«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

FEMA: ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ;;;;;;;;;;

300px FEMA

Αγαπητοί αναγνώστες αποφάσισα να ξανά γράψω για το θέμα FEMA.

Πολλά και παράξενα, ανεξήγητα, συγκεντρώνει αυτή η υπηρεσία, μάλιστα όπως θα δούμε στην συνέχεια, έχει την άδεια να υποσκελίζει τον πρόεδρο της Αμερικής και να πράττει ότι αυτή θεωρεί σωστό;;;;;;;;;

Ένα, από τα ερωτήματα είναι γιατί αναβαθμίστηκε Η? υπερεξουσία μέσα στην εξουσία;

Δυο, γιατί έχει μαζέψει εκατομμύρια φέρετρα ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ σε όλη την Αμερική;

Γιατί έχει μυστικά καταφύγια, αφού είναι υποτίθεται για την προστασία του λαού, πως θα ξέρει ο λαός σε ώρα κινδύνου που θα πάει, αφού είναι εφτασφράγιστο μυστικό;;;

Εδώ θα δώσω την δική μου ερμηνεία, που έχει γερές βάσεις για να είναι αλήθεια!

Όλη η προπαγάνδα γίνεται για τους μετανάστες – λαθρομετανάστες – δηλαδή ανθρώπους για μαύρη κατανάλωση – για την σύγχρονη δουλεία με την ευλογία του χριστιανοκαθολικισμού – δηλαδή ξεγραμμένους ακόμα και από την μάνα που τους γέννησε, αυτό σε παγκόσμια έκταση!

Δημάδη έχουμε παγκόσμια μια γενική αλλοίωση των γηγενή πληθυσμών, στην Ελλάδα έχει πάρει μορφή γενοκτονίας!

 Γιατί αυτή η μαζική μόλυνση των γηγενή πληθυσμών;

Γιατί μια χώρα, όπως η Αμερική, που ψηφίζει νόμους, και κόντρα νόμους για την μη είσοδο μεταναστών, έχει την μεγαλύτερη μετανάστευση;

Γιατί έχει δυο πόρτες, μια να τους βάζει και την άλλη να τους βγάζει και να κάνουν κύκλο, δημιουργώντας σύγχυση, διατηρώντας ζωντανά μια πληθυσμιακή Βήμα!

Κάποιοι άλλοι θα πουν ότι τους οδηγεί το αμερικάνικο όνειρο??????

Όχι δεν είναι αυτό, κάτι άλλο είναι, που το κρύβουν τα πουλημένα ΜΜΕ όλου του κόσμου!

Κάτι που το σχεδιάζουν δεκάδες χρόνια, υπνωτίζοντας σιγά σιγά τους ενεργούς γηγενείς πολίτες για να τους ξεφεύγει η αληθινή φρίκη, που είναι το σχεδιασμένο πολιτισμικό ΧΑΟΣ και μετά ο μαζικός θάνατος, κάτω από την δικαιολογία ότι δεχόμαστε ανορθόδοξη πολεμώ!

Οι ανθρωπιστές και οι ρατσιστές θα αλληλοσκοτώνονται και η Νέα Τάξη- ΦΕΜΑ-FEMA θα κάνει ανενόχλητη την εφαρμογή του σχεδίου!

Θάνατος, εξάλειψη, εξαφάνιση, όπως θέλετε πέστε το είναι το σχέδιο των επικυρίαρχων, λένε δεν μας συμφέρει να έχουμε τόσα ΖΩΑ να τρέφουμε, κυρίως όμως θα επιλέξουν τα ζώα που θα έχουν μαζί τους στην συνέχεια, θα πρέπει να είναι πιστά, δεν θα γαβγίζουν και όταν τους πουν να πεθάνουν για τα αφεντικά τους θα το κάνουν!

Το ΜΠΑΜ και για τις δυο πλευρές είναι πολύ κοντά, μια σπίθα χρειάζεται να πάει στο διάολο η νέα τάξη, την ίδια σπίθα θέλουν οι επικυρίαρχοι για να ξεκινήσουν την παγκόσμια φρίκη.

Το ότι δεν το έχουν κάνει ακόμα δεν έχει να κάνει με συνθήματα, τύψεις, ανασταλτικές συμπεριφορές, απλά δεν αισθάνονται ακόμα ότι θα έχουν τον πλήρη έλεγχο του σχεδίου μέχρι την τελευταία στιγμή, διαφορετικά θα γίνει μπούμερανκ για αυτούς, αυτό είναι το μόνο που τους κρατά ακόμα.

Ο αντίποδας είναι το Ισλάμ που βλέπει ότι το 90% των θυμάτων δούλων είναι δικοί του οπαδοί!!!

Οι επικυρίαρχοι έχουν ένα σοβαρό πρόβλημα ένα δικό τους σχέδιο άρχισε να κάνει κοιλιά, ένα σχέδιο που το χρηματοδότησαν, το σχεδίασαν, αλλά άρχισαν να χάνουν τον έλεγχο, είναι, οι Ταλιμπάν, οι Τσιχαντιστές και άλλες τρομοκρατικές (δημοκρατικές δυνάμεις) , εντός παρενθέσεως!

Γιατί τόση ανθρωπιά ξαφνικά από τα καπιταλιστικά ιδεώδη, που θεωρούν των άνθρωπο σε μιάσματα – δούλους – και λευκούς θεούς!!!

Παρακολουθώντας όλες τις κινήσεις του καπιταλιστικού κόσμου, αλλά και του δήθεν σοσιαλισμού, θα οδηγηθούμε ότι έχουν διαφορετικές αφετηρίες, αλλά τον ίδιο προορισμό, τον αφανισμό μιας αρκετά μεγάλης μερίδας του παγκόσμιου πληθυσμού – έλεγχο των υπολοίπων που θα μείνουν, που θα είναι δοκιμασμένοι και υποταγμένοι στο μεγάλο αφεντικό – και θα έχουν κάρτα για τα καταφύγια!

Για τους άλλους έχουν αγοράσω εκατομμύρια φέρετρα!!!

Εδώ έρχεται και δένει, γιατί μαζεύουν ανθρώπους κατατρεγμένους, ξεριζωμένους, χωρίς μύρα στον ήλιο;;;

Αυτοί θα είναι τα ζωντανά θύματα εργασίας θανάτου, αφού οι μισοί θα είναι στα καταφύγια και οι άλλοι θα έχουν πεθάνει, κάποιοι θα πρέπει να καθαρίσουν, αυτοί οι ξεριζωμένοι, για αυτόν τον σκοπό προορίζονται, να πεθάνουν κατά χιλιάδες καθαρίζοντας το μέρος, από τις δολοφονικές βρομιές των παραπάνω πονόψυχων ανθρωπιστών!

Με την ευλογία της Παν- θρησκείας!!!!!!!!!

Όπως είπα παραπάνω το χάος το σχεδιάζουν, σχεδόν μετά από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, το έβαλαν σε εφαρμογή με τον Χίτλερ που νόμιζαν ότι τον έλεγχαν, αλλά χάλασε, το σχέδιο, γκρεμίστηκε το οικοδόμημα, όχι ολοσχερώς, εν μέρει επέτυχε, πόσα εκατομμύρια είχαμε νεκρούς και όλες οι πολεμικές και άλλες βιομηχανίες ακόμα εκτελέσουν παραγγελίες.

Τι τους λείπει αυτήν την στιγμή, τίποτα και ένα νέο Χίτλερ εχούν βρει και έναν νέο Στάλιν έχουν βρει και έναν νέο Ρούσβελτ έχουν βρει και ένα νέο Τσόρτσιλ έχουν βρει!

Μένουν οι λεπτομέρειες να καλουπώσουν τον νέο Χίτλερ μην την ξανά πάθουν!

Μπορεί ο νέος Χίτλερ να μην είναι γεωγραφικά από την Ευρώπη, αλλά αυτό δεν παίζει καμία σημασία, διότι έχουν φτιάξη ένας τέρας που θα καταπιεί όποιον δεν έχει την άδειά του να κάνει σουλάτσα σε ξένες γειτονιές!

Αυτό το τέρας που γεννήθηκε για να προστατεύει τους λαούς και πολίτες των Εθνών και τώρα τους τρώει, λέγετε ΟΗΕ!!!

Και όσοι θέλετε να ξεφύγετε από τον υπνωτισμό και την πλεκτάνη που σας έχουν ρίξει, να θυμάστε ότι αυτοί που σας πρόδωσαν και σας παρέδωσαν υπνωτισμένους στην νέα τάξη, είναι οι θρησκείες και οι ηγέτες τους!

Οι μεγαλύτεροι συνεργοί στην φρίκη της παγκοσμιοποιήσεις είναι οι θρησκείες, που υπόσχονται στον λαό, να μην φοβάται, γιατί φροντίζει ο θεός???????????????

Δεν επεκτείνομαι σε αυτήν την ανάλυση μην χάσω την κάρτα εισόδου σε κάποιο καταφύγιο??????????????????

Γιατί δημιούργησε υπουργείο διαστημικής άμυνας;;;

Και πόσο αλήθεια έχει, ότι το Απόλλων που έσκασε στον αέρα με θύματα τους επιστήμονες αστροναύτες, δεν ήταν ατύχημα, αλλά εχθρική πράξη και από πού και ποιους;;;;;;;

Μήπως ο πόλεμος θα γίνει από το διάστημα;;;

Θα δώσω μια προειδοποιήσει στους αντλάντιους επικυρίαρχους, να ξανά μελετήσουν καλά τα κρυφά αρχεία της ήττας των ατλάντων και την ήτα τους με την βύθιση της Ατλαντίδος από τους Έλληνες!

Έτσι και εκείνοι νόμιζαν ότι είχαν μεγαλύτερη δύναμη, αλλά???????? Κάτι δεν γνώριζαν!

Αυτή η φυλή έχει μυστικά που δεν τα ξέρετε και θα ξανά πάθετε το ίδιο κακό, με τον ολικό αφανισμό σας!

Τα καταφύγια και το διάστημα δεν θα σας σώσει όταν θα βυθιστείτε ολοσχερώς!

Θα μπορούσα να σας βάλω πολλές φωτογραφίες, αληθινές, αλλά κινδυνεύω να έχω πρόβλημα με τον σέρβερ λόγο οικονομικού πακέτου.

Όμως σας έχω ενεργούς συνδέσμους παρακάτω να δείτε και διασταυρώσετε τα πάντα.

Όμως γρηγορείτε, η ανθρωπότητα κινδυνεύει από μια χούφτα  αχάριστα τέρατα!

Με αφετηρία την ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ μπορείτε ταξιδεύετε και να επιστρέφετε, χωρίς τον κίνδυνο να χαθείτε!

Καλή ενημέρωση και καλό κουράγιο, γιατί θα το χρειαστείτε.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Θεωρίες συνωμοσίας που σχετίζονται με στελέχη

Άρθρα στην κατηγορία «θεωρίες συνωμοσίας»

Οι ακόλουθες 200 σελίδες είναι σε αυτή την κατηγορία, από 326 συνολικά.

(προηγούμενη σελίδα) ( επόμενη σελίδα )

(προηγούμενη σελίδα) ( επόμενη σελίδα )

Στρατόπεδα συγκέντρωσης FEMA (επίσης στρατόπεδα θανάτου FEMA και μόλις στρατόπεδα FEMA ) υπάρχει στο μυαλό ενός ιδιαίτερα loopy μάτσο θεωρητικούς συνωμοσίας που πιστεύουν ότι η μάζα εγκαταστάσεις εγκλεισμού έχουν χτιστεί σε όλη την ηπειρωτική Ηνωμένες Πολιτείες από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), σε προετοιμασία για μια μελλοντική δήλωση του στρατιωτικού νόμου (ή παρόμοιο φαύλους άκρα).

Τα στρατόπεδα φέρεται να είναι πλήρως εξοπλισμένα με αγκαθωτά συρματοπλέγματα κατ ‘ευθείαν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, κλειστά φορτηγά βαγόνια για τη μετακίνηση τους ανθρώπους γύρω, και πλαστικά φέρετρα για την ταφή τους.

(Γιατί όχι μόνο κάψει τα πτώματα των Ναζί σε στυλ; εκφράζει την ανησυχία της FEMA για τους αερίων του θερμοκηπίου εξόδου 😉

Ενώ υπάρχουν FEMA εγκαταστάσεις, που συνήθως αποτελούνται από χώρους αποθήκευσης και προσωρινής στέγασης.

Ο αριθμός των εγκαταστάσεων FEMA είναι πολύ χαμηλότερη από ό, τι θεωριών συνωμοσίας θα ήθελαν να πιστέψετε, και η ίδια η FEMA είναι μια ενθουσιώδεις γραφειοκρατικό εφιάλτη.

Αν αυτή είναι η Νέα Παγκόσμια Τάξη, τουλάχιστον αυτό θα είναι αρκετά ανίκανη στο να Όργουελ.

Περιεχόμενα

Τι είναι η FEMA;

Ξέρετε, ο παππούς μου πέθανε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης FEMA …

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης Διαχείρισης ( FEMA ) είναι μια Ηνωμένες Πολιτείες κρατική υπηρεσία επιφορτισμένη με την αποτελεσματική διαχείριση των σοβαρών καταστάσεων έκτακτης ανάγκης στο εσωτερικό της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της εξασφάλισης της συνέχειας της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια μιας καταστροφής μεγάλης κλίμακας, όπως ένα πυρηνικό πόλεμο .

Παρέχει ομοσπονδιακή ανακούφιση σε περιοχές που πλήττονται από φυσικές καταστροφές, και έχει καταρτίσει ένα μεγάλο μέρος της κριτικής για τους ανικανότητα πρόσωπο palming με αυτό τον τρόπο, η οποία είναι σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα της της, που χρησιμοποιείται ως χωματερής για πολιτικούς υπηρέτες πολύ σημαντικό να αγνοήσει (αλλά όχι σημαντικό ή αρκετά επικίνδυνο να κάνει Υφυπουργός)

Από ό, τι οποιαδήποτε ανικανότητα των ίδιων των μελών της.

FEMA ήταν αρχικά ένα παράξενο γραφειοκρατική ανωμαλία – που έχει συσταθεί από μια σειρά εκτελεστικών αποφάσεων (1978-1979) και όχι με πράξη του Κογκρέσου . [1]

Το 2002 ήταν τελικά κωδικοποιήθηκε στο δίκαιο και έκανε ένα συστατικό του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας .

Καθώς και την παροχή μεγάλης κλίμακας έκτακτης ανάγκης διαχείρισης, FEMA είναι επίσης η μεγαλύτερη πλημμύρες ασφαλιστή στις Ηνωμένες Πολιτείες, [2] , κυρίως επειδή οι περισσότερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες δεν προσφέρουν τις πλημμύρες ασφάλισης, δεδομένου ότι είναι γενικά ακριβά.

FEMA υπήρξε το επίκεντρο ενός μεγάλου αριθμού nutbar θεωρίες συνωμοσίας , η οποία τεκμηριώνεται παρακάτω.

Απαιτήσεις

Αυτή η σελίδα περιέχει πάρα πολλά Unsourced δηλώσεις και πρέπει να βελτιωθεί .

Στρατόπεδα συγκέντρωσης FEMA θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια βοήθεια.

Παρακαλώ έρευνα ισχυρισμούς του αντικειμένου.

Όποια και αν είναι αξιόπιστη πρέπει να προέρχονται, και τι δεν πρέπει να αφαιρεθεί.

Ακριβής αξιώσεις σχετικά με το σκοπό και τη φύση των στρατοπέδων διαφέρουν από το ένα στρόφαλο στην άλλη.

Εδώ είναι μερικά αγαπημένα:

Σκιά κυβέρνηση

FEMA, φυσικά, είναι η σκιά της κυβέρνησης που θα τρέξει την παράσταση αφού η κυβέρνηση μαριονέτα διαλύεται μέσα από μια σειρά από εκτελεστικά διατάγματα που εκδίδονται από τον Πρόεδρο .

Η ιδέα ότι η FEMA θα μπορούσε να τραβήξει από μια τέτοια μαεστρία είναι εκπληκτικά διαδεδομένη – ιδίως αν ληφθεί υπόψη τους τεράστια οθόνη της ανικανότητας κατά τη διάρκεια του τυφώνα Κατρίνα .

FEMA έχει δήθεν την εξουσία να κηρύσσουν στρατιωτικό νόμο και να στρογγυλοποιεί προς τα πάνω από μισό εκατομμύριο Αμερικανοί πολίτες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης (το αντικείμενο του παρόντος άρθρου).

Στην πραγματικότητα, Κέντρα για τον Έλεγχο των Ασθενειών στην πραγματικότητα δεν έχουν τη δύναμη να οικότροφος μεγάλο αριθμό πολιτών σχεδόν αμέσως, όπως απαιτείται .

(Και είχα ακόμη καλύτερη κάλυψη ιστορία – είναι για σας υγεία και την ασφάλεια !)

Ο ισχυρισμός αυτός είναι συνήθως υποστηρίζεται από σημειώνοντας ότι το όρος καιρού, έδρα της FEMA στην Βιρτζίνια , είναι ένα είδος-ανταλλακτικών Washington, DC (περίπτωση η πραγματική παίρνει nuked) – και η υποτιθέμενη θέση του Σκιά κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Λαμβάνοντας όπλα μας!

Μια κοινή υποτίθεται κίνητρο για τα στρατόπεδα της FEMA είναι να επιτρέψει το κακό του ΟΗΕ για να πάρει τα όπλα του καθενός .

Δεδομένου ότι 1 στους 4 Αμερικανούς κατέχουν τουλάχιστον ένα όπλο, πώς αυτό θα ήταν μια αποτελεσματική μέθοδος είναι απολύτως εικασία κανενός.

Βορειοαμερικανική Ένωση / One-World κυβέρνηση

Τι χρήση θα μπορούσε στρατόπεδα FEMA ενδεχομένως να έχουν; Γιατί να μην τα χρησιμοποιούν για να κρατούν διαφωνούντες πολίτες των ΗΠΑ μετά την ενοποίηση της Βόρειας Αμερικής Ένωσης στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησηςΝέα Παγκόσμια Τάξη).

Κατ ‘ευθείαν επάνω γενοκτονία

… Εκτός από όλα αυτά που εγκατέλειψαν τη Γερμανία.

Είναι στρατόπεδα συγκέντρωσης , μετά από όλα.

Επικείμενη κόσμο τελειώνει καταστροφή

Ω ΘΕΕ ΜΟΥ! REAL PHOTO! FEMA διεξάγει ασκήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας για Nibiru είναι επικείμενη άφιξη !! [3]

Αυτή η θεωρία, τουλάχιστον, θεωρεί ότι η FEMA είναι κάπως-sorta ένας καλός ηθοποιός.

FEMA είναι στην τεχνογνωσία: μια διαφαινόμενη καταστροφή θα καταστήσει το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου άχρηστα και δισεκατομμύρια θα πεθάνουν.

Ευτυχώς, FEMA θα είναι εκεί για να κρατήσει την Αμερική chugging μαζί!

Απόδειξη?

Δυστυχώς για όσους αναζητούν μια ενιαία φασιστική ένα παγκόσμια κυβέρνηση, FEMA δεν είναι ο τύπος σας.

ΦΩΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Εξαιρετική φωτογραφία εκεί, GovtSlaves.info. [4]

Υπάρχουν πολλά βίντεο που υποτίθεται ότι δείχνουν πλάνα από τα στρατόπεδα, καθώς και πλάνα από δυσοίωνο μέλλον φράχτες και ιστοσελίδες λίστα τις θέσεις του πάνω από 800 στρατόπεδα, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς όλα πλήρως καλυμμένα και στελεχωμένο με πλήρες ωράριο παρά το γεγονός ότι εντελώς άδειο. [5]

Η εγγενής αληθοφάνειας των ανθρώπων που απλά είναι σε θέση να περπατήσετε μέχρι τα sites της σε μεγάλο βαθμό-φυλασσόμενο στρατόπεδα ότι η δυστοπική Fasci-κράτος θέλει να κρατήσει μυστικό, βιντεοκασέτα τους, τα πόδια ανενόχλητος, και να διαδώσει τα βίντεο χωρίς συνέπειες, είναι προφανώς δεν θεωρείται, αν και κατηγορηματικά έρχεται σε αντίθεση με την κεντρική υπόθεση των θεωριών συνωμοσίας εν λόγω.

Εκτός από την αληθοφάνειας μιας τέτοιας τεράστια συνωμοσία διατηρούνται σχετικώς καλά κρυμμένο (οι sheeple δεν έχουν ξυπνήσει ακόμα, έχουν αυτοί;), η απόδειξη έχει υποστεί βλάβη από το γεγονός ότι τα βίντεο και οι φωτογραφίες απεικονίζουν πραγματικά τα πάντα, από τα κέντρα εκπαίδευσης της Εθνικής Φρουράς να Amtrak σταθμούς επισκευής στην Βόρεια Κορέα στρατόπεδα εργασίας. [6] (κόλαση, όταν FEMA όντως κλειδώσει Κατρίνα επιζώντες σε ένα πάρκο ρυμουλκούμενο και αρνούνται να τους αφήσουμε να μιλήσουν με το μέσα μαζικής ενημέρωσης , τόσο η τοπική ειδήσεις και FAIR αναφερθεί σε αυτό. [7] )

HR 645

Πες το με μένα:
ΔΙΩΞΕΙΣ
ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ
! [8]

Μια πρόσφατη ισχυρισμός είναι ότι η Βουλή 111η Κογκρέσο ψήφισμα 645 από το 2009 που επιτρέπει τη δημιουργία των στρατοπέδων συγκέντρωσης της FEMA. [9]

Υπάρχει πραγματικά μια HR 645 [10] , και μια προσεκτική ανάγνωση του νομοσχεδίου δείχνει ότι κάνουν στρατόπεδα και ότι η FEMA συμμετέχει.

Ωστόσο, ο καθένας με την κατανόηση ανάγνωσης πέρα από το μέσο όρο της τρίτης δημοτικού, θα παρατηρήσετε ότι το νομοσχέδιο είναι να επιτρέψει τη δημιουργία των προσφύγωνστρατόπεδα για την ανθρωπιστική βοήθεια και την προσωρινή στέγαση μετά από καταστροφές (και «άλλων κατάλληλων χρήσεων»), και ότι η FEMA ασχολείται μόνο με την έννοια ότι οι θέσεις των στρατοπέδων που έχει συσταθεί κατά μήκος περιοχές της FEMA.

Επιπλέον, τα στρατόπεδα για την εξάσκηση απαντήσεις σε εθνικές καταστροφές είναι με το συντονισμό μεταξύ των ομοσπονδιακών, κρατικών και τοπικών αρχών.

Ο λόγος που δεν έχουν ιδιωτική πρόσβαση στους καταυλισμούς είναι ότι είναι σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις, οι οποίες δεν είναι γενικά ανοιχτές για το κοινό.

Δεν είναι τρομακτικό.

Το Google Earth

Οι υποστηρικτές των στρατόπεδα FEMA τείνουν να λάβουν μία από τις δύο οπτικές γωνίες, όταν πρόκειται για το Google Earth.

Απόσπασμα-Mining

Μια κοινή τακτική που χρησιμοποιείται ως «απόδειξη» των στρατοπέδων της FEMA είναι να παραθέσω τους λογαριασμούς μου που έχουν τις λέξεις «FEMA» και «στρατόπεδα» στην ίδια παράγραφο, και μεγέθυνση μέχρι το σημείο μπορείτε να δείτε μόνο το απόσπασμα-εξορύσσεται ποινή. [12]

Αυτό ισχύει για όλες τις περιπτώσεις αυτό συμβαίνει, όχι μόνο τους λογαριασμούς FEMA στρατόπεδο: Αν αναφέρω το νομοσχέδιο, κοιτάζω προς τα πάνω το νομοσχέδιο, και να το διαβάσετε στον εαυτό σας για να δείτε το πλαίσιο.

Αν δεν το αναφέρουν, στη συνέχεια, το νομοσχέδιο είτε δεν υπάρχει, είτε δεν θέλουν να είναι στενοχωρημένοι από το απόσπασμα-εξορύσσεται φράση, όταν μερικές sheeple έρχεται. [13]

Αγγελίες

Μέχρι στιγμής, το μόνο μειονέκτημα σε αυτό το άλλο έξοχα εκτελεστεί συνωμοσία ήταν το λάθος του στο κοινό διαφήμιση θέσεις εργασίας για να εργαστούν σε στρατόπεδα. [14]

Είναι πάντα οι μικρές λεπτομέρειες οι συνωμότες γλιστρήσει επάνω.

Οι πιστοί

Οι άνθρωποι είναι σαν, άρρωστος memez αδερφέ. [15]

Η θεωρία συνωμοσίας στρατόπεδο FEMA έχει υπαινίχθηκε από Δημοκρατικός υποψήφιος ηγεσίας Michele Bachmann , αν και δεν είπε FEMA. [16] Glenn Beck , ο οποίος προς τιμήν του αργότερα backpedaled και φιλοξένησε μια απομυθοποίηση τμήμα διαθέτει ένα επισκέπτη από Popular Mechanics , προώθησε τη θεωρία, καθώς και. [17]

Ωστόσο, η θεωρία παραμένει δημοφιλής μεταξύ των survivalist κοινότητα και την κίνηση πολιτοφυλακής , και δεν υπάρχει καμία έλλειψη των οπαδών στο Διαδίκτυο .

Η ιδέα ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ σχεδιάζει να οικότροφος μάζες των ανθρώπων έχει κάποια ιστορία, και δεν περιορίζεται μόνο στην ακροδεξιά.

Στη δεκαετία του 1980, οι αντίπαλοι του Ronald Reagan «s Κεντρική Αμερική πολιτική για την άκρα αριστερά πίστευαν ότι FEMA σχεδιάζει μια μαζική ενημέρωση από αυτούς λίγο πριν από την επικείμενη εισβολή των ΗΠΑ στη Νικαράγουα .

(Βλέπε Rex 84 κατωτέρω).

Μόλις παρακάμπτοντας ένα beat, έγινε μια θεωρία για τη δεξιά πτέρυγα μαύρο ελικόπτερο κυκλώματος / πολιτοφυλακής στη δεκαετία του ’90, μεταξύ Alex Jones οπαδούς και truthers στη δεκαετία του 2000, και σήμερα από τους πιο τρελό τους αντιπάλους της Ομπάμα χορήγηση.

Σχέδια εγκλεισμού πραγματική ζωή

ΧΠΑ Λίστες

Κατά τα πρώτα χρόνια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου κατά τα έτη 1939 έως ’41, το FBI είχε διατηρήσει τους καταλόγους των «ανατρεπτικών» οι άνθρωποι, τα οποία συγκεντρώνονται από τα αρχεία σε πολιτικούς ακτιβιστές και μετανάστες.

Αυτοί οι άνθρωποι διαιρέθηκαν σε τρεις ομάδες:

«Α» για εκείνους που πρέπει να συλληφθεί αμέσως μετά την έναρξη του πολέμου ή άλλων εχθροπραξιών, «Β» για εκείνους θεωρούνται λιγότερο επικίνδυνες, και «C» για συμπαθούντες εχθρό.

Ο γενικός εισαγγελέας του χρόνου, Francis Biddle, έμαθε για τις λίστες και να θεωρείται «επικίνδυνη» και «παράνομη». Έντγκαρ Χούβερ , όμως, ακριβώς καλύπτεται μέχρι την ύπαρξή τους και συνέχισε το πρόγραμμα με άλλο όνομα, λέει μέσα του, απλά να μην το αναφέρω. [18]

Rex 84

Ετοιμότητα Άσκηση 1984, ή Rex 84 για συντομία, ήταν ένα «σενάριο & τρυπάνι» που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του Ρέιγκαν διοίκηση του Oliver North και FEMA αναπληρωτής διευθυντής John Brinkerhoff.

Καθ ‘όλη τη διοίκηση Ρέιγκαν, οι Black Ops του αμερικανικού στρατού και των υπηρεσιών πληροφοριών αποτελεσματικά έτρεξε άγρια, ιδιαίτερα στην Λατινική Αμερική , όπου επιθετική παρέμβαση πολλές φορές Ρέιγκαν άγγιξε τα όρια προθέσεως γενοκτονία [19] από δεξιές «τάγματα θανάτου» με CIA υποστήριξη. [20] .

Σε αυτό το βίαιο περιβάλλον, το «σενάριο» που περιγράφεται στο Rex 84 είναι μάλλον ανησυχητική.

Ζήτησε τη σύλληψη και κράτηση προτίμησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ακτιβιστές κατά του πολέμου, καθώς και Λατίνος μετανάστες.

Το ειρωνικό μέρος για Rex 84, το οποίο πολλοί wingnuts δεν φαίνεται να κατανοήσουν, είναι ότι το πρόγραμμα είχε ως στόχο κατά ομάδες τα πολιτικά δικαιώματα, αντιπολεμικές ομάδες, οργανωμένη εργασία, μετανάστες και μειονοτικές κοινότητες στην υποστήριξη των ηγεμονικών καπιταλιστικών, δεξιές Αμερικής επιχειρηματικά συμφέροντα (βλ Allen Dulles ).

Στρατόπεδα FEMA δεν είναι, όπως οι συνωμοσιολόγοι θα το είχε, κάποια μεγάλη συνωμοσία εναντίον συντηρητική αμερικανική πατριώτες?

Μάλλον, η μόνη διοίκηση να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο interning αντιφρονούντων σχεδίαζε να κάνει τόσο εναντίον των ειδών των αριστερών ακτιβιστών που η αμερικανική ακροδεξιά περιφρονούν το πιο (δίπλα από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, η NWO , και τις «διεθνείς τραπεζίτες», αυτό είναι).

Εγκλεισμού στο παρελθόν

Υπήρξε ένα χρόνο στην Αμερική για την ιστορία , όταν η κυβέρνηση είχε στείλει δικούς της πολίτες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου , περίπου 110,000-120,000 Ιάπωνες Αμερικανοί είχαν μεταφερθεί διά της βίας από τη Δυτική Ακτή για στρατόπεδα στο εσωτερικό της χώρας, με το σκεπτικό ότι θα λειτουργήσει ως πέμπτη φάλαγγα κατά της αμερικανικής πολεμικής προσπάθειας.

Ιδιωτικά, πολλοί λευκοί αγρότες στη δυτική ακτή που είδαν και ως ένας τρόπος για να απαλλαγούμε από ιάπωνες ανταγωνιστές τους.

Το περιστατικό αυτό είναι συχνά ανατραφεί από εκείνους που ισχυρίζονται ότι η κυβέρνηση έχει τη θέλησηνα το κάνουμε και πάλι (κατά καιρούς ισχυρίζονται ότι ορισμένες από τις προγραμματισμένες στρατόπεδα της FEMA είναι ανακαινισμένα ιαπωνικά κέντρα εγκλεισμού), παραμελώντας να αναφέρουμε το γεγονός ότι η σπασμωδική κίνηση ενάντια εγκλεισμού εξασθένησε πολύ γρήγορα ότι πολύ θα το κάνει.

Στη δεκαετία του 1830, οι ΗΠΑ απέλασαν επίσης πολλές Αμερικανούς ιθαγενείς από τα «Πέντε εκπολιτισμένο Tribes» (το Cherokee, Muscogee, Seminole, Chickasaw, και τα έθνη Choctaw) από τη Γεωργία , την Αλαμπάμα , Μισισιπή και Φλόριντα στο «ινδικό έδαφος» σε ό, τι είναι τώρα Οκλαχόμα , σε ό, τι έχει έρθει να κληθεί η Μονοπάτι των Δακρύων, μία από τις πιο διαβόητες επεισόδια στο Ινδιάνος Γενοκτονίας .

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό συνέβη παρά το Ανώτατο Δικαστήριο δηλώνοντας ρητά την ινδική Αφαίρεση Πράξη του 1830 είναι αντισυνταγματική.

Μια παρόμοια, αν και μικρότερης κλίμακας, επεισόδιο συνέβη με το «Long Walk» της φυλής Navajo στα μέσα της δεκαετίας του 1860 από την πατρίδα τους κατά μήκος τηςΑριζόναΝέο Μεξικό σύνορα με Bosque Redondo, ένα στρατόπεδο κράτησης / εγκλεισμού στη νοτιοανατολική Νέο Μεξικό.

Σε αυτή την περίπτωση, ευτυχώς, η Ναβάχο ήταν σε θέση να διεκδικήσουν με επιτυχία το μεγαλύτερο μέρος της γης τους, έστω και μόνο μετά βιώνει μια μαζική απώλεια ανθρώπινων ζωών.

Παρά τις θηριωδίες γίνει και στις δύο περιπτώσεις, δεν ήταν πολίτες των ΗΠΑ εκείνη την εποχή.

Δείτε επίσης

Αν θέλετε αυτό το άρθρο στην γαλλική , μπορεί να βρεθεί σε στρατόπεδα συγκέντρωσης FEMA .

Εξωτερικές συνδέσεις

Αναφορές

Μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στην απομυθοποίηση της λεγόμενης θέση σε κάθε

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>