Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

το χρήμα ως χρέος 1) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 2) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 3) με υπότιτλους

Καταγγέλλω τους αξιωματικούς που με κορόιδεψαν και με πρόδωσαν‼!


Θέλω να πω δυο λόγια σαν Έλληνας πολίτης, γιατί νιώθω υπερήφανος που είμαι Έλληνας και από μικρό παιδί με έμαθε η οικογένεια μου να παλεύω για την πατρίδα μου με πίστη και αφοσίωση.

Αυτό έκανα και αυτό κάνω.

Νιώθω τόσο υπερήφανος που ακόμα και στο στρατό ήθελα να είμαι ιδιαίτερος, να γνωρίζω κάποια πράγματα παραπάνω για το πώς θα προστατεύσω την πατρίδα μου, που είναι ταυτόχρονα και σπίτι μου, από όποιον πάει να την πειράξει.

Έτσι ζήτησα και κατατάχτηκα στις ειδικές δυνάμεις στο σώμα πεζοναυτών.

Στην θητεία των 2 χρόνων έμαθα αρκετά πράγματα και άκουγα με αφοσίωση και δέος τους ανωτέρους μου, που μου έλεγαν πως πρέπει να παλέψω με κάθε κόστος και να πέσω στην μάχη αν χρειαστεί.

Έβλεπα τους ανωτέρους μου λοχαγούς, συνταγματάρχες, ταξιάρχους, και πολλούς άλλους με πολλά παράσημα στο πέτο, να μας μιλάνε και ένιωθα θαυμασμό καθώς έλεγα ότι όλα αυτά τα παράσημα της γενναιότητας, της μάχης και πολλά άλλα που είχαν, ότι ήταν αντάξια σε αυτούς και ένιωθα περήφανος που άμα συμβεί κάτι θα είμαι δίπλα σε τέτοιους άντρες!!!

Πέρασαν 13 χρόνια από τότε για να διαπιστώσω πως όλη αυτή η ανδρεία και τα παράσημα τους, τα αγόρασαν από το Μοναστηράκι και την Ερμού, ή τους τα έδωσαν κατακτητές για την αφοσίωσή τους!

Στα ενδιάμεσα με φώναζαν να φυλάω τις βραχονησίδες στα Ίμια! Άκουγα τον χότζα να διαλαλεί από τους μιναρέδες της Τουρκίας και ράγιζε η καρδιά μου στην σκέψη ότι κάποιοι προδότες μπορούν να παραδώσουν τα Νησιά μας στους Τούρκους.

Μου πήρε τόσα χρόνια για να διαπιστώσω πως όλος ο ανδρισμός τους είναι ψεύτικος, με κορόιδεψαν και με εξαπάτησαν καθώς τίποτα επάνω τους δεν είναι αληθινό.

Τους φτύνουν, τους διώχνουν, τους χλευάζουν, τους κλείνουν τα στρατόπεδα, τους αποξενώνουν πλήρως και δεν ίδρωσε κανένας να πει εππππππ τη γίνετε εδώ πειράξατε την πατρίδα μου, τον Ελληνικό λαό, έμενα, ως εδώ.

Δυστυχώς άκρα του τάφου σιωπή, αυτή την στιγμή μας καταδυναστεύουν, μας σκίζουν την σάρκα, μας αφαιρούν κάθε δικαίωμα να λεγόμαστε Έλληνες, γίνεται ολική γενοκτονία του Ελληνισμού.

Θέλουν να μας χωρίσουν σε χίλια κομμάτια και να χαθούμε από προσώπου γης.

Αν δεν κάνετε κάτι τώρα, πότε περιμένετε να κάνετε μωρεεεε, πότε;;;

Ντρέπομαι για λογαριασμό σας.

Πάντως ακόμα και αυτή την ύστατη στιγμή, είμαι ΕΔΩ, ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ.

Αν υπάρχει ακόμα κάποιος που θέλει να παλέψει ακόμα, να σταθώ δίπλα του και να στείλουμε στο διάολο όλους αυτούς που μας διαλύσανε και μας διαλύουνε και έβαλαν σκοπό να μας αφανίσουν.

Αυτούς που αν γίνει πόλεμος θα κρυφτούν σαν τα ποντίκια καθώς θα βλέπουν να σφαζόμαστε μεταξύ μας για ένα κομμάτι ψωμί.

Όλους αυτούς που θεωρούν ντροπή να λέγονται Έλληνες και αυτή την στιγμή τους έχουμε και μας ρουφάνε το αίμα.

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ!!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣΣΣ……………..???

Υστερόγραφο

Απευθύνομαι σε αυτούς που θα με πουν χουντικό, ότι άλλο πράγμα είναι το στρατιωτικό πραξικόπημα με εντολή ξένων ή ντόπιων προδοτών και άλλο λαϊκή επανάσταση από τον στρατό με τον λαό για την αποκατάσταση του συντάγματος!

Αλέξανδρος Κ. Κανελλόπουλος

 

Related posts: