Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Το ακρον αωτον της ηλιθιότητας ειναι να πιστεύεις οτι κανοντας συνέχεια τα ιδια πράγματα υπάρχει περίπτωση να εχεις διαφορετικά αποτελέσματα. !!! Albert Einstein !!

Τώρα γιατί ??? Ο κατά τα άλλα συμπαθής κύριος Βασίλης Λεβέντης επιμένει για οικουμενική κυβέρνηση ?
Και το ερωτημά μου ειναι. Τι σε κάνη να πιστεύεις Λεβέντη μου οτι κάνοντας κυβέρνηση με Σαμαρά – Βενιζέλο – Καραμανλή – Μπάρμπα Φώτη – Καρατζιαφέρη – ΓΑΠ θα αλάξη κάτι ?
Τι θα κάνουν αυτοί σήμερα που δεν το εκαναν πέρσυ – πρόπερσυ ?
Μην ξεχνάμε και τον Κυριάκο. Τον άκουσα να δηλώνει, οτι στις επόμενες εκλογές θα γίνη πρωθυπουργός . Και θα φέρει λέει — Αξιωπρέπια — Αξιοπιστία — Αλληλεγγύη — Δικαιοσύνη — και Ανάπτυξη. !!!

Αν δεν κάνω λάθος αυτές ηταν και οι ατάκες του Αλέξη………

Ειλικρινά κυριε Λεβέντη μου μόνο αυτες τις ιδέες Εχετε ? Πιστεύετε οτι με τους ιδιους που εφεραν την Χώρα στην καταστροφή υπάρχη περίπτωση να υπάρξη διαφορετικό αποτέλεσμα ?
Οπως βλέπεις για την σημερινή κυβέρνηση δεν αναφέρομαι. Διότι οπως εχω ξαναπή μια και μόνο λέξη ειναι αρκετή…… ΗΛΙΘΙΟΙ ……..
Και να μην τα ακούσω απο καλούς ( internet ) φίλους οπως ο κ. Arkas και ο κ.Gialtouridis οτι μονο κριτική κάνω και οχι εισηγήσεις, για άλλη μια φορά να προτείνω να δώσετε την κυβέρνηση ( δεν γνωρίζω κανέναν ) στην κυρία Arianna Huffington – τον κυριο Chris Spirou τον κυριο George Stefanopoulo και ειμαι σίγουρος οτι υπάρχουν και άλλοι πολλοί άξιοι απόδημοι Ελληνες ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!
Προτείνω απόδημους διότι στην Ελλαδα ειναι εμφανής η έλλειψη περί διεξαγωγής ορθόλογου διαλόγου – σκέψης – και αντίληψης. !!!!

Peter Triantafyllos Toronto 27-2 2016