«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«ΕΛΛΗΝΕΣ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

Ανάλυση:

Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει. Έλληνες πολιτικοί και δημόσιοι λειτουργοί, εναντίον Ελλήνων πολιτών.

Κυβέρνηση, Βουλή, Αντιπολίτευση, και Κρατικός Μηχανισμός εναντίον της Ελλάδος και εναντίον των Ελλήνων πολιτών.

Δεν βλέπουν ότι η πατρίδα μας κατεκλύσθη από Ισλαμιστές ΄λαθρό, κανείς δεν τους σταματά, αλλά συνεχίζουν να καταδιώκουν και εκδιώκουν τους Έλληνες. Οι Κοσμοκράτορες είδαν ότι εμείς είμαστε «φιλόξενοι», και φέρνουν καραβιές λαθρομεταναστών.

Όλες οι ξένες κυβερνήσεις φροντίζουν για τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα της πατρίδος αυτών, ενώ αντιθέτως όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις, και οι δημόσιοι λειτουργοί, φροντίζουν για τα συμφέροντα των ξένων χωρών, και άλλων αφεντικών τους.

Προσπαθούν με κάθε μέσον να κοροϊδέψουν τον Ελληνικό Λαό, και να αποκρύψουν από αυτόν τις προδοσίες τους.

Η «Ελληνική» κυβέρνηση έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα.

Στην Ευρωβουλή οι ευρωβουλευτές Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ, ψήφιζαν κατά της Ελλάδος, και υπέρ της Τουρκίας. Ψήφισαν υπέρ του σχεδίου ΑΝΑΝ, υπέρ της Τουρκίας, και κατά της Κύπρου. Τέτοιες εντολές έλαβαν από τις προδοτικές κυβερνήσεις των Αθηνών. Ξαναψηφίστε τους!!!

Οι «Έλληνες» πολιτικοί υπακούουν στα κελεύσματα των ξένων Ολιγαρχών & Μεγιστάνων, ηγετών της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Οι «Έλληνες» πολιτικοί εκτελούν τις εντολές των μαριονετών ηγετών

των Σιωνιστικών ΗΠΑ, της Σιωνιστικής Ε.Ε. & του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ

 

Αυτές οι χώρες των ΗΠΑ & Ε.Ε. είναι μαριονέτες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αυτών των «ηγετών» τις εντολές εκτελούν οι «Έλληνες» πολιτικοί, ενώ η Ν.Τ.Π. βασιλεύει σε Αμερική, Ευρώπη, Αυστραλία, Αφρική & Ασία. Τις μόνες χώρες που δεν έχει καταβάλλει είναι η Ρωσία, & Κίνα. Αυτό προσπαθεί να κάνει, με τις διάφορες επικίνδυνες Γεωπολιτικές κινήσεις που κάνει.

Γιαυτό προσπαθούν να εμπλέξουν τη Ρωσία σε παιχνίδια πολέμου,

Γεωπολιτικής, Γεωστρατηγικής, Γεωοικονομίας, & Γεωενέργειας.

Βλέπε γεγονότα Συρίας, Ουκρανίας, Μέσης Ανατολής, Αραβικών χωρών, και άλλες φωτιές που προσπαθούν να ανάψουν οι Κοσμοκρά-

-τορες, σε πολλά σημεία του πλανήτη. Δεν κάθονται φρόνιμα, σκοπό έχουν να αποδυναμώσουν τη Ρωσία σε όλα τα μέτωπα, για να κυριαρχήσουν στο πλανήτη. Τα σχέδιά τους είναι Σατανικά αφού έχουν

το Σατανά για Άρχοντά τους.

Όμως οι ηγέτες της Χριστιανοσύνης, Πάπας-Πατριάρχης – Αρχιεπίσκοπος- Καρδινάλιοι, τους προσκυνούν δουλικώς.

Οι «Έλληνες» πολιτικοί, σαν ορντινάντσες Σιωνιστών Παντοκρατόρων

θυσιάζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες στο βωμό των οικονομικών &

Γεωπολιτικών συμφερόντων των Κοσμοκρατόρων.

Ήδη οι ΣαμαροΒενιζέλοι στέλνουν Ελληνικές δυνάμεις στην Ουκρανία

στη διάθεση του εχθρικού Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, να πολεμήσουν τους φίλους και ομόδοξους Ρώσους. Τόσο «Μακάκες» & προδότες είναι οι πολιτικοί μας!!! Το ΝΑΤΟ είναι ο στρατός σωτηρίας της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.)

Τους διέταξαν χρεοκοπία στην Ελλάδα και στους Έλληνες πολίτες,

και αυτό έπραξαν σταδιακά και συνωμοτικά. Τα γεγονότα είναι γνωστά

πως προετοίμασαν προ 5ετίας τη χρεοκοπία των Ελλήνων, σκαλοπάτι προς σκαλοπάτι. Όλα τα έσοδα του κράτους από τη βαριά φορολογία και τα χαράτσια των φτωχών Ελλήνων, πηγαίνουν στις τράπεζες του Μεγάλου Αφεντικού τους, του παγκόσμιου Δικτάτορα, προέδρου της Ν.Τ.Π. Οι πολιτικοί των μεγάλων κρατών είναι πιόνια του Μεγάλου Αδελφού & Αφεντικού, πλην όμως δεν κάνουν έτσι σαν τους «Έλληνες» Πολιτικούς. Ετούτοι παραείναι δούλοι των ηγετών της Ν.Τ.Π. Η Μέρκελ π.χ. υπακούει στα αφεντικά της Ν.Τ.Π., αλλά παράλληλα φροντίζει τη Γερμανία, και την ευημερία & ασφάλεια των Γερμανών. Ετούτοι εδώ οι οσφυοκάμπτες τα έδωσαν όλα στο μεγάλο αφεντικό . Η Μέρκελ, ο ΟΒΑΜΑ, και άλλοι ξένοι πολιτικοί, δεν θα επέτρεπαν ποτέ διαμελισμό της χώρας τους, για τα συμφέροντα της Ν.Τ.Π. Ετούτοι εδώ οι προδότες εγκατέλειψαν τη Θράκη, τη Μακεδονία, το Αιγαίο με τα νησιά, στο έλεος των Τούρκων!!!

Η Μέρκελ και άλλοι ξένοι πολιτικοί ηγέτες δεν θα βύθιζαν ποτέ σε χρεοκοπία το λαό τους, ετούτοι εδώ οι εφιάλτες το έπραξαν.

Η Σύνοδος των ηγετών στη Νίκαια το 2011 ήταν το σημείο όπου η ευρωζώνη θα μπορούσε να είχε εκραγεί, και οι εφιάλτες πολιτικοί μας δεν τόλμησαν, αφού δεν πήραν χαμπάρι τι γίνεται!!!

Ο ΓΑΠ ήθελε να κάνει δημοψήφισμα για τα Μνημόνια, όχι για το ευρώ,

φυσικά οι Έλληνες θα ψήφιζαν ΟΧΙ, γιαυτό Μέρκελ, & Σαρκοζί κ.λ.π.

τρομοκρατήθηκαν, γιατί θα πλήρωναν αυτοί τα Μνημόνια, για το χρέος που μας φέσωσαν. Θα ξηλωνότανε το πουλόβερ της Ευρωζώνης!!!

Τελικά το ευρώ σώθηκε με τις θυσίες του Ελληνικού λαού, και μόνο!!

Δεν τολμούσαν να μας διώξουν από τη ευρωζώνη, διότι τότε θα αποδεικνύετο η αναποτελεσματικότητα και καταστροφικότητα του ευρώ, για τα μικρά και φτωχά κράτη.

Απλώς οι ηγέτες της Ε.Ε. μπλοφάρανε, και οι φωστήρες οι δικοί μας κοιμόντουσαν, χαμπάρι δεν πήραν να αντιδράσουν εγκαίρως.

Δυστυχώς για μας, οι εφιάλτες πολιτικοί δεν πήραν χαμπάρι τα γενόμενα. Πατριώτες πολιτικοί θα αντιδρούσαν στις απειλές για εκδίωξη της Ελλάδος από το ευρώ, αφού αυτό το μέτρο θα ήταν καταστροφή για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εκεί έπρεπε να τους πατήσουμε στο λαιμό. Δυστυχώς για την Ελλάδα, στα κρίσιμα αυτά χρόνια βρέθηκε με ανίκανη προδοτική εξουσία, με αποτέλεσμα να μας οδηγήσουν στη χρεοκοπία. Το κακό είναι ότι η τραγική αυτή κατάσταση συνεχίζεται. Η Ελλάς παραμένει ακέφαλη, χωρίς ηγεσία!!!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μπαρόζο μίλησε στο Βενιζέλο και του είπε ότι το δημοψήφισμα που πρότεινε ο ΓΑΠ, έπρεπε να ακυρωθεί,

και εκείνος συμφώνησε αμέσως. Πάντα ο Βενιζέλος συναινεί……….

Με σωστή ενημέρωση του Λαού, και με το δημοψήφισμα, θα αποφεύγαμε τα σημερινά τραγικά δρώμενα για τον Ελληνισμό!!!

Οι πολιτικοί μας τα έδωσαν όλα στη Μέρκελ, και έτσι ακυρώθηκε το δημοψήφισμα. Οι «Έλληνες» πολιτικοί συνεργάτες του εχθρού, τα έδωσαν όλα για την εύνοια των ψυχασθενών ηγετών Ολιγαρχών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.

Ακόμη και οι δημόσιοι λειτουργοί που στέκουν πίσω από τα γραφεία τους, ή τις θυρίδες, αντικρύζουν τους Έλληνες φορολογούμενους με περιφρόνηση και έχθρα, φωνάζοντας,

«Τι και αν αυτοκτόνησαν 6000 Έλληνες;;; εμείς τα χρήματα και τα σπίτια σας θέλουμε»!!! Για να τα δώσουν στους Γερμανούς!!!

Τέτοιοι εχθροί ανθέλληνες δικτατορίσκοι μας κυβερνούν, γιαυτό λέμε,

«Έλληνες» εναντίον Ελλήνων. Ομόνοια, αγάπη & ομοψυχία μεταξύ Ελλήνων δεν υπάρχει. Οι προδότες πολιτικοί θέλουν να μας εξοντώσουν!! Στη προκειμένη περίπτωση που ο λαός της Ελλάδος περιβάλλεται από εχθρούς εν μέσω χρεοκοπίας της χώρας και του λαού, όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά, για να αντιμετωπίσουμε το κοινό εχθρό, και όχι να τρωγόμαστε μεταξύ μας.

Ο εχθρός είναι εντός των θυρών, και εμείς έχουμε σαν κυβέρνηση συνεργάτες του εχθρού. Ο Κρατικός μηχανισμός (Τράπεζες, εφορίες,) σε λίγο θα συναλλάσεται με λαθρομετανάστες, αφού Έλληνες δεν θα υπάρχουν πιά, μέχρι να αντικατασταθούν και αυτοί από Ασιάτες & Αφρικανούς. Η Ελληνική αστυνομία κυνηγάει μόνο τους Έλληνες, ενώ προστατεύει τους λαθρό κατά διαταγή των εφιαλτών πολιτικών.

Ο Κρατικός μηχανισμός σαν αρπακτικά εφορμούν να μας πάρουν ότι

έχουμε, λες και αν πεθάνουμε εμείς οι Έλληνες, οι κρατικοί λειτουργοί θα επιζήσουν να εκτελούν τις εντολές των προδοτών πολιτικών.

Επαναλαμβάνουμε ο εχθρός και κατακτητής της χώρας είναι εντός των συνόρων, αυτοί είναι οι πολιτικοί & λαθρομετανάστες, που συνεχίζουν να έρχονται κατά καραβιές. Ζούμε τη νέα κάθοδο των μυρίων!!! Εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες έχουν κατακλύσει τη χώρα, ενώ οι Έλληνες μεταναστεύουν ή πεθαίνουν. Σε λίγο οι δημόσιοι λειτουργοί θα συναλλάσονται με ξένους παράνομους εποίκους κατακτητές. Τότε όμως η εξουσία τους θα είναι τελειωμένη αφού θα

θα αντικατασταθούν με λαθρομετανάστες.

Οι Έλληνες πολίτες δεν εμπιστεύονται τους θεσμούς αφού οι θεσμοί είναι συνεργάτες του εχθρού και των εισβολέων. Ακόμη και η διοικούσα εκκλησία της Ελλάδος, κατέστη αναξιόπιστη αφού θεάται τα γενόμενα αδιάφορη. Σε λίγα χρόνια οι μακάριοι Μητροπολίτες μας,

ο Αρχιεπίσκοπος, και ο Πατριάρχης, θα έχουν για εκκλησίασμα «Ορθόδοξους» λαθρομετανάστες, αφού Έλληνες δε θα υπάρχουν πια.

Οι ηλικιωμένοι που βλέπετε στις Εκκλησίες, θα έχουν εκλείψει!!

Οι σημερινοί πολιτικοί υπουργοί οικονομικών ήταν διοικητές της Εμπορικής Τράπεζας, όταν εκείνη με εντολές των Κοσμοκρατόρων χρεοκόπησε. Οι σημερινοί κυβερνώντες ήταν Πρωθυπουργοί & υπουργοί όταν η Ελλάς με εντολές ξένων χρεοκόπησε, για να σωθεί η Ευρωζώνη, η Σιωνιστική Ε.Ε., οι τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και να καταστραφεί ο Έλληνας. Τα πολιτικά Μνημονιακά κόμματα Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-Ελιές & ποτάμια ξεπερνούν κάθε όριο αισχύνης και εμπαίζουν το Λαό υπέρ των Ολιγαρχών & Μεγιστάνων ντόπιων & ξένων, αφού λειτουργούν υπέρ της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Στους προεκλογικούς λόγους ομιλούν «περί ανέμων & υδάτων».Τιμώρησέ τους με τη ψήφο σου.

Δεν μας έφθαναν όλα τα κακά, ήρθε και το ποτάμι να μας πλημμυρίσει. Με ελιές και ποτάμια ανακυκλώνεται το ίδιο το σύστημα.

Η Αγγλική εφημερίδα Financial Times απεκάλυψε ότι η Μέρκελ έκλαιγε στη σύνοδο των G8 στις Κάνες το Νοέμβριο του 2011 για να σώσει το λαό της, και ετούτοι εδώ οι προδότες θυσίασαν τους Έλληνες,

γιατί δεν είχαν καταλάβει τίποτε. Μας θυσίασαν για να σώσουν το ευρώ, και την ευρωζώνη, αφού η Ε.Ε. θα τινάζονταν στον αέρα.

Ήταν μοναδική ευκαιρία να σώσουν την Ελλάδα, αλλά δεν είχαν καταλάβει τίποτε. Τόσο ηλίθιοι, δειλοί, υποτελείς, και προδότες είναι.

Σήμερα οι χώρες του Νότου της Σιωνιστικής Ε.Ε. φορούν τον ακάνθινο στέφανο. Οι χώρες του Νότου, σταυρώθηκαν από τις χώρες του Βορρά της Σιωνιστικής Ε.Ε. Η Σημερινή Ευρώπη δεν μας άξιζε!!

Αυτή η Ευρώπη δεν είναι η Ευρώπη που γεννήθηκε από τον Ελληνικό

Πολιτισμό, και Ελληνικά ιδανικά. Αυτή η Ε.Ε. είναι ο εχθρός μας.

Για να επιζήσουμε σαν Έλληνες, πρέπει να αποφασίσουμε κάτι άλλο.

Σήμερα η Ελλάδα «έπιασε πάτο» λέει ο λαός, με ένα λαό να λιμοκτονεί

και αυτοκτονεί, με χιλιάδες παιδιά Ελλήνων να μεταναστεύουν, με μια οικονομία να έχει διαλυθεί, με μια κοινωνία να έχει διαλυθεί από τους λαθρομετανάστες, και με πολιτικούς εφιάλτες, υπηρέτες της Ν.Τ.Π.

Είναι αυτό που απεύχεται η Εκκλησία μας, «Λιμός, λοιμός, πυρός, καταποντισμός, μαχαίρας, επιδρομής αλλοφύλων, (λαθρόμετανάστες), εμφυλίου πολέμου, και αιφνιδίου θανάτου, (αυτοκτονίες), κ.λ.π.».

Έτσι μας κατάντησαν οι ανίκανοι, ανάξιοι, ανθέλληνες, πολιτικοί.

Η Σιωνιστική Ε.Ε. όπως κατάντησε, απειλεί την ταυτότητά μας, την ύπαρξη του Έθνους και της πατρίδας μας. Από τότε που μπήκαμε στην Ε.Ε. καταστράφηκε η Ελληνική Βιομηχανία με εντολές των ισχυρών κρατών της Ε.Ε. Οι προδότες πολιτικοί τα θυσίασαν όλα για την Ε.Ε.

Καταστράφηκε η Γεωργία μας, με οδηγίες της Κομισιόν της Ε.Ε.

Ήλθαν εδώ τα μεγάλα Ευρωπαϊκά πολυκαταστήματα, και σάρωσαν την Ελληνική αγορά. Δημιούργησαν ανεργία και δυστυχία στη πατρίδα μας.

Όλα τα ευρώ των Ελλήνων φεύγουν έξω, για τις τράπεζες του Βορρά.

Έκαναν την Ελλάδα μας αποθήκη Ισλαμιστών λαθρομεταναστών!!

Σήμερα βλέπουμε μια Ε.Ε. που ο φασισμός όταν την εξυπηρετεί είναι καλός, βλέπε υποστήριξη της Σιωνιστικής Ε.Ε. στη φασιστική κυβέρνηση του Κιέβου, και στα γεγονότα της Ουκρανίας.

Σήμερα η Ν.Δ. της Πολιτικής Άνοιξης, που πρόκειται να γίνει Νέα Ελλάδα, θυσιάζει τον Ελληνικό Λαό. Προέχει η διάσωση των τραπεζών του Παντοκράτορα -Δικτάτορα Σιωνιστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ο φουκαράς Έλληνας πληρώνει για τη διάσωση των τραπεζών!!!

Προέχει το ξεπούλημα της Ελλάδος, οι φόροι, και η αλλαγή των πάντων!! Η Ελλάδα των ΣαμαροΒενιζέλων, της ελιάς & ποταμιού, σήμερα είναι υπό κατοχή της Σιωνιστικής Ε.Ε. & Ν.Τ.Π.

Η αθλιότητα και υποκρισία των δοσιλόγων «Ελλήνων» πολιτικών, είναι

σε όλο της το μεγαλείο. Οι εφιάλτες πολιτικοί προσπαθούν να διασώσουν το σύστημα της υποτέλειας, της διαφθοράς, & της διαπλοκής. Οι Σαμαρο- Βενιζέλοι στην ανύπαρκτη Ελληνική εξωτερική πολιτική παραχωρούν τα πάντα στους δυνάστες ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. προκειμένου οι Κοσμοκράτορες να τους διασώσουν πολιτικά.

Ο Βενιζέλος απειλεί ότι θα πέσει η Κυβέρνηση των Μνημονίων, εάν χάσει τις εκλογές, «από το στόμα σου και στου Θεού τ’ αυτί» λέει ο λαός. Ο Βενιζέλος παριστάνει το μαρτύριο του Ιησού Χριστού λέγοντας

για «εμπτυσμούς και μάστιγας και κολαφισμούς» που υφίσταται κατόπιν των πράξεών του να δολοφονήσει τον Ελληνικό Λαό, για να διασώσει το ευρώ & τα αφεντικά του της Σιωνιστικής της Ν.Τ.Π.

Το ευρώ έπρεπε να το διασώσουν όλα τα κράτη-μέλη της ευρωζώνης, και ΟΧΙ μόνον ο Ελληνικός Λαός!!! Σήμερα οι χώρες μέλη του ευρώ του Βορρά της Ε.Ε. ευημερούν, και ο Έλληνας δυστυχεί!!!!

Τέτοια Ευρώπη να μας λείπει!!! Μας εκμεταλλεύονται οι εταίροι!!!

Θέλουν να αρπάξουν τον ορυκτό πλούτο μας, και εμείς κοιμόμαστε!!!

Η Ε.Ε. είναι ο εχθρός μας. Όλοι οι πολιτικοί ηγέτες της Ε.Ε. είναι Σιωνιστές μαριονέτες των ηγετών της Ν.Τ.Π.

Μας φόρτωσαν με χρέος 500 δις. ευρώ για να διασώσουν το ευρώ τους,

και οι δικοί μας οι εφιάλτες πολιτικοί χαμπάρι δεν πήραν.

Κανονικά η διάσωση του ευρώ έπρεπε να διαμεριστεί σε όλες της χώρες της Ευρωζώνης, όμως βρήκανε εδώ δουλικά και έκαναν τη δουλειά τους, χωρίς αυτοί να εκτεθούν στους δικούς τους λαούς.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι ο Σαμαράς είναι μαριονέτα του Μπαρόζο. Εμείς προσθέτουμε, και ο Μπαρόζο είναι πιόνι του Ρότσιλντ!

Σκεφθείτε από ποίους εφιάλτες κυβερνώμεθα.

Τα πετρέλαια της Δυτικής Ελλάδος-Ιονίου τα δώσανε όλα στους ηγέτες Μεγιστάνες της Ν.Τ.Π. Σήμερα υπεγράφησαν οι συμβάσεις.

Δεν μας λένε τι ποσοστά έλαβε η Ελλάς. Μας λένε μόνο ότι θα πάρουμε

17 δις. δολάρια σε βάθος χρόνου 30 ετών. Δηλαδή ψιχία. Συμβάσεις Νιγηρίας. «Ζήσε Μάη μου» λέει ο λαός. Όταν το χρέος της Ελλάδος είναι 500 δις. ευρώ, αυτοί τα έδωσαν όλα στο αφεντικό τους.

Οι Τούρκοι στήνουν μόνιμη εξέδρα άντλησης πετρελαίου μέσα στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα, και οι ΣαμαροΒενιζέλοι χτενίζονται!!!

Έλληνες ξυπνήστε!! Μια ελπίδα είχαμε με τον ορυκτό πλούτο να ξεχρεώσουμε, και αυτή την ελπίδα την ξεπούλησαν!!!

Μια ελπίδα είχαμε με το κατοχικό δάνειο των Ναζί, και τις πολεμικές καταστροφές που επέφεραν στη πατρίδα, και στις Ελληνικές οικογένειες, και αυτή την ελπίδα την κατάστρεψαν οι εφιάλτες!!!

Το success story και η ανάπτυξη του Σαμαρά φαίνεται στις ουρές ζητιανιάς των Ελλήνων στις λαϊκές αγορές, και στα συσσίτια των ενοριών, & δήμων & κοινοτήτων.

Οι Ευρωβουλευτές Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ ψήφιζαν στην Ευρωβουλή κατά της Γενοκτονίας των Ελλήνων, Αρμενίων, & Ποντίων της Μικράς Ασίας, και υπέρ της Τουρκίας. Ξαναψηφίστε τους!!!

Στη Βουλή των Αθηνών οι αφελείς & ανίδεοι Βουλευτές ψηφίζουν «αβέρτα» Μνημόνια & Εφαρμοστικούς ανθελληνικούς νόμους, τους οποίους θα κληθεί να εφαρμόσει-πληρώσει ο φτωχός Λαός, και όχι οι ντόπιοι Ολιγάρχες. Οι νόμοι αυτοί καταδικάζουν τα λαϊκά στρώματα των Ελλήνων σε φτώχεια, μιζέρια, και σκλαβιά της Ε.Ε. & Ν.Τ.Π.

Δηλαδή «Έλληνες» εναντίον Ελλήνων. Δεν παραδειγματίζονται από τους Τούρκους πολιτικούς που πονάνε το Λαό τους, και τη πατρίδα τους. Ο Μικρομεσαίος Έλληνας εμπιστεύτηκε τους ντόπιους Ολιγάρχες και Μεγιστάνες και επένδυσε στις εταιρείες τους και στις επιχειρήσεις τους, αυτοί όμως αντί του μάνα χολή, καταδέχτηκαν να μας φάνε τα χρήματα στο Χρηματιστήριο. Οι Έλληνες επένδυσαν σε μετοχές της EUROBANK και άλλες τραπεζικές μετοχές, και κατεστράφησαν.

Τόσο εξέπεσαν οι διάφοροι Λάτσηδες και άλλοι Ολιγάρχες & Μεγιστάνες, να φάνε τις οικονομίες μιας ζωής των μικρομεσαίων Ελλήνων, ενώ εμείς τους βοηθήσαμε επενδύοντας στα ονόματά τους!!!

Οι προδότες πολιτικοί παραχωρούν όλο τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π. προς όφελος των αρπακτικών του Μεγιστάνα Κροίσου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ενώ οι Έλληνες δυστυχούν. Οι πολιτικοί Ανθέλληνες, με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, χρηματοδοτούν τις Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο. της Ν.Τ.Π.

Η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος είναι πρωτοφανής από το ΥΠΕΞ

όπου τα χρήματα δαπανώνται για βοήθεια τριτοκοσμικών χωρών.

Οι Έλληνες δυστυχούν, και τα χρήματα δαπανώνται στις αποστολές του Σιωνιστικού Ο.Η.Ε. & ΝΑΤΟ.

Η Μέρκελ έκλαιγε στη σύνοδο των G8 στις Κάνες το Νοέμβριο 2011

για να μη πληρώσουν οι Γερμανοί φορολογούμενοι τη κρίση του Ευρώ,

και βρέθηκαν οι δικοί μας υποτελείς & «Μακάκες» πολιτικοί πρόθυμοι

να σταυρώσουν τους Έλληνες για τη διάσωση της Σιωνιστικής Ε.Ε.

Τελικά τη διάσωση του ευρώ χρεώθηκε ο φουκαράς ο Έλληνας, λόγω αναξίων, προδοτών «Ελλήνων» πολιτικών.

Ο Έλληνας σταυρώθηκε σαν τον Ιησού Χριστό. Ο Έλληνας είναι

«ο αίρων τας αμαρτίας των τραπεζών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ».

Οι προδότες «Έλληνες» πολιτικοί, ακούνε το όνομα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και

κατουριούνται επάνω τους. Είναι απλώς δούλοι, φτάνει να κατέχουν τη Πρωθυπουργική πολυθρόνα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Είναι γνωστό ότι τα εκλογικά αποτελέσματα δεν τα βγάζει το υπουργείο Εσωτερικών, αλλά μια ιδιωτική εταιρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών, ΑμερικανοΕβραϊκών συμφερόντων, οπότε θα ανακοινώσουν ότι αποτελέσματα συμφέρουν στη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων!!!!!!

Δεν σωζόμαστε με τίποτα από τα νύχια της Ν.Τ.Π.

Διαρκώς δούλοι και σκλάβοι των Σιωνιστών θα είμαστε!!!!

Το ότι οι πολιτικοί προδίδουν το Λαό τους, δεν έχει γιαυτούς καμία σημασία. Ήταν γραφτό μας να πάμε από σφαίρες «Ελλήνων».

Εμφυλιοπολεμικών οικονομικών «Ελλήνων» προδοτών, συνεργατών του εχθρού. Ήταν στη τύχη μας οι απόγονοι του εφιάλτη να πολλαπλασιαστούν, ενώ οι απόγονοι του Λεωνίδα & των 300, να ελαχιστοποιηθούν. Σήμερα οι Έλληνες ζούμε με το ρητό,

«Ο Σώζων εαυτόν σωθείτω»…………..

Σήμερα οι Έλληνες τελείως αδρανοποιημένοι,

θεωρούν τα γενόμενα, από τα μεγάλα κανάλια, των ντόπιων υποτελών οσφυοκαμπτών Ολιγαρχών του εσωτερικού πολιτικού συστήματος, δούλων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, καθήμενοι στο καναπέ, και ότι ήθελε προκύψει!!!

«Των οικιών ημών εμπιπραμένων ημείς άδωμεν»………….

 

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος

E-mail: ant.grypaios@gmail.com

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>