«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Πρόστυχες και θεατρινίστικες αβρότητες μέσα στο άντρο της κολάσεως που λέγετε Ελληνική βουλή


Διάλογος μεταξύ απατεώνων πολιτικών:
Διαβάστε: Ξέρω ότι δεν υπάρχει εδώ μέσα στην βουλή πολιτικός που θα ήθελε το κακό της Ελλάδος και του Ελληνικού λαού!!!
Ερώτημα: Δηλαδή τις κλοπές, τις απάτες, τα σκάνδαλα, τις κερδοσκοπίες, τις προδοσίες ποιος τις έκανε;;;
Ας αφήσουμε αυτές τις λέπρες και ας ασχοληθούμε με την τρέχων κατάσταση.
Έχουμε και λέμε, Αλέξης Τσίπρας , Κωνσταντοπούλου, Συνιστώσες , Ανελ.
Έχουμε και λέμε τέσσερα σενάρια παίζουν, διάγγελμα του πρωθυπουργού λέγοντας όλη την αλήθεια και κάνοντας δημοψήφισμα είναι το ποιο δυνατό χαρτί.
Εκλογές, που σημαίνει Σύριζα παρελθών.
Υπογραφή σε όλα που ζητούν οι νταβατζήδες με γαρνίρισμα διάφορες δηλώσεις απάτης εδώ όμως θα επιστρατευτούν δυνάμεις εκτός Σύριζα και ΑΝΕΛ να ψηφίσουν την συμφωνία.
Χρεοκοπία εντός της ερχόμενης εβδομάδος, αν όχι αυτό το σαββατοκύριακο.
Και για τα κοινοβουλευτικά τερτίπια του παραβιασμένου συντάγματος, η αυτοδυναμία δεν είναι πάντα κακή, υπάρχουν στιγμές που επιβάλετε και φυσικά αυτό μπορεί να συμβεί μόνο από έναν ώριμο εκλογικό σώμα.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ