«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Από που μας διαβάζουν

Flag Counter

Αυτά που δεν μας λένε και δεν μας δείχνουν ποτέ! Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ερευνά για σένα!

ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Τα 29 σημάδια που δείχνουν ότι η Νέα Τάξη μεταμορφώνει την κοινωνία σε μια πλήρως ελεγχόμενη μάζα – Η DARPA θέλει τα αμερικανικά στρατεύματα να βλέπουν μέσα από τοίχους.  Για την Αυτοκρατορία, το χάος είναι η φύση του τελικού σκοπού, όχι η νίκη

 • Η παγκόσμια ελίτ επιθυμεί να ελέγχει στενά σχεδόν όλα όσα κάνουμε,  λέμε και σκεφτόμαστε.

 • Μόλις η ελίτ αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια τυραννία της ανθρωπότητας που δεν θα έχουμε δει ποτέ πριν.

 Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται τον όρο «τυραννία», σκέφτονται κακοποιούς με όπλα και δικτάτορες να δίνουν διαταγές στον πληθυσμό. 

Αλλά αυτό το σκεπτικό δεν αποτελεί το σχέδιο δράσης αυτής της ελίτ για την εκπλήρωση των στόχων της στη σύγχρονη πραγματικότητα.

Θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε πραγματικά ότι έχουμε την ελευθερία έκφρασης και ότι εμείς οι ίδιοι επιλέγουμε τους δικούς μας ηγέτες, αλλά στο παρασκήνιο ασκούν «ήπιας δύναμης επιρροή» με έναν τρόπο που είναι εντελώς αδίστακτοι.

Αυτή η παγκόσμια ελίτ χρηματοδοτεί τις πολιτικές εκστρατείες των πολιτικών μας, αυτοί κατέχουν σχεδόν το σύνολο των μεγάλων εταιρειών και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, αυτοί ασκούν πολύ αυστηρό έλεγχο στα μέσα ενημέρωσης και η ατζέντα τους προωθείται μέσω των εκπαιδευτικών συστημάτων σχεδόν σε κάθε έθνος στον πλανήτη. 

Αυτό που η παγκόσμια ελίτ κάνει φυσικά δεν είναι παράνομο.

 Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιεί τις κυβερνήσεις και μέσω αυτών χρησιμοποιεί το νόμο για να επιτύχει τους σκοπούς της. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο υπάρχει μεγάλη αγάπη της ελίτ προς κάθε κυβέρνηση.

 Γι “αυτούς τους ανθρώπους, οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο αποτελούν ένα όργανο ελέγχου. 

Όσο μεγαλύτερη είναι η κυβέρνηση, τόσο πιο εύκολο είναι να παρακολουθείται, και μέσα από την παρακολούθηση αυτή διευκολύνεται και ο έλεγχος των υπολοίπων, της μάζας, του απλού κόσμου…!  

Όπως αντιλαμβάνεστε, ένα «ολοκληρωτικό δίκτυο κυριαρχικού ελέγχου» είναι υπό κατασκευή γύρω μας που είναι πολύ πέρα ​​από οτιδήποτε είχε ποτέ ονειρευτεί ο Τζορτζ Όργουελ. 

Αυτό το σύστημα προχωρεί σε εκατοντάδες διαφορετικά μέτωπα, και αυτό γίνεται όλο και πιο αυστηρό και περιοριστικό με κάθε μέρα που περνά.  

Υπάρχουν πολλοί μεταξύ των συμμετεχόντων στην ελίτ που πραγματικά πιστεύουν ότι μια καλά ελεγχόμενη κοινωνία που κυριαρχείται από κρατικά ιδρύματα που ελέγχονται με τη σειρά τους, είναι ό, τι είναι καλύτερο για την ανθρωπότητα. 

Πολλοί από αυτούς πιστεύουν ειλικρινά ότι η κοινωνία θα περιέλθει σε χάος, χωρίς να υπάρχει ένα ισχυρό χέρι να καθοδηγήσει τους πληθυσμούς σε αυτές τις στιγμές. 

Πολλοί από αυτούς πραγματικά είναι πεπεισμένοι ότι εκείνοι που είναι «φωτισμένοι» κάνουν μια ευγενή ενέργεια με την καθοδήγηση της ανθρωπότητας στο «λαμπρό μέλλον», που η ίδια η ελίτ έχει σχεδιάσει για αυτούς.

 Αλλά, φυσικά, οι γενικότερες ελευθερίες και οι ελευθερίες των απλών ανθρώπων πρέπει να είναι πολύ περιορισμένες για να καταφέρουμε να εισέλθουμε στο «λαμπρό μέλλον», κατά αυτούς τους ανθρώπους. 

Είμαστε σαν τα βοοειδή που πρέπει να σταβλίζονται για το καλό μας. 

Έτσι σκέπτεται η παγκόσμια ελίτ στην πραγματικότητα. 

Μόλις χάσουμε τις ελευθερίες μας, θα είναι σχεδόν αδύνατο να τις επαναφέρουμε πίσω. 

Και μόλις η ελίτ αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια τυραννία της ανθρωπότητας σε αντίθεση με οτιδήποτε έχουμε δει ποτέ πριν.

Τα ακόλουθα είναι 29 σημάδια που αποδεικνύουν ότι η παγκόσμια ελίτ μετασχηματίζει την κοινωνία σε ένα ολοκληρωτικό δίκτυο κυριαρχικού ελέγχου…

1.  Ένα νέο νομοσχέδιο στην Γερουσία των ΗΠΑ θα επιτρέπει σε περισσότερες από 20 διαφορετικές κυβερνητικές υπηρεσίες να διαβάζουν τα e-mail των πολιτών χωρίς ένταλμα έρευνας .

2.  Οι κάμερες αναγνώρισης προσώπου νέας γενιάς που μπορούν να προσδιορίσουν ένα άτομο σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο και «η αποστολή στις αρχές όλων των γνωστών πληροφοριών για όποιον εισέρχεται στον τομέα θέασης μιας τέτοιας φωτογραφικής μηχανής «οι οποίες τίθενται σε λειτουργία στη νότια Καλιφόρνια.

3.  Ένα υπερσύγχρονο δίκτυο επιτήρησης γνωστό ως « Trapwire «έχει εγκατασταθεί σε μεγάλες πόλεις και σε» υψηλούς στόχους «σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Δυστυχώς, οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν συνειδητοποιούν καν ότι υπάρχει.

4. Αστυνομικά τμήματα σε όλη την Αμερική έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν  μη επανδρωμένα τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη επιτήρησης  στον ουρανό πάνω από τις πόλεις. 

Η αλήθεια είναι ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει χρησιμοποιήσει μη επανδρωμένα τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη επιτήρησης για να κατασκοπεύει τους αγρότες  στην Αϊόβα και τη Νεμπράσκα .

 Θα μπορούσε να υπάρξει μια αποστολή μη επανδρωμένου αεροσκάφους πάνω από το σπίτι σας αυτή τη στιγμή και που ίσως δεν θα μάθετε ποτέ.

5.  Οι πολιτικοί γνωρίζουν περισσότερα για εσάς από ό, τι ποτέ πριν.

Το ποσό των πληροφοριών που η εκστρατεία του Obama είχει συγκεντρώσει σχετικά με τους πιθανούς ψηφοφόρους είναι  απολύτως τρομακτικό 

Εάν ψηφίσατε αυτή τη σεζόν στις εκλογές, ο Πρόεδρος Ομπάμα είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχει ένα αρχείο για σας.

Η τεράστια βάση δεδομένων της  εκστρατείας του περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με συνδρομές περιοδικών ψηφοφόρων, εγγραφές αυτοκινήτων, τιμές στέγασης και άδειες κυνηγιού, μαζί με σκορ εκτίμησης για το πόσο πιθανό ήταν να ψηφίσουν για την επανεκλογή του.

6.  Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι συχνά πέντε ή δέκα χρόνια μπροστά από ένα μεγάλο μέρος του υπόλοιπου κόσμου στην εφαρμογή «Big Brother» και άλλων μέτρων αστυνομικού κράτους. 

Εκεί είναι τώρα παράνομο  να προσβάλει κανείς κάποιον με την ομιλία του . Αν πείτε κάτι που είναι «πιθανό» να προσβάλει μια μουσουλμανική κοινότητα ή έναν ομοφυλόφιλο θα μπορούσατε να καταλήξετε να σέρνεστε μπροστά από ένα δικαστή. 

Είναι μόνο θέμα χρόνου προτού να δούμε αυτά τα είδη των νόμων σε όλο τον πλανήτη. Ισχύουν ήδη σε πολλές χώρες.

7.  Θα μπορούσατε να φανταστείτε η κυβέρνηση σας να λέει ποια είναι η θερμοκρασία μέσα στο σπίτι σας; Ένας  νέος νόμος στη Γαλλία  θα κάνει ακριβώς αυτό …

Η θέρμανση σε ένα γαλλικό σπίτι θα μπορούσε να απαιτήσει σύντομα μια διαβούλευση φόρου εισοδήματος ή ακόμα και μια επίσκεψη στο γιατρό σύμφωνα με τη νομοθεσία για να αναγκάσει τη διατήρηση σε 46 δισεκατομμύρια δολάρια την αγορά ενέργειας των νοικοκυριών της χώρας.

Ένα νομοσχέδιο που εγκρίθηκε από την βουλή αυτό το μήνα θα καθορίζει τις τιμές που πληρώνουν τα σπίτια με βάση τους μισθούς, την ηλικία και το κλίμα.

 Βοηθητικά η Electricite de France και η GDF Suez θα χρησιμοποιούν τα δεδομένα για να ανταμείψουν τους καταναλωτές οι οποίοι διακόπτουν το ρεύμα και χρησιμοποιούν φυσικό αέριο και να τιμωρεί εκείνους που αποφασίζεται από τις ρυθμιστικές αρχές ότι είναι σπάταλοι…

8.  Οι γραφειοκράτες λατρεύουν να λένε στους άλλους πώς να τρέξει τη ζωή τους. Για παράδειγμα, ένας άνθρωπος στο Ορλάντο, Φλόριντα πρόσφατα διατάχτηκε να καθαρίσει το λαχανόκηπο  που μεγάλωνε στην μπροστινή αυλή του. 

Θα φτάσουμε τελικά στο σημείο όπου ακόμη και οι πιο μικρές λεπτομέρειες της ζωής μας θα διευθετούνται από την κυβέρνηση;

9.  Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν το συνειδητοποιούν αυτό, αλλά το DNA σχεδόν κάθε νεογέννητου μωρού στην Αμερική συλλέγεται και αποθηκεύεται  από την κυβέρνηση . 

Τι σχέδια έχουν για όλο αυτό το DNA;

10.  Σε όλη την Αμερική, τα σχολεία αρχίζουν να απαιτούν από τους σπουδαστές να φέρουν αναγνωριστικά με  RFID μικροτσίπ  σε αυτά όπου και αν πηγαίνουν.

 Ευτυχώς, κάποιοι μαθητές  αντιστέκονται 

Στο Σαν Αντόνιο δευτεροετής φοιτητής ο οποίος αντιτίθεται στις μικροτσίπ ταυτότητες των φοιτητών που θα παρακολουθούν κάθε κίνηση τους έχει εμπνεύσει τον λόγο του σε 300 μαθητές σε μια τεράστια περιοχή, που τώρα αρνούνται να φορέσουν τα τσιπ αναγνώρισης για λόγουςθρησκευτικούς, καταπάτησης της ιδιωτικής ζωής, της ασφάλεια των πολιτών και ανησυχία για καταπάτηση ελευθεριών.

Επιπλέον, περίπου 700 άλλοι άνθρωποι έχουν υπογράψει τις αιτήσεις που αντιτίθενται στο πρόγραμμα με τα μικροτσίπ.

11.  Σήμερα υπάρχει μεγαλύτερη διασταύρωση μεταξύ του εκπαιδευτικού μας συστήματος και του συστήματος επιβολής δικαίου από ό, τι ποτέ πριν. 

Ένας αυξανόμενος αριθμός των σχολείων στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αστυνομικούς περιαγωγής στους διαδρόμους τους, και σήμερα υπάρχουν  περισσότερα από 70.000 παιδιά  πίσω από τα κάγκελα στην Αμερική.

12.  Όταν βασίζεστε στη FEMA να σας φροντίσει, μπορεί κυριολεκτικά να νιώθετε σαν να είστε στη φυλακή. 

Το παρακάτω είναι μια περιγραφή του πώς είναι η ζωή  σε ένα στρατόπεδο της FEMA  που ιδρύθηκε στο New Jersey στον απόηχο του τυφώνα Sandy …

«Καθισμένος εκεί χθες το βράδυ μπορείτε να δείτε την αναπνοή σας,» εκτοπισμένοι κάτοικοι δήλωσε ο Brian Sotelo στο Asbury Park Press. 

Ο Sotelo είπε πως υπήρχαν ελικόπτερα Blackhawk που περιπολούσαν στον ουρανό «όλη την ημέρα και τη νύχτα» και ένα μαύρο αυτοκίνητο με φιμέ παράθυρα έκανε έρευνες στο στρατόπεδο, ενώμε διαταγή  κυβέρνησης κινούνταν με βαρύ εξοπλισμό στις σκηνές τη νύχτα. 

Σύμφωνα με την ιστορία, οι δημοσιογράφοι δεν επιτρέπεται καν να πλησιάσουν στο περιφραγμένο συγκρότημα, όπου γραμμές των εκτοπισμένων κατοίκων σχηματίζουν έξω από φορητές χημικές τουαλέτες. 

Οι φρουροί ασφαλείας υπήρχαν σε κάθε πόρτα, και οι κάτοικοι ακόμα δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα ή τα ντους, χωρίς να παρουσιάζουν ταυτότητα…

«Μας αντιμετωπίζουν σαν να είμαστε φυλακισμένοι,» δηλώνει ο Ashley Sabol στο Reuters. «Είναι κακό να το πω, αλλά ειλικρινά νιώθω σαν να είμαστε σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης.»

13.  Το κινητό σας τηλέφωνο συλλέγει πληροφορίες για σας όπου κι αν πάτε, και οι αρχές επιβολής του νόμου στις Ηνωμένες Πολιτείες ζήτησαν τα δεδομένα των τηλεφώνων να σταλούν σε αυτές  πάνω από ένα εκατομμύριο φορές  το 2011 και μόνο.

14.  Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει δημιουργήσει  ένα iPhone app  που έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει όλους μας να τραβήξετε φωτογραφίες από «ύποπτη δραστηριότητα» και να αναφέρουμε τους γείτονές μας με τις αρχές.

15.  Η κυβέρνηση των ΗΠΑ όλο και περισσότερο  με τη χρήση spyware   παρακολουθεί τη συμπεριφορά των εργαζομένων τους, ενώ είναι στην εργασία.

16.  Σύμφωνα  με τρεις NSA πληροφοριοδότες , ο οργανισμός «έχει τη δυνατότητα να κάνει εξατομικευμένες αναζητήσεις, παρόμοια με το Google, για συγκεκριμένες ηλεκτρονικές επικοινωνίες σε πραγματικό χρόνο, μέσω των εν λόγω κριτηρίων, όπως διευθύνσεις στόχοι, περιοχές, χώρες και οι αριθμοί τηλεφώνου, καθώς και να παρακολουθήσουν τους καταλόγους, τα ονόματα, λέξεις-κλειδιά, φράσεις και τα e-mail. «

17.  Ιδιωτικές εταιρείες συγκεντρώνουν κάθε ίχνος πληροφορίας σχετικά με εσάς. 

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες που εμπλέκονται στην « εξόρυξη δεδομένων μας «είναι γνωστή ως Acxiom. Αποδεικνύεται ότι η Acxiom έδωσε πληροφορίες για  περισσότερα από 190 εκατομμύρια άνθρωπους  στις Ηνωμένες Πολιτείες μόνο …

Η εταιρεία εντάσσεται σε μια κατηγορία που ονομάζεται μάρκετινγκ βάσης δεδομένων. 

Ξεκίνησε το 1969 ως μια στολή που ονομάζεται Δημογραφικά Inc, χρησιμοποιώντας τους τηλεφωνικούς καταλόγους και άλλα κυρίως χαμηλής τεχνολογίας εργαλεία, καθώς και έναν υπολογιστή, για να συγκεντρώνουν πληροφορίες για τους ψηφοφόρους και τους καταναλωτές για την άμεση εμπορία. 

Σχεδόν 40 χρόνια αργότερα, η Acxiom έχει λεπτομερώς καταχωρήσεις για περισσότερα από 190 εκατομμύρια ανθρώπους και 126 εκατομμύρια νοικοκυριά στις ΗΠΑ, και περίπου 500 εκατομμύρια ενεργούς καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Περισσότεροι από 23.000 servers σε Conway, ακριβώς βόρεια του Λιτλ Ροκ, συλλέγουν και αναλύουν «πράξεις» πάνω από 50 τρισεκατομμυρίων δεδομένων από ένα χρόνο.

18.  Μας εκπαιδεύουν να εγκαταλείψουμε την προστασία της ιδιωτικής ζωής μας και την αξιοπρέπειά μας, στο όνομα της «ασφάλειας».

 Για παράδειγμα, ποια είναι η TSA που έκανε πρόσφατα μια γυναίκα που είχε πεθάνει από λευχαιμία  ήταν absoutely ντροπή 

19.  Σύμφωνα με  μια πρόσφατη έρευνα , σχεδόν το ένα τρίτο του συνόλου των Αμερικανών θα ήταν πρόθυμο να υποβληθεί σε » TSA αναζήτηση κοιλότητας στο σώμα » για να πετάξει.

20.  Οι αρχές επιβολής του νόμου σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες σύντομα θα οδηγήσει στην ύπαρξη οχημάτων χωρίς ιδιαίτερα διακριτικά που θα ψάχνουν μέσα στα αυτοκίνητα σας, ακόμα και κάτω από τα ρούχα σας χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία οπισθοσκέδασης  που χρησιμοποιείται σήμερα από την TSA στα αεροδρόμια των ΗΠΑ …

Οι αμερικανικές αστυνομικές αρχές που πρόκειται να ενταχθούν στο στρατό των ΗΠΑ στην ανάπτυξη American Science & Engineering του Ζ Vans οπισθοσκέδασης, ή ακτινοβολία των κινητών οπισθοσκέδασης ακτίνων-Χ. 

Αυτά είναι ό, τι TSA αξιωματούχοι αποκαλούν «η καταπληκτική ραδιενεργών genital θεατή,» τώρα εμφανίζονται σε αεροδρόμια γύρω από την Αμερική, ιονίζουσα τα απόκρυφα μέρη των παιδιών, των ηλικιωμένων, και εσείς (ναι εσείς).

Αυτά τα pornoscannerwagons θα μοιάζουν τακτική ανώνυμες φορτηγά, και θα δρόμους κρουαζιέρα της Αμερικής, αδιακρίτως ανταλλαγής κίνησης μέσα από τα αυτοκίνητα (και ρούχα) του καθένα στην περιοχή των ισχυρών του ισοτόπου-κανόνι. Αλλά μην ανησυχείτε, δεν είναι μια παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. 

Όπως AS & E αντιπρόεδρος του μάρκετινγκ Joe Reiss ΕΟΖ, «Από την άποψη της ιδιωτικής ζωής, είμαι πιεσμένοι για να δούμε ποια είναι η ανησυχία ή ένσταση θα μπορούσε να είναι.»

21.  Μια εταιρεία που είναι γνωστή ως BRS Labs έχει αναπτύξει «κάμερες παρακολούθησης προ-εγκλήματος», που υποτίθεται ότι μπορεί να προσδιορίσει εγκληματική δραστηριότητα προτού να συμβεί. 

Αυτές οι κάμερες που έχουν εγκατασταθεί σε κύριους κόμβους μεταφοράς  σε όλο το Σαν Φρανσίσκο .

22.  Σύμφωνα  με το Gizmodo , το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας σύντομα θα χρησιμοποιεί λέιζερ που βασίζεται σε σαρωτές που μπορούν να ανιχνεύσουν το σώμα σας, τα ρούχα σας και τις αποσκευές σας από 164 πόδια (50 μέτρα) μακριά …

Μέσα στο επόμενο έτος ή δύο, το αμερικανικό υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας θα γνωρίζει άμεσα τα πάντα για το σώμα, τα ρούχα σας, και τις αποσκευές με ένα νέο λέιζερ με βάση το μοριακό σαρωτή που θα εκτοξεύεται από 164 πόδια (50 μέτρα). 

Από τα ίχνη των φαρμάκων ή πυρίτιδας στα ρούχα σας σε ό, τι έπρεπε για πρωινό στο επίπεδο αδρεναλίνης στο σώμα σας-παράγοντες θα είναι σε θέση να πάρει τις πληροφορίες που θέλει, χωρίς καν να σας αγγίξει.

Και χωρίς να το γνωρίζετε.

Η τεχνολογία είναι τόσο απίστευτα αποτελεσματικό ότι, το Νοέμβριο του 2011, οι εφευρέτες της  έχουν ανατεθεί από την In-Q-Tel  να συνεργαστούν με το αμερικανικό Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας. In-Q-Tel είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε « το Φεβρουάριο του 1999 από μια ομάδα ιδιωτών  , κατόπιν αιτήματος του διευθυντή της CIA και με την υποστήριξη του Κογκρέσου των ΗΠΑ.

«Σύμφωνα με την In-Q-Tel, είναι η γέφυρα μεταξύ του Οργανισμού και των νέων εταιρειών τεχνολογίας.

Το σχέδιό τους είναι να εγκαταστήσουν αυτό το μοριακό επίπεδο σάρωση στα αεροδρόμια και τα σημεία διέλευσης των συνόρων σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

23.  ένα σύνθετο δίκτυο των  αυτόματων αναγνωστών πινακίδας που θα παρακολουθούν προσεκτικά τις κινήσεις των εκατομμυρίων οχημάτων που κινούνται μέσα και έξω από την Ουάσιγκτον και τα γύρω προάστια. 

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν ότι υπάρχει…

24.  Το FBI ξοδεύει  ένα δισεκατομμύριο δολάρια για  να αναπτύξει ένα βιομετρικό σύστημα αναγνώρισης το οποίο θα αναφέρεται ότι είναι πολύ πιο εξελιγμένο από οτιδήποτε άλλο ότι η επιβολή του νόμου στις Ηνωμένες Πολιτείες είχε ποτέ πριν ….

Το αμερικανικό Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών έχει αρχίσει να αναπτύσσει το νέο 1 δισεκατομμυρίων δολαρίων της αναγνώρισης βιομετρικών Next Generation (NGI) σύστημα.

Στην ουσία, NGI είναι μια εθνική βάση δεδομένων της Mugshots, με σαρώσεις ίριδας, τα αρχεία DNA, τα δείγματα φωνής, και άλλα βιομετρικά στοιχεία, που θα βοηθήσει το FBI στον εντοπισμό και τη σύλληψη των εγκληματιών – αλλά αυτό είναι το πώς αυτά τα βιομετρικά δεδομένα συλλαμβάνοται, μέσα από ένα πανεθνικό δίκτυο των καμερών και από βάσεις δεδομένων φωτογραφιών, που αυξάνει τους υποστηρικτές της προστασίας δεδομένων.

Μέχρι τώρα, το FBI επικαλέστηκε την IAFIS, μια εθνική βάση δεδομένων δακτυλικών αποτυπωμάτων που έχει εδώ και καιρό αναθεωρηθεί. 

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, το FBI έχει σε πιλοτική δοκιμή  ένα σύστημα αναγνώρισης προσώπου  – και σύντομα, οι ντετέκτιβ θα είναι επίσης σε θέση να κάνουν αναζήτηση στο σύστημα για άλλα βιομετρικά στοιχεία, όπως το DNA και τα αρχεία της ίριδας μέσα από σαρώσεις.

25.  Εάν η κυβέρνηση αποφασίσει ότι είστε «κακός», μπορεί να σας βάλει σε μια «no fly λίστα» που θα σας απαγόρευσει να πετάτε  επ “αόριστον. 

Αυτό μπορεί να γίνει για σας, ανά πάσα στιγμή, χωρίς καμία προειδοποίηση, και δεν θα σας πει ότι αυτό έχει συμβεί. 

Στην πραγματικότητα, ως ένα prepper  ανακαλύφθηκε πρόσφατα , μπορείτε να το διαπιστώσετε μόνο ότι είστε στον κατάλογο, όταν προσπαθείτε να επιβιβαστείτε σε πτήση.

26.  Αυτοί που σέβονται την ατομική ελευθερία τώρα χαρακτηρίζονται ως « εν δυνάμει τρομοκράτες «σε επίσημα έγγραφα της αμερικανικής κυβέρνησης.

27.  Ένας πληροφοριοδότης της Εθνικής Φρουράς  πρόσφατα αποκάλυψε  ότι μέλη της μονάδας του είπαν ότι «την Ημέρα της Κρίσεως» θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως «τρομοκράτες», όταν η πολιτική αναταραχή ξεσπά.

28.  Μία οικογένεια στο Idaho πρόσφατα δέχτηκε στο σπίτι της εισβολή από μια ομάδα SWAT, επειδή ο υπολογιστής τους χαρακτηρίστηκε ως «συνταγματολόγοι «.

Μετά διαπιστώθηκε ότι κάποιος είχε τηλεφωνήσει και παραπονέθηκε για μια εγχώρια διαταραχή στη διεύθυνσή τους.

29.  Σήμερα, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι εντελώς ελεγχόμενα  από μόλις έξι μεγάλες εταιρείες . 

Οι εν λόγω εταιρείες κατέχουν τηλεοπτικά δίκτυα, καλωδιακά κανάλια, κινηματογραφικά στούντιο, εφημερίδες, περιοδικά, εκδοτικούς οίκους, δισκογραφικές εταιρείες και μεγάλο αριθμό από δημοφιλείς ιστοσελίδες.

 Ο τρόπος που σχεδόν κάθε Αμερικανός βλέπει τον κόσμο, συνεχώς επηρεάζεται από αυτές τις εταιρείες των μέσων ενημέρωσης κάθε μέρα.

Παρακαλώ μοιραστείτε αυτή τη λίστα με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε. 

Εμείς το κάνουμε απεγνωσμένα από ανάγκη να ξυπνήσει ο κόσμος σε ολόκληρο τον πλανήτη, τώρα που υπάρχει ακόμη χρόνος.

Τα μυστικά σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης σύμφωνα με τον Dr. Richard Day
Unknown Απριλίου 23, 2014

Τα σχέδια αποκαλύφθηκαν από «Insider» στα 1969

Ο λέκτορας στη συγκέντρωση των παιδιάτρων ήταν ο Δρ Richard Day (ο οποίος πέθανε το1989).

Τα μυστικά σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης

– Έλεγχος του πληθυσμού.
– Θα εκδίδεται άδεια για να αποκτήσει ένα ζευγάρι παιδί.

Αναπροσανατολισμός του σκοπού του σεξ.
– σεξ χωρίς την αναπαραγωγή και αναπαραγωγή χωρίς σεξ.
– Η αντισύλληψη καθολικά διαθέσιμη σε όλους.
– Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και η σαρκική υποδούλωση των νέων ως εργαλείο της παγκόσμιας κυβέρνησης.
– Χρηματοδότηση από τη φορολογία η άμβλωση ως έλεγχος του πληθυσμού.
– Ενθάρρυνση της ομοφυλοφιλίας … ότι έχει σχέση με την ομοφυλοφιλία πρέπει να ενθαρρύνεται.
– Ενθάρρυνση της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για την αναπαραγωγή χωρίς σεξ.
– Πρέπει να μειωθεί η σημασία της οικογένειας, να προωθηθεί η ευθανασία και το «χάπι απόρριψης»
– Ο περιορισμός της πρόσβασης σε οικονομικά προσιτή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κάνει ευκολότερη την εξάλειψη των ηλικιωμένων.
– Η ιατρική θα είναι καλά ελεγχόμενη, θα προωθηθεί η εξάλειψη των ιδιωτών γιατρών, νέες δυσκολίες για τη διάγνωση και ανίατες ασθένειες .

Καταστολή στις θεραπείες του καρκίνου ως μέσο ομαδοποίησης ελέγχου του πληθυσμού . Τα εμφράγματα μια νέα μορφή δολοφονίας.
– Η εκπαίδευσης ως ένα εργαλείο για την ταχύτερη έναρξη της εφηβείας και της εξέλιξης των νέων.
– Θα ανάμειχθούν όλες οι θρησκείες .
– Οι παλιές θρησκείες .. Θα πρέπει να καταργηθούν ,
– Αναδιάρθρωση της εκπαίδευσης ως εργαλείο της πολιτικής κατήχησης ,
– Περισσότερος χρόνος θα καταναλώνεται στα σχολεία , στόχος όμως οι μαθητές να μην μαθαίνουν τίποτα.
– Έλεγχος στο ποιος έχει πρόσβαση στις πληροφορίες .
– Τα σχολεία ως το κομβικό σημείο της κοινότητας ,
– » Μερικά βιβλία απλά θα εξαφανισθούν από τις βιβλιοθήκες».
– Αλλαγή της νομοθεσίας για την προώθηση του ηθικού και του κοινωνικού χάους.
– Ενθάρρυνση της χρήσης ναρκωτικών για να δημιουργηθεί μια ατμόσφαιρα ζούγκλας σε πόλεις και κωμοπόλεις .
-Προώθηση της κατάχρησης οινοπνεύματος.
– Περιορισμοί στα ταξίδια.
– Ανάγκη για περισσότερες φυλακές.
– Τα νοσοκομεία θα χρησιμοποιηθούν ως φυλακές.
– Όχι πιά περισσότερη ψυχολογική ή σωματική ασφάλεια.
– Το έγκλημα θα χρησιμοποιείται για τη διαχείριση της κοινωνίας.
– Θα υποβαθμιστούν οι ΗΠΑ και δεν θα έχουν βιομηχανική υπεροχή.
– Εξαφάνιση πληθυσμών και των οικονομιών.
– Ξερίζωμα των κοινωνικών ρίζων.
– Ο αθλητισμός ως εργαλείο κοινωνικής μηχανικής και αλλαγής.
– Το σεξ και η βία θα ενισχύονται μέσα από την ψυχαγωγία.
– Ταξιδιωτικοί περιορισμοί και εμφυτεύσεις ταυτοτήτων.
– Έλεγχος των τροφίμων, του ελέγχου του καιρού.
– Γνώση πώς οι άνθρωποι ενεργούν κάντε τους ό, τι θέλετε.
– Παραποιημένη επιστημονική έρευνα , χρήση της τρομοκρατίας , της επιτήρησης , εμφυτεύματα , και τηλεοράσεις που θα μας παρακολουθούν.
– Η ιδιοκατοίκηση θα ανήκει πλέον στο παρελθόν ,
– Άφιξη του παγκόσμιου ολοκληρωτικού συστήματος .

https://aoratopedio.blogspot.com/2014/02/29.html

Η DARPA θέλει τα αμερικανικά στρατεύματα να βλέπουν μέσα από τοίχους.

Το ανθρώπινο μάτι είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές βιολογικές δομές.

Δυστυχώς, δεν είναι ακόμη αρκετά ισχυρό για το στρατό των ΗΠΑ.

Το Πεντάγωνο θέλει να αναπτύξει τεχνολογία για να δώσει στους στρατιώτες όραση ακτίνων X.

«Τα συμβατικά συστήματα απεικόνισης σήμερα περιορίζονται σε μεγάλο βαθμό στο να παρέχουν δύο διαστάσεων αποδόσεις των τρισδιάστατων σκηνών ..» αναφέρει μια ανακοίνωση από την Defense Advanced Research Projects (DARPA).

Με άλλα λόγια, κάθε φωτογραφία που βλέπετε, κάθε βίντεο, κάθε ταινία είναι μόνο μια δισδιάστατη αναπαράσταση του τι είναι ακριβώς μπροστά από το φακό του ματιού μας.

Αυτό συμβαίνει γιατί η συμβατική οπτική μετρά μόνο την ένταση του φωτός.

Αλλά η DARPA ενδιαφέρεται να υποκλέψει άλλες πτυχές των φωτονίων, τα στοιχειώδη σωματίδια του φωτός, τα οποία μεταφέρουν τεράστιες ποσότητες πληροφοριών, που απλά δεν μετριούνται με το ανθρώπινο μάτι ή με τον παραδοσιακό φωτογραφικό εξοπλισμό.

«Πολλά φωτόνια διασχίζουν πολύπλοκες διαδρομές και σημαδεύονται από πολλαπλές αναπηδήσεις πριν από την είσοδο στο διάφραγμα μιας φωτογραφικής μηχανής ή άλλου συστήματος – μια διαδικασία μέσω της οποίας αυτά τα φωτόνια παίρνουν πληροφορίες σχετικά με το περιβάλλον τους,» αναφέρει η ανακοίνωση.

Με την Εκκίνηση της Επαναστατικής Ενίσχυσης της ορατότητας μέσω της αξιοποίησης των πεδίων ενεργού φωτός, πρότζεκτ (REVEAL), η DARPA ελπίζει να ξεκλειδώσει το κρυμμένο δυναμικό των φωτονίων, και το Πεντάγωνο αναζητά επί του παρόντος ερευνητικές προτάσεις για το πώς να αναπτύξουν την τεχνολογία.

Το πρότζεκτ βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμα στάδια της ανάπτυξης, και ως εκ τούτου, η DARPA δε δίνει λεπτομέρειες.

Το συγκεκριμένο υλικό – για παράδειγμα, αν μιλάμε για ειδικά γυαλιά – δεν είναι γνωστό αυτή τη στιγμή.

Αλλά οι εφαρμογές θα είναι επαναστατικές.

Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, όπως επισημαίνει η DARPA θα μπορούσαν άτομα να «πετάξουν» σε μια περιοχή, χωρίς να αλλάζουν την φυσική τους θέση.

ΠΗΓΗ:  prisonplanet.gr

Για την Αυτοκρατορία, το χάος είναι η φύση του τελικού σκοπού, όχι η νίκη

Peter Koenig* (πρώην στέλεχος της ΠΤ), Réseau International       (μετφρ. Κριστιάν)Για άλλη μια φορά, μια χώρα που «απελευθερώθηκε» από τη Δύση βυθίζεται όλο και πιο βαθιά στο χάος.
Αυτό ισχύει σε όλες τις χώρες που πλήττονται σήμερα από συγκρούσεις όπου έχει επιβληθεί πόλεμος από τη Ουάσιγκτον, τα δυτικά τσιράκια της και της Μέσης Ανατολής  -το αέναο χάος, η δυστυχία και ο θάνατος – και η υποδούλωση.

Εκεί βρίσκεται το όλο ζήτημα: Η στρατηγική της Ουάσιγκτον και του ΝΑΤΟ δεν είναι να «κερδίσει» ένα πόλεμο ή μια σύγκρουση, αλλά να δημιουργήσει ένα συνεχές, ατελείωτο χάος.
Αυτός είναι ο τρόπος να ελέγχουν τους ανθρώπους, τα έθνη και τους πόρους, να εξασφαλιστεί στη Δύση μια συνεχή ανάγκη σε στρατευμάτα και στρατιωτικό εξοπλισμό  -να θυμάστε ότι πάνω από το 50% του ΑΕΠ των ΗΠΑ εξαρτάται από το στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα και τους συναφείς κλάδους και υπηρεσίες.

Και, τέλος, ότι μια χώρα που βρίσκεται σε κίνδυνο ή σε χάος είναι ερειπωμένη και χρειάζεται χρήματα  -χρήματα κάτω από συνθήκες ανάγκης, συνθήκες «λιτότητας» του ξινού ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας και άλλων επιβλαβών «θεσμών ανάπτυξης» και δανειστών χρήματος, χρήμα που ισοδυναμεί με δουλεία, ειδικά με διεφθαρμένους ηγέτες οι οποίοι δεν νοιάζονται για τους πληθυσμούς τους.

Είναι η φύση του διακυβεύματος –στη Υεμένη, την Ουκρανία, τη Συρία, το Ιράκ, το Σουδάν, στην Κεντρική Αφρική, τη Λιβύη … κάντε την επιλογή σας.

Ποιος πολεμά ποιόν, δεν έχει σημασία. ΙΚ/ ISIS / EIIL / ΕΙ / Daesh / Αλ-Κάιντα και ανεξάρτητα από τα ονόματα των οργανώσεων των μισθοφόρων δολοφόνων που θέλετε να προσθέσετε στη λίστα  -δεν είναι παρά μόνο ετικέτες για να αποσπαστεί η προσοχή σας.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τους Blackwater, Xe, Academi και όλες αυτές τις διαδοχικές ονομασίες που επιλέχτηκαν να μην είναι εύκολα αναγνωρίσιμες. 
Είναι πόρνες της αγγλοσαξονικής / σιωνιστικής Αυτοκρατορίας, πόρνες του πεζοδρόμιου.

Έρχονται στη συνέχεια οι πόρνες πολυτελείας όπως η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, το Μπαχρέιν και άλλες χώρες του Κόλπου, και μετά, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία, φυσικά.

Ο Πρόεδρος Ολάντ μόλις υπέγραψε ένα συμβόλαιο αξίας πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ με το Κατάρ για την πώληση 24 μαχητικών αεροσκαφών Rafale.
Αυτή τη στιγμή είναι στο δρόμο για το Ριάντ (κατά τη στιγμή της γραφής, ed ), για συνομιλίες με τον βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Σαλμάν, για να του πουλήσει περισσότερές Ριπές (Rafales)  – καλό είναι για το εμπόριο και βοηθά στο να σκοτωθούν εχθροί που κατασκευάζονται ανάλογα, και, επίσης, για να πάμε σε σύνοδο κορυφής του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου (ΣΣΚ), στις 5 Μαΐου.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν κατά τη σύνοδο περιλαμβάνονται οι «κρίσεις» στη περιοχή, μεταξύ άλλων της «κρίσης» της Υεμένης, που προκλήθηκε από τη Δύση για λογαριασμό της Ουάσιγκτον και χρεώνεται σε «επαναστάτες» που προσπαθούν μόνο να έχουν μια πιο δίκαιη κυβέρνηση.

Η Δύση επινόησε ένα πολύ επαίσχυντο λεξιλόγιο, είναι σαν ιός που ενσωματώνεται στο μυαλό μας -ή ό, τι έχει απομείνει από αυτό- και μας κάνει να μη γνωρίζουμε πια το αληθινό νόημα των λέξεων.

 νεα ταξη

Τις επαναλαμβάνουμε και το πιστεύουμε. 

Όντως, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας τις βομβαρδίζουν καθημερινά μέχρι κτηνωδία.
Οι άνθρωποι που αγωνίζονται για την ελευθερία τους, για την επιβίωσή τους εναντίον καταπιεστικών καθεστώτων είναι «τρομοκράτες», «αντάρτες».
Οι Αφρικανοί πρόσφυγες που εγκαταλείπουν τις χώρες τους που πλήγονται από συγκρούσεις οι οποίες προκλήθηκαν από την Ουάσιγκτον, αυτοί οι πρόσφυγες λοιπόν από τους οποίους περισσότεροι από 4.000 έχουν ήδη πεθάνει εφέτος προσπαθώντας να διασχίσουν τη Μεσόγειο σε αναζήτηση μιας «καλύτερης ζωής»  -επαναχαρακτηρίστηκαν καίρια «μετανάστες».
Συχνά προστίθεται ο όρος «παράνομοι».

Και έτσι, η συνείδηση ​​της Δύσης λευκαίνεται από κάθε ενοχή.

 Οι μετανάστες είναι αλήτες.

Οι παράνομοι μετανάστες έχουν τη θέση τους στη φυλακή.

 Δεν έχουν καμία σχέση με τις διαταραχές και το χάος που προκλήθηκαν από τη Δύση στις χώρες προέλευσης αυτών των «μεταναστών».

Ντροπή σε σας, Βρυξέλλες!Επιστρέφουμε στο χάος  -ο κ Ολάντ γνωρίζει πολύ καλά ότι τα αεροπλάνα του χρησιμοποιούνται για να εξυπηρετήσουν τον Κύριό του και να κάνουν μεγαλύτερες ζημίες στην περιοχή, περισσότερο θάνατο, καταστροφή, εξαθλίωση και υποδούλωση -περισσότερους πρόσφυγες στη Μεσόγειο Θάλασσα- περισσότερο αέναες χάος, άνθρωπους στα όρια της επιβίωσης, ανθρώπους που δεν μπορούν πλέον να πολεμήσουν για την πατρίδα τους, για τους πόρους τους, για την ελευθερία τους- επειδή πρέπει να αγωνιστούμε μόνο για να επιβιώσουν, για την επιβίωση των παιδιών τους και των οικογενειών τους. Αυτή είναι η Αυτοκρατορία.

Πες μου -ένας άνθρωπος που πουλάει όπλα, μαχητικά αεροσκάφη-  και άλλα είδη μηχανημάτων θανάτωσης, σε χώρες γνωρίζοντας πολύ καλά ότι αυτά τα όπλα χρησιμοποιούνται για να σκοτώσουν ανθρώπους, να καταστρέφουν χώρες  -ένας τέτοιος άνθρωπος, δεν είναι χασάπης;

Δεν είναι εγκληματίας πολέμου του χειρίστου είδους;Ο Ολάντ, πέραν του ότι είναι ένας εγκληματίας πολέμου, είναι και ένας φανατικός που σκέφτεται ότι στο τέλος του λογαριασμών, κάποια ψίχουλα της Μεγάλης Λείας θα πέσει στο πιάτο του -και θα μπορεί να κολυμπήσει με τα αφεντικά του σε μια αισθησιακή θάλασσα γάλατος και μελιού.

Μήπως σκέπτεται καθόλου ότι καθήκον του είναι να διατηρήσει την οικονομία της μεγάλης χώρας του, που έχει παράγει άνδρες, όπως τον Βίκτωρ Ουγκώ, τον Stendhal, τον Μπαλζάκ, τονDumas- πουλώντας μηχανές θανάτωσης σε άλλους μπράβους της Αυτοκρατορίας;

Δεν τον νοιάζει το γεγονός ότι το 83% του εκλογικού του σώματος τον περιφρονούν;

Να διαδοθούν διαταραχές, το χάος και η δυστυχία -αυτά που ξέρουν η Ουάσιγκτον και οι υποτελείς της και κάνουν ό τι καλύτερο.
Δεν θέλουν να «κερδίσουν» πολέμους, θέλουν ατελείωτο χάος και δυστυχία, θέλουν ανθρώπους που μπορούν εύκολα να υποταγούν -την κυριαρχία ευρέως φάσματος (full spectrum dominance), όπως τη λένε.

Και δεδομένου ότι ο στρατός των ΗΠΑ και ο μεγάλος του αδερφός (ή αδελφή) το ΝΑΤΟ δεν μπορούν να είναι παντού και δεν θέλουν να τους δει κανείς παντού, πληρώνουν για να σκοτώσουν.

Η Ουάσιγκτον εφευρίσκει και δημιουργεί, και μετά πληρώνει με αστείρευτους πόρους χρήματος το ΙΚ, EIIL, Daesh, την Αλ Κάιντα -και ο κατάλογος μεγαλώνει σύμφωνα με τα καπρίτσια των δασκάλων τους- για να πολεμήσουν για λογαριασμό τους, για να σκοτώσουν, να προκαλέσουν χάος και επιθέσεις με ψευδείς σημαίες (false flag)- έτσι ώστε τελικά οι ίδιοι, το ΝΑΤΟ και η μπουλντόζα του Πεντάγωνου να μπορέσουν να αποβιβαστούν και να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι «καταστρέψουν» αυτούς τους μισθοφόρους τους οποίους είχαν στρατολογήσει από την αρχή.

Αλλά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θα πουν την αλήθεια.Θα σας κάνουν να πιστέψετε ότι οι Χούτις, μια ομάδα κοσμικών σιίτών, ανθρωπιστές και σοσιαλιστές πολεμούν ενάντια σε σουνίτες στην Υεμένη για την εξουσία, ότι οι Σαουδάραβες και οι ακόλουθοι τους του ΣΣΚ απλώς δεν επιχειρούν παρά μόνο για την απελευθέρωση της Υεμένης από μια τρομοκρατική συμμορία, ότι οι Χούτις υποστηρίζονται από το Ιράν (χώρα με σιιτική πλειοψηφία)  -γεγονός το οποίο αμφισβητήθηκε πρόσφατα έντονα από έναν αξιωματούχο του ΟΗΕ-  και, ότι ως εκ τούτου, οι Χούτις πρέπει να υποταγούν.

Ταυτόχρονα, αυτό παρέχει έναν επιπλέον λόγο για την Ουάσιγκτον για να κατηγορήσει το Ιράν. Μόλις οι Χούτις θα υποταγούν και θα αποδεκατιστούν και σε επαρκή ποσότητα, θα εγκατασταθεί στην εξουσία ένας πρόεδρος μαριονέτα, όπως ο πρώην Πρόεδρος Σαλέχ ή ο διάδοχός του Χαντί, έτσι ώστε η Ουάσινγκτον να μπορεί να συνεχίσει να οδηγήσει το χορό -καταπιέζοντας τον πληθυσμό της χώρας και να κρατήσει απρόσκοπτη πρόσβαση στο στρατηγικό λιμάνι του Άντεν και τον Περσικό Κόλπο.

Το ίδιο συμβαίνει στην Ουκρανία: μήπως βρίσκονται στην Ουκρανία το ΙΚ/ ISIS / EIIL / Daesh/ Αλ-Κάιντα, ή ό, τι το όνομά τους; Αστειεύεστε, υπό τις διαταγές της CIA με περίπου 6.000 Αμερικανούς στρατιώτες  -εκπαιδευτές φυσικά. Εκπαιδεύουν τα στρατεύματα του Κίεβου για να σκοτώσουν καλύτερα και πιο γρήγορα τους αδελφούς τους στη Ντονμπάς.

Τους εκπαιδεύουν για να δημιουργήσουν ένα χάος που συνεχίζεται.

Και αν οι στρατιώτες αρνούνται να εκπαιδεύονται για να σκοτώνουν τα αδέλφια τους, το καθεστώς του Κιέβου Ναζί θα τους εκτελέσουν ως προδότες. Με το ντουφέκι στο κρόταφο. Είναι τόσο εύκολο.

Με αυτόν τον τρόπο κανείς δεν θα αντισταθεί.Εξάλλου, οι Αμερικανοί στρατιωτικοί «σύμβουλοι» και η CIA, με τη βοήθεια των πληρωμένων εκτελεστών τους –ΙΚ, ISIS / Daesh / Αλ-Κάιντα- προσπαθούν να προκαλέσουν τον Πρόεδρο Πούτιν να πάει σε πόλεμο  -ενδεχομένως, ένα Γ “Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ναι, ο τρίτος μέσα σε λιγότερο από έναν αιώνα, που ενδεχομένως να καταστρέψει την Ευρώπη και ίσως όλο τον κόσμο.

Μέχρι σήμερα ο κόσμος έχει αποφύγει αυτή την καταστροφή, σε μεγάλο βαθμό χάρη στη σοφία της στρατηγικής μη αντιπαράθεσης του Πούτιν.Έτσι – καμία αμφιβολία ότι το ΙΚ/ ISIS / Daesh / αλ-Κάιντα βρίσκεται στην Ουκρανία.

Βρίσκονται εκεί που τους διατάζει η Αυτοκρατορία.

Για αυτό πληρώνονται. Αυτό κάνουν οι πόρνες.

Προπαντός οι πόρνες που κατασκευαστήκαν για αυτή τη περίσταση, καλοπληρωμένες πόρνες.

Η ιδεολογία δεν είναι παρά μόνο ένα φύλλο συκής, που εύκολα αναμεταδίδεται από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης -έτσι ώστε όλοι να πιστεύουμε ότι οι μουσουλμάνοι είναι κακοί, μερικοί μάλιστα περισσότερο από άλλους.

 Η Δύση πρέπει να τους πολεμήσει, γιατί αντιπροσωπεύουν μια πραγματική και χειροπιαστή απειλή κατά της ελευθερίας μας, της ανεξαρτησίας μας και της δημοκρατίας μας  -και ιδιαίτερα των τελείως αχαλίνωτων νεοφιλελεύθερων αξίων μας της αγορά.

Διότι αυτός είναι ο απώτερος στόχος: άνθρωποι ως εμπορεύσιμα περιουσιακά στοιχεία της αγοράς, αναλώσιμοι, υποβιβασμένοι σε βορά των κανονιών, έτοιμοι να αποδεκατιστούν μαζικά με τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα (και δηλητηριασμένοι), με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, βόμβες, με τεχνητούς λιμούς, έτσι ώστε τελικά οι επιζώντες να είναι οι δουλοπάροικοι μιας μικρής ελίτ που ελέγχει όλες τις τέσσερις γωνιές της Γης και ΟΛΟΥΣ τους πόρους της για τη διατήρηση εν ζωή περιούσιων ανθρώπων -ναι, το περιούσιο έθνος εξαιρετικές, το οποίο θα περιοριστεί σ’ ένα θίασο περιούσιων ανθρώπων που θα ζουν σε πολυτελές μεγαλείο.

Θυμηθείτε τα περίφημα λόγια του Henry Kissinger, του οράματος ενός ακόμα εν ζωή από τους πιο ειδεχθείς εγκληματίες πολέμου  -ενός άλλου βραβευμένου με Νόμπελ (sic)- που ειπώθηκαν πριν από πενήντα χρόνια: «Αυτός που ελέγχει τα τρόφιμα ελέγχει τον πληθυσμό, όποιος ελέγχει την ενέργεια ελέγχει ολόκληρους ηπείρους, όποιος ελέγχει τα χρήματα μπορεί να ελέγχει τον κόσμο ολόκληρο».

Αυτές οι λέξεις ηχούν όλο και πιο αληθινές, για κάθε μέρα που περνά. Αλλά μόνο για όσο διάστημα θα το επιτρέψουμε, όσο Εμείς, ο Λαός, Εμείς το 99,999% των κατοίκων του πλανήτη, θα το επιτρέπουμε.****Ο Peter Koenig είναι οικονομολόγος και γεωπολιτικός αναλυτής.

Ήταν επίσης στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας, που εργάστηκε εκτενώς σε όλο τον κόσμο στους τομείς του περιβάλλοντος και των υδάτινων πόρων.

Γράφει τακτικά για το Global Research, ICH, RT, Sputnik News, the Voice of Russia / Ria Novosti, TeleSur, The Vineyard of The Saker Blog, και άλλες ιστοσελίδες.

Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου «Κατάρρευση – ένα οικονομικό θρίλερ για το πόλεμο, για τη καταστροφή του περιβάλλοντος και την Συντεχνιακή Απληστία», μια μυθοπλασία εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα και 30 χρόνια εμπειρίας με την Παγκόσμια Τράπεζα σε όλο τον κόσμο.

Πρωταρχική πηγή στα αγγλικά: http://www.globalresearch.ca/chaos-not-victory-is-the-empires-name-of-the-game/5447540ΠΗΓΗ: infognomonpoliticsRéseau International

1 comment to Αυτά που δεν μας λένε και δεν μας δείχνουν ποτέ! Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ερευνά για σένα!

 • ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ,

  ΜΟΝΟ ΤΗΝ .Ο .Μ .Ο .Ψ .Υ .Χ .Ι .Α . ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ !

  Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019
  «Ο κομμουνισμός πρέπει να δικαστεί». Ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον διάσημο σοβιετικό αντιφρονούντα Vladimir Bukovsky

  http://redskywarning.blogspot.com/2019/07/vladimir-bukovsky.html

  Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014
  Το Κομμουνιστικό Ολοκαύτωμα με αριθμούς

  http://redskywarning.blogspot.com/2014/03/blog-post_31.html

  Το Κομμουνιστικό Ολοκαύτωμα 100 εκατομμύρια ζωές

  https://www.youtube.com/results?search_query=+%CE%A4%CE%BF+%CE%9A%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CE%9F%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%8D%CF%84%CF%89%CE%BC%CE%B1+100+%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%B1+%CE%B6%CF%89%CE%AD%CF%82

  ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΛΕΩ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ …………..

  Αυτά που δεν μας λένε και δεν μας δείχνουν ποτέ! Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ερευνά για σένα!

  Τα 29 σημάδια που δείχνουν ότι η Νέα Τάξη μεταμορφώνει την κοινωνία σε μια πλήρως ελεγχόμενη μάζα – Η DARPA θέλει τα αμερικανικά στρατεύματα να βλέπουν μέσα από τοίχους.

  Για την Αυτοκρατορία, το χάος είναι η φύση του τελικού σκοπού, όχι η νίκη

  http://arxaiaithomi.gr/2019/07/18/%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ac-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%bd%ce%bf/

  Η γήρανση του πληθυσμού δεν είναι οικονομικό πρόβλημα αλλά πολιτικό
  16 Ιουλίου 2019

  https://www.eleytheriagora.gr/13633-2/

  O αργός Θάνατος ενός Έθνους

  https://www.youtube.com/watch?v=SVVs0VyY6iI

  ΟΥΑΟΥ ………

  ΜΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΥΠΕΡ ΕΓΩ ( ΠΡΟΒΟΛΗ ) ΤΟΥΣ !

  ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΠΛΟΚΕΡΣ …………..

  ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΦΕΡΕΤΡΑ …….

  ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ……

  Κανένα άλλο έθνος στην Ευρώπη δεν έχυσε τόσο αίμα για την ελευθερία:

  Από το 1821 μέχρι το 1933 έχουμε 5.000.000 Έλληνες νεκρούς

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/03/1821-1933-5000000.html#ixzz5t5fkQmjd

  Τὶ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ καὶ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΘΗΚΕ

  Η Ελλάς κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο είχε ανθρώπινα θύματα το μεγαλύτερο παγκοσμίως,

  558.000 θανόντες, 880.000 ανάπηροι και συνολικά 1.438.000 θύματα.

  Γιῶργος Λεκάκης

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/10/blog-post_4375.html

  Σοφία Μαυραντζά , για το CNN GREECE,

  ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  23.450.000 ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ (350.000 Χ 67 ΕΤΗ).

  http://autochthonesellhnes.blogspot.gr/2017/07/350000-10.html

  ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ; ; ;

  ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ,

  ΜΟΝΟ ΤΗΝ .Ο .Μ .Ο .Ψ .Υ .Χ .Ι .Α . ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ !

  ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ :
  ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ! ! !

  ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ .

  ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ,

  ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .

  ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

  ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ( ΟΣΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ )

  ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΗΣ ,

  ΠΟΥ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥΣ !

  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ !

  ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ…………

  ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ :

  ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΑΣ !

  ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ !

  ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ ! ! !

  ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ …………..

  ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

  ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΩΡΕ

  https://www.youtube.com/watch?v=YtSTjOdqT9o

  ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ …………….