«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εδώ και πολύ καιρό, η πολιτική μας ηγεσία έχει δεχτεί τα πάντα από αυτά που επιβάλλει η διεθνή σπείρα των οικονομικών δολοφόνων!!

Με ποιο τρόπο προσπαθούν να ξεγελάσουν τον Ελληνικό λαό
Μια παλιά πολιτική απάτη, χρησιμοποιήθηκε αυτές τις μέρες για να μας πείσουν, ότι ζούμε δραματικές διαβουλεύσεις Τρόικας και Κυβέρνησης!

Γιώργος Αδαλής
Μια πρακτική που την υιοθέτησε πρώτο το ΠΑΣΟΚ αλλά κατά τα χρόνια της διακυβέρνησης της την εφάρμοσε και η ΝΔ!Όταν στην Ελλάδα μας επιβάλλονταν μια εξωτερική παρέμβαση, είτε από την Ε.Ε. είτε από το ΝΑΤΟ είτε από εξωγενείς παράγοντες , ακολουθούσε μια διαδικασία, η οποία ναι μεν για πολλά έτη συγκινούσε το πελατειακό σύστημα του κόμματος εξουσίας στις μέρες μας όμως, εξαγριώνει τους πάντες!
Μια ΠΡΑΚΤΙΚΉ που εφαρμόζεται από ανίσχυρους, αδύναμους και άτολμους πολιτικούς θα περιγράψουμε σήμερα, την οποία ζούμε σε όλο το μεγαλείο της, τις τελευταίες μέρες

Εδώ και πολύ καιρό, η πολιτική μας ηγεσία έχει δεχτεί τα πάντα από αυτά που επιβάλλει η διεθνή σπείρα των οικονομικών δολοφόνων!
ΜΕ την συμμετοχή του ΔΝΤ στην τρόικα, δέχτηκε επί της ουσίας ότι θα μπει χέρι και στον ιδιωτικό τομέα, που δεν μπορούσε να βάλει η Ε.Ε., λόγω του ότι το απαγορεύει η καταστατική χάρτα των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων!
Αυτό το γνώριζαν άπαντες! Δεν ήταν τα 10+10+10 δις ευρώ της συμμετοχής του ΔΝΤ στο πρώτο δάνειο γιατί το ποσό αυτό αποτελούσε ψίχουλα για την Ε.Ε!
Έπρεπε να μπει χέρι στον ιδιωτικό τομέα, κάτι που μόνο το ΔΝΤ μπορούσε να το κάνει και εξ ου κα η συμμετοχή του!
Συνεπώς, ήταν δεδομένο από τον Απρίλιο του 2010, ότι αργά η γρήγορα θα ξεζουμίσουν και τον ιδιωτικό τομέα, πέραν του δημοσίου!
Το γνώριζε ο Παπανδρέου, ο Παπακωνσταντίνου , οι οικονομολόγοι στην Ελλάδα και όλοι όσοι ασχολούνται με το οικονομικό ρεπορτάζ!
Κι όμως, όλοι αυτοί –με ελάχιστες εξαιρέσεις- έλεγα ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί!
Γνώριζαν ότι έλεγαν ψέματα στον Ελληνικό λαό!
Γνώριζαν ότι αργά η γρήγορα θα πρέπει να απολογηθούν σε αυτόν αλλά και πάλι συνέχιζαν τα αήθη ψέματά τους!
Φτάσαμε λοιπόν σήμερα, να μας βομβαρδίζουν επί δέκα μέρες, με χοντροειδέστατα ψεύδη, ότι γίνεται διαπραγμάτευση και οι … ηγέτες μας προσπαθούν να αποκρούσουν τις απαιτήσεις της τρόικας!
ΜΕΓΑ ΨΕΥΔΟΣ !
Τα συμφωνημένα του Απριλίου του 2010 είναι συγκεκριμένα!
Και τα έχουν αποδεχτεί!
Απλά τώρα, σε συνεννόηση με τους Γκαουλάιτερ της Μέρκελ και τους τροικανούς, εμφανίζουν και δέκα απαιτήσεις παραπάνω!
Ετσι, αν είχαν συμφωνηθεί πέντε λόγου χάρη υποχωρήσεις της Ελληνικής Κυβερνήσεως σε πέντε αντίστοιχες απαιτήσεις των Τροΐκων, σήμερα εμφανίζουν τις απαιτήσεις αυτές αυξημένες στις ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ!
Για παράδειγμα αρχικά είχε συμφωνηθεί η κατάργηση του 14ου μισθού !
Στην πορεία, ζητήθηκε η κατάργηση και του 13ου αλλά και η περικοπή κατά 20% του κατώτατου μισθού!
Στο τέλος της διαπραγμάτευσης θα καταργηθεί μόνο ό 14ος μισθός!
Αλλά η Κυβέρνηση θα φανεί νικητής στα μάτια του λαού, μιας και «κατάφερε» να κάμψει τις περισσότερες απαιτήσεις των εκπροσώπων των δανειστών και να υποχρεωθεί σε μερικές από αυτές!
Ετσι, και οι τοκογλύφοι θα πάρουν αυτό που θέλουν ΚΑΙ ο λαός θα είναι … ευχαριστημένος αλλά κυρίως και η κυβέρνηση θα έχει επιτελέσει ένα τεράστιο εθνικό έργο και θα πρέπει να την χειροκροτήσουμε από πάνω!
Προσωπικά αισθάνομαι ντροπή, όταν πολιτικά πρόσωπα νομίζουν ότι ουδείς εδώ στην πατρίδα μας, δεν αντιλαμβάνεται πόσο στημένο είναι το παιχνίδι!
Δυστυχώς, όλες αυτές τις μέρες, ο μόνος που τοποθετήθηκε ξεκάθαρα στο πρόστυχο παιχνίδι αυτό και μίλησε ανοιχτά, ήταν σήμερα ο κ.Παπαδημούλης κα πριν μερικές μέρες η κ.Λιάνα Κανέλλη!
Και λέω δυστυχώς γιατί ήταν μόνο δύο! Ουδείς τους ακολούθησε, γιατί πάνω απ΄ όλα προέχει η … κοροϊδία προς το λαό και η διατήρηση του σάπιου πολιτικού κατεστημένου.
Και οι … χειροκροτητές είναι πανέτοιμοι για να δώσουν την παράστασή τους αύριο το πρωί!
http://www.aegeantimes.gr/
Μοιραστείτε το!

1 comment to Εδώ και πολύ καιρό, η πολιτική μας ηγεσία έχει δεχτεί τα πάντα από αυτά που επιβάλλει η διεθνή σπείρα των οικονομικών δολοφόνων!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>