«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι 300 πολιτικοί προδότες εναλλάξ….

Ο ΙΣΧΥΡΟΣΜπορεί να χαίρονται που κατάφεραν να κάνουν ζόμπι τον Ελληνικό λαό, αλλά να ξέρουν ότι είναι προσωρινό και θα ξυπνήσουν άμεσα!

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, μην διανοηθείτε να αφήσετε Τούρκο να πατήσει σε Ελληνικό έδαφος θα εκτελεστείτε!!!

Ήμουν μια εβδομάδα περίπου άρρωστος και δεν μπορούσα να συμμετάσχω σαν Έλλην πολίτης στην προστασία της πατρίδος μου μαζί με αυτούς που θυσιάζονται για να την προστατέψουν με οποιοδήποτε τίμημα!

Κύριε Τσίπρα και κύριε Φίλη και κύριε Καμένε και κύριε Μουζάλα, δεν ξέρω αν ακόμα σας αξίζει το Κύριε ή το προδότης;

Είμαι από αυτούς που μάχομαι όχι τώρα αλλά πολλά χρόνια δεκαετίες, για την κατάργηση του σταυρού και της θρησκείας από τα δικαστήρια, τις ένοπλες δυνάμεις, το σύνταγμα και την Παιδεία, διότι είμαι Έλλην και οφείλω να υποστηρίξω τους προγόνους μου Αρχαίους Έλληνες και τον ελληνισμό, όχι τον χριστιανισμό την εβραϊκή θρησκεία, που είναι πίσω από όλα τα δεινά του Ελληνισμού 3.000 χρόνια, που κατάσφαξαν και έκαναν το μεγαλύτερο ολοκαύτωμα εθνοκάθαρσης στην ανθρωπότητα κατά των Ελλήνων και το αποσιωπούν.
Τώρα θα πουν κάποιοι και που το ξέρεις ότι είσαι και βιολογικά Έλλην;;;
Θα τους απαντήσω ότι μου αρκεί όταν πηγαίνω σε έναν μικρό ή μεγάλο αρχαιολογικό χώρο που αισθάνομαι την αύρα που με ανεβάζει, όταν αγγίζω ένα άγαλμα με διαπερνά ένα ρίγος και αυτόματα ταξιδεύω νοερά στους αρχαίους Έλληνες, ακόμα και ένα κεραμικό, μια πέτρα από τα τιμημένα χρόνια των προγόνων μου με εκστασιάζει , χωρίς να το θέλω αυθόρμητα, αυτό και μόνο μου αρκεί για να δηλώνω ΕΛΛΗΝ!
Όμως οι πρόγονοι μου ανακάλυψαν τη δημοκρατία και την διδάξαν και οφείλω να την επικαλούμαι και να την προστατεύω εγώ πρώτος που την επικαλούμαι, όχι μόνο όπου με συμφέρει. Αλλά όπου συμφέρει το σύνολο των Ελλήνων πολιτών με δημοκρατικές διαδικασίες.
Δεν μπορεί κανένας προδότης πρωθυπουργός, υπουργός, γραμματέας και φαρισαίος, ή εκπρόσωπος της βρόμικη θρησκείας των Χριστιανών πιστών να αποφασίσει τι θα πιστεύουν οι Έλληνες, ώστε να καταργήσουν προδοτικά κάτι που είναι κατοχυρωμένο και με αγώνες από το 1821 και προστατεύεται από το σύνταγμα, όποιος δίνει εντολές να καταργηθούν τα θρησκευτικά σύμβολα είναι προδότης, διότι ο ίδιος δεν υπερασπίζεται τα εθνικά σύμβολα, ούτε έδωσε τις απαιτούμενες τιμές στους προγόνους μας αρχαίους Έλληνες μέχρι σήμερα, απαξιώνοντας όλους τους αγώνες και θυσίες από το 1821 μέχρι και σήμερα.
Αυτό έχουν δικαίωμα να το κάνουν οι Έλληνες σε γενική εθνική συνέλευση που θα υπάρχει στο νέο σύνταγμα, κανείς άλλος δεν έχει τέτοιο δικαίωμα.
Για αυτό όποιος σήμερα καταργεί εθνικά και θρησκευτικά σύμβολα που προστατεύει το σύνταγμα είναι προδότης!
Κανείς ξένος ανθέλληνας, κομισάριος, μαριονέτα των εχθρών των Ελλήνων, κανείς Έλληνας γενίτσαρος, προδότης, βδέλυγμα μπορεί να καταργήσει τον σταυρό, την θρησκεία, από πουθενά, μέχρι αυτό να γίνει με την κρίση του συνόλου του Ελληνικού λαού μετά από εθνική συνέλευση και του νέου συντάγματος.
300 προδότες μαζί με τις παραφυάδες σας, με αυτούς που δεν συμφωνούν αλλά στα μουλωχτά συμφωνούν, κάτω τα χέρια σας από όλα τα θρησκευτικά σύμβολα, τις σημαίες, και τα εθνόσημα και ακόμα ποιο κοντά τα χέρια σας από τα σύμβολα και την κληρονομιά των Αρχαίων Ελλήνων!
Όποιος το κάνει θα θεωρείτε προδότης και θα δηλώνει ότι επιδιώκει να διχάσει τον Ελληνικό λαό σπέρνοντας το μικρόβιο του εμφυλίου!
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to Οι 300 πολιτικοί προδότες εναλλάξ….

 • ”ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ” ”ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ”

  ”ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ”

  ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΟΡΟΣ;

  Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΟΗΕ ΤΟΥ 1951

  Σάββατο, 05 Μαρτίου 2016

  Συχνά ακούμε και τον όρο «λαθρομετανάστης» και «παράνομος μετανάστης», όρους που προσωπικά θεωρώ υποτιμητικούς καθώς ο άνθρωπος ως οντότητα δεν είναι ποτέ λαθραίος ή παράνομος. Μπορεί να κάνει μια παράνομη πράξη (όπως το να εισέλθει λαθραία σε μια χώρα), αλλά αυτό αφορά την πράξη όχι τον άνθρωπο.

  Πρόσφυγας, λοιπόν, είναι κάποιος που αναγκάζεται να εγκαταλείψει τη χώρα του εξαιτίας πολιτικής, εθνικής, φυλετικής και θρησκευτικής δίωξης ή επειδή ανήκει σε μια ιδιαίτερη κοινωνική ομάδα η οποία διώκεται. Πρόσφυγας είναι επίσης όποιος κινδυνεύει στη χώρα του λόγω πολέμου ή γενικευμένης βίας. Για τους λόγους αυτούς δεν μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα του και δικαιούται άσυλο και διεθνή προστασία στη χώρα που καταφεύγει. Οι πρόσφυγες προστατεύονται από τη Σύμβαση της Γενεύης του 1951 και από διεθνείς ευρωπαϊκές συμφωνίες και εθνικούς νόμους. Δικαιούνται να ζητήσουν άσυλο με βάση της Αρχής της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το να χορηγήσει μια χώρα άσυλο σε πρόσφυγες δεν είναι πράξη φιλανθρωπίας ούτε δείγμα καλής θέλησης αλλά υποχρέωση με βάση διεθνείς συνθήκες και εθνικούς νόμους.Και αυτό ισχύει και για την Ελλάδα.

  Μετανάστες είναι όσοι εγκαταλείπουν τη χώρα τους προσπαθώντας να βρουν εργασία και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Συχνά υποχρεώνονται να φύγουν λόγω περιβαλλοντικών συνθηκών και απόλυτης φτώχειας. Η διαφορά με τους πρόσφυγες είναι πως οι μετανάστες μπορούν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους και δεν κινδυνεύει η ζωή και η σωματική τους ακεραιότητα (αν και είναι μεγάλη συζήτηση κατά πόσο η απόλυτη φτώχεια δεν απειλεί και την ζωή κάποιου). Έχει σημασία να αναφερθεί πως συνήθως όταν εισέρχονται στην Ελλάδα, τόσο οι πρόσφυγες όσο και οι μετανάστες δεν διαθέτουν έγγραφα και δεν είναι εύκολο να εξακριβωθεί η ταυτότητα τους. Ακολουθούν συνήθως τους ίδιους επικίνδυνους δρόμους εισόδου. Είναι, λοιπόν, απαραίτητο να υπάρχει μια δίκαιη και γρήγορη διαδικασία ασύλου ώστε να ελεγχθούν οι άνθρωποι και να εξακριβωθεί ποιος είναι πρόσφυγας και ποιος είναι οικονομικός μετανάστης».

  Λαθρομετανάστης: «Το κεντρικό νομοθέτημα για την μετανάστευση είναι ο Ν.3386/2005 («Για την είσοδο, διαμονή και κοινωνική ένταξη υπηκόων τρίτων χωρών στην Ελληνική Επικράτεια», ο οποίος έχει τροποποιηθεί αρκετές φορές). Σε αυτόν τον νόμο ορίζονται συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα, δηλαδή πράξεις που σύμφωνα με την μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδας είναι παράνομες και τιμωρούνται (…). Σε καμία από αυτές τις ποινικές διατάξεις γίνεται χρήση των όρων «λαθρομετανάστης», ή «λαθρομετανάστευση». Επομένως η επιλογή του ποινικού νομοθέτη είναι να μην χρησιμοποιηθεί η συγκεκριμένη ορολογία.

  Μόνο σε ένα άρθρο περιλαμβάνεται ο όρος «λαθρομετανάστες» στον μεταναστευτικό νόμο, σε άλλο κεφάλαιο, πέραν των ποινικών κυρώσεων: στο άρθρο 76, το οποίο έχει τίτλο

  «Προϋποθέσεις και διαδικασία διοικητικής απέλασης». (…) Ο όρος «λαθρομετανάστευση» έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια προνομοθετικά κείμενα (αιτιολογικές εκθέσεις), κυρίως σε τμήματα που αναφέρονται στην μεταναστευτική πολιτική. (…) Δηλαδή η νομοθεσία, παρόλο που περιέχει περιστασιακά τον όρο, όταν έρχεται η ώρα να ορίσει το συγκεκριμένο περιεχόμενο ποινικών αδικημάτων που σχετίζονται με την μετανάστευση, αποφεύγει την χρήση του.

  Επομένως, οι όροι «λαθρομετανάστης» και «λαθρομετανάστευση» δεν είναι σαφείς νομικά. Αντιλαμβανόμαστε ότι παραπέμπει σε κάποια παρανομία, αλλά ο νόμος σιωπά ως προς το πώς ορίζεται η συγκεκριμένη παρανομία.

  Έτσι, η χρήση του όρου «λαθρομετανάστες» στο δημόσιο λόγο, θεωρώ ότι προσβάλλει το τεκμήριο της αθωότητας αλλά και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια των προσώπων, στα οποία αναφέρεται.

  Γιατί τους αποδίδει αυτομάτως την ιδιότητα του παρανόμου, χωρίς να προβλέπεται τέτοια ιδιότητα και, πολύ περισσότερο, χωρίς βέβαια να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση που να κηρύσσει τα πρόσωπα ένοχα.

  Έτσι πρόκειται τελικά για έναν όρο όχι μόνο τεχνικά ασαφή, αλλά, ανάλογα και με το πλαίσιο της χρήσης του, μπορεί να αποτελέσει και προσβολή της προσωπικότητας του άλλου, ως μια περίπτωση εξύβρισης».

  Πότε ένας άνθρωπος θεωρείται πρόσφυγας και πότε μετανάστης – Ποια δικαιώματα έχει ένας πρόσφυγας

  «Το πρόσωπο που συνεπεία γεγονότων και δεδικαιολογημένου φόβου διώξεως ευρίσκεται εκτός της χώρας της οποίας έχει την υπηκοότητα».

  Αυτός είναι ο ορισμός του πρόσφυγα, όπως διατυπώνεται στην Διακήρυξη του 1951 του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, και όπως αναθεωρήθηκε από το Πρωτοκόλλο Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ του 1967.

  Την Διακήρυξη αυτή έχουν υπογράψει 116 κράτη παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων και όλα τα ευρωπαϊκά.

  Το πώς καθορίζεται το πότε ένας άνθρωπος υπάγεται στην κατηγορία αυτή και άρα θεωρείται πρόσφυγας και αποκτά τα αντίστοιχα δικαιώματα, εξαρτάται από συγκεκριμένες λεπτομέρειες, που αφορούν κατά κύριο λόγο στην ερμηνεία των όρων «φόβος» και «δεδικαιολογημένος» που συμπεριλαμβάνονται στον ορισμό και που είναι δύσκολο να αποδοθούν αντικειμενικά.

  Η κύρια διαφοροποίηση γίνεται μεταξύ των προσφύγων και των οικονομικών μεταναστών, για τους οποίους η Υπατη Αρμοστεία εξηγεί πως είναι «πρόσωπα που για λόγους διαφορετικούς από εκείνους που αναφέρονται στον ορισμό του πρόσφυγα εγκαταλείπουν οικειοθελώς τη χώρα τους με σκοπό να εγκατασταθούν αλλού».

  Από τη στιγμή που ένας άνθρωπος χαρακτηρίζεται πρόσφυγας, τότε δικαιούται αμέσως ένα ειδικό διαβατήριο, το διαβατήριο Nansen, με το οποίο έχει το δικαίωμα να ταξιδέψει ελεύθερα και νόμιμα σε κάθε μια από τις 116 χώρες παγκοσμίως που έχουν υπογράψει την Διακήρυξη.

  Ο ΟΗΕ μάλιστα αναφέρει ειδικά πως από τη στιγμή που πιστοποιείται ως πρόσφυγας, τότε είναι υπό την αιγίδα και την απόλυτη προστασία του Οργανισμού.

  Διαβάστε εδώ ολόκληρο το εγχειρίδιο για τον καθορισμό των προσφύγων από τον ΟΗΕ : http://www.protothema.gr/files/1/2015/04/14/HANDBOOK.pdf

  http://dynati-ellada.gr/index.php/epikairotita/item/11889-prosfygas-metanastis-lathrometanastis-poios-einai-o-sostos-oros-i-synthiki-oie-tou-1951

 • ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.

  ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ !

  ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ …………….

  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ !

  ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>