«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα με την υπόθεση Σώρρα και τα 600 δις!!!

Αγαπητέ Κύριε Κανελλόπουλε,

Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.  Παρακολούθησα την ραδιοφωνική εκπομπή της Παρασκευής 15/2 του art-fm της Κύπρου:

https://www.youtube.com/watch?v=IPbCCtrZfN4
Ως αναφορά τα λεγόμενα των Μανόλη Λαμπράκη και Αντώνη Βαλσαμάκη σχετικά με:
  • Μνημόνια,
  • ΔΝΤ,
  • Bretton Woods,
  • Υποδούλωση της Ελλάδας,
  • Απεχθές χρέος,
  • Τεχνητή οικονομική κρίση,
  • Προδότες δοσίλογοι πολιτικοί ηγέτες,
  • Οικονομική κατοχή και
  • Ανάγκη οικονομικής ανεξαρτησίας
Συμφωνούμε απόλυτα.  Επί πλέον, για να καταλαβαινόμαστε καλύτερα:  Εγώ όταν εμφάνιζα την πρώτη Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης σε ομογενειακό τηλεοπτικό κανάλι τον Ιούνιο του 2010 περί παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας, υπογεγραμμένο μόλις μέρες νωρίτερα από τους προδότες Παπακωνσταντίνου και Προβόπουλο εκτελώντας τις εντολές του αρχιπροδότη και δοσίλογου Γιώργο Παπανδρέου και άλλων παραβιάζοντας το Ελληνικό Σύνταγμα, ο Λαμπράκης δεν είχε ακόμη εμφανιστεί στην Ελληνική σκηνή εκτός από κάποιες δικαστικές εμπλοκές εναντίων ομογενών και ο Σώρρας…ακόμη έψαχνε της γιαγιάς του το σεντούκι.  

Για να καταλαβαινόμαστε τι εστί Γιαλτουρίδης.

Ποιό είναι λοιπόν το πρόβλημα μου με τους Σώρρα, Λαμπράκη, Βαλσαμάκη, Γεωργαντζά, Βαβούρα, Ιωάννου, Χαραλάμπους και όλα τα επώνυμα και ανώνυμα παπαγαλάκια τους;

Ισχυρίζονται ότι διαθέτουν ομόλογα του Αμερικανικού δημοσίου ύψους εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων, εάν όχι τρισεκατομμυρίων δολαρίων, εγγυημένα από το Αμερικανικό δημόσιο.  Προσφέρουν τα ομόλογα αυτά στην Ελλάδα και Κύπρο αλλά ως αντάλλαγμα θέλουν να τους δώσει η Ελλάδα γνήσια ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου ονομαστικής αξίας ίσης με τα δικά τους χρεώγραφα, δηλαδή 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων ονομαστικής αξίας.
http://www.youtube.com/watch?v=_SbBcWnmr7Q (17:00 του video)

Τα χρεώγραφα που έχει στα χέρια του ο Σώρρας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ.

 Είναι κατασκευάσματα ενός Αμερικανού απατεώνα ονομαζόμενο Stephen Louis Wozny.  Αυτό μας το απέδειξαν αυτοί οι ίδιοι…εν αγνοία τους, στις 9 Νοεμβρίου του 2012 στην εκπομπή του Μπεξή.  Παρακάτω είναι link για στιγμιότυπο οθόνης από την εκπομπή του Μπεξή στις 9 Νοεμβρίου του 2012:
http://i.imgur.com/4CZvd.jpg
Όλη η εκπομπή εδώ (video): https://www.youtube.com/watch?v=vefeXurZIIM
Το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης είναι ακριβώς από το 0:42:37 του παραπάνω video (και εδώ να καταλαβαινόμαστε ποιοί είναι τα τσακάλια και ποιοί οι άσχετοι).  Προσέξτε το όνομα Stephen Louis Wozny στο κάτω-δεξιά μέρος του στιγμιότυπου οθόνης.  Επίσης στο ίδιο στιγμιότυπο οθόνης μπορείτε να δείτε όλους τους αριθμούς/κωδικούς των χρεωγράφων του Σώρρα καθώς και επανειλημμένα το ακρώνυμο IBOE, δηλαδή International Bill of Exchange.

Τα χρεώγραφα του Σώρρα είναι άχρηστα IBOE.  Γιατί είναι άχρηστα; Γιατί το Αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών (United States Department of the Treasury) δεν εκδίδει International Bill of Exchange.  

Και εφόσον δεν τα εκδίδει, δεν τα εγγυάται.  Τι ομόλογα εκδίδει και εγγυάται το Αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών; Εκδίδει Treasury Bills, Treasury Notes, Treasury Bonds και Treasury Inflation-Protected Securities (TIPS).
http://www.treasurydirect.gov/RT/RTGateway?page=institMktbles
Επίσης εκδίδει United States Savings Bonds για τους ιδιώτες πολίτες που θέλουν να επενδύσουν στο Αμερικανικό κράτος.
http://www.treasurydirect.gov/instit/savbond/savbond.htm

Επίσης, το Αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τα πλαστά IBOE που κυκλοφορούν:

http://www.treasurydirect.gov/instit/statreg/fraud/fraud_bogussightdraft.htm
και
http://www.treasury.gov/about/organizational-structure/ig/Pages/Scams/Bogus-Sight-Drafts.aspx
Το Αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών δεν εκδίδει IBOE.  Τελεία και παύλα.  Στο κάτω μέρος αυτού του μηνύματος μπορείτε να δείτε ένα από τα πλαστά IBOE που έκδωσε ο Stephen Louis Wozny. Μπορείτε να δείτε την υπογραφή του ίδιου του Wozny καθώς και το όνομα Red Panther Limited το οποίο όνομα επίσης εμφανίζεται στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης από την εκπομπή του Μπεξή ακριβώς κάτω από το όνομα του Wozny.

Ο Stephen Louis Wozny μαζί με έναν άλλον απατεώνα ονομαζόμενο Jonathan Todd Clinard έχουν εκδώσει εκατοντάδες εάν όχι χιλιάδες παρόμοια χρεώγραφα η IBOE συνολικής ονομαστικής αξίας δεκάδων τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

 Σαν τον Σώρρα υπάρχουν και άλλοι πελάτες των Wozny και Clinard που αγόρασαν τέτοια πλαστά χρεώγραφα μόνο και μόνο για να εξαπατήσουν τους λαούς τους, αλλά όλοι οι άλλοι δρουν σε τριτοκοσμικά κράτη τύπου Ινδίας και σε Αφρικανικές χώρες.  Καταλαβαίνετε που το πάω.

Στο κάτω μέρος αυτού του μηνύματος επίσης μπορείτε να δείτε την εξουσιοδότηση του Σώρρα στον άλλον απατεώνα εξ Καναδά Αντώνη Διαμαντόπουλο η Anthony Diamond να δανείσει εκ μέρους του Σώρρα στην πολιτεία της Αλαμπάμα το ποσό των πέντε δισεκατομμυρίων δολαρίων.  Τα πέντε δις προφανώς είναι σε μορφή πλαστών IBOE όπως διαβάζουμε στο σημείο No. 6 της πρότασης.
Η ερώτηση είναι η εξής:  Οι Σώρρας, Λαμπράκης, Ιωάννου και άλλοι γνωρίζουν ότι τα χρεώγραφα τους είναι άχρηστα;  Εάν οι ίδιοι δεν το γνωρίζουν, τότε όλοι τους είναι ηλίθιοι και θύματα του Wozny.  Εάν όντως το γνωρίζουν όμως, τότε ποιός είναι ο σκοπός τους;  Να πάρουν στα χέρια τους γνήσια ομόλογα του Ελληνικού δημοσίου αξίας 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων;

Και ακόμη να προχωρήσουν να τα πουλήσουν στη δευτερογενή αγορά έστω και για το εν-δέκατο της ονομαστικής τους αξίας, αυτοί εξοικονομούν 60 δισεκατομμύρια.  Η Ελλάδα όμως θα συνεχίζει να χρωστάει και τα 600 δις.

Το γεγονός ότι η Ελλάδα έπεσε θύμα του παγκοσμίου τραπεζικού και χρηματοοικονομικού – χρηματοπιστωτικού συστήματος με την συμμετοχή των δοσίλογων πολωτικών μας είναι αναμφισβήτητο.  Έχω αποκαλύψει ότι ο Σώρρας έχει διασυνδέσεις με διεθνή σπείρα η οποία επιδιώκει την ανατροπή του συστήματος αυτού.  Ο πόλεμος τους εναντίον του συστήματος προφανώς είναι οικονομικός. Αλλά τι οικονομικά όπλα διαθέτουν να καταπολεμήσουν το σύστημα αυτό;

Εκτός από τα πλαστά IBOE έχουν μπλέξει και με πλαστά ομόλογα δήθεν Αμερικάνικα του 1934. Διαβάστε παρακάτω: 

θεμα ειναι το κουτι με τα αμερ ομολογα του 1934 ξερουμε ολοι σχεδον οπου υπαρχει χρημα υπαρχουν και απατεωνες παραχαρακτες και πλαστογραφοι οπου υπαρχει στρατος και ναυτικο υπαρχουν πουτανες οπου αρχαιολογικοι τοποι και αρχαιοκαπηλοι τα δευτερα υπαρχουν διοτι υπαρχουν τα πρωτα με δεδομενο οτι ξερουμε πιοι εμαστε τι κανουμε να μπορουμε και να εχουμε την δυνατοτητα να ελενχουμε και γνησιοτητες αλλα και κωδικους αλλα και να ειμαστε γνωστες της πραγματηκης αληθειας των γεγονοτων και των φορεων ασχολουμαστε μονο πρωτογενη διοτι μπορουμε με βαση αυτο επι ποινη θανατου θελουμε τραπεζα κοινη αποδοχης και απο εμας αλλα και απο φορεα και κατασκεαστη του μποξ για μια μοναδικη και εξηδικεβμενη συναλαγη προς ωφελος και των δυο πλευρων να σημιωθει οτι το κουτι μεσα διαθετει 12 κουτια με τα ομολογα και 1 με τα σπεσιφικεησον καθως και το μικροφιλμ οπου αναλυει τα παντα ακομα και πως θα προχωρισεις σε διαδικασια και θα την εκτελεσουν βαση διεθνους δικαιου παρουσια μιας νομικης φιρμας διεθνως αναγνωρισμενη απο ΕΕ και US διεθνως τραπεζιτη δικο μου και δικο τους ειδικο εξπερτη σε τετοια εγγραφα δικο τους και δικο μου δυο συμβολαιογραφοι και ανοιγουν πρωτοκολο με την εναρξη της ενχειρισης οπου υπογραφουν ολοι οι παραπανω και στο τελειωμα της ενχειρισης υπογραφουν παλι ολοι κατασκευαζοντας τυπικες εκθεσεις οπου γινοντε ατατςμεντ στην κεντρικη ενχειριση για να εκτελεστουν τα συμφωνιμενα και υπογεγραμενα χωρις επειτα να μπορει κανενας απο τα δυο μερη να κανει οτιδηποτε πονηρο

-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Τα παραπάνω έχουν γραφτεί από τον Σώρρα.  Η ίδια αυτή διεθνή σπείρα διακινεί κάτι μποξ (mother box) τα οποία διαθέτουν 12 μικρά μποξ (baby boxes) έκαστος.  Και τι διαθέτουν τα μικρά μποξ;  Πλαστά Αμερικάνικα ομόλογα δήθεν του 1934 καθώς και πλαστά Αμερικάνικα χαρτονομίσματα.  Το mother box επίσης διαθέτει και ένα δέκατο-τρίτο baby box που περιέχει τα…σπεσιφικεησον, όπως μας διευκρινίζει ο Σώρρας.

 Μόλις πέρσι είχαν γίνει συλλήψεις στην Ιταλία σχετικά με το θέμα αυτό:

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=444343

Στο κάτω μέρος αυτού του μηνύματος επίσης μπορείτε να δείτε φωτογραφίες των mother box και των baby box καθώς και πλαστά Αμερικάνικα χαρτονομίσματα.  

Και ο Σώρρας επιδιώκει να βρει κατασκευαστή παρομοίων μποξ.  Καταλαβαίνετε που το πάω.

Το ότι το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα έχει κηρύξει πόλεμο εναντίον της Ελλάδας είναι γνωστό.

 Και την κερκόπορτα την άνοιξαν οι Ελληνόφωνοι δοσίλογοι πολιτικοί μας.  Ναι, πρέπει να το καταπολεμήσουμε το σύστημα, αλλά με αποφασιστικότητα, τόλμη και ενότητα.  Και βεβαίως, με τα κατάλληλα οικονομικά όπλα. Όχι με πλαστά χρεώγραφα.
Εάν οι Σώρρας, Λαμπράκης & Σία επιθυμούν να πολεμήσουν το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα με τον δικό τους τρόπο, γειά τους και χαρά τους.  Απλώς να ξέρουν ότι δεν διαθέτουν τα κατάλληλα οικονομικά όπλα.  Τα τουφέκια τους είναι ψεύτικα και λείπουν οι σφαίρες.  

Και επειδή δεν διαθέτουν τα κατάλληλα οικονομικά όπλα και προχωρούν προς σφαγή, εγώ θα τους πολεμήσω με όλες μου τις δυνάμεις να μην παρασύρουν τον λαό της Ελλάδας και της Κύπρου σε αυτήν την αποστολή αυτοκτονίας.  

 

 

 

Καλά ρε παιδιά. Τίποτα;  Ένα email της Ιωάννου ψάχνω.

Γιατί δεν μ’απαντάτε;  Στα blog και στα ραδιόφωνα πολύ βαβούρα (γειά σου Στέφανε), αλλά στις απαντήσεις μούγκα.  Μούγκα στην στρούγκα.

Τουμπεκί στο μαντρί της END.  Ομερτά!

Γεώργιος Γιαλτουρίδης

Ζητώ συγνώμη που το ανεβάζω το θέμα με δόσεις αλλά κάτι μου κανουν με το ιντερνέτ.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>