«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ! Να επισκέπτεσθε και τις άλλες ιστοσελίδες της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ Υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα θέματα.

ΟΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΝ, ΕΚΕΙ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΝΤΑΙ
ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟΝ..
J.Bartholdy

Για πια γαλάζια πατρίδα μιλούν οι τουρκομογγόλοι;;;

Διαβάστε και εδώ στην αρχαία Ιθώμη 2  https://klara970.wordpress.com/

Επειδή μου αφαιρέθηκε η διαχείριση για οικονομικούς λόγους, δεν θα ανανεώνετε το υλικό, μέχρι νεοτέρας. Όμως μπορείτε να δείτε  μαζεμένες ειδήσεις, στην ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ TV  https://arxaia-ithomitv.blogspot.com/ –  και εδώ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΌΣΩΠΟ https://arxaiaithomi.blogspot.com/

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ θέλει από τους αναγνώστες της να κάνουν διασταύρωση αυτών που ανεβάζει, μόνο έτσι θα έχετε την απόλυτη αλήθεια και θα ξέρετε ποιους να εμπιστευτείτε. Και ταυτόχρονα βοηθάτε και μένα, η να διαγράψω κάποιο λάθος, ‘η να το διορθώσω, Πάντα με στοιχεία!

Ο υπογράφων και η ιστοσελίδα http://arxaiaithomi.gr δεν έχουν σκοπό να παρακινήσουν γενικά τους ανθρώπους να μην ακολουθούν την συστημική ιατρική. Παρουσιάζω διεθνή στοιχεία, σχετικά με την ασφάλεια ή μη των παραγόμενων θεραπειών. Ο κάθε ενήλικας θα πρέπει να συμβουλεύεται τον θεράποντα γιατρό του και να αναλαμβάνει την ευθύνη της υγείας του.

Μοιραστείτε το!

casus belli… Η τουρκιά, εμείς ειρηνοποιοί ορθόδοξοι φιλάνθρωποι ?????? Της δίνουμε δώρο 10 νησιά!!!

Όπως μας λέει ο κ. Καιρίδης, αναφέροντας ονομαστικά τα νησιά που αφορά η συμφωνία.

Πρόκειται όπως είπε για τη Λήμνο, τη Λέσβο, τη Χίο, τη Σάμο, τη Λέρο, την Κάλυμνο, την Κω, τη Ρόδο, τη Σύμη και το Καστελόριζο.

Τα (10) νησιά με την κονόμα που θα δουν, θα υπονομεύσουν την ΑΟΖ, που αυτό είναι το ύπουλο και προδοτικό σχέδιο!

Τα (10) νησιά θα γίνουν ο δούρειος ίππος για την ΑΟΖ, και στη συνέχεια, οι τουρκοι θα αγοράζουν σε αυτά τα νησιά και θα μένουν/ και στις εκλογές θα έχουν την πλειοψηφία με τουρκους δημάρχους/ και θα γίνουν τούρκικα χωρίς να ανοίξει μύτη!

Έτσι θα αχρηστεύσουν την ΑΟΖ που συνδέετε με την Κύπρο.

Το προδοτικό συνδικάτο της ΕΛΙΑΜΕΠ σε συνεργασία με την ΑΧΕΠΑΝΣ/ και ΜΟΣΑΝΤ/ και εκκλησία κάνει καλά την προδοτική δουλειά της, πουλώντας την Ελλάδα, με τον πατριάρχη την μαγδαλο να σέρνει τον χορό της προδοσίας!

Οι προδότες κάνουν διάλογο με τον εχθρό για το Αιγαίο, την ΑΟΖ/ και την Κύπρο με το μπιστόλι στον κρόταφο κατά εντολή των συμμάχων μας???

Προδότες όταν πάτε να συναντήσετε τον εχθρό έχετε να δείξετε αρχικά τις διεθνής συμφωνίες, μετά του απαιτείτε να άρει άμεσα την απειλή κατά της Ελλάδος/ και μετά κάθεσαι να βγάζεις φωτογραφίες με χαμογελάκια???

Σεβαστείτε προδότες τους ήρωες μας, σεβαστείτε τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

Πριν πάτε σε συνάντηση μιλάς για την απαίτηση να άρουν επίσημα δια του τύπου την άρση της απειλής κατά της Ελλάδος να πράττει κατά όπως θέλει στα δικαιώματά της σε όλη την επικράτειά της.

ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το!

Ο Αδόλφος Χίτλερ χρηματοδοτήθηκε από τη Wall Street, την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ και την Τράπεζα της ΑγγλίαςHistory: Adolph Hitler Was Financed by Wall Street, the U.S. Federal Reserve and the Bank of England

Ιστορία: 

Επενδύσεις των ΗΠΑ στη ναζιστική Γερμανία. Ο Ροκφέλερ χρηματοδότησε την προεκλογική εκστρατεία του Αδόλφου ΧίτλερUS Investments in Nazi Germany. Rockefeller Financed Adolf Hitler’s Election Campaign

Του Michel Chossudovsky Yuri Rubtsov

πηγή: Global Research and Fort Russ

Από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο έως σήμερα: Το χρέος σε δολάρια ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από όλους τους πολέμους υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.

Δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στην υποστοίβα Michel Chossudovsky τον Νοέμβριο του 2023

Οι πιστωτές της Wall Street είναι οι κύριοι παράγοντες.

Ήταν σταθερά πίσω από τη ναζιστική Γερμανία. Χρηματοδότησαν την επιχείρηση Barbarossa και την εισβολή στη Σοβιετική Ένωση το 1941.

1932 Μυστική Συμφωνία: Η Wall Street χρηματοδοτεί το Ναζιστικό Κόμμα του Χίτλερ

ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το!

Πατριώτες…. Πόσο ακόμα;;;; θα εισαστε ηθικοί αυτουργοί στις προδοσίες;;; Έμαθαν οι ΓΎΦΤΟΙ πως ……. και πλάκωσαν!

“Κάποιοι Έλληνες… ίσως καταλάβουν ότι δεν έχω έρθει να συναντηθώ με τους κάποτε υπηρέτες τους, αλλά με τους ισότιμους ιδιοκτήτες αυτού του σπιτιού”.
Μάλιστα, συνιδιοκτήτες οι Αλβανοί στην χώρα.

Αλβανικά μέσα: «Βόμβα Ράμα μέσα στην Αθήνα: Το μήνυμα για Τσαμουριά και τον Μητσοτάκη»

Όπως αναφέρουν τα αλβανικά μέσα ο Ράμα αναφέρθηκε σε θέματα όπως το «εμπόλεμο» κλίμα με την Αλβανία, την «Τσαμουριά» και τις συντάξεις των αλβανών μεταναστών.

ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το!

Αυτό είναι το φέρετρο της Ελλάδος. Εδώ ο Μητσοτάκης την 13-5-2024 έθαψε το αιγαίο.

Το προδοτικό συνδικάτο της ΕΛΙΑΜΕΠ σε συνεργασία με την ΑΧΕΠΑΝΣ/ και ΜΟΣΑΝΤ/ και εκκλησία κάνει καλά την προδοτική δουλειά της, πουλώντας την Ελλάδα, με τον πατριάρχη την μαγδαλο να σέρνει τον χορό της προδοσίας!

Οι προδότες κάνουν διάλογο με τον εχθρό για το Αιγαίο, την ΑΟΖ/ και την Κύπρο με το μπιστόλι στον κρόταφο κατά εντολή των συμμάχων μας???

Προδότες όταν πάτε να συναντήσετε τον εχθρό έχετε να δείξετε αρχικά τις διεθνής συμφωνίες, μετά του απαιτείτε να άρει άμεσα την απειλή κατά της Ελλάδος/ και μετά κάθεσαι να βγάζεις φωτογραφίες με χαμογελάκια???

Σεβαστείτε προδότες τους ήρωες μας, σεβαστείτε τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

Πριν πάτε σε συνάντηση μιλάς για την απαίτηση να άρουν επίσημα δια του τύπου την άρση της απειλής κατά της Ελλάδος να πράττει κατά όπως θέλει στα δικαιώματά της σε όλη την επικράτειά της.

Προδότες πως λέγεται διπλωματία όταν σε κάθε συνάντηση οι τούρκοι ζητάνε περισσότερα/ και εμείς τους δίνουμε και άλλα, με τρόπο δουλικό/ και εντολές των ξένων συμμάχων μας σε βάρος της πατρίδος μας;

Ο τούρκος δηλώνει… «Θέλουμε να μετατρέψουμε το Αιγαίο σε θάλασσα ειρήνης και συνεργασίας».

Από πού και ως που ο Τούρκος έχει δικαίωμα να μετατρέψει το Ελληνικό αιγαίο, σύμφωνα με τις δικές του ορέξεις;;;;;;

Μητσοτάκη το μπλα μπλα επάνω από το τραπέζι καλά κρατεί, για αυτούς που τρώνε τον προδοτικό σανό που τους ταΐζεις.

Κάτω από το τραπέζι όμως παραχωρείς, χαρίζεις τα δικαιώματα της Ελλάδος που απορρέουν και από τους κληρονομικούς και εθνικούς Όρους, αλλά και από τις διεθνής συμφωνίες.

Μιλήσατε για την γάζα, αλλά για την Κύπρο το περάσατε στο ντούκου ερμαφρόδιτα;;;;

Έλληνες τρυπάμε. στο Αιγαίο..πράσινο φως της usa
Συνεκμετάλλευση!!!!!!!!!!!!!!

Πως ένας ηγέτης με όλα τα δίκια μαζί του, κάθετε με τον εχθρό να κάνει διάλογο με το μπιστόλι στον κρόταφο για το ελληνικό Αιγαίο/ και για την διχοτομημένη Κύπρο;;;

Μόνο ένας Μητσοτάκης μπορεί να το κάνει αυτό!

Θέλω να πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός θα σε σταματήσει/ και θα σε δικάσει για εσχάτη προδοσία, πριν να είναι αργά, για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Παρακάτω σας έχω από τα ξένα και ελληνικά μίντια τις δηλώσεις κατά περασμένους καιρούς/ και σήμερα.

Και η προδοσία μεταξύ ενός καλού γεύματος, Το δείπνο του Ερντογάν προς τιμήν του Μητσοτάκη Παϊδάκια, ντολμαδάκια, κεμπάπ με φιστίκι και μπακλαβάς

Ολοκληρώθηκε το επίσημο δείπνο της τουρκικής προεδρίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ελληνική αντιπροσωπεία.

Μόνοι τους σε ένα τραπέζι Μητσοτάκης και Ερντογάν – Δείπνησαν υπό τους ήχους της «Φραγκοσυριανής».

Με το μπιστόλι στον κρόταφο της Ελλάδος κάθονται οι προδότες και γευματίζουν???????????????

Αυτό το λένε οι προδότες, ελληνοτουρκική φιλία?????????

Οι δύο ηγέτες ανέθεσαν στους υπουργούς Εξωτερικών τους να συντονίσουν τις εργασίες τους ενόψει των επόμενων συναντήσεων στο πλαίσιο του συμφωνηθέντος οδικού χάρτη.

Τι συμφώνησαν για τον οδικό χάρτη, οι Έλληνες θα το μάθουν, όταν θα είναι ξανά σκλαβωμένοι!

Το ξετετε το κολπο;;;;;

Στα 10 Νησιά θα γεμίσουν τουρκους…. και με τις εκλογές θα είναι πλειοψηφία…. μπαμ στην τουρκιά τα νησιά!!!!!!!!! 

Ο κ. Ερντογάν απέφυγε, στις κοινές δηλώσεις με τον κ. Μητσοτάκη, να επαναφέρει τα περί γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο, που είχε πρόσφατα ανασύρει με αφορμή τα ελληνικά σχέδια για θαλάσσια πάρκα.

Και ο Μητσοτάκης δεν τα θυμόταν???????

Σε κάθε περίπτωση οι οn camera διαφωνίες του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο έμοιαζαν χορογραφημένες.

Άλλωστε και οι δύο είχαν προετοιμάσει τις δηλώσεις τους γραπτά, προκειμένου να μην υπάρξουν μη ανεκτές «παραφωνίες» και όλα να εξελιχθούν στη βάση όσων είχαν συμφωνηθεί εξαρχής.

Κάτω από το τραπέζι.

Η μόνη σοβαρή σύγκρουση μπροστά στις κάμερες αφορούσε όχι τα ελληνοτουρκικά, αλλά τη Χαμάς!!!!!!!!!!!!!!!!

Οι δύο ηγέτες δρομολόγησαν τα επόμενα ραντεβού τους, για να σφραγίσουν την προδοσία του Αιγαίου, εντός του 2024.

 Ο πρωθυπουργός και ο Τούρκος πρόεδρος θα συναντηθούν στο περιθώριο της ΓΣ του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη το Σεπτέμβριο.

Ενδεχομένως να συναντηθούν και διμερώς στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στις 9-11 Ιουλίου στην Ουάσινγκτον.

Αμφότεροι συμφώνησαν εξάλλου η επόμενη συνεδρίαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας- Τουρκίας να πραγματοποιηθεί προς το τέλος του έτους, στην Άγκυρα αυτή τη φορά.

Όποιος έχει ελάχιστο μυαλό, θα δει τι χάρισε ο Μητσοτάκης. Γιατί μόνο σε αυτά τα Νησιά θα μπορούν οι τουρκοι να πάνε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;  Ποια είναι αυτά τα νησιά που χαρίζει στους τουρκους ο Μητσοτάκης;;;;;;;;;;

Για παράδειγμα, επιτρέπεται πλέον στους Τούρκους τουρίστες να ταξιδεύουν χωρίς βίζα σε 10 ελληνικά νησιά, παρόλο που η Ελλάδα είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία έχει αυστηρούς περιορισμούς στην είσοδο στα σύνορά της.

ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το!

Ευρωελληνικες πουτανιές!!! Αυτά τα είχαμε πει/ και τα φωνάζουμε κάθε ημέρα, αλλά στων προδοτών την πόρτα όσο θέλεις βρόντα!!!!

silianofska-xr

Αυτή η πόρνη από που και ώσπου μιλά για Μακεδονία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; 

Ορκίστηκε, το μεσημέρι, πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας η Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, σε ειδική συνεδρίαση της Βουλής.

Η Σιλιάνοφσκα, κατά την ορκωμοσία αποκάλεσε τη χώρα ως «Μακεδονία», παρά το γεγονός ότι στο κείμενο του όρκου, το οποίο απήγγειλε ο πρόεδρος της απερχόμενης Βουλής, Γιόβαν Μίτρεσκι, καλώντας την Σιλιάνοφσκα να το επαναλάβει, η χώρα αναφερόταν ως «Βόρεια Μακεδονία».

https://www.protothema.gr/

Αυστηρά μηνύματα Ελλάδας και ΕΕ στη Β. Μακεδονία: Παραβιάζεται κατάφωρα η συμφωνία των Πρεσπών
Το υπουργείο Εξωτερικών / Φωτογραφία: EUROKINISSI, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
12/05/2024  19:23
Έντονη ήταν η αντίδραση της κυβέρνησης για την κίνηση της προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, που αποκάλεσε τη χώρα της «Μακεδονία».

Η νέα πρόεδρος του εθνικιστικού VMRO, Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, στην σημερινή ορκωμοσία, αποκάλεσε τη χώρα της «Μακεδονία», παραβιάζοντας τον βασικότερο όρο της συμφωνίας των Πρεσπών.

ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το!

Ανθέλληνες και προδότες ξέρετε τι σας περιμένει; Πατριώτες και πατριώτισσες… Ανένδοτο να προλάβουμε. Διαβάστε τι πάει να χαρίσει στους τουρκους ο ηγέτης του νοθευμένου 41%???

Ανήκω στους γηγενείς Έλληνες οπλίτες πολίτες!

Σχεδόν κάθε σκέψη και ενέργεια που αναλαμβάνετε και εκτελείτε, είναι διαμετρικά αντίθετη με τα συμφέροντά σας, όμως πολλοί παραμένετε μακάρια ανυποψίαστοι, ή δουλικά πουλημένοι στον εχθρό, πολιτικό ή οικονομικό.

Αυτό δεν είναι τυχαίο- πρόκειται για ένα προσεκτικά ενορχηστρωμένο σχέδιο που έχει σχεδιαστεί για να σας κρατήσει σε μια κατάσταση αέναης υποτέλειας από τον μαέστρο οικονομικό δολοφόνο Ρότσιλντ και το σόι του συν τους ντόπιους γενίτσαρους/ και ιδικά τον δικαστικό τομέα, που υποτίθεται ότι εφαρμόζει το σύνταγμα, έστω αυτό το ξενόδουλο σύνταγμα,  αυτό συμβαίνει, τουλάχιστον διακόσια χρόνια σε ότι αφορά την Ελλάδα.

Η ακόρεστη πείνα του κράτους για έλεγχο δεν γνωρίζει όρια έχει παραδώσει κάθε τι εθνικό στους προδότες δοσίλογους και ξένους νταβατζήδες.

Επιδιώκει να κυριαρχήσει σε κάθε πτυχή της ύπαρξής σας – στο μυαλό σας, στο σώμα σας και στο ίδιο σας το πνεύμα.

Και παρόλο που μπορεί να σας είναι άβολο να το παραδεχτείτε, η αλήθεια είναι ότι το κράτος έχει επιτύχει σε μεγάλο βαθμό σε αυτή την προσπάθεια.

Μόνο λίγοι και εκλεκτοί έχουν καταφέρει να κρυφοκοιτάξουν πίσω από την κουρτίνα και κάτω από το τραπέζι/και να κατανοήσουν την πραγματική έκταση της ψυχικής,  πνευματικής/ και σωματικής υποδούλωσις σας.

Αυτοί οι λίγοι κάνουν τεράστιες προσπάθειες να αφυπνίσουν τις ναρκωμένες μάζες.

Που τις ταΐζουν με πρόσκαιρα ευτελές καλούδια / και επιδόματα ντροπής και υποτέλειας.

Το δάνειο είναι η αρχή της σκλαβιάς, ακόμη χειρότερο και απ’ τη σκλαβιά, γιατί ο δανειστής είναι πιο σκληρός από τον δουλοκτήτη.

Είναι ιδιοκτήτης της αξιοπρέπειάς σας και μπορεί όποτε θέλει να την πληγώσει θανάσιμα. ” Victor Hugo ” 1802- 1885

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

ΜΗ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το!