Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

Μια του ψεύτη, δυο του ψεύτη, τρίτη και κακή του ημέρα!

Εδώ ο Μικρός Τσίπρας ταίριαξε με το παραπάνω ρητό!

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Πριν ξεκινήσω να αναπτύξω την κριτική μου, πρέπει να προειδοποιήσω τον ελληνικό λαό για τον άμεσο κίνδυνο που διατρέχουμε από τους μετανάστες, που έχουν στήσει μια καλά οργανωμένη παγίδα και στον μικρό Τσίπρα, αλλά και στους πονόψυχους ανθρωπιστές εντός της Ελλάδος! Και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.
Αυτός ο τίτλος είναι η παγίδα που έχουν ρίξει τον Μικρό Τσίπρα και την Ελλάδα…
«Χάρη στην προσφυγική κρίση ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει και πάλι το πάνω χέρι», εκτιμά σε άρθρο της η γερμανική εφημερίδα Die Welt, το οποίο αναφέρεται στις συζητήσεις για την καταβολή της νέας δόσης βοήθειας προς την Ελλάδα).
Τώρα αυτοί οι ανθέλληνες εκβιαστές έχουν το εργαλείο έτοιμο να κάνουν ότι θέλουν στην Ελλάδα!
Θέλω να πιστεύω ότι χωρίς να το θέλει ο μικρός Τσίπρας δούλευε για τους εκβιαστές στο θέμα των μεταναστών και του έδωσαν όπως νομίζει μια ανθοδέσμη που μέσα έχει μια βόμβα μεγατόνων!
Όλα τα άλλα είναι απλά πολική που τους έχει διδάξει η τούρκικη διπλωματία, όταν θέλεις κάτι ζητάς τα διπλά και τα τριπλά για να πάρεις αυτό που ήθελες από την αρχή! Αυτό εφαρμόζουν οι νταβατζήδες κάθε ημέρα μετά την πολυπόθητη Συμφωνία των Βρυξελλών!
Και ο κλοιός του θανάτου με την θηλιά στον λαιμό των Ελλήνων έχει αρχίσει να σφίγγει, αν παρακολουθήσετε το τράβα ντόσε των νταβατζήδων δεν έχει σχέση με τα θεσμικά και οικονομικά αυτά είναι για να παίζουν οι ηλίθιοι που μασάνε σανό. Ο πραγματικός εκβιασμός καταλήγει στα σύνορα με τα Βαλκάνια που θα γίνουν πολεμικές συρράξεις κατά Μέρκελ, τα θαλάσσια σύνορα πρέπει εν χωρώ όλοι το δηλώνουν με διάφορους τρόπους και να το αναμασάνε καθημερινά, κάθε ώρα, να το εκστομίζουν και να το διορθώνουν λεκτικά δήθεν, ότι πρέπει να κάνουμε αλλαξοκωλιές με τους Τούρκους στο Αιγαίο! Και ο χορός των διαβόλων καλά κρατεί! Αφού μας έστησαν παγίδα παίζοντας με την ανθρωπιά των Ελλήνων και την μα@@κία του Μικρού Τσίπρα. Τώρα θα αρχίσει η αντίστροφη παλινόρθωση των μεταναστών με τον ίδιο τρόπο που έφτασαν στην Γερμανία και γενικά στην βόριο Ευρώπη! Τώρα θα αρχίσουν να μπαίνουν από την Τουρκία με μεγαλύτερη ένταση, για αυτό επήγε στην Τουρκία η Μέρκελ! Θα τους διώχνουν κακήν κακώς από την Γερμανία και από τα άλλα μη φιλικά κράτη προς την Ελλάδα και διεθνώς θα παίζουν το χαρτί της ανθρωπιστικής βοήθειας αυτοί που είναι υπεύθυνοι για αυτούς τους λαθρομετανάστες, Τα ντόπια και διεθνή πουλημένα ΜΜΕ θα παίζουν σήριαλ με το παιδάκι που πνίγετε ή βρέθηκε πνιγμένο, λες και το έπνιξαν οι κακοί Έλληνες και κοιτάτε κόσμε πως τους σταβλίζουν τους ανθρώπους σαν τα ζώα και άλλες πουστιές που έχουν διδαχτεί από την προπαγάνδα! Εδώ θα δουλέψουν απόλυτα τα λεγόμενα του (Ένγκελς, πες, πες κάτι θα μείνει)!
Όσα και να δεχτεί ο μικρός Τσίπρας δεν θα τους ικανοποιήσει, διότι αυτοί έχουν άλλο σχεδιάσει, την Ελλάδα όχι σε καντόνια, αλλά διαλυμένη, να πάρουν όλοι από ένα κομμάτι, που είδη το έχουν διαλέξει και έχει να κάνει και με τον χερσαίο ορυκτό πλούτο, αλλά και με τον Θαλάσσιο!
Μικρέ Τσίπρα μην ενδίδεις άλλο, όσα και να τους δώσεις, αυτοί θα ζητούν και άλλα, το σχέδιο τους είναι έτοιμο και έχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές, τώρα θέλουν να αναγκάσουν το λαό με τα μέτρα που παίρνεις να αλληλοεξοντωθεί, να ξεσηκώσουν τους αγανακτισμένους, που είναι δίκαια αγανακτισμένοι εναντίον σου και να σε αναγκάσουν ή να δεχτείς οποιαδήποτε προδοσία! Ή θα τους την κάνεις… καλώντας όλα τα πολιτικά κόμματα σε εθνική κυβέρνηση σωτηρίας με τον στρατό και πολιτοφύλακες στα όπλα και στους δρόμους, μέχρι να σώσουμε την πατρίδα μας!
Μπορείς να τους την κάνεις εάν διακατέχεσαι έστω και στο ελάχιστο από πατριωτισμό, διαφορετικά θα είσαι η καταστροφή και ο μεγαλύτερος προδότης στην παγκόσμια ιστορία, ο Εφιάλτης θα είναι μαθητής μπροστά σου.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ