Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

το χρήμα ως χρέος 1) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 2) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 3) με υπότιτλους

2.000 χρόνια η Ελλάδα στον πάγκο του χασάπη!

 Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Α

Σας αρεσει αυτό το Ελληνικό κομμάτι, ναι, πως το θέλετε ολόκληρο, η να το περάσω  από την μηχανή του κιμά!

2.000 χρόνια οι Εβραιοχριστιανοί προσπαθούν να χαλάσουν κάτι μοναδικό, την Ελληνική φυλή, στην οποία η ανθρωπότητα οφείλει την ύπαρξή της!

Σου ρίχνει μια σφαλιάρα ο Εβραίος, κράτος εν κράτη και ο χριστιανός σου λέει δεν πειράζει γύρνα και το άλλο μάγουλο, χήρα έδωσες,  χήρα θα λάβεις, θεϊκή εντολή βλέπεις, να είσαι μαλάκας, δούλος, υποδεέστερος!

Μα, θα ενθαρρυνθούν  με την υποχωρητικότητα μου και θα μου ζητήσουν να κατεβάσω και το παντελόνι μου, δεν πειράζει, αυτοί θα είναι αμαρτωλοί και θα πάνε στην κόλαση να τιμωρηθούν, εσύ θα πας στον Παράδεισο, γαμημένος, δαρμένος, βασανισμένος, σκοτωμένος!

ΕΜΕΙΣ

Και τους δυο ο Ελληνικός λαός τους πληρώνει αδρά  με αίμα και με την ζωή του και ακόμα χειρότερα παραδίδει τα παιδιά του στο έλεος του  κολασμένου Παράδεισου!

Είναι πρωτοφανές στην Ελληνική ιστορία αυτό που συμβαίνει σήμερα.

Ένας ιστορικός λαός κάνει τα πάντα να δυσφημήσει τις ρίζες του, την κληρονομιά του, την ύπαρξή του, το μέλλον του!Έχουν ανατραπεί τα πάντα με την δική του συγκατάθεση και ανεκτικότητα- υποχωρητικότητα  με συμπεριφορές δουλικότητας!

Η πολιτεία δεν είναι πλέον έθνος- κράτος,, είναι μια διαχειριστική φατρία, μια φράξια ξένων συμφερόντων!

Στην δικαιοσύνη έχει ανασταλεί κάθε έννοια του ρόλου της, έχει πακετάρει τα δικά της συμφέροντα και για αυτά μόνο υπάρχει!

Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη;;;;;;;;;;;;;;;;;; 

Που σου απαγορεύει να την κρίνεις, που ήταν τόσες δεκαετίες, που το σάπιο πολιτικό σύστημα δεν άφησε τίποτα όρθιο;;;;;;;;

Πια δίκαια απέδωσε στην κοινωνία και ποια επέτρεψε να αλώσουν την κοινωνία, η περιβόητη ανεξάρτητη δικαιοσύνη;;;;

Είναι η μόνη δύναμη που κρατά μια κοινωνία κανονική και δίκαιη, αυτή όμως δεν υπήρξε ποτέ μετά την απελευθέρωση από τα 400  χρόνια σκλαβιά, δικαιοσύνη, άλλο ένα δογματικό θρησκευτικό τρομοκρατικό εργαλείο των επικυρίαρχων εκβιαστών δολοφόνων του ελληνικού λαού, σε συνεργασία πλήρη με το ντόπιο προδοτικό κατεστημένο των προυχόντων!!!!

Εγώ και η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δουλέψαμε σκληρά να κρατήσουμε την πατρίδα μας ελεύθερη, όπως μας την παρέδωσαν οι γονείς μας, να έχουμε ένα κομμάτι ψωμί στα γηρατειά μας, που το πληρώσαμε ακριβά,, αν κάποιοι δεν εργάζονταν και ήταν παρείσακτοι,  που ήταν η δικαιοσύνη να τους οδηγήσει στην φυλακή;;;;;

Αν ταυτού  μου κλέβουν τον κόπο μας και μας απαγορεύουν να ζήσουμε, προς δικαίωση ολίγων απατεώνων, ποιος ο ρόλος και η ύπαρξη αυτής της ανεξάρτητης κατε επίφαση δικαιοσύνης;;;;;

Ο  στρατός έχει μεταλλαχτεί σε μαργαρίτα, και την μαδά καθημερινά, με αγαπάς Τσίπρα, με αγαπάς Μητσοτάκη, όσο μας πληρώνεις είμαστε δικοί σου, εμείς θα μαδάμε την μαργαρίτα και εσείς οι πολιτικοί θα μαζεύετε τα πέταλα της Μαργαρίτας ως απόδειξη της υπακοής μας!

Ποιο άρθρο 120 και ποιο σύνταγμα, αυτά είναι για τα ζώα που ταΐζετε σανό, εμείς είμαστε εξέχων στρατιωτικό σώμα κοινωνικό, με παντόφλες αντί αρβύλες, με συγγράμματα και διαλέξεις,  αντί χαρακώματα, με συγγραφικά δικαιώματα, αντί για χάρτες εκτάκτου ανάγκης για την άμυνα της χώρας!

Οι λόγιοι;;;;;;;;;;;;

Αχ αυτοί οι λόγιοι… για να τους καταλάβεις, πρέπει να ανατρέξεις στην πρόσφατη ιστορία τον 400 χρόνων σκλαβιάς, εκεί θα τους συναντήσεις σαν προεστούς!!!!!!!!

Σαν Κοτζαμπάσηδες!!!!!!!!

 Σαν πνευματικούς επαναστάτες στα πέρατα της γης, έξω από την φρίκη της σκλαβιάς, να πετούν κάπου κάπου και κανένα ξεροκόμματο για τον αγώνα των σκλαβωμένων, όχι αρκετά να ελευθερωθούν, διότι τότε δεν θα είχαν καμία αξία σαν χρηματοδότες της σκλαβιάς, αν ελευθερώνονταν οι σκλάβοι,  αυτοί θα εξαφανιζόταν !

Ποιο φρικτή ήταν η σκλαβιά από τους παραπάνω, παρά από τον κατακτητή Τούρκο!!!!

Αυτοί πάλη σήμερα κάνουν κουμάντο!!!

Και φροντίζουν αυτά τα παραπάνω κατακάθια να συντηρούν την φρίκη της σκλαβιάς και του τρόμου, ως εργαλείο αποθαρρυντικό, κάτσε καλά Ελληνικέ λαέ γιατί μπορεί να ξανά γίνεις σκλάβος!

Σου επιτρέπουν να είσαι ελεύθερος, να λες ότι θέλεις, να κάνεις ότι θέλεις, αλλά ;;;;;;;;;;;;;;;;; Μακριά από τα κεκτημένα τους!

Σου επιτρέπουν να σκοτώνεσαι στα γήπεδα για μια στρογγυλή μπάλα, αλλά απαγορεύετε να διαδηλώνεις και να διεκδικείς οτιδήποτε από τα κεκτημένα τους!

Όταν αγοράζεις ένα κουτί μπογιά, παίρνεις και διαλυτικό να το διαλύσεις, αραιώσεις να δουλεύετε εύκολα, από αυτό έχουν ρίξει στην ελληνική κοινωνία, διαλυτικό για να την επεξεργάζονται και δουλεύουν καλύτερα!

Το χρώμα αυτό σύντομα ξεθωριάζει, διότι έχει υποστεί αλλοίωση, έχει αδυνατήσει.

Ο ελληνικός λαός, κατε επίφαση Ελληνικός, αφού επέτρεψε και επιτρέπει, να του κλέβουν την πατρίδα του, την ιστορία του, τα ήθη και έθιμα του, τον πολιτισμό του, την ανθρωπιά του, την ηθική του, την ελευθερία του, τι σοι ελληνικός λαός είναι;;;;;

Όταν λες ότι είσαι χριστιανός Έλληνας και όχι Έλληνας χριστιανός, δηλώνεις προκαταβολικά ότι αποποιείσαι την ρίζα σου την φυλή σου και θα είσαι μόνιμα δούλος, σκλάβος, του κλότσου και του μπάτσου.

Σήμερα επικρατή η πολιτική σαπίλα, το πολιτικό και προδοτικό συνονθύλευμα μεταξύ φράξιας και φατρίας προδοτών και ο ώριμος???????? Ελληνικός λαός ετοιμάζετε να τιμωρήσει τον Προδότη Τσίπρα και να φέρει τον Προδότη Μητσοτάκη, αυτό δεν λέγετε πολιτική ωριμότητα, πολιτική επιλογή, αλλά σχιζοφρενική εγκεφαλοπάθεια βαριάς μορφής!!!!

Θέτω ένα ερώτημα στους πατριώτες μου και πολύ θα ήθελα να μου απαντήσουν;;;;

Ακόμα υπάρχει άνθρωπος Έλληνας που πιστεύει, ότι με τις εκλογές, ή οικουμενική θα αλλάξει τίποτα;;;

Εάν η αντιπολίτευση κρατώντας τις ιδεολογικές διαφορές της,  ενωνόταν σε κάθετο και οριζόντιο ανένδοτο, δεν θα έριχναν την οποιαδήποτε κυβέρνηση, εντός ολίγων ορών, άντε ημερών;;;

Γιατί δεν το κάνουν;;;

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

Με βάση αυτό το Ερώτημα πρέπει όλος ο Ελληνικός λαός να φτύσει όλο το πολιτικό σύστημα, ψηφίζοντας μονοκούκι λευκό, προστατεύοντας με την παρουσία του την εκλογική διαδικασία, αν αυτό γίνει σε μια εβδομάδα θα έχουμε απαλλαγή από το σάπιο πολιτικό προδοτικό εξάμβλωμα!

Το Χάρβαρντ και όλα τα ανθελληνικά κέντρα σε συνεργασία με τους προδότες, έχουν καταφέρει την ηθική να την ζυγίζουν με την διαφορετικότητα, την καρατόμηση της Ιστορίας, ως απάλειψης εθνικιστικών εξάρσεων,  την φιλοξενία την ερμηνεύουν με την δουλικότητα και την προδοσία,  τα δίκια, τα δικαιώματα και την ισονομία του γηγενή πληθυσμού,  με διεθνείς συμφωνίες  κατακτητικής ανθρωπιάς.

700 Α

Η λέξη πατριώτης, Γηγενής Έλληνας και Ελλάδα είναι υπό διωγμό πάλι μετά από 2000 χρόνια, με ποιο σύγχρονο τρόπο, από τα ίδια κέντρα αποφάσεων τους Εβραιοχριστιανούς!

Αυτά τα Εβραιοχριστιανικά καθάρματα σε συνεργασία με το προδοτικό πολιτικό σύστημα κατά καιρούς πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα, δήθεν ότι διώκετε η χριστιανική θρησκεία, για να κρατούν τα ζόμπι ναρκωμένα, διχασμένα, αδύνατα, να μην έχουν προσωπική γνώμη, αφού τους έχουν εξασφαλίσει την ασφάλισή τους αιώνια από τον μεγάλο επουράνιο αρχηγό!!!!

Τα Εβραιοχριστιανικά καθάρματα έχουν φροντίσει, άμα θα γλιτώνεις από το πολικό σύστημα, εξουθενωμένος, απελπισμένος, πονεμένος, αδύνατος ψυχικά, σε παραλαμβάνει η θρησκεία των Χριστιανοεβραίων, σε ότι αφορά τους Έλληνες και σε οδηγεί δεμένο πισθάγκωνα πίσω στο πολιτικό μαντρί, που έχει αλλάξει ετικέτα και τσοπάνη και οι λύκοι φοράνε τηβέννους!!!

ΚΟΡΟΙΔΑΚΙ

Όσοι  έχουν σκοτώσει, αδικήσει, ρουφιανέψει, έχουν οργιάσει σε κάθε λογής όργιο και αμαρτία, μετά τα 50 χρόνια  γυναίκες και άντρες ψάχνουν να βρουν συγχωροχάρτι, αυτά τα δογματικά υποκείμενα ψυχικής βρομιάς, κρατούν αιχμάλωτο τον αληθινό άνθρωπο, τον δίκαιο, τον ανθρωπιστή, τον ειρηνιστή, τον πολιτισμένο, τον άνθρωπο που ψάχνει να βρει πια είναι η αποστολή του στην γη,  με Αγάπη για όλα τα ζώντα όντα επί της γης

Όταν ο Άνθρωπος συνέρθει και καταλάβει, ότι αυτός είναι ο θεός και διάβολος και ότι δικές τους είναι οι επιλογές ποιο δρόμο θα τραβήξει, τον ήρεμο με αγάπη, της διχόνοια και του μίσους, θα αποκτήσει τις συμπατικές του ιδιότητες που είναι ναρκωμένες, και φυλακισμένες σε μαύρες τρύπες της ψυχής μας!!!!!

Θα μου πει κάποιος καλοπροαίρετα, ότι ανεβάζω και διάφορα κινήματα πολιτικά και στρατιωτικά που έχουν σαν προεπιλογή των χριστιανισμό;;;

Ναι, η αγάπη μου για την πατρίδα και τον άνθρωπο, μέσα από αυτήν την φρυκτή λαίλαπα που ισοπεδώνει τα πάντα και με την προϋπόθεση ότι αναπολώ την αληθινή δημοκρατία, που σημαίνει διάλογος με όλων των ειδών τις απόψεις, με οδηγούν στην επιλογή εκείνων των αγώνων που έρχονται ποιο κοντά στις απόψεις μου. Πληροφοριακά, όταν άρχισα να ψάχνομαι, πέρασα από όλους τους κομματικούς σχηματισμούς και από όλες τις θρησκείες, εδώ και 30 χρόνια έχω απολυμανθεί και αποστασιοποιηθεί και από τα δυο!

ΔΕ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 http://arxaiaithomi.gr

Related posts:

9 comments to 2.000 χρόνια η Ελλάδα στον πάγκο του χασάπη!