Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Αναστήστε τους νεκρούς ήρωες την 20η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Το καταλαβαίνετε ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ  ότι οι έχοντες  μας έχουν καταδικάσει σε θάνατο τους μη έχοντες;

Θα σας το πω για πολλοστή φορά, ποιοι θα χάσουν αν οι τράπεζες  χρεοκοπήσουν αφού έφαγαν τα λεφτά μας;
Μόνο οι έχοντες!
 Ποιοι είναι οι έχοντες;

Πολιτικοί, βιομήχανοι, δικαστικοί, προδότες, τοκογλύφοι, αεριτζήδες, τεμπέληδες, έμποροι ναρκωτικών, ΜΜΕ, τραπεζίτες, Επίορκοι, γραμματείς και φαρισαίοι.

Όλα τα δάνεια τα πήραν οι προδότες και τα πληρώνουμε εμείς με αίμα για να εξασφαλίσουμε τα κλεμμένα στο 20%  το πολύ του ελληνικού λαού!
Γιατί δεν δέχονται  κληρωτή επιτροπή για τον έλεγχο του χρέους,  πόσα πήραμε, από ποιους,  πότε, για ποιο λόγο;

Ένας λαός ανεξήγητα πεθαίνει  για να μην χάσουν οι έχοντες απατεώνες, κερδοσκόποι και προδότες τα κλεμμένα μας λεφτά!

Όλοι στον δρόμο και μετά όλοι μαζί στην βουλή να ψηφίσουμε προσωρινή επιτροπή διακυβέρνησης μέχρι το νέο σύνταγμα, ή να τους υποχρεώσαμε αυθημερόν με αποκλεισμένη την βουλή να ψηφίσουν άρση της ασυλίας, απλή αναλογική και προκήρυξη εκλογών!
Εδώ και τώρα πριν τον εμφύλιο όλοι οι κλάδοι στάση εργασίας, όμως όλοι μέχρι να γκρεμοτσακιστούν, όταν σταματήσουν να κινούνται τα πάντα αυτοί οι γενίτσαροι θα μπαρκάρουν για την ξενιτιά σε μια νύχτα!

Τι περιμένουμε να μας θάψει το 20% τον εχόντων ή να αλληλο-φαγωθούμε;

Εθνικοποίηση της τράπεζας Ελλάδος και της εθνικής,  οι άλλες να πάνε στο διάολο και επιστροφή στην δραχμή που την κάνεις εσύ ότι θέλεις!
Αν ένα μέρος  μικρό καταθετών θα χάσει μερικά χιλιάρικα οι προδότες θα χάσουν εκατομμύρια και θα γλιτώσουμε και στο τέλος αυτά που θα χάσουν οι μικρο-καταθέτες θα τα ξανά αποκτήσουν!

Δεν χρειαζόμαστε συνδικαλιστές ο καθένας στον δικό του επαγγελματικό χώρο είτε ιδιωτικό είτε δημόσιο σηκώνει χειρόφρενο.

Τώρα που κάποιοι εργαζόμενοι έχουν ξεκινήσει την αντίσταση ενισχύστε τους με την παρουσία σας, κάνετε την έκπληξη με καταλυτική ημερομηνία την 20η Φεβρουαρίου‼!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts: