Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Τόσο… θα σας πάρουμε από την Εθνική σας κυριαρχία! Βλέπω με χαρά ότι οι νεοέλληνες συμφωνούν δεν μοιάζουν καθολου στους προγόνους τους που φερόταν απολίτιστα! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μπαρόζο: Τα κράτη της ΕΕ να θυσιάσουν εθνική κυριαρχία για διεθνή επιρροή
«Η ισχύς αυτή τη στιγμή μετατοπίζεται όχι μόνο μεταξύ των κρατών, αλλά πέρα και πάνω από τα κράτη»
"Η Ευρώπη αποδείχθηκε άγκυρα σταθερότητας και συνοχής"
Τα κράτη – μέλη της ΕΕ πρέπει να θυσιάσουν την εθνική κυριαρχία για διεθνή επιρροή διαμήνυσε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Κομισιον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο οριοθετώντας την ατζέντα της Επιτροπής για το 2013, αλλά και το όραμά του για το ευρωπαϊκό μέλλον.
Μιλώντας στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, ο πρόεδρος της Κομισιόν ισχυρίστηκε ότι η «αλληλεξάρτηση μεταξύ των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι πολύ ισχυρή», προσθέτοντας ότι «η εσωτερική αγορά είναι ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της κάθε χώρας της ΕΕ».
«Πριν από την κρίση, η Ισπανία έκανε διπλάσιες εξαγωγές στην Πορτογαλία από ό,τι σε όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής μαζί. Το Ηνωμένο Βασίλειο εξάγει περισσότερο στην Ιρλανδία από ό,τι σε όλες τις χώρες της BRIC (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα)» σημείωσε.
Επαναλαμβάνοντας την επιθυμία του για εμβάθυνση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, ο Μπαρόζο δήλωσε πως «οι μεταρρυθμίσεις που έχουμε επωμιστεί σε εθνικό επίπεδο, θα πρέπει να συνοδεύονται από μεγαλύτερη αλληλεγγύη σε ευρωπαϊκό επίπεδο.»
«Η ευθύνη και η αλληλεγγύη είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Για αυτό έχω αγωνιστεί. Για μεταρρυθμίσεις και αλληλεγγύη. Παρά τις επικρίσεις, και παρά τις αδυναμίες της, η Ευρώπη αποδείχθηκε άγκυρα σταθερότητας και συνοχής σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς» πρόσθεσε.
Η ισχύς αυτή τη στιγμή μετατοπίζεται όχι μόνο μεταξύ των κρατών, αλλά πέρα και πάνω από τα κράτη
Καλώντας τα κράτη – μέλη να αναγνωρίσουν ότι η παγκοσμιοποίηση έχει δημιουργήσει ένα νέο σενάριο, σύμφωνα με το οποίο τα ευρωπαϊκά έθνη θα πρέπει να μιλούν συλλογικά για να επιτύχουν πραγματική επιρροή στη διεθνή σκηνή, ο πρόεδρος της Κομισιόν σημείωσε ότι «είναι περισσότερο απαραίτητο από ποτέ να έχουμε ένα ευρωπαϊκό πόλο στο διεθνές πολυπολικό σύστημα του μέλλοντος.»
«Η ισχύς αυτή τη στιγμή μετατοπίζεται όχι μόνο μεταξύ των κρατών, αλλά πέρα και πάνω από τα κράτη. Η διεθνοποίηση του χρηματοπιστωτικού τομέα, για παράδειγμα, δείχνει ότι μόνο υπερεθνική ρύθμιση μέσω της ΕΕ μπορεί να αποκαταστήσει τη πραγματική εξουσία λήψης αποφάσεων για τους ευρωπαίους πολίτες. Το κλειδί για να ανταλλάξουν εθνική κυριαρχία είναι για πραγματική επιρροή» υπογράμμισε.
Ο Μπαρόζο τόνισε επίσης ότι οι φόβοι ορισμένων επενδυτών περί κατάρρευσης της Ευρωζώνης εξασθενούν, αναγνώρισε ωστόσο πως η κατάσταση στην Ευρώπη εξακολουθεί να παραμένει «δύσκολη», ιδίως εξαιτίας των προβλέψεων για αύξηση της ανεργίας το 2013.
http://www.skai.gr/