Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΣΚΕΡΙ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΑ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ.

ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΩΣ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 15 % Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ Η EBRD ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η EBRD ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ORASIS FUND SPC KAI Η SEREGETI ASSET MANAGEMENT ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ; ΒΑΣΕΙ ΠΟΙΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΔΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

 

ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΔΡΑ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΥΜΑΝ

 

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΔΡΑ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

1 comment to Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

 • =============================
  ==============================================
  =
  Ο ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ………………
  .
  Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ……………………
  .
  .
  https://2.bp.blogspot.com/-ZBG7j3o08eY/WGdh_TI5QdI/AAAAAAAAzL0/CzCB7GL6jtMW-TnyqtXSjnPj_S0X4OJOACLcB/s1600/1d14b-poulia_ellada.jpg
  .
  .
  Λεφτά υπάρχουν και στέγη αλλά ΟΧΙ για Έλληνες..
  .
  Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017
  .
  .
  https://4.bp.blogspot.com/–uTET2xqhGM/WGgWXsmwojI/AAAAAAAEn1Q/ekwc6Uv-6uItLX0qlnoq7unMxfYlFFheQCLcB/s640/3.jpg

  .
  .

  Γι αυτή την κυρία δεν υπάρχει ΕΠΙΔΟΜΑ λαθρομετανάστευσης 400 ευρώ…
  .
  .
  Γι αυτήν την κυρία ΚΑΜΙΑ ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΡΙΣΜΑ…
  .
  .
  Γι αυτή την κυρία ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΕΝ ΣΤΗΘΗΚΕ….
  .
  .
  Γι αυτή την κυρία ΚΑΜΙΑ ΔΟΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΔΕΝ ΧΤΙΣΤΗΚΕ…
  .
  .
  Γι αυτή την κυρία ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ. ΡΕΥΜΑ, ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ….
  .
  .
  Σ αυτή την κυρία ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ…
  .
  .
  Γι αυτή την κυρία ΚΑΝΕΙΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΣ» ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ….
  .
  .
  Γι αυτή την κυρία ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ…
  .
  .
  ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ είναι η προσωποποίηση της ΕΛΛΑΔΑΣ!!!
  .
  .
  Της Ελλάδας που κείτεται στον δρόμο παγωμένη,
  .
  .
  καταφρονημένη και ξεχασμένη
  .
  .
  ακομα και απο τα ίδια της τα παιδιά….

  .
  .
  ΕΜΑΣ!!!
  .
  .
  http://www.eglimatikotita.gr/2016/12/blog-post_904.html
  .
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………
  .
  ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Πέθανε άστεγος από το κρύο
  .
  (παραμονή Πρωτοχρονιάς) στο κέντρο της Αθήνας!
  .
  1/01/2017
  .
  ΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΩΝ
  ( Ούτε το όνομα του δεν μπόρω να γραψω ……………… )
  .
  .
  https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/12/cebcceb1cf83-ceb8ceb5cebbcebfcf85cebd-ceb1cf80ceb1cf84cf81ceb9ceb4ceb5cf83.jpg?w=750&h=494
  .
  .
  Νέο θέμα έχει δημιουργηθεί με τον δήμο Αθηναίων καθώς καταγγέλλεται ότι παραμονή πρωτοχρονιάς ΑΣΤΕΓΟΣ απεβίωσε στο κρύο του κέντρου της Αθήνας!
  .
  Την πληροφορία αυτή παρέθεσε επωνύμως ο ψυχίατρος Δημήτρης Παπαδημητριάδης αν και προηγουμένως το είχε διαψεύσει η δημοτική σύμβουλος Νέλλη Παπαχελά.
  .
  Η ανάρτησή του:
  Δημήτρης Παπαδημητριάδης MD MSc – Ψυχίατρος

  .
  ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΟΜΦΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΣΤΕΓΟΥ ΣΗΜΕΡΑ:
  .
  Παρά τις επανειλημμένες ενοχλήσεις μου προς το ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ και τις αναρτήσεις μου στο προσωπικό προφίλ μου https://www.fb.com/papadimi, με τη συμμετοχή της Αντιδημάρχου κας Νέλλης Παπαχελά στο σχετικό διάλογο, τελικά ΣΥΝΕΒΗ το ΜΟΙΡΑΙΟ: παραμονή πρωτοχρονιάς: ΑΣΤΕΓΟΣ απεβίωσε στο κρύο του κέντρου της Αθήνας.
  .
  Τις προηγούμενες ημέρες, προς της έλευσης του χιονιά στην Αθήνα, έκανα συγκεκριμένες εκκλήσεις προς τον Δήμο Αθηναίων να φροντίσει τους αστέγους στο κέντρο της πόλης, επισημαίνοντας ότι βρίσκονται σε άμεσο Κίνδυνο Αυτοπαραμέλησης, λόγω και συνοδών προβλημάτων ψυχικής υγείας. Στις εκκλήσεις μου απάντησε δημόσια στον τοίχο μου η Αντιδήμαρχος καθώς και η Πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων, με τη θέση ότι «…οι άστεγοι αρνούνται να φιλοξενηθούν σε εσωτερικούς χώρους».
  .
  Επισήμανα στις εκπροσώπους του Δήμου ότι οι άστεγοι του κέντρου δήλωναν πρόθυμοι σε εμένα να φιλοξενηθούν και αρνούνταν ότι έχουν λάβει ενημέρωση, κουβέρτες και φαγητό από το Δήμο, με την εξαίρεση του sleeping bag του Ερυθρού Σταυρού.
  .
  Η αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων έφτασε να διαψεύσει νωρίτερα σήμερα στον τοίχο μου τη δημοσιευμένη σε αρκετές ιστοσελίδες είδηση ότι ΠΑΡΑΜΟΝΗ πρωτοχρονιάς άστεγος απεβίωσε στο κέντρο. Καθυβρίζοντας, επίσης, τους ενεργούς πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν ως «ο κάθε πικραμένος».
  .
  Εγώ όμως το διασταύρωσα, δυστυχώς, και προσωπικά: Το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση στις 08:35 σήμερα από την οδό Αρμοδίου στο κέντρο της Αθήνας. Πρώτα έφτασαν μηχανές του ΕΚΑΒ και κατόπιν ασθενοφόρο. Ο άστεγος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του επίσημα.
  .
  Ως πολίτης του κέντρου, εκφράζω την ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ μου απέναντι στη Δημοτική Αρχή και την καλώ να αναλάβει τις ευθύνες της για την άστοχη και τουλάχιστον αναποτελεσματική διαχείριση και πολιτική επί του ζητήματος των αστέγων στο κέντρο της ιστορικής Πρωτεύουσας της χώρας.
  #NOTMYMAYOR
  .
  H ανάρτηση της Ν. Παπαχελά
  .
  ΝΕΛΛΗ ΠΑΠΑΧΕΛΑ μαζί με Ελένη Κατσούλη.
  Έγραψε ένα site του κ@@@υ για νεκρό άστεγο στη Σωκράτους σε παγκάκι. Το αναδημοσιεύουν άλλα τρία της αυτής υποστάθμης.
  Λουκούμι! Το αναδημοσιεύει ως κείμενο ο κάθε πικραμένος που κάνει τον ευαίσθητο από τη ζέστη του σπιτιού του και…. βουαλά ο φταίχτης Δήμος Αθηναίων.
  Πώς είπατε; Δεν το γνωρίζει ούτε υο ΕΚΑΒ ούτε το ΑΤ Ομονοίας;
  Ψιλά γράμματα…
  .
  Η Πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ Ελ. Κατσούλη πάντως είναι ακόμα στην Πειραιώς και δουλεύει.
  Μακάρι να καταφέρει να κάνει Πρωτοχρονιά σπίτι της, χωρίς απρόοπτα.
  .
  .
  ΥΓ Η Σωκράτους δεν έχει παγκάκια.
  .
  .
  http://www.press-gr.com/2017/01/blog-post_163.html
  .
  …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
  .
  Άρθρο-κόλαφος του Guardian για την δημόσια υγεία στην Ελλάδα – «Ασθενείς που θα έπρεπε να ζουν, πεθαίνουν»
  .
  2. Ιανουαρίου, 2017
  .
  .
  http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2017/01/a104af112ec7daada51f0dc5cc0d89b81.jpg
  .
  .

  Ένα δημοσίευμα-καταπέλτη για τη δημόσια υγεία στην Ελλάδα φιλοξενεί η εφημερίδα Guardian.
  .
  «Τα ποσοστά θνησιμότητας που ανεβαίνουν, οι απειλητικές για τη ζωή νοσοκομειακές λοιμώξεις που αυξάνονται και η έλλειψη προσωπικού και ιατρικού εξοπλισμού αποδυναμώνουν το σύστημα υγείας στην Ελλάδα, καθώς η λιτότητα στη χώρα πλήττει τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες», γράφει στον πρόλογό του ο συντάκτης του άρθρου.
  .
  Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν -συνεχίζει το δημοσίευμα- αλλά και τις μαρτυρίες γιατρών και εκπροσώπων εργαζομένων, η κατάσταση στην Ελλάδα είναι χαοτική και η χώρα βρίσκεται στο μέσον μιας κατάρρευσης της δημόσιας υγείας. «Στο όνομα των σκληρών δημοσιονομικών στόχων, οι άνθρωποι που θα μπορούσαν σε άλλη περίπτωση να επιβιώσουν, πεθαίνουν», δηλώνει στον Guardian ο Μιχάλης Γιαννάκος, ο οποίος ηγείται της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), συμπληρώνοντας ότι «τα νοσοκομεία μας έχουν γίνει επικίνδυνες ζώνες».
  .
  Και όπως επισημαίνει η εφημερίδα, τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων αποκάλυψαν ότι περίπου το 10% των ασθενών στην Ελλάδα ήταν σε κίνδυνο να αναπτύξουν δυνητικά θανατηφόρες νοσοκομειακές λοιμώξεις, με κατ” εκτίμηση 3.000 θανάτους που αποδίδονται σε αυτές.
  .
  Ο ρυθμός εμφάνισης, μάλιστα, ήταν σημαντικά υψηλότερος σε μονάδες εντατικής φροντίδας και θαλάμους νεογνών. Και παρά το γεγονός ότι τα δεδομένα αναφέρονται σε κρούσματα μεταξύ του 2011 και του 2012 -τα τελευταία διαθέσιμα επίσημα στοιχεία- ο κ. Γιαννάκος είπε ότι η κατάσταση έχει χειροτερέψει.

  .
  «Για κάθε 40 ασθενείς υπάρχει μόνο μία νοσοκόμα», λέει στην εφημερίδα ο κ. Γιαννάκος, αναφέροντας την περίπτωση μιας γυναίκας που έχασε τη ζωή της τον περασμένο μήνα μετά από μια επέμβαση ρουτίνας στο πόδι σε νοσοκομείο της Ζακύνθου. «Οι περικοπές είναι τέτοιες που ακόμα και στις μονάδες εντατικής θεραπείας έχουμε χάσει 150 κρεβάτια», τονίζει.
  .
  «Συχνά, οι ασθενείς τοποθετούνται σε κρεβάτια που δεν έχουν απολυμανθεί. Οι εργαζόμενοι είναι τόσο καταπονημένοι που δεν έχουν χρόνο για να πλένουν τα χέρια τους και συχνά δεν υπάρχει αντισηπτικό σαπούνι ούτως ή άλλως», συνεχίζει ο κ. Γιαννάκος.
  .
  Και όπως λέει ο Guardian, κανένας άλλος τομέας δεν έχει επηρεαστεί τόσο έντονα από την οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα. Από το 2009, οι δαπάνες για τη δημόσια υγεία έχουν μειωθεί κατά σχεδόν ένα τρίτο -πάνω από 5 δισ. ευρώ- σύμφωνα με τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης. Μέχρι το 2014, οι δημόσιες δαπάνες είχαν μειωθεί στο 4,7% του ΑΕΠ, από ένα προ κρίσης επίπεδο που ήταν στο 9,9%. Μάλιστα, περισσότεροι από 25.000 εργαζόμενοι έχουν απομακρυνθεί και τα νοσοκομεία πολλές φορές ξεμένουν από φάρμακα, γάντια, γάζες, ακόμα και από σεντόνια.
  .
  Περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια Ελληνες έχουν μείνει χωρίς κάλυψη υγειονομικής περίθαλψης. Οι ελλείψεις ανταλλακτικών είναι τέτοιες ώστε μηχανήματα σάρωσης και άλλες εξελιγμένες διαγνωστικές συσκευές να έχουν γίνει όλο και πιο ελαττωματικές. Μαλιστα, οι βασικές εξετάσεις αίματος δεν γίνονται πλέον στα περισσότερα νοσοκομεία, αναφέρει ο Guardian.
  .
  «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η έλλειψη προσωπικού, γιατί όσοι συνταξιοδοτούνται δεν αντικαθίστανται», λέει στον Guardian ο γιατρός Γιάννης Παπαδάτος, υπεύθυνος μονάδας εντατικής θεραπείας σε ένα από τα παιδιατρικά νοσοκομεία της Αττικής. «Φυσικά, υπάρχει και το πρόβλημα του εξοπλισμού και, ανά διαστήματα, η έλλειψη σε πράγματα όπως γάντια και καθετήρες».
  .
  Και όπως καταλήγει ο Guardian, με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον τομέα της δημόσιας υγείας στην Ελλάδα, τα πράγματα μπορούν να πάνε μόνο χειρότερα.
  .
  Πηγή: The Guardian
  .
  .
  http://www.crashonline.gr/%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%bf-%ce%ba%cf%8c%ce%bb%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-guardian-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%cf%8c%cf%83%ce%b9%ce%b1-%cf%85%ce%b3/
  .
  .
  ΕΝΟΧΗ Η ΣΙΩΠΗ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΩΝ ………………….
  .
  .