Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ,Η ΜΑΛΟΝ ΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ,,,,,ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΣΜΕΥΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ,,,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΕ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗΣ ΝΑ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΗΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ !!!

Οσο θα καθεσε και θα ακους τις παπαριες του καθε κομματος τοσο θα βουλιαζεις μεσα στην εξαθλιωση μεχρι να σε αφανισουν οριστικα

 

Ο Μοσκοβιτσης, οπως κατα 75 της Εκατω της Γαλλικής Κυνερησης του βλάκα Ολλαντ, οποιος έγινε αρχηγός του Σοσιαλιστικού ΚΟΜΜΑΤΟΣ Γαλλίας, ΟΤΑΝ ο Στρώς _Καν τον στήσανε και τον διώξανε απο το Δ.Ν.Τ., και η πολιτική του καριέρα τελειωςε, μήλα πως να καταςτρεψει την Γαλλια, οπως και Ολλες οι Κυβερησεις στην ΕΕ οι οποίες σκοπο εχουν να καταςτρεψουν τις χωρες οπου ζουν, ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΕ, και θελουν την ΝΤΠ.

Ποτε θα καταλάβετε οτι ολλοι αυτοι οι Εβραιοι, δεν εχουν Πατριδα την χώρα οπου ζουν και κυβερνουν.

Η Πατριδα τους ειναι το ΙΣΡΑΗΛ.

Βασιλης Μπισμπικης

http://www.arxaiaithomi.gr/