Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ

ΤΟ ΠΛΗΣΙΜΟ Α

Τελικά όλα μα όλα, όλες οι θρησκείες είναι μια αντιγραφή των Ελληνικών ιδεών για τον Θεό. Διότι οι Έλληνες πίστευαν στον Μονοθεϊσμό και οι υπόλοιποι «θεοί» ήταν οι δυνάμεις του Ενός.

Μετά την κατάκτηση της Ελλάδας από τους Ρωμαίους και την δημιουργία μιας εβραϊκής θρησκείας όπου μισούσε οτιδήποτε Ελληνικό, κατάφεραν οι σκοταδιστές να κάνουν το άσπρο μαύρο.
Κατέστρεψαν όλα τα ιερά μνημεία του Ελληνισμού, όλες τις βιβλιοθήκες που εμπεριείχαν όλη την γνώση της αρχαιότητας, και το μόνο που απέμεινε είναι το 3% των αρχαιοελληνικών συγγραμάτων. Ακόμη και με αυτά όμως τίποτα δεν ειπώθηκε από κανέναν άλλο λαό και γένος πέραν των Ελλήνων που μίλησαν για τα πάντα. Ότι έχει πει η επιστήμη σήμερα πρώτα το είπαν οι Έλληνες. Ότι μας λένε όλες οι θρησκείες του κόσμου την πιο ωραιότατη και τελειότερη ανάλυση για τον Θεό και τις δημιουργίες του αλλά και για την δημιουργία του Ανθρώπου το ανέλυσαν οι Έλληνες με την τελειότερη γραφή και γλώσσα, την Ελληνική.
….
Κάποια στοιχεία γενικά από όσα έχω αναλύσει έως τώρα:
ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
Ο δεύτερος Νους δημιουργός αυτού του κόσμου είναι ο Δίας Ομοούσιος του Φωτεινού Λόγου.
Εξουσιάζει το αποτέλεσμα της ένωσης του φωτεινού λόγου με το πυρ και πνεύμα του σκότους.
Γιαυτό υπάρχει στην εδώ πραγματικότητα όσον αφορά στο κάθε τι το αντίθετο του.
Στον Λόγο εμείς οι άνθρωποι είμαστε Ομοούσιοι με τον Δία.
Στο Φως είμαστε όμοιοι με τον Αληθινό Θεό της Ζωής από άπλετο Φως.

Το 12θεο είναι κατασκεύασμα των Εβραίων..Για να λένε ο κόσμος πως… οι Έλληνες ήσαν παγανιστές…
Στην αρχαία Ελλάδα ο όρος «θεός» δεν έχει τον ίδιο συμβολισμό με τον Έναν προπάτορα των υπολοίπων δημιουργημάτων του.
Στον ΠΟΙΜΑΝΔΡΗ αναλύω τα πάντα.

Ο Άρης ο Ποσειδώνας και οι υπόλοιποι «θεοί» είναι τα δημιουργήματα του Ενός Θεού. Οι άγγελοι φωτός όπως μας έχει μάθει να τους ονομάζουμε ο Χριστιανισμός.
Εκφράζουν τις δυνάμεις την εκδήλωση του Ενός.
Ο Ερμής μας μίλησε πρώτος για την Τριαδικότητα του Θεού που είναι Πατέρας Νους Φως ο Φωτεινός του Λόγος ο Υιός είναι αδιαίρετοι και η ένωση τους η Ζωή.
Φως Λόγος η Ζωή η ΤΡΙΑΔΑ
Και κανένα πνεύμα δεν υπάρχει στην Τριαδικότητα του Θεού διότι είναι ΝΟΥΣ

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΟΧΕΊΟ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ ΤΗΣ ΘΝΗΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟ ΠΥΡ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.
(Σημ: διαβάστε τον Ποιμάνδρη και τα Ερμητικά κείμενα στο blog και την ανάλυση που έκανα).

Σύμφωνα με τον Ερμή Τρισμέγιστο και μέσω των Ελληνικών συγγραμμάτων ο Δίας είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός, ο δημιουργός αυτού του σύμπαντος (διπολικό σύμπαν) και ο Πατέρας του είναι ο Τριαδικός Θεός που τον γέννησε με τον Φωτεινό Λόγο του, και είναι Ομοούσιος στον Λόγο.
Ο Τριαδικός Θεός είναι Φως, Φως και Ζωή..και όχι ενέργεια και πνεύμα όπως στο δικό μας σύμπαν των επτά κύκλων.

Ενέργεια και πνεύμα είναι ο Δεύτερος Νους δημιουργός ο ΑΙΘΕΡΑΣ το καθαρό της φύσης δημιούργημα που περιέκλεισε το διπολικο πυρ και πνεύμα σε επτά κύκλους.
Ο οποίος ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ τους κύκλους με τον Λόγο του και περιβάλλει μέσα στους κύκλους με τον ΑΙΘΕΡΑ το θνητό διπολικό πυρ και πνεύμα ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΦΥΣΗ που γεννήθηκε από την ένωση του Φωτεινού Λόγου πάνω στην σκοτεινή φύση που γεννήθηκε από το δοχείο της γένεσης του σκότους που είναι από πυρ και πνεύμα.

Τι ήταν οι θεοί στην αρχαία Ελλάδα;
Γονείς του Δία ήταν ο Κρόνος και η Ρέα.

Σύμφωνα με τον Ερμή Τρισμέγιστο ο Δίας είναι ο δεύτερος Νους δημιουργός, Ο δημιουργός αυτού του σύμπαντος (διπολικό σύμπαν) άρα ο Πατέρας του είναι ο Ομοούσιος στον Λόγο που είναι Ζωή και Φως..και όχι ενέργεια και πνεύμα όπως στο δικό μας σύμπαν των επτά κύκλων.

Η Ρέα, ήταν ανάμεσα στους Τιτάνες, κόρη του Ουρανού και της Γαίας.
Ουρανός είναι το διπολικό πνεύμα, η γη είναι το διπολικό πυρ..αποτέλεσμα της ένωσης του δοχείου της γένεσης του σκότους με τον φωτεινό Λόγο.
Ο Δίας είναι το Καθαρό πυρ και πνεύμα…Ο ΑΙΘΕΡΑΣ

Άρα ο Δίας έχει πατέρα τον Τριαδικό Θεό-Κρόνο, και το καθαρό της φύσης δημιούργημα (Αιθέρας) είναι ο Δίας αποτέλεσμα της ένωσης του με την διπολική φύση από πυρ και πνεύμα.

Αλλο παράδειγμα:
Ο Κρόνος ευνούχησε τον Ουρανό και από το σπέρμα του γεννητικού οργάνου που έπεσε στη θάλασσα εγεννήθηκε η Αφροδίτη!

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΕΥΝΟΥΧΙΣΕ»;
Ενώθηκε με τον Ουρανό ο πατέρας του Δία.
Ποιος είναι ο Πατέρας του Δεύτερου Νου δημιουργού; Ο Πατέρας Νους Θεός Φως και Ζωή Υπάρχων…ο Κρόνος!
(σημ:..που διαστρέβλωσαν την αλήθεια τα ιερατεία και έκαναν τον Κρόνο θεό του σκότους).
ΚΡΟΝΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ…
ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΆ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ…

Τι σημαίνει Αφροδίτη;
Η Αφροδίτη κατά την αρχαία ελληνική μυθολογία και θρησκεία είναι η θεά του έρωτα
Άρα ενώθηκε το Φως με το σκότος και γεννήθηκε το θνητό διπολικό πυρ και πνεύμα.
Μια ένωση του Φωτός με το Σκότος.
Όπου εναλλάσσεται η Ζωή με τον θάνατο μέσω της έλξης και του έρωτα στα έμβια όντα.
Αρα ο Έρωτας είναι η δύναμη της έλξης που επιφέρει την ζωή στον θνητό υλικό και αισθητό κόσμο.

Τα όσα στοιχεία παραθέτω τα ανέλυσα επακριβώς σε όλη την έννοια τους λεπτομερώς, τα γράφω στον ΠΟΙΜΑΝΔΡΗ και στα ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ και όποιος θέλει μπορεί να τα διαβάσει σε συνδιασμό με πολλές άλλες αναρτήσεις μου εδώ στο blog που διαθέτω.
Όλες οι «θεωρίες» μου όπως ισχυρίζονται μερικοί ότι τις βγάζω από την φαντασία μου στηρίζονται σε αρχαία Ελληνικά κείμενα τα οποία παραθέτω δημόσια όπως και τις αναλύσεις μου.
Μιλάω για τον Ερμή Τρισμέγιστο ο οποίος αναλύει όλη την δημιουργία όπως και του ανθρώπου, όπου αναλύει λεπτομερώς την θνητή δημιουργία του αισθητού κόσμου των επτά κύκλων.

Άρα δεν λέω αερολογίες αλλά ανέλυσα τα γραπτά του Ερμή Τρισμέγιστου, κάτι που τιθασέλευσαν πάνω του οι θρησκείες όπως του Χριστιανισμού που είναι εβραϊκή θρησκεία και παραποιημένη αντιγραφή των κειμένων του Ερμή.

………………….
ΔΕΙΛΙΑ Η ΑΝΔΡΕΙΑ

Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

Αναζητώντας την αλήθεια τοσα χρόνια αναρωτιόμουν συνεχώς γιατί πρέπει οι άνθρωποι να ανέχονται την αδικία σκύβοντας συνεχώς το κεφάλι στον ισχυρότερο.

Ο Χριστός μου είπαν ότι μας δίδαξε να σκύβουμε το κεφάλι γυρίζοντας και το άλλο μάγουλο να τρώμε σφαλιάρες απανωτές διότι αν αντιδράσω θα πάω στην κόλαση γι αυτό πρέπει να τα υπομένω όλα και αυτό θα πει θυσία και ταπείνωση απέναντι στην Βασιλεία του θεού όπου εγώ ο δούλος του θα δοξολογώ το όνομα του στον παράδεισο εκεί πέρα από τον όγδοο ουρανό..

Μέχρι που ήρθαν στα χέρια μου ΕΛΛΗΝΙΚΑ κείμενα περί Θεού περί ψυχής και ανθρώπου και αναζητώντας να κατανοήσω πως επιφέρεται το ΔΙΚΑΙΟ δηλαδή η ΑΡΜΟΝΙΑ είδα επιτέλους την αλήθεια.

Ο Θεός είναι δίκαιος άρα γιατί δεν είναι δίκαιος αυτός ο κόσμος; και τότε έλαμψε η Αλήθεια κατανοώντας το μεγαλο ψέμα των θρησκειών.

Η αδράνεια είναι συνώνυμο της δειλίας και η δειλία είναι συνώνυμο της θνητότητας του ανθρώπου. Ενώ η ανδρεία είναι συνώνυμο της ψυχής και της ελευθερίας της ζωής.

Καταλάβατε τώρα όλοι σας πιστεύω γιατί παραμένουμε όλοι αδρανείς. Διότι γίναμε ένα με αυτόν τον κόσμο της δειλίας όπου το ισχυρότερο ζώο επιβάλλεται στο κοπάδι με τα πρόβατα.

Γιατί ο δειλός είναι ζώο και όχι Άνθρωπος.

……………..
Έλληνα θυμήσου ποιος είσαι!!

ΕΛΛΗΝ ΠΝΕΥΜΑ ΦΩΤΕΙΝΟ!!

ΜΗΤΕ ΘΕΟΣ ΜΗΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΕΣΤΙ

..αν θέλουμε να κατανοήσουμε το Όλον Φως,

Πατέρας Νους Θεός Φως και Ζωή

πρέπει να κατανοήσουμε ότι όλα τα αρνητικά πράγματα στην ζωή μας, ακόμη και οι αρνητικές οντότητες, παίρνουν οντότητα από τις σκέψεις που κάνουμε…

Το ψέμα δεν μπορεί να απορροφηθεί με την έννοια το έχουμε μέσα μας κυκλωμένο από το φως.
Θα είναι όπως τώρα η ψυχή που είναι κυκλωμένη από το σκοτάδι.
Αρα αφομοίωση σημαίνει το αποβάλλουμε..εμείς του δίνουμε ζωή όσο ζούμε μαζί με το σκοτάδι.
Με το να μην δίνουμε νόημα στο ψέμα στην ζωή μας, το κάνουμε ανύπαρκτο!
Αρα δεν θα υπάρχει το σκότος πουθενά…
αλλά μόνον ΦΩΣ ΚΑΙ ΖΩΗ ..στην ζωή μας!

Αυτογνωσία σημαίνει Φως…που αποβάλλει το αντίθετο του..κοινώς το κάνει ανύπαρκτο!

Ο αυτοσεβασμός χωρίς αυτογνωσία δεν δύναται να υπάρξει.
Ειδάλλως θα είναι ψεμα

Αφομοίωση σημαίνει το αποβάλλουμε το αντίθετο μας..διότι εμείς του δώσαμε ζωή όσο ζούμε μαζί του.

Έλληνα θυμήσου ποιος είσαι!! Θυμήσου τον πολυμήχανο Οδυσσέα!! τον πολυμήχανο Αχιλλέα!

Θυμήσου ότι όλοι οι Ήρωες όλα τα κατορθώματα τους όπως ο Ηρακλής που έκοψε τα κεφάλια της λερναίας ύδρας και ξαναφυτρώναν άλλα τόσα και ακόμη περισσότερα έχουν σχέση με το ζώο μέσα μας! ο Ηρακλής νίκησε τον κατώτερο εαυτό του! Ανέπτυξε το πνεύμα του τον αληθινό πνευματικό ιδεατό εαυτό του!!

«Αν εσύ δεν καταναλώνεις και δεν διαιωνίζεις με τον τρόπο ζωής σου τη σκλαβιά σου, θα πάψουν να έχουν δύναμη οι εκμεταλευτές σου»

Αρα πνευματική αναγέννηση των ανθρώπων….
Κάτι που για να συμβεί χρειαζεται χρονος για όσους ζουν στα σκοτάδια…και είναι σχεδόν ολοι..όλοι μας
……………………..
ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ

Οι Έλληνες τα τελευταία δύο χιλιάδες χρόνια έχουμε δεχτεί έναν ανηλεή πόλεμο σε όλους τους τομείς, όπως του Ελληνικού πολιτισμού, των ιδεών, της χειραγώγησης του νου, ακόμη και φέρνοντας μας με την βία μια καινούρια θρησκεία, αλλάζοντας την Ελληνική ιστορία μας αφού κατέστρεψαν όλη την γνώση των προγόνων μας (το 98% όλων των γραπτών κειμένων) του παρελθόντος αφού κατέκαψαν όλες τις Ελληνικές βιβλιοθήκες και γκρεμίζοντας κάθε τι από Ελληνικά ιερά και στην θέση τους χτιζόταν μνημεία της καινούριας επιβαλλόμενης θρησκείας, η οποία καταπάτησε όλες τις Ελλάνιες ιδέες και του πνεύματος, και άλλαξε άρδειν την σκέψη του φωτεινού Έλληνα και Ελληνίδας που μας μετέτρεψαν σε ένα άβουλο πλάσμα έναν γραικύλο δίχως σκέψεις και ιδέες δικές του, για χιλιετίες, δείγμα ότι ονομαστήκαμε και πάλι Έλληνες μόλις το 1821 και μετά, και αυτό γιατί έτσι το θέλησαν οι τότε μεγάλες δυνάμεις της εποχής για να επιφέρουν πλήγμα και να διαλύσουν την μεγάλη επεκτατική αυτοκρατορία των τούρκων οθομανών.
Αλλά και μέχρι σήμερα ποτέ δεν είμαστε μια ελεύθερη χώρα αφού ακόμη και σήμερα μας κυβερνούν πίσω από την κουρτίνα αυτές οι μεγάλες δυτικές ευρωπαικές και μη δυνάμεις των βάρβαρων λαών που καμία σχέση δεν έχουν με το Ελλάνιο πνεύμα των Ελλήνων.
Ναι είμαστε διαφορετικοί στο πνεύμα και στον Νου από αυτούς τους σκοταδιστές που μας κυβερνούν 2000 χρόνια, και αυτό ήρθε ο καιρός να αλλάξει και να επαναφέρει το φως το Ελλάνιον πνεύμα στην ανθρωπότητα ξανά!

Ηρθα

1)Να παρω πισω αυτά που μου εκλεψαν και όχι να κανω στειρα αντιπαραθεση.

γιατι ο κοσμος μου είναι το βιος μου, που δημιουργησα με τον δικο μου ιδρωτα

2)Μπρος τον ιερο σκοπο σωτηριας της πατριδας να υποταξω το Δικαιο και την Ηθικη.

Ηρθα

Να εκφρασω την οργη μου στους μνηστηρες που καταχραστηκαν και καπηλευτηκαν την φιλοξενια του οικου μου

Δεν θα δειξω κανεναν οικτο

1)Σε αυτους που προστατευουν τους εγχωριους προδοτες της πατριδας μας

2) Σε όλα τα καθαρματα της πολιτικης που υπεγραψαν τα Μνημονια

Τις δανειακες συμβασεις, τις επικαιροποιησεις, τα μεσοπροθεσμα

3)Θα εκτελεσω χωρις οικτο

Α)Τους οσφυοκαμτες και θεση-θηρες δικαστες και εισαγγελεις

Β) τα επικινδυνα παπαγαλακια των ΜΜΕ με ολη τη διαπλοκη τους

Γ)τα ορνια της επικρατειας της χωρας μας και μελη της Τρο’ι’κα

ΔΝΤ και Γερμανια

Τα βρωμοκοκκαλα τους θα σπαστουν και θα πεταχθουν περαν της ελληνικης επικρατειας.
…………………………..
http://oneirosky.blogspot.gr/2016/04/blog-post.html

https://2.bp.blogspot.com/-boQJc_n7ZRs/VyhLLJrdnyI/AAAAAAABaSg/To-2xJBYJi4ioZF1H4IkhrEiZuWF7PFzgCLcB/s640/191.jpg

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

http://www.arxaiaithomi.gr/

3 comments to ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ

 • ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΓΙΑΓΙΑΣ»
  ΠΟΛΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΚΑΙ
  ΠΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ
  ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ

 • ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ

  *´¨`*´¨`*•.*´¨`*´¨`*•.*´¨`*´¨`*•.*´¨`*´¨`*•.*´¨`*´¨`*•.*

  Όποιος μπορεί, όποιος βαστά την αλήθεια του γυρεύει.

  Κι όταν τη βρει την παρατά

  και στο φως μεταναστεύει.

  *´¨`*´¨`*•.
  *´¨`*´¨`*•.*´¨`*´¨`*•.
  *´¨`*´¨`*•.´¨`*´¨`*•.•.•.´´¨`*•.¨`*•
  ´¨`*•..•**´¨`* ¸.´¨`*•.•´¨`*•.*´¨`*´¨`*•.

  Ο Λ Α Σ Τ Ο Φ Ω Σ

  https://www.youtube.com/watch?v=rqoajWQGZBY

  ´¨`*•..•**´¨`* ¸.´¨`*•.•´¨`*•.*´¨`*´¨`*•.
  *´¨`*´¨`*•.´¨`*´¨`*•.•.•.´´¨`*•.¨`*•
  *´¨`*´¨`*•.*´¨`*´¨`*•.
  *´¨`*´¨`*•.

  Κάτι ρωτάς,

  κάτι απαντώ.

  Λέξεις, λέξεις μες στο χρόνο.

  Κάπου είσαι εσύ,

  κάπου κι εγώ.

  Κάπου κάπου σ” ανταμώνω.

  Κάποιες φορές,

  στιγμές στιγμές

  μοιάζουν όλα κερδισμένα.

  Ξαναγυρνάς,

  ξαναγυρνώ

  στη συνήθεια και στο ψέμα.

  *´¨`*´¨`*•.*´¨`*´¨`*•.

  Πώς θες να γίνουμε ένα

  αν όλα τα κρυμμένα

  δεν τα φωτίσουμε;

  Πώς θες να γίνουμε ένα

  αν τα φανερωμένα

  δεν τ” αφανίσουμε;

  *´¨`*´¨`*•.*´¨`*´¨`*•.

  Όλα στο φως ριγμένα

  κι όλα πυρπολημένα

  να τα γνωρίσουμε.

  Τι να σου πω για μένα

  αν όλα τα σβησμένα

  δεν τα φωτίσουμε;

  *´¨`*´¨`*•.*´¨`*´¨`*•.

  Όποιος μπορεί,

  όποιος βαστά

  την αλήθεια του γυρεύει.

  Κι όταν τη βρει

  την παρατά

  και στο φως μεταναστεύει.

  *´¨`*´¨`*•.*´¨`*´¨`*•.

  Πώς θες να γίνουμε ένα

  αν όλα τα κρυμμένα

  δεν τα φωτίσουμε;

  Πώς θες να γίνουμε ένα

  αν τα φανερωμένα

  δεν τ” αφανίσουμε;

  Όλα στο φως ριγμένα

  δικά μας κι όλα ξένα

  για να τα ζήσουμε.

  Πώς να μου πεις ποιος είσαι;

  Το παραμύθι χτίσε

  να το γκρεμίσουμε.

  *´¨`*´¨`*•.*´¨`*´¨`*•.

  Πώς θες να γίνουμε ένα

  αν μέσα στα κρυμμένα

  δεν ταξιδέψουμε;

  Πώς θες να γίνουμε ένα

  αν τα φανερωμένα

  δεν τα ξοδέψουμε;

  *´¨`*´¨`*•.*´¨`*´¨`*•.

  Όλα στο φως ριγμένα,

  η αλήθεια και το ψέμα

  κι όσα δεν είπαμε.

  Βάλε φωτιά στο βλέμμα,

  ρίξε ένα φως σαν αίμα

  κι ύστερα κοίτα με.

  *´¨`*´¨`*•.*´¨`*´¨`*•.

  Όλα στο φως…

  Όλα στο φως…

  *´¨`*´¨`*•.*´¨`*´¨`*•.

  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ

  • ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

   https://1.bp.blogspot.com/-SQg9KSw5CQQ/VK7hAq-0dEI/AAAAAAAA6NY/xl29u8nmBWwVDDoNpXnR6gLMvCMj2G1dg/s640/tumblr_n71co0drNi1rhg2iwo4_500.gif

   Τι είναι η ψυχή λοιπόν;

   Είναι το φως που βλέπουμε μέσα μας,όπως έξω έτσι και μέσα!!

   Όπως κινείται το φως ο ήλιος μας, και τον ακολουθούν οι πλανήτες γυρίζοντας γύρω του, αφήνοντας μια σπειροειδή τροχιά στο ταξίδι του ήλιου.

   Έτσι και η ψυχή μας, μαζί με την οντότητα που ονομάζουμε άνθρωπο, ταξιδεύει μέσα στον χώρο (ενεργειακό πεδίο)

   ανοίγοντας μία δύνη μέσα στο σύμπαν που πληρεί τα πάντα και τίποτα δεν είναι κενό.

   Ενας ενεργειακός χώρος στην ουσία, όπου πληρεί όλη την δημιουργία, κι εμείς ως ψυχές πάντα σε κίνηση, διασχίζουμε τον ενεργειακό χώρο ανοίγοντας μια δίνη.

   Η ψυχή, είναι το φως, το συνειδητό μας,

   η θεϊκή μας ουσία,

   και ενώ κινούμαστε μέσα στον ενεργειακό χώρο που πληρεί τα πάντα, αφήνουμε πίσω μας στην δίνη που δημιουργούμε, το παρελθόν, δηλαδή όλες τις στιγμές που ζήσαμε μέχρι τώρα.

   Αν τώρα μας σημαδέψει μία ή περισσότερες στιγμές στην εδώ ζωή μας, από ένα ευχάριστο ή δυσάρεστο γεγονός, αυτό θα μείνει στην μνήμη της ψυχής,

   και γι’αυτό όλη μας η ζωή που πέρασε, μας θυμίζει συνεχώς αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές, αρνητικές ή θετικές.

   Αυτό το γεγονός όμως, σημαδεύει την ψυχή, και δεν την αφήνει να προχωρήσει στο ταξίδι της στον χώρο που πληρεί τα πάντα, δηλαδή την δημιουργία.

   Έτσι βλέπουμε να ξαναγυρίζει στο παρελθόν,

   και να ζει την στιγμή που την σημάδεψε και έμεινε στην μνήμη της.

   Όταν λοιπόν μας σημαδεύει ένα γεγονός στην ζωή μας, και δεν μπορούμε να το ξεπεράσουμε, αυτό δημιουργεί ένα ενεργειακό ρήγμα μέσα στην πορεία της ψυχής,

   με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεφύγει από αυτό, και γυρίζει συνεχώς πίσω μέχρι να το ξεπεράσει.

   Αυτό όμως σταματά την πορεία της ψυχής,

   και την αναγκάζει επειδή όλα σε αυτή την ζωή έχουν αρχή και τέλος να ξαναγυρίσει πίσω, με μια επόμενη ζωή.

   Αν λοιπόν είμαστε ψυχές επιρρεπείς στις στιγμές που μας σημαδεύουν, και δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε, τότε ποιες είναι αυτές οι στιγμές;

   Το σίγουρο είναι ότι κάθε λογής αρνητική σκέψη μας σημαδεύει, ειδικά όταν μας προκαλλούν κακό,

   και αν δεν έχουμε την γνώση να το προσπεράσουμε θα μένουμε πάντα στάσιμοι σε αυτή την ζωή.

   Η αγάπη, το γαλήνιο, το αγαθό, το δίκαιο, η αγνή και καθαρή σκέψη μας οδηγεί σε όμορφα μονοπάτια,

   που ναι μεν περνάμε όμορφες στιγμές, δεν τις ξεχνάμε, αλλά μπορούμε να τις αναδείξουμε ακόμη περισσότερο μέσα από το ταξίδι της ψυχής στο άπειρο,

   δηλαδή στην ολοένα και περισσότερη κατανόηση – γνώση της ευτυχίας που ονομάζουμε Δημιουργία του Αγαθού Θεού.

   Ενώ αντίθετα, η κακία τα πάθη και οι επιθυμίες, μας δημιουργούν αρνητικές στιγμές μέσα από την ηδονή της απόλαυσης μεν,

   αλλά προκαλλούν αρνητικές συνέπειες στην ζωή μας, μέσα από ακόρεστες επιθυμίες, δηλαδή στιγμές που δύσκολα τις ξεπερνάμε αν δεν έχουμε την γνώση της αλήθειας, την φώτιση της ψυχής μας.

   Και γινόμαστε υποχείρια τέτοιων στιγμών που μας στιγματίζουν την ψυχή μας,

   και αναγκαζόμαστε να γυρίζουμε συνεχώς πίσω χωρίς να μπορούμε να ξεφύγουμε ποτέ.

   morfeas sky

   http://oneirosky.blogspot.gr/2016/03/blog-post_24.html

   1.
   Together.We.Rise.20 Μαρτίου 2016 – 6:18 μ.μ.
   Αφου δεν υπάρχει χρονος με την γραμμικη ενοια που τον ορίζει η ανθρωπότητα δεν υπάρχει και γραμμικη επόμενη ζωή….. Ταυτοχρονα ζούμε όσες ζωές επιλέξαμε και ο μέσος όρος όλων αυτών των ζωών ειναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας της ψυχής να αλληλεπιδρασει σε αυτο τον υλικό τρισδιάστατο πεδιο….. Απλα η ζωή που αντιλαμβανόμαστε ειναι αυτή που μας δίνεται η δυνατότητα για να αντιληφθούμε και να εν θυμηθούμε τον σκοπό μας…. Αυτο επηρεάζει και τις υπόλοιπες μας ζωές ανάλογα τον τροπο που επιλεγουμε να «ζήσουμε».
   2.
   morfeas sky20 Μαρτίου 2016 – 11:53 μ.μ.
   +Together.We.Rise.
   O χρόνος είναι έννοια ανθρωποκεντρική, ο οποίος χρόνος σχεδιάστηκε στο μυαλό «κάποιων» για να κατανομήσουν την ζωή πάνω στην Γη σύμφωνα με την φτωχή αντίληψη για την αλήθεια την οποία έχουν οι άνθρωποι και δεν έχουν την δύναμη να αντιληφθούν.
   Με το να ζούμε ως ανθρωπότητα με οδηγό μας τον χρόνο,(παρελθόν-παρόν-μέλλον), βαδίζουμε συνεχώς σε λανθασμένο μονοπάτι,που μας οδηγεί συνεχώς σε αδιέξοδο.

   Ο ενιαίος χρόνος μας οδηγεί στο μονοπάτι μιας αλήθειας όπου ο χρόνος είναι σκεύασμα και δημιούργημα της εικόνας, η οποία εικόνα είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε τώρα ως εικόνα και όχι αληθινά.

   Για να γίνει πιο κατανοητό ο δημιουργός της εικόνας αυτού του κόσμου, κατασκεύασε την έννοια του χρόνου (παρελθόν-παρόν-μέλλον) στο μυαλό μας ώστε να γίνουμε ένα με αυτόν, για να μην μπορέσουμε ποτέ να αντιληφθούμε την αλήθεια.

   Και αλήθεια είναι η συνειδητοποίηση ότι ζούμε σε ένα άχρονο σύμπαν όπως και εδώ στην Γη, όπου ο χώρος δεν εμπεριέχει την έννοια του χρόνου, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΧΩΡΟ,αλλά τον ζει ως σύνολο της συμμετοχής του μέσα από τα είδωλα του, τα οποία οδηγεί μέσω της «ψυχής», ενώ ταυτόχρονα μας οδηγεί και ο δημιουργός της εικόνας ο οποίος έπλασε την λογική της σάρκας,για να γίνουμε ένα με την εικόνα και να παραμείνουμε εγκλωβισμένοι γι πάντα εδώ.

   Εμείς που βρισκόμαστε μέσα στην εικόνα ως είδωλα του αληθινού εαυτού μας, είμαστε ψυχές ως σώματα που εμπεριέχουν μέσα τους την Αληθινή νοητή ουσία, ο Νους της ψυχής, ο οποίος είναι από την ίδια ουσία με τον αληθινό μας εαυτό, γι’αυτό και ο οδηγός της ψυχής που μας μιλά, είναι ο Αληθινός μας εαυτός ο οποίος βρίσκεται έξω από τον κόσμο της εικόνας και είναι συνδεδεμένος με αυτόν τον εικονικό κόσμο μέσα από εμάς τα είδωλα του.

   Όταν λοιπόν γινόμαστε ένα με αυτόν τον κόσμο, μας γεννιούνται εμμονές, και οι εμμονές είναι πάθη ακόρεστα και επιθυμίες, τα οποία μας εγκλωβίζουν και δεν μας αφήνουν να ελευθερωθούμε από αυτόν τον κόσμο, οπότε αναγκαζόμαστε να ξαναγυρίσουμε πίσω σε μια άλλη ζωή με τον κίνδυνο να μεγαλώσουν οι εμμονές μας η να λυτρωθούμε από αυτές.
   Για τον λόγο αυτόν και πρέπει να μας γίνει κατανοητό ότι πρέπει να ζούμε επιφανειακά την ζωή, δίχως να μπορέσει να μας εγκλωβίσει και να μας κάνει ένα με τις εμμονές που μας δημιουργεί.

   Διότι οι εμμονές είναι γέννημα του δημιουργού της εικόνας, ο οποίος έπλασε το σώμα της σάρκας και την λογική της σάρκας, όπως με τον ίδιο τρόπο έπλασε ο αληθινός μας εαυτός το σώμα της ψυχής και έβαλε μέσα του την νοητή ουσία του.

   Στην ουσία είναι σαν να συμμετέχουμε μέσα σε έναν υπερνοήμων υπερυπολογιστή, όπου ο αληθινός μας εαυτός, ο οποίος προέρχεται από την Αλήθεια της ζωής, εισήλθε μέσα σε αυτόν τον κόσμο του υπολογιστή, με σκοπό να ζήσει και κατανοήσει έναν κόσμο μίγμα των αντιθέτων.
   Στην ουσία ο αληθινός μας εαυτός, ο Άνθρωπος Όλον, κάνει ένα πείραμα! και ο κόσμος της εικόνας είναι το εργαστήριο του!

   Το αν θέλουμε να γίνουμε ένα με αυτόν τον κόσμο ως είδωλα, τότε θα ζούμε μέχρι να ανακαινιστεί το σύμπαν αυτό ως θνητοί, ως εικόνα έχοντας εγκλωβισμένο τον Αληθινό εαυτό μας, αλλά χάρην σε αυτόν και πάλι θα ελευθερωθούμε από την εικόνα.

   1.
   Together.We.Rise.21 Μαρτίου 2016 – 9:20 μ.μ.
   «Στην ουσία ο αληθινός μας εαυτός, ο Άνθρωπος Όλον, κάνει ένα πείραμα! και ο κόσμος της εικόνας είναι το εργαστήριο του!»
   Το κλειδί ειναι η κατανόηση όλης αυτής της πρότασης…. διότι η ουσία ειναι πάντα εσωτερική και ο αληθινός μας εαυτός θέλει τα αποτελέσματα αυτού του πειράματος….θέλει να προσπαθήσει μέσα στον παραμορφωμένο κόσμο των πεποιθήσεων να μπορέσει να δει καθαρά….. να μπορει να ξεπεράσει την διάσπαση και να συνθέσει τον Εαυτό του μέσα στον τρισδιάστατο κόσμο μας και ταυτοχρονα να γίνει ο φάρος για τους επόμενους να συνθέσουν
   2.
   morfeas sky22 Μαρτίου 2016 – 3:50 π.μ.
   Αν διάβασες τον Ποιμάνδρη μας λέει ότι υπάρχει το αντίθετο του Φωτός το σκότος. Το άπλετο Φως είναι Νους, ο φωτισμένος Νους, ο οποίος γεννά με τον Λόγο μέσα από τον Νου του, δηλαδή ενεργεί ο Νους μέσα από την σκέψη,τον Λόγο, που είναι η φωτισμένη νόηση, οι ιδέες, χωρίς να υπάρχει ίχνος από αρνητική σκοτεινή σκέψη. Πόσο δε και στα γεννήματα του τις ψυχές από φως που είναι η ζωή, μέσα από τα οποία σώματα τις ψυχές από φως γίνεται υπάρχων ο φωτισμένος Νους στον χώρο από φως που γεννά ο Λόγος, την αληθινή ζωή.
   Φως-Νους και Λόγος-Υιός η Ζωή Υπάρχων.
   ..
   Στην συνέχεια γέννησε το σκότος μια δική του σκοτεινή φύση από πυρ και πνεύμα, έξω και μακριά από τα Φωτεινά πεδία, και ενώ ήταν μισογεννημένη ενώθηκε μαζί της με τον Άγιο Λόγο και μετέπειτα την περιέκλεισε με τον Άγιο Λόγο του μέσα σε επτά κύκλους, και ανάλογα την σύσταση αυτής της φύσης όπου τα ελαφρότερα στοιχεία έχουν την αρμονία, ενώ τα πιο κατωφερή στοιχεία η ύλη ο υλικός κόσμος, η γη και τα νερά μαζί με τον βαρύ αέρα έμειναν μόνα τους δίχως την ένωση του Άγιου Λόγου στον πιο κατωφερή κύκλο, γι’αυτό και υπάρχει ο θάνατος, διότι ενδυθήκαμε από ζωή που είμαστε τον θάνατο.

   Ζωή και θάνατος ζουν σε αρμονία λόγω της δικαιοσύνης, και οι άνθρωποι που γίνονται ένα με τον υλικό κόσμο από πυρ, και ένα με το διπολικό πνεύμα της φύσης, ζουν ως θνητοί μέσα από την ζωή και τον θάνατο, με ροπή πάντα προς το κακό διότι οι άνθρωποι που ακολουθούν το δίπολο των άκρων έχουν πάντα ροπή προς το κακό.

   Το νόημα της υπόθεσης τώρα.
   Είμαστε όμοιοι ουσιωδώς με το άπλετο φως, η μεν ψυχή φέρει την ζωή μέσα από το καθαρό πυρ με τις τέλειες ενέργειες των δυνάμεων της αρμονίας, αλλά δεν είναι φως, άρα είναι το είδωλο της ζωής που δίνει την ζωή μέσα στο είδωλο της ανυπαρξίας που φέρει τον θάνατο και είναι η σάρκα.
   Και μέσα στην ψυχή υπάρχει η πρωταρχική νοητή ουσία που από φως έγινε νους αλλά παραμένει ουσιωδώς όμοιος με την πρωταρχική νοητή ουσία.

   Ήρθαμε να ζήσουμε και κατανοήσουμε την δομή και λειτουργία της διπολικής φύσης της οποίας δώσαμε ζωή μεν, αλλά αληθινός σκοπός μας είναι να κατανοήσουμε τον τρόπο που λειτουργεί το πυρ από γη και νερό, μαζί με τον αέρα που είναι το διπολικό πνεύμα της φύσης, ώστε να πάρει το σύνολο των πληροφοριών ο Όλον Άνθρωπος αληθινός εαυτός μας, και να επανενωθούμε μαζί του, ώστε να εισέλθει

   ως Όλον και να ανακαινίσει τους κύκλους σε άπλετο Φως.

   http://oneirosky.blogspot.gr/2016/03/blog-post_24.html

   ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

   ΣΤΟ

   Όλον ………………