Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

το χρήμα ως χρέος 1) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 2) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 3) με υπότιτλους

Προδότες, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και δεν θα την παραδώσουμε σε κανέναν!

μια ειναι Α

Για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σκοτώθηκαν χιλιάδες ήρωες πατριώτες, από την Αυστραλία, την Αμερική, από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, από την Κρήτη μέχρι την Θράκη, αδυνατούμε να τους προδώσουμε τους μακεδονομάχους!

Πατριώτες και πατριώτισσες, αυτή την στιγμή θα βλέπετε να παραιτούνται διάφοροι, δεν είναι μετανιωμένοι, ή πατριώτες, είναι σαν τα τρωκτικά ποντίκια που εγκαταλείπουν το πλοίο όταν βουλιάζει.

Υπάρχει σχέδιο να οδηγήσουν τον Ελληνικό λαό σε πλήρη υποδούλωση, σε πλήρη διάλυση!

Ο Ελληνικός λαός τους τρόμαξε, κυρίως όμως τρόμαξε τους δολοφόνους μας επικυρίαρχους!

Δεν θα τολμήσουν να πάνε ούτε σε εκλογές, παρότι τις ελέγχουν.

Δεν θα το διακινδυνέψουν.

Για αυτό έβαλαν τον μάγειρά τους να φτιάξη από τα υπάρχων πολιτικά προδοτικά σκατά, την σαλάτα του σεφ, ναι ετοιμάζουν πάλι άλλη προδοσία που λέγετε Οικουμενική, που ξεπλένει τους προδότες και ηρεμεί τον εξοργισμένο λαό!

Όμως αυτή τη  φορά θα μας βρει προετοιμασμένους.

Πατριώτες και πατριώτισσες μην ξανά την πατήσουμε όπως με τους αγανακτισμένους και τις κατσαρόλες τους, που μας εγκλώβισαν στο σύνταγμα, σαν τα σφακτά στο σφαγείο.

Όχι ξανά μπουλούκια κλισμένα στο σφαγείο στο σύνταγμα, που το οργανώνουν οι ίδιοι οι δολοφόνοι μας.

Αυτό που θα τους αποτελειώσει, αυτό που τους τρομοκρατεί είναι, αγώνας ειρηνικός σε τοπικό επίπεδο, όπου πάνε, όπου μιλάναι, όπου εργάζονται, όπου γλεντάνε, να τους περιμένουμε ειρηνικά και να τους φτύσουμε, να τους χουγιάζουμε, να τους αποκαλούμε αυτό που είναι, προδότες.

Αυτόν τον αγώνα δεν μπορούν να τον σταματήσουν, να το πολεμήσουν, αυτός είναι ο τρόμος τους.

Άλλη λύση δεν υπάρχει, μια είναι η λύση, να αναλάβει ο στρατός για τρεις τέσσερεις μήνες, το πολύ, τόσο θέλουμε να φτιάξουμε ένα νέο σύνταγμα, να το παραδώσουμε στον λαό με δημοψήφισμα να το εγκρίνει.

Άνθρωποι άμεμπτοι, τίμιοι, πατριώτες, το έχω ξανά πει υπάρχουν να αναλάβουν κάτω από την στρατιωτική προστασία να φτιάξουν το νέο σύνταγμα, το σύγχρονο σύνταγμα που αξίζουν οι Έλληνες χωρίς καμία απαίτηση και βλέψη για εξουσία και καρέκλες, αφού μετά το πέρας θα παρατηθούν.

Από εμάς μένει να μην πέσουμε σε καμία παγίδα, δεν κάνουμε μαζικές συγκεντρώσεις.

Τους παλεύουμε σε τοπικό επίπεδο με τον παραπάνω τρόπο που είπα, με αυτόν τον τρόπο θα νικήσουμε, μακριά από οποιοδήποτε κομματόσκυλο και κομματικό σχηματισμό!

Έλληνες Ελληνίδες ένα να βάλετε καλά στο μυαλό σας, αυτό με την Μακεδονία είναι παρανυχίδα, μπροστά σε αυτή την προδοτική φρίκη που ετοιμάζουν να κάνουν με οικουμενική!

Θα τους αφήσουμε, αυτό είναι το τελευταίο χαρτί ύπαρξής μας!

Όλοι έχουμε δίπλα μας κάποιον που θέλει να ακούσει, που γνωρίζει τον άλφα και τον βήτα, ας τους ενημερώσουμε, ας τους ρωτήσουμε, ας συνεργαστούμε, ας ενωθούμε, αυτά που μας χωρίζουν είναι πολύ λιγότερα από αυτά που μας ενώνουν, γρηγορείτε, εξεγερθείτε πατριώτες, σήμερα, όχι αύριο!

Όλα αυτά που είπε η προδότρια Εβραία Μπενάκη, εφαρμόζονται τώρα!

Θα παραδώσουν με οικουμενική, Αιγαίο, Θράκη, Μακεδονία, Βόριο Ήπειρο, Ιόνιο.

Διαδώστε το, μοιράστε το, στόμα, στόμα, χέρι, χέρι!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Δεν το λέω μόνο εγώ.

ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ….

 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Η αναμενόμενη προδοσία των εντεταλμένων της παγκόσμιας μασονίας στην Ελλάδα απλά επιβεβαίωσε αυτό που φωνάζαμε όλοι όσοι πριν το 2015 προειδοποιούσαμε για τον ΣΥΡΙΖΑ… ότι ο τουρκοεβραίος Axel Cipra θα ξεπεράσει σε προδοσία τον Jefry Μινέικο και τον Samar-ass.

Όπως δείχνουν τα πολιτικά δρώμενα αμέσως μετα την γελοία και κατάπτυστη προδοσία των Πρεσπών, η παγκόσμια μασονία φαίνεται ότι θα ακολουθήσει τις ‘’κλασσικές’’ της λύσεις προκειμένου να εκτονώσει την τεράστια λαϊκή οργή.

Γιατί να είστε σίγουροι ότι αυτοι έχουν τα μέσα για να σφυγμομετρούν και να ‘’διαβάζουν’’ τα όρια της λαϊκής οργής πολύ πριν αυτή εκδηλωθεί απότομα…. Προκειμένου λοιπόν αυτή να εκτονωθεί άτακτα και να τους στερήσει τον έλεγχο της χώρας θα προχωρήσουν στην κλασσική λύση των πρόωρων εκλογών έτσι ξαφνικά προσπαθώντας να δώσουν εκτόνωση στο πόπολο.

Άλλωστε το ίδιο έκαναν και με τον Jefry Μινέικο και με τον Samar-ass.

Παρόλο που και οι δυο ήταν πολύ υπάκουα πιόνια τους οδήγησαν σε εκλογές απλά και μόνο για να εκτονωθεί και να ηρεμίσει ο προδομένος λαός. Το ίδιο θα κάνουν και τώρα.

Σε κάθε περίπτωση καμία τέτοια ‘’συμφωνία’’ όπως αυτή των Πρεσπών δεν μπορεί να σταθεί αν δεν περάσει από τη βουλή με υπερψήφιση τουλάχιστον 180 βουλευτών.

Και αυτό το γνωρίζουν καλά γι’αυτό και θα προχωρήσουν σε εκλογές.

Τα δείγματα γραφής προς αυτή την κατεύθυνση είναι οι διάφορες παραιτήσεις των στελεχών των ΑΝΕΛ οι όποιες γίνονται σταδιακά και κυρίως αφού καταψήφισαν την πρόταση μομφής προς την κυβέρνηση οδηγώντας έτσι στην προδοσία των Πρεσπών.

Και ρωτώ…. Γιατί δεν το έκαναν πριν ώστε να μη συντελεστεί η προδοσία και να φανούν και ήρωες για τους αφελείς; Είναι προφανές ότι έτσι τους υπαγορεύουν.

Κανείς από αυτούς τους κατσικοκλέφτες που είναι βουτηγμένοι στη ρεμούλα δεν θα μπορούσε ούτε καν να κουνηθεί χωρίς την έγκριση της μασονίας που τους διαφεντεύει.

Γιατί απλά την επόμενη μέρα θα ήταν όλοι φυλακή με τα διάφορα σκάνδαλα που υπάρχουν για τον καθένα τους στο συρτάρι των ‘’αφεντικών’’.

Άραγε όταν ψήφιζαν τα μνημόνια και όταν στήριζαν μια κυβέρνηση η όποια αλλοίωσε την λαϊκή εντολή σε ένα δημοψήφισμα ένοιωθαν πατριώτες και αγωνιστές;

Τι ασύδοτη κοροϊδία είναι αυτή;

Για τοσο ανόητο έχουν τον ελληνικό λαό;

Τα μάθαμε πια…. με τέτοιους κυβερνά η μασονια τον κόσμο και τέτοιους προωθεί για να μπορεί να ελέγχει τα κράτη. Τα δε θέατρο με τον καραγκιόζη Δημήτρη ‘’Καημένο’’ να κάνει το σταυρό του και να διαλαλεί ότι ‘’αμάρτησε για το παιδί του’’ θυμίζει κακογυρισμένη φτηνοταινία πορνό όπου η ξεφωνισμένη πόρνη δικαιολογεί το πάθος της για χάρη του ανύπαρκτου παιδιού της!!!

Αλήθεια, όταν ψήφιζε τα μνημόνια, τις νομοθεσίες για τους ανώμαλους αλλά και την υιοθεσία παιδιών από αυτούς, το νόμο που επί ΣΥΡΙΖΑ επιτράπηκε να βρίζουν δημόσια τα Θεία (για ψάξτε το…) , τη διδασκαλία της ανωμαλίας στα σχολεία, την κατάργηση των εθνικών ύμνων στα σχολεία, τους κατάπτυστους νόμους για τα θρησκευτικά , τα εκατομμύρια των λαθραίων μουσουλμάνων που επέτρεψαν να μπουν στη χωρα αβίαστα, τότε το σταυρό του δεν τον θυμόταν;

ΑΙΣΧΟΣ!

Το δεύτερο δείγμα είναι τα μισόλογα του Παυλόπουλου κατόπιν εορτής που ξεστόμισε την επόμενη των Πρεσπών ενώπιων του Ινδού ομολόγου του και η όποια αφήνει να εννοηθεί ότι δεν είναι σύμφωνος με αυτό που υπέγραψε η κυβέρνηση…. Σίγουρα αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Αντίθετα είναι κλασικό κόλπο της μασονίας προκειμένου να γίνουν ‘’ζυμώσεις’’ στις σκέψεις των πολιτών ότι δήθεν λειτούργει η ‘’δημοκρατία’’ και το σύνταγμα των ελλήνων και φυσικά υπάρχουν ‘’πατριώτες’’ πολίτικοι που τελικά θα επέμβουν!

Όποτε τους συμφέρει βεβαία…..

Το τρίτο και πιο σημαντικό, κατά τη γνώμη μου, είναι η δηλώσεις του ‘’υπάκουου’’ και πάντα ‘’προθύμου’’ Θεοδωράκη ότι δεν πρόκειται να στηρίξει τον Cipra σε περίπτωση που ΑΝΕΛ διαλυθούν μετα από διάφορες αποχωρήσεις βουλευτών τους.

Αυτό τώρα δεν βγάζει μάτι; Για τον καραγκιοζάκο της μασονίας Θεοδωράκη μιλάμε…. Υπήρχε περίπτωση να μη στηρίξει κυβέρνηση των αφεντικών του αν του το ζητούσαν;

Είναι όλα τοσο φανερά!

Γίνεται λοιπόν ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε μάλλον ενώπιων ξαφνικού θανάτου τις κυβέρνησης και πρόωρων εκλογών με σκοπό να εκτονωθεί καταρχήν η λαϊκή οργή.

Το βαθύτερο όμως σχέδιο είναι προφανές ότι είναι η οικουμενική κυβέρνηση των 180+ βουλευτών που ίσως την ονομάσουν και ‘’κυβέρνηση σωτηρίας’’ για να μας ηρεμίσουν περισσότερο!

Τα σημαντικότερα όμως έπονται…. Ο μεγάλος στόχος είμαι πεπεισμένος ότι είναι η αλλαγή του συντάγματος όπως άλλωστε είχε επισημάνει αρκετά χρόνια πριν ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος και αυτό πρεπει να του το αναγνωρίσουμε όλοι.

Σίγουρα οι αλλαγές θα που φέρουν θα είναι , κλασσικά, σε βάρος μας και, κυρίως, θα νομιμοποιούν όλα τα αντισυνταγματικά που έχουν υπογράψει τόσα χρόνια.

Να είστε σίγουροι ότι θα ξαναφέρουν τη συμφωνία των Πρεσπών προς αναθεώρηση και με διάφορες μικροδιορθώσεις θα μας την προσφέρουν προς ψήφιση στη βουλή όπου και θα υπερψηφιστεί από όλους σαν μια ‘’δικαιότερη’’ και πιο ‘’συμφέρουσα’’ για την Ελλάδα συμφωνία η όποια έχει την ‘’ευλογιά’’ της οικουμενικής κυβέρνησης ‘’σωτηρίας’’ των ελλήνων!

Ο μελλοντικός οικουμενικός πρωθυπουργός της λέσχης Μπίλντεμπεργκ, ο Κούλης, να δείτε ότι θα προχωρήσει ‘’δημοκρατικά’’ σε ακόμα μεγαλύτερες μειοδοσίες όπως αυτή της Ηπείρου, αν δεν ‘’προλάβει’’ ο προδότης Κοτζιάς, της γνωστής οικογενείας δοσίλογων της κατοχής, αλλά και της παραχώρησης του Αιγαίου στους Τούρκους μόλις η Τουρκία επιστρέψει στο μαντρί του ΝΑΤΟ.

Γιατί να είστε σίγουροι ότι η Τουρκία θα επιστρέψει μετα τον Ερντογάν ο οποίος μετρά μέρες άντε ίσως και μήνες….

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ένα. Μην πετάξετε από τη χαρά σας μόλις ακούσετε ότι έπεσε αυτή η μειοδοτική κυβέρνηση.

Αντίθετα οπλιστείτε με κουράγια αλλά και θάρρος για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τις ακόμα μεγαλύτερες προδοσίες που μας ετοιμάζουν. Να μην εφησυχάζει κανείς.

Ο εχθρός είναι εντός και δουλεύει συστηματικά για το διαμελισμό και τον αφανισμό μας. ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός ‘’μας’’ δεν είναι Έλληνας , και ούτε καν φιλέλληνας …. Να το καταλάβετε καλά αυτό και να είστε όλοι έτοιμοι για ματωμένο αγώνα κυριολεκτικά…. Θυμηθείτε ότι για τον εξισλαμισμό της χώρας, τη χρεωκοπία της Ελλάδας και την κλοπή της περιουσίας των ελλήνων ‘’δούλεψαν’’ όλοι μαζί διακομματικά και διαχρονικά γιατί απλά όλοι δουλεύουν για το ίδιο αφεντικό.

Αυτό υπογραμμίζεται άλλωστε και από την ταξιαρχία SEEBRIG που μας κουβάλησαν στην Ελλάδα από το 2010 και Κοπανάκι ανελέητα τους έλληνες κάθε φορά που προσπαθούν να σηκώσουν κεφάλι στα σχέδια των δοσίλογων της χώρας και την όποια χρησιμοποίησαν όλες οι κυβερνήσεις-κόμματα

Η λύση για τα δεινά μας και για την ακεραιότητα της χώρας μας είναι μια και παραδοσιακή.

Σίγουρα θα είναι ματωμένη αλλά δεν υπάρχει άλλη…. Όλοι την γνωρίζετε και γι’αυτό προετοιμαστείτε. Όλα πια είναι πολύ κοντά…. Δεν υπάρχει εύκολη και αναίμακτη λύση σε αυτό τον εφιάλτη που ζούμε και αυτό πρεπει να το καταλάβετε όλοι.

Να θυμάστε αυτό που σας έχω πει πολλές φορές: ‘’ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ’’….

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

https://katohika.gr/

Related posts: