«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτοί είναι οι σύγχρονοι γενίτσαροι!

Φωτιά και τσεκούρι ναι, αλλά σε ποιους;

Αγαπητοί αναγνώστες σε όλες τις χώρες το κεφάλαιο έχει δημιουργήσει τα βόρεια και νότια προάστια! Τους βιαστές των αδυνάτων στα βόρεια και τους δούλους και μικροαστούς επιστάτες βασανιστές εργολάβους των βορείων στα νότια! Αυτό συμβαίνει στο 90% των λαών. Πάντα θα υπάρχει η διαφορά στους ανθρώπους, πάντα θα υπάρχουν οι επιχειρηματίες και οι εργάτες, είναι λογικό να υπάρχουν αφού ο καθένας διαλέγει τον τρόπο που θα ζήσει και θα εργαστεί. Η ελίτ κοινωνία αφού ανακυκλώθηκε και μολύνθηκε από τις ανωμαλίες της, είδε ότι μπορεί να έχει δούλους επιστάτες και δούλους εργάτες και αυτή να ασχολείται με την αλαζονική ανώμαλη ζωή της! Άρχισε να προσφέρει χλιδή σε καλά διαλεγμένους με ροπή στην δουλικότητα, στους φτωχούς λέγοντας ότι ο εργατικός και υπάκουος αμείβετε! Αυτό περιλαμβάνει όλους τους επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς! Και έτσι έφτιαξε την μεσαία λεγόμενη αστική τάξη που θα είναι οι δυνάστες των εργαζομένων και φύλακες της σάπιας ελίτ! Εκεί ακριβώς βρισκόμαστε τώρα, η άνιση μάχη δεν δύνεται από τον εργαζόμενο και φτωχό κόσμο με την σάπια ελίτ κοινωνία, αλλά με την εικονική και παραποιημένη μεσαία τάξη που ξεγελάστηκε αφού είναι σπόρος από φτωχές και εργατικές οικογένειες, να είναι εναντίον τους σε σημείο απάνθρωπο αφού φέρονται άσχημα και απάνθρωπα ακόμα και στους γονείς τους, τα παιδιά τους φίλους τους! Δηλαδή η πρόστυχη σάπια ελίτ δημιούργησε ζόμπι γενίτσαρους να κάνουν τις βρόμικες δικές τους επιθυμίες! Και αυτοί βρίσκονται σε όλα τα επίπεδα του κοινωνικού ιστού, γιατροί, πρυτάνεις, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί, στρατιωτικοί, πολιτικοί, κ.α! Στο δια ταύτα, σήμερα ποιος θα επαναστατήσει κατά ποιανού; Αφού οι καθόλα υπεύθυνοι δεν αγγίζονται και στα δύσκολα έχουν τους γενίτσαρους να καθαρίζουν και αυτοί παίρνουν το αεροπλάνο και πάνε στο εξωτερικό μέχρι οι γενίτσαροι να αποκαταστήσουν την ηρεμία και την τάξη με όποιο τίμημα και αν χρειαστεί! Οι γενίτσαροι σπόρος της φτωχολογιάς και της εργατικής τάξης αποδεκατίζει τις ρίζες της, την ψυχή της, το αίμα της, πως λοιπόν σήμερα να βρεθούν άνθρωποι απλοί, καλοί πολιτισμένοι με το μητρικό και πατρικό ένστικτο να πάνε κατά των παιδιών τους; Να γιατί σήμερα φαίνετε βουνό ο τρόπος αντίδρασης προς τους υπεύθυνους αφού πρέπει πρώτα να αποδεκατίσεις τους δικούς σου ανθρώπους για να φτάσεις στα αποβράσματα της σάπιας ελίτ κοινωνίας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>