρουμάνη με τα τεχνικά κλιμάκια του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και της ΕΕ.
Αρχική αξίωση της τρόικας ήταν να διατηρηθεί το επίδομα τέκνων και όχι το επίδομα γάμου κάτι που θα οδηγούσε σε μείωση 10% του μισθού όλων όσων λαμβάνουν σήμερα το σχετικό επίδομα. Τελικά η κυβέρνηση έπεισε τους δανειστές για την ανάγκη διατήρησης του επιδόματος συζύγου και η αξίωση της τρόικας αποσύρθηκε.
Κεντρικό θέμα της διαπραγμάτευσης ήταν και το ύψος της μείωσης των επικουρικών συντάξεων, για το οποίο υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες από τη Νέα Δημοκρατία.
Έτσι, στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρωθυπουργό θα παρουσιασθούν τέσσερις παραλλαγές για τη μείωση επικουρικών αλλά και κύριων συντάξεων:
-Μεσοσταθμική μείωση 15% μόνο στις επικουρικές συντάξεις.
-Μείωση 20% στις κύριες πάνω από 1.200 ευρώ.
-Μείωση 10% στις κύριες και 5% στις επικουρικές συντάξεις.
-Μείωση 5% στις κύριες και 10% στις επικουρικές.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>