«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Το Ελληνικό Συνέδριο διασάφησης της πανδημίας θα λάβει χώρα στις 19-20 Σεπτεμβρίου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών με διαδικτυακή μετάδοση και καλεσμένους διεθνώς διακεκριμένους ομιλητές συμπεριλαμβανομένων των:

Dr. Luc Montagnier, Ιολόγος, κάτοχος Nobel Ιατρικής 2008,

Dr. Sucharit Bhakdi, Ιολόγος, Μικροβιολόγος,

Dr. Giulio Tarro, Ιολόγος,

Dr. Wolfgang Wodarg, Ψυχίατρος,

Dr. Giuseppe De Donno, Πνευμονολόγος,

και άλλοι επιστήμονες από τη Διεθνή επιστημονική κοινότητα που έχουν προσκληθεί.

Έφτασε η ώρα της ιατρικής ανταλλαγής σκέψεων και δεδομένων για την ίωση του Covid-19 που ταλαιπωρεί τον πλανήτη μας.

Ανεξάρτητοι Έλληνες Ιατροί έχουμε προσκαλέσει στην Αθήνα, το λίκνο του πολιτισμού, στην Ελλάδα μας, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ιατρικού κόσμου όπως ο αγαπημένος Giulio Tarro, ο De Donno και ο Bhakdi σε μία ιατρική αντιπαράθεση για το μείζον θέμα.

Το συνέδριο οργανώνεται εδώ και καιρό.

Εμείς όμως έχουμε προσκαλέσει και κάποιους από τους αγαπητούς ιατρούς όπως ο κ Τσιόδρας, ο κ Μόσιαλος, ο κ Σύψας, που εδρεύουν στα ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό και από τα οποία με μελετημένο τρόπο, έχει αποκλειστεί η έτερη γνώμη.

Εμείς ΔΕΝ εξοστρακίζουμε ιδέες και ιατρούς,

ΔΕΝ αποκλείουμε,

ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟYΜΕ επιστήμονες.

Εμείς ΕΝΩΝΟΥΜΕ την ιατρική σκέψη και ιδέα, είμαστε ΑΝΟΙΧΤΟΙ στην όποια διαφωνία και επιδιώκουμε τον ΔΙΑΛΟΓΟ!

19-20 Σεπτεμβρίου Αθήνα στην Αίθουσα του φιλολογικού συλλόγου Παρνασσός.

Εδώ στην Αθήνα που δημιούργησε την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, εδώ αναβιώνει αυτή η ιδέα.

Πρόκειται για ένα γεγονός παγκοσμίου ενδιαφέροντος.

Διοργανωτής και ψυχή όλου αυτού, ο αεικίνητος Ανδρέας Γιαννουλόπουλος, καρδιολόγος, πνευμονολόγος.

Συμμετέχει ο καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης και άλλοι Έλληνες ιατροί.

Όλοι μαζί θα φιλοξενήσουμε αυτούς τους υπέροχους καλεσμένους μας και θα ρίξουμε φως με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ στην όλη υπόθεση.

Το συνέδριο θα μεταδοθεί διαδικτυακά.