«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γιατί βάλλετε εναντίον του Αρτέμη Σώρρα και της Ε.N.D. χωρίς αντι-προτάσεις;

…είς μερισμόν τόν έσχατον τέλος ασπειργασμένοι ών έν καί τό σόν, ώ σχέτλιε, μόριον εις το πάν συντείνει βλέπον αεί, καίπερ πάνσμικρον όν, σέ δέ λέληθεν περί τούτο αυτό ως γένεσις ένεκα εκείνου γίγνεται πάσα, όπως ή τω του παντός βίω υπάρχουσα ευδαίμων ουσία, ουχ ένεκα σού γιγνομένη, σύ δ’ ένεκα εκείνου. 
…ανάμεσά της είσαι και εσύ, ανόητε, μία μονάδα που πάντα αποβλέπει στο σύνολο, αν και μικρότατος είσαι, εσύ δε έχεις ξεχάσει ότι τίποτα δεν δημιουργείται παρά μόνον γιά να προσφέρει μακροχρόνια ευδαιμονία στην ζωή της συμπαντικής ουσίας και ότι τίποτα δεν έγινε γιά χάρη σου αλλά εσύ (έγινες) γιά χάρη εκείνης.
Πλάτωνος ΝΟΜΟΙ (βιβλίον δέκατον 903c)
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφέρω τα ονόματα όλων όσων βάλλουν ακατάπαυστα με προσωπικές επιθέσεις εναντίον των προτάσεων του Αρτέμη Σώρρα και της Ε.N.D. προς την Ελλάδα και την Κύπρο. Απαξιώ να απαντώ σε όλες όσες βλακείες και σαχλαμάρες τούτες και τούτοι σκαρφίζονται, όπως ακριβώς και εκείνες και εκείνοι απαξιούν να αντιπαραθέσουν τις δικές τους προτάσεις ή αντι-προτάσεις μαζί με την σε προσωπικό επίπεδο κριτική τους.
Οι προτάσεις του Αρτέμη Σώρρα και της Ε.N.D. προς την Ελλάδα και την Κύπρο είναι γνωστές και επάνω στο τραπέζι [1]. Το να ροκανίζει κάποιος τα ποδάρια του τραπεζιού με το σβαρναδάκι της ανοησίας της ή του δεν βοηθάει ούτε στην συλλογική ευδαιμονία, ούτε στην συλλογική οικονομική ευμάρεια του ελληνικού μας κόσμου.
Γιατί δεν βάζετε κάτω το σβαρναδάκι της ανοησίας σας, έστω και γιά λίγο, ώστε να μπορέσετε να σκεφτείτε, να συντάξετε και να αντιπαραθέσετε μίαν ολοκληρωμένη αντι-πρόταση έναντι των προτάσεων του Αρτέμη Σώρρα και της Ε.N.D. προς την Ελλάδα και την Κύπρο; Ώστε να μπορέσει να υπάρξει έτσι ένας επικοδομητικός διάλογος, προς μία σύνθεση υπέρ της συλλογικής ευδαιμονίας και της συλλογικής οικονομικής ευμάρειας του ελληνικού μας κόσμου.
Ο Αρτέμιος Σώρρας (http://www.artemis-sorras.com/) και η Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/) έχουμε κάνει τις απτές προτάσεις μας προς την Ελλάδα και την Κύπρο, χωρίς όμως ποτέ να παριστάνουμε πως είμαστε τίποτα ʽμεσσίεςʼ που θα σώσουμε την Ελλάδα. Και αυτό ακόμα το ακούμε όμως, λες και οι προτάσεις οι δικές μας εμπεριέχουν κάποια δόση μεταφυσικής της διεθνούς χρηματιστικής.
Ας πέσουν λοιπόν επάνω στο τραπέζι οι αντι-προτάσεις όλων όσων βάλλουν εναντίον του Αρτέμη Σώρρα και της Ε.N.D., ώστε να έχουμε μία χρήσιμη αντιπαράθεση. Εάν μία από τις προτάσεις τούτες αποδειχθεί καλύτερη, πιό απτά αποτελεσματική από τις δικές μας, τότε όπως ακριβώς και ο Αρτέμιος Σώρρας, έτσι και εμείς οι άλλοι της Ε.N.D., χωρίς κόμματα, χωρίς χρώματα και χωρίς δόγματα θα συνταχθούμε πίσω της, προς μίαν ελληνική εθνοσυνέλευση, πάντα υπέρ της συλλογικής ευδαιμονίας και της συλλογικής οικονομικής ευμάρειας του ελληνικού μας κόσμου [2].
Έχετε πλέον μπαφιάσει και πήξει τον ελληνικό μας κόσμο στην βία και στην ύβρι της του προσωπικού επιπέδου κριτικής. Απτές αντι-προτάσεις όμως υπάρχουν;
Ευοί Ευάν,
Νίκος Γεωργαντζάς
Aντιπρόεδρος
Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/)
[1] Αντώνιος Βαλσαμάκης, Εκπρόσωπος Τύπου, Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt)
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ʽΑΘΕΑΤΟΝʼ, 17.1.2013
http://www.youtube.com/watch?v=PNLJVj5-AWA&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=PNLJVj5-AWA
[2] Το μόνον αποτελεσματικό ελεφαντάκι εξαναγκασμού είναι ο ελληνικός μας λαός!
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/02/to-monon-apotelesmatiko-elefantaki-exanagkasmoy-einai-o-ellhniko.html
http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/2013/02/02/το-μόνον-αποτελεσματικό-ελεφαντάκι-ε/
Ενημερωση  Dimitrios N. Adamopoulos  makrinitsa@hotmail.com

Date: Tue, 5 Feb 2013 10:12:34 -0500
Subject: Γιατί βάλλετε εναντίον του Αρτέμη Σώρρα και της Ε.N.D. χωρίς αντι-προτάσεις;
From: georgantzas@fordham.edu
To: drkyriak@otenet.gr
Μοιραστείτε το!

2 comments to Γιατί βάλλετε εναντίον του Αρτέμη Σώρρα και της Ε.N.D. χωρίς αντι-προτάσεις;

 • Λευτέρης

  Αξιότιμε κ. Γεωργαντζά, η ολοκληρωμένη πρόταση του Σώρρα είναι να δανείσει χρήματα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ για να παίζει με το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων; Κατανοείς ότι ζητάει ως αντάλλαγμα ομόλογα τραπεζών για να δανείσει ανύπαρκτα κεφάλαια;

  Τα υπουργεία που μοιράζατε μεταξύ σας, είναι μέρος της “συλλογικής εθνοσυνέλευσης”; Και επειδή μπορεί να μην θυμάσαι, είναι η κουβεντούλα που ο κ. Σώρρας ήθελε να ιδρύσει τα 1000 μουσεία, με Λαμπράκη πρωθυπουργό κλπ

  Έχεις αρχίσει να υιοθετείς τις απόψεις του Λαμπράκη και του Σώρρα ότι είστε ανώτεροι από τους υπόλοιπους και μιλάς για την “ΑΝΟΗΣΙΑ” των υπολοίπων.

  Όταν η μόνη σου απάντηση σε ΟΛΑ πλέον είναι η “ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ” σας, πως δικαιούσαι να μιλάς για “συλλογικότητα”;

  Αν θες συλλογικότητα, απάντησε ξεκάθαρα και όχι με κομπιναδόρικους όρους για τα ξεκάθαρα ερωτήματα που έχεις λάβει εδώ και 6 μήνες!

 • Κωνσταντίνος Κυριακίδης

  Οι δυναμικά αγωνιζόμενοι έχουν χρέος να συνανοηθούν και να συνεργαστούν για τον κοινό μας σκοπό. Αυτός είναι η απελευθέρωση της πατρίδας μας. Ολοι μας ως πατριώτες, χρειάζομείναι αστε σ΄αυτόν τον τιτάνιο αγώνα, είτε αυτός είναι ο αγαπητός μας Σμυρλής, Τιληγάδας η ο καθηγητής Νίκος Γεωργαντζας. Να βρούμε, με καλύτερη οργάνωση, τρόπο ώστε να στηριχτούν τα στελέχη της END και ειδικότερα ο Σώρρας και Λαμπράκης. Δεν πρέπει τα στελέχη μας αυτά να έχουν εξαντληθεί, ενώ στην νέα μας Ελλάδα, αυτά μας είναι απαραίτητα.
  Κυριακίδης

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>