«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η άποψη της Μάρως για τα ΜΜΕ: «Τα μέσα είναι εχθρός. Εσείς κρατάτε τα πόδια, τα χέρια και το στόμα μου για να μπορεί ο βιαστής χωρίς αντίσταση να με διακορεύσει. Διαλέξατε στρατόπεδο. Το αύριο εκεί θα σας βρει.»

Η τέχνη του δημοσιογραφείν
Η είδηση είναι: Εξαιρούνται οι ένστολοι από το ενιαίο μισθολόγιο.

Όπου αυτό σημαίνει: Ο μπάτσος δεν θα υποστεί μείωση μισθού, για να συνεχίσει ακάθεκτος να υπακούει τις παράνομες άνωθεν εντολές –μτφ. να συνεχίσει ακάθεκτος να σε πλακώνει στο ξύλο.

Η συγκεκριμένη είδηση από στόμα δημοσιογράφου: «Η Τρόικα είπε ότι δεν γίνεται να εξαιρεθούν οι ένστολοι από το ενιαίο μισθολόγιο!! Τι σόι ενιαίο θα ήταν αν υπήρχαν εξαιρέσεις, πολλώ δε μάλλον όταν αφορά το 75% των δημοσίων υπαλλήλων, γιατί τόσοι είναι οι ένστολοι. Άρα -είπε- δεν θα υπάρξει καμία εξαίρεση………………………………. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!

Τάδε έφη ο τεχνίτης δημοσιογράφος Βερύκιος.

(Σημείωση: Όσο καιρό χρειάζονται να έχουν τους μπάτσους να μας σπαν στο ξύλο, τόσο καιρό θα αναβάλλονται οι εκλογές, άρα και η ενσωμάτωση των ένστολων στο ενιαίο μισθολόγιο.)

Έμεινα εκστασιασμένη.. Πραγματικά μιλάμε για τέχνη, για σπουδαία τεχνική. Για να καταφέρεις να μεταστρέψεις μια είδηση τόσο περίτεχνα πρέπει να παίζεις στα δάχτυλα την υποκριτική, την ψυχολογία (χειραγώγηση), την πολιτική (δολοπλοκία/κουκούλωμα), την οικονομική (πόσα μου δίνεις για να τα πω όπως θέλεις).. Αν δεν είναι οι δημοσιογράφοι πανεπιστήμονες, τότε ποιοι είναι;;;

Πώς χειρίστηκαν οι πανεπιστήμονες το θέμα της παραίτησης της Μάρως

Με την παραίτησή της έγινε χαμός στο διαδίκτυο. Είχα πει κάποτε στους μπλόγκερς συναγωνιστές μου ότι έχουν όλη τη δύναμη. Αν βουίξει το διαδίκτυο θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ τα ξεπουλημένα μέσα να προβάλουν την είδηση. (Αν γίνει γνωστό στη μεγάλη πλειοψηφία ένα θέμα και το αποσιωπήσουν τα μέσα, θα πέσουμε να τους φάμε. Αυτό φοβούνται και σπεύδουν, δεν τους πιάνει κάνα φιλότιμο).

Με το συγκεκριμένο θέμα βούιξε.. Έτσι, αναγκαστικά, έντρομοι, έσπευσαν ν’ ασχοληθούν.

Πολλά κανάλια και εφημερίδες επικοινώνησαν μαζί της, ζητώντας της να μιλήσει ζωντανά (για να την φάνε δηλαδή). Η Μάρω αρνήθηκε με μεγαλειώδη τρόπο*, κι αυτοί αντέδρασαν με τον δικό τους τον μοναδικό!! Αναφέρω δύο περιστατικά που καταδεικνύουν την καταισχύνη του παρεδωτικού αυτού συστήματος.

1. Από την εκπομπή του Παπαδάκη πήγε μία δημοσιογράφος έξω από το σπίτι της, η Μάρω της είπε ό,τι λέει σε όλους, κι η δημοσιογράφος απάντησε: Εντάξει, αρκεί να μην μιλήσετε σε κάποιον άλλον!!

2. Από το MEGA επικοινώνησαν με τον διευθυντή του σχολείου της, ενημέρωσαν ότι το Σάββατο 28/01 το πρωί, στην εκπομπή των κυρίων Χασαπόπουλου–Αναγνωστάκη, θα έχουν καλεσμένη την Διαμαντοπούλου και ότι θα της αναφέρουν το θέμα της παραίτησής της. Ρώτησαν δε αν θα ήθελε να παρέμβει η Μάρω. Όταν η Μάρω αρνήθηκε….. άλλαξαν θεματολογία!!!!! Είχαν την αναίσχυντη υπουργό παιδείας στα πόδια τους και την ρώτησαν για τα όσα δήλωσε ο Χρυσοχοίδης, για τα όσα δήλωσε ο Στρος Σκαν, για τα όσα δήλωσε ο αδελφός του πρωθυπουργού!!!!! Για να έχει το ελεύθερο να μην λογοδοτήσει, να φύγει όπως ήρθε, κυρία!! (Σε όλα όσα ρωτήθηκε ΦΥΣΙΚΑ απάντησε ότι δεν έχει άποψη, δεν την αφορούν, δεν είναι αρμόδια.)

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν της έθεσαν το θέμα της παραίτησης, το μόνο θέμα στο οποίο είναι η πλέον αρμόδια; Γιατί δεν της (μας) έδωσαν το δικαίωμα να λογοδοτήσει;

Χμ.. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είμαι δημοσιογράφος!!! Δεν έχω τις ποικίλες γνώσεις, την νοητική δεινότητά των, για να κατανοήσω πώς δουλεύει όλο αυτό, το παρεδωτικό!

Στεφανία Λυγερού

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>