«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εγώ δεν είμαι παπαγαλάκι και δεν έχω κερδοσκοπικά ευρώ,όπως και το 90% του λαού.

Δεν αντέχουμε άλλο  προδότες μόνο εμείς στην Ευρώπη  να κουβαλάμε το ευρώ να κερδοσκοπεί όλη η γη!

Αγαπητοί πατριώτες οφείλω να ξανά κάνω μια διευκρίνηση προς αποφυγή κάθε παρερμηνείας και κυρίως να μην μας θεωρούν ηλίθιους ή ότι θέλουμε το κακό της πατρίδος μας. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και οι φίλοι συνεργάτες αμισθί, πατριώτες και επιστήμονες και απλοί αναγνώστες έχουμε πει ότι είμαστε υπέρ της δραχμής 100% με μια βασική προϋπόθεση ότι δεν θα γίνει από αυτή τη βουλή, από αυτή την κυβέρνηση και από αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα. Η δραχμή θέλει μια πατριωτική λαϊκή κυβέρνηση να την διαπραγματευτεί σκληρά στα διεθνή οικονομικά φόρουμ ισότιμα, αφού πίσω της έχει τα πετρέλαια. Από αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα μια στρογγυλοποίηση τύπου πουλημένου Σημίτη να μας λείπει. Έχουν γράψει σοβαροί και αναγνωρισμένοι οικονομολόγοι τα υπέρ της δραχμής δεν θα το κάνω και εγώ που δεν είμαι ειδικός, αλλά βιώνω την εμπειρία και την λογική σε αυτά που βλέπω και ακούω.
Αλήθεια ποιος δεν θέλει την δραχμή και έχει αμολήσει τα παπαγαλάκια να την δυσφημήσουν ως καταστροφή; Φυσικά οι έχοντες και κατέχοντες αλλά κυρίως οι κερδοσκόποι, που με αέρα και αεριτζίδικες αρπαχτές καπηλεύτηκαν χωρίς κόπο το αίμα του τίμιου εργαζόμενου, που η μόνη του φιλοδοξία ήταν και είναι ένα καλό και αξιοπρεπές μεροκάματο! Για να μας πουν τα λαλίστατα παπαγαλάκια, γιατί να μην θέλει ο λαός τι δραχμή; Τι έχει να χάσει; Εδώ είναι και το παράδοξο, ότι όλη αυτή την καταστροφή την προκαλούν το 10% σε βάρος του 90% του Ελληνικού λαού. Σήμερα άκουσα από το ράδιο και από νέους ανθρώπους παπαγαλάκια ότι άμα θα γυρίσουμε στην δραχμή θα έρθουν οι Γερμανοί με τρία ευρώ και θα νοικιάζουν δωμάτιο! Τέτοια δημοσιογραφία από νέους ανθρώπους δεν την περίμενα! Δεν τους λέει κανένας ότι τέτοιους τουρίστες που έρχονται να βρομίζουν τα αρχαία μας και τις παραλίες μας δεν τους θέλουμε. Θέλουμε τουρίστες που θα πληρώσουν όσο και να κάνει να δουν κάτι μοναδικό, τον αρχαίο μας πολιτισμό και τον μοναδικό Ήλιο με θεραπευτικές ιδιότητες σαν τόπος! Και να πω στα παπαγαλάκια της ξεφτίλας ότι με κυβέρνηση λαϊκή πατριωτική την δραχμή μέσα σε δυο χρόνια θα την ψάχνουν για να την αγοράσουν για την αξία της , αν αυτοί που θα διαπραγματευτούν θα είναι ειδικοί και πατριώτες. Φυσικά κάποιοι φίλοι μου έχουν διαφορετική άποψη, δεν απευθύνομαι σε αυτούς γιατί αυτό αναγάγετε σε προσωπικό επίπεδο που έχει η φιλία μας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>