«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Εβραιοχριστιανοαγγλοσαξονισμός στην παρακμή τους γέννησαν το Ισλάμ τον δούρειο ίππο.

 φασισμος της θρησκειας

Οι παγκόσμιοι δημοκράτες, ανθρωπιστές, δολοφόνοι, είναι χριστιανοί!

Αμερική, Ευρώπη, Ρωσία. όλοι φανατικοί χριστιανοί???????????

Ο φασισμός είτε δεν έχει γλώσσα και θρησκεία… είτε μιλά όλες τις γλώσσες και πιστεύει σε όλους τους Θεούς!

Είναι προδιαγεγραμμένη από τον θεό, ως ενδέκατη εντολή του, πως πρέπει «να υπακούμε στις εντολές και στους κανόνες των αγορών».

Για να πειστούμε πως πρέπει με ευλάβεια να κλείνουμε το γόνυ ενώπιόν τους, μια μικρή ομάδα πανίσχυρων οικονομικά και πολιτικά ανθρώπων, επιστρατεύουν πολλούς άπληστους και γλοιώδεις παρατρεχάμενους, που με την υποστήριξή τους μετατρέπουν την ενδεκάτη εντολή σε κάτι σαν πραγματικότητα.

Για την ακρίβεια των λεγομένων μου, θα ζητήσω να με υποστηρίξει ο πρόεδρος (το 1825) του «Αγγλοελληνικού κομιτάτου του Λονδίνου» , Sir John Bowring ο οποίος, με την χάρη της θείας φώτισης, είχε γράψει: : «Ο Χριστός είναι το ελεύθερο εμπόριο και το ελεύθερο εμπόριο είναι ο Χριστός». (Huffingtonpost: God’s Masterpiece or the Devil’s Bad Joke? )

Βέβαια, ο θεοσεβούμενος  Sir John Bowring είχε την δυνατότητα να βγάζει από τις τσέπες του πουγκιά με ολότελα δικά του χρήματα άπαξ δημιουργημένα από την θεϊκή αγορά.

Οι  παγκόσμια πολιτικοθρισκευτικηστρατιωτικοοικονομικη δικτατορία, το σφαγείο των λαών για να καλύπτει τα εγκλήματά του, χρειαζόταν έναν αποδιοπομπαίο δέκτη και έτσι γεννήθηκε το Ισλάμ από τα δήθεν σχίσματα του χριστιανισμού της ορθοδοξίας και του καθολικισμού.

Το νόημα ήταν πολύ καλά σχεδιασμένο, να έχουν τα πρόβατα και άλλα μαντριά για να βόσκουν, αφού οι τσοπάνηδες παπάδες και τα σκυλιά δικαστές θα σε προσέχουν μην κάνεις εξυπνάδες.

Τις μόνες επιλογές που σου άφησαν ήταν να διαλέξεις φυλακή.

Ο χριστιανισμός είναι το φίδι και το Ισλάμ τα αυγά του!

Η Ελληνική φιλοσοφία υπονομεύτηκε, κυνηγήθηκε, διαμελίστηκε, συκοφαντήθηκε μέσω των ιερατείων- μαντείων που κατελήφθησαν από Εβραίους, την σκυτάλη έδωσαν στον εβραιοχριστιανισμό.

Η αλήθεια, το ψέμα, το καλό και το κακό, η προδοσία είναι έμφυτα στον άνθρωπο, εξαρτάτε τι σου δεσμεύουν και τι σου ελευθερώνουν, κατά την διαπαιδαγώγηση, αν θα είσαι άνθρωπος ή τέρας.

Τα ευαγγέλια και το κοράνι είναι τα ποιο εγκληματικά βιβλία-έντυπα και όμως αυτά καθοδηγούν τις μάζες των λαών.

Όμως πάντα και η πολιτική και η θρησκευτική δικτατορία φθείρεται, αποκαλύπτετε, ξεσκεπάζετε όλη η θρησκευτική απάτη με τον καιρό, η θρησκευτική δικτατορία  όμως που εκπροσωπεί το σύνολο των λαών ανεξάρτητα από το όνομα και τις πρακτικές, όταν κλονιστεί στα μάτια των λαών, ισοδυναμεί με παγκόσμιο ολοκαυτώματα, διότι ανατρέπονται τα πάντα ιστορικά και πολιτιστικά όλες οι θεωρίες που σκλαβώνουν τις ψυχές των ανθρώπων.

ΧΡΙΣΤΙΑΝ

Για αυτό ετοιμάζουν ένα μήνη ολοκαύτωμα, μικρότερο κατά πολύ από την σφαγή των Ελλήνων να διαγράψουν την θρησκεία τους, τώρα είδαν ότι δεν τραβάνε οι θρησκευτικές αντιπαλότητες και ετοιμάζουν την μια παγκόσμια δικτατορία της θρησκείας και την μια παγκόσμια δικτατορία διακυβέρνησης.

Οι Εβραίοι όταν έφτασε ο Μέγας Αλέξανδρος στο Ισραήλ τον υποδέχτηκαν με το εξής αίτημα, πάρε τα όλα κάνε στον λαό ότι θέλεις, αρκεί να μην πειράξεις τους ιερείς και τους ναούς.

Οι Αγγλοσάξονες στην πλειοψηφία τους Εβραίοι, το ίδιο έλεγαν δια στόματος του Κέλτικου θεού τους………… Που τους έλεγε δεν έχει σημασία πόσους θα σκοτώσετε, αρκεί να ζήσουν οι Εβραίοι και το εβραϊκό έθνος, αυτά δεν τα διδάσκουν στους νέους, όμως τα βλέπουν σήμερα φανερά.

Αμερική, Ευρώπη, Ρωσία, είναι οι μεγαλύτεροι εγκληματίες των λαών… Και είναι όλοι χριστιανοί και για να ακριβολογούμε… Εβραίοι χριστιανοί!

Και στις παραπάνω χώρες οι Εβραίοι έχουν το 70% του παγκόσμιου πλούτου, είναι τυχαίο, όχι φυσικά.

Και στις παραπάνω χώρες η ελίτ περνά ζωή χαρισάμενη, οι υπόλοιποι χριστιανοί και αυτοί, είναι της πείνας και της δυστυχίας και κάνουν την πάπια όταν τα αφεντικά τους αφανίζουν ολόκληρους λαούς!

Είναι  αγγλοσάξονες με κέλτικη νοοτροπία, όλοι να πεθάνουν για να ζήσουμε εμείς.

Ο χριστιανισμός στους παραπάνω λαούς  τείνει να γίνετε φασισμός, δικτατορία, όποιος δεν είναι χριστιανός, είναι κοινωνικό μίασμα, η ειρωνεία, οι πεινασμένοι κατά των πεινασμένων διότι η θρησκεία τους, έχει άλλο όνομα, καθολικός, ορθόδοξος, βουδιστής, ισλαμιστής και χιλιάδες θρησκευτικές φράξιες!!!!

Χάρη σε αυτήν την πλύση εγκεφάλου επιβίωνε μέχρι σήμερα όλο αυτό το θρησκευτικό παγκόσμιο σίχαμα.

Και το ακόμα χειρότερο για να ελέγχουν τα πάντα, πάντρεψαν τα ήθη και έθιμα και την κουλτούρα του κάθε λαού με την θρησκεία.

Οι μαφιόζοι όλων των θρησκειών, αλλά ιδιαίτερα ο Εβραιοχριστιανισμός δεν άφηνε τίποτα στην τύχη, για αυτό καπέλωσε και εξασθένισε όλες τις εποχιακές εκδηλώσεις των αγροτικών λαών που τελούνταν με λατρείες στις διάφορες εποχές.

Ειδικά ο ελληνικός αρχαίος κόσμος έκανε λατρευτικές γιορτές, για τις σοδειές, τα σπαρτά, την αποκατάσταση και αποθήκευση των τροφών για επιβίωση, γιόρταζαν για τα δέντρα, την φύση, τον αέρα, το νερό, τον ήλιο, τον έρωτα, όλο το χρόνο είχαν γιορτές ανάλογα με τις εποχές, αυτό εξόργιζε τους Χριστιανοεβραίους και τους ανάγκασαν να επικαλούνται τον θεό τους πρώτα και μετά τις λατρευτικές εκδηλώσεις.

Μετά άρχισαν να σαμποτάρουν την αγροτική ζωή και ανακάλυψαν την αστυφιλία, τους μάζεψαν σε κλουβιά σαν τα ποντίκια και τους έβαλαν και μια εικόνα σε κάθε δωμάτιο να προσκυνάνε, ακόμα και στα μπουρδέλα αν θα πας, οι πόρνες έχουν την παναγιά και φοράνε και ένα σταυρό!!!

Οι ποιο πιστοί του χριστιανισμού είναι οι δικαστές, οι πολιτικοί, οι εγκληματίες, οι δολοφόνοι, οι τρομοκράτες, οι πολιτικοοικονομικοί δολοφόνοι, οι λεσβίες, οι πουστάρες και πολλοί άλλοι ανθρωπιστές, όλοι αυτοί έχουν όταν κάνουν τις βρομιές τους και τους φόνους τους, μια παναγία και ένα χριστό!!!

Αλήθεια ερωτώ εγώ ο αφελέστατος… Πότε έδειξε ο θεός την μεγαλοσύνη του στα δημιουργήματά του κατά  τα λεγόμενα του Εβραοχριστιανισμού;;;

Για όσους τολμούν να θέτουν ερωτήματα θρησκευτικά, θεωρούνται εχθροί του εβραϊκού θεού, είναι αμαρτωλοί, άπιστοι, κοινωνικά απόβλητα.

Οι άπιστοι κατά τα λεγόμενα των Χριστιανοεβραίων, είναι οι ποιο γνήσιοι πιστοί, διότι πιστεύουν στην αλήθεια, που είναι ο άνθρωπος, τα ζώα, τα δέντρα, τα βουνά ο ουρανός το σύμπαν που είναι ο αληθινός δημιουργός τους.

Θα μας πουν οι θρήσκοι ότι αυτά είναι δημιουργήματα του πανάγαθου και μεγαλοδύναμου????????

Δεν μας λένε, αφού είναι ο δημιουργός,  γιατί δεν τα προστατεύει;;;

Είναι σαν να μας λένε ότι μια μάνα και ένας πατέρας που κάνει παιδιά, μόλις βγουν από την κοιλιά να τα αφήσουν απροστάτευτα μέσα στην κούνια, να βρουν μόνα τους να φάνε, να μην κρυώνουν, να καθαρίζουν μόνα τους τις ακαθαρσίες τους και γενικά να μεγαλώνουν και να προστατεύονται μόνα τους;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αυτό έκανε και κάνει κατά τα λεγόμενα των χριστιανοεβραίων, ο πανάγαθος και δημιουργός θεός τους

Όσο επιμένουν να καπηλεύονται τα έργα άλλου, δηλαδή τα συμπαντικά έργα, αφού ο άνθρωπος είναι δημιούργημα του σύμπαντος, τόσο θα φαίνονται ψεύτες και απατεώνες.

Η μεγάλη κατρακύλα  στο άκουσμα σκέψεως: Εις τον Ιουδαιοχριστιανισμόν ο Έλλην συγγενεύει ως έννοια με την αταξία, κατ επέκταση με τον εγωισμό που μόνο αρνητική ύπαρξη δύναται να έχει και αναφέρεται με το όνομα (Ναχάς– Όφις), διότι προέτρεψε την Εύα να φάει εκ του δέντρου της Γνώσεων.

Σκέψεων μυθικής των Εβραίων δια έναντι πλάνη των πολιτισμών των Ελλήνων αυτού και του πνεύματος της γνώσης του ηθικού Έλληνα ανθρώπου στα αιώνια δεσμά της Ειμαρμένης.

ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΣ

Πολύ πριν του Χριστού οι Εβραίοι είχαν εξελληνισμό είχαν καταλάβει όλα τα μαντεία, αλλά ποτέ δεν σταμάτησαν να θεωρούν τον εαυτόν τους ως Εβραίος, αυτοί οι αναγνώριση εξακολουθεί και στις ημέρες μας.

Έγινε μέγα αδύναμος κρίκος στον ελληνισμό; βλέπουμε Ιερείς να αναφέρονται στους οπαδούς τους με παράκληση, πως ο αρχαίος Έλληνας ήταν δαίμονας, σφαγέας και ανίκανοι, ανισόρροποι και να τον βαπτίζουν με ανάθεμα, ανάθεμα, ανάθεμα και από κάτω οι χριστιανοί να κάνουν τον σταυρόν τους για συμπαράσταση.

Φίλε μου συμβαίνει κάτι το αντίστροφο οι Εβραίοι μέσα τους αιώνες,  μετέτρεψαν τους Έλληνες σε 
εξε’ιουδαιοχριστιανούς άλλαξαν πίστη, το δίλημμα το πήραν οι γειτονικές χώρες ως δείλιασμα και ότι Ελληνικό το περιφρονούν μειωτικά, δυστυχώς το φίδι έχει τρυπώσει  εξ Ανατολής.

Να τονίσω η χάβρα των Εβραίων είναι μέσα στην ελληνική βουλή, εκεί καπηλεύονται τα έργα των Ελλήνων και ο λαός αυνανίζεται θρησκευτικά!!

Να μην ξεχάσει και να μην αψηφήσει η νέα γενιά, την πανθρησκεία που είναι το άλλοθι και η νομιμοποίηση και για τα δυο αυτά ονόματα, Νέα τάξη, Παγκοσμιοποίηση.

Αν η ανθρωπότητα δεν αναθεωρήσει τις θρησκευτικοπολιτικές του απόψεις, δεν κινδυνεύουν μόνο οι άνθρωποι, αλλά όλη γη.

Θα το πω για μια φορά ακόμα, αν δεν είχε νικήσει την επιστήμη και γενικά τους φιλοσόφους η θρησκεία, σήμερα ο άνθρωπος θα ταξίδευε στο σύμπαν και στους πλανήτες, όπως πας βόλτα στην παραλία.

Σήμερα που γράφω αυτές τις σειρές, βλέπω με γέλια τα γελοία καμώματα τον υποκριτών θρησκόληπτων!

Οι σκυλάνθρωποι κλαίνε το σύμβολο της ψυχικής σκλαβιάς του ανθρώπου, το σύμβολο της δύναμής τους, το σύμβολο της υποκρισίας και της αιχμαλωσίας του ανθρώπινου εγκέφαλου.

Κλάμα αδελφάκι μου, κροκοδείλια, και εγώ πονώ, όχι όμως για το θρησκευτικό μέρος, αλλά για το ανθρώπινο καλλιτεχνικό δημιούργημα, για το μουσειακό μέρος, όπως θα κλάψω αν καταστρέψουν την ακρόπολη και οτιδήποτε δημιούργημα των προγόνων μας!

Διάφορα ελληνικά εγκάθετα προδοτικά καθίκια κλαίνε και οδύρονται για την παναγία των δολοφόνων, του μεσαίωνα και των σφαγών, ξεχνάμε προκλητικά ότι εκεί κοντά είναι ο Λούβρος που έχει κλεμμένη την Αφροδίτη της Μύλου, που θυσιάστηκαν εκατοντάδες να την προστατέψουν και χιλιάδες Ελληνικά αρχαία, κάνεις εγκάθετος προδότης δεν κλαίει για τα ελληνικά αρχαία, κλαίνε για την παναγία των Παρισίων, άντε πλακωθείτε εσείς προδότες και η παναγία των Παρισίων!!!

Δεν θέλω και ούτε είμαι προφήτης, η εμπειρία και τα μηνύματα όμως μας λένε την συνέχεια, για την φωτιά στην κυρία Παναγία των Χριστιανοεβραίων, λένε ότι φταίνε τα μαστοριλίκια????????????????

Εγώ όμως στους ψαγμένους και αυτούς που δεν θέλουν να τρώνε κουτόχορτο, θα τους πω ότι από πίσω έρχεται τάχιστα η Παν θρησκεία-Αστάνα, ψάξτε μην χαρίζεστε σε κανέναν, ίσως έτσι υπάρξει σωτηρία, ψάξτε, αλλά για να ψάξετε, απομακρυνθείτε από τους Χριστιανοεβραίους, έστω και προσωρινά μέχρι να δείτε την αλήθεια!

Άνθρωποι όλης της γης, μην ακολουθείται αυτήν την λανθασμένη αντίληψη για την ανθρωπιά σας, η ανύπαρκτη παναγιά είναι για τους έχοντες και κατέχοντες μαγαζί, φέρνει αμύθητα έσοδα, από εμάς τους ηλίθιους, η ανύπαρκτη παναγιά είναι το σύμβολο της απανθρωπιάς.

Να δείτε πόσα θα μαζέψουν να την ξανά στήσουν, με αυτά τα λεφτά ξέρετε πόσα παιδιά στην γη μπορούν να τραφούν;;;

Στο 1 δισ. έφθασαν μέχρι σήμερα 17/4/2019 οι δωρεές για την Παναγία των Παρισίων -Ποιοι μεγιστάνες έδωσαν χρήματα; Για τους πεινασμένους δεν υπάρχουν;

Δεν μαζεύουν λεφτά για γεωτρήσεις στην Αφρική και γεωργικά μηχανήματα να ζήσουν αυτά τα παιδιά, μαζεύουν για να διατηρούν τα δολοφονικά  σύμβολά τους, μην τους ακολουθείτε, μην βγάζετε τα μάτια σας μόνοι σας.

Μέσα στα δικαστήρια σε βάζουν να ορκιστείς σε ένα κουρελόχαρτο που το λένε ευαγγέλιο, στην πλάτη τους έχουν την παναγιά ή τον χριστό, σου ζητούν να ορκιστείς σε ανύπαρκτη δύναμη, αυτοί που είναι η πραγματική δύναμη δεν αποδίδουν δικαιοσύνη, αλλά τιμωρία που δεν ακολουθείς  τις απάνθρωπες υποδείξεις των αφεντικών τους, η δικαστική φράξια παίρνει άφεση αμαρτιών, από το πουθενά, Γιάννης κερνά, Γιάννης πίνει και το πιοτό είμαστε εμείς, το αίμα μας.

Η δικαστική και θρησκευτική δικτατορική εξουσία, είναι οι βασανιστές και δολοφόνοι σας με τις δικές σας ευχές και διατηρώντας τα αφεντικά τους στη ιεραρχία της εξουσίας, των πολιτικοοικονομικών δολοφόνων.

ΟΛΥΜΠΟΣ Η ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Με πολύ αγάπη εγώ ο άπιστος!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

22 comments to Εβραιοχριστιανοαγγλοσαξονισμός στην παρακμή τους γέννησαν το Ισλάμ τον δούρειο ίππο.

Σχολιάστε

  

  

  

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>