Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Η Ελλάδα ας μάθει επιτέλους σε ποιους ανήκει.

Η ανάρτηση στο διαδίκτυο ενός πονήματος της Χρυσής Αυγής που όπως αναφέρει είναι η λύση του Ελληνικού προβλήματος με την ανάταξη της οικονομίας  και γενικότερα αναφέρεται για την άνθηση του Ελληνισμού.

Αν δεν γνωρίζαμε τα Ελληνικά των κομμάτων θα πιστεύαμε ότι  έχει γραφτεί από τα νέα αντιμνημονιακά κόμματα που ξεπήδησαν από τις πλατείες αλλά δεν μπόρεσαν ούτε να πείσουν αλλά πολύ περισσότερο να παρασύρουν σε αναγέννηση και δημιουργική διέξοδο ένα απελπισμένο λαό αλλά ταυτόχρονα απόλυτα διαλυμένο  στον κοινωνικό του ιστό.

Το κείμενο που αναρτήθηκε πέρα από κάποιες υπερβολές δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική ούτε έχει να παρουσιάσει τεκμηριωμένο λόγο παρά  κάποιες επισημάνσεις  από την πραγματικότητα που ταλαιπωρούν και διαλύουν τον λαό  λόγω  της απίστευτης προδοσίας της αστικής τάξης.

Βεβαίως η ελληνική κοινωνία ούτε ενδιαφέρθηκε ποτέ να οργανωθεί ούτε να αλλάξει την πολιτική της σκέψη και πολύ περισσότερο να αποκηρύξει τους ελεεινούς εκείνους πολιτικούς που  συνέπραξαν και οργάνωσαν κόμματα συμμορίες για να επιβληθούν υπακούοντας στα κελεύσματα των εξωτερικών επιβητόρων που πάντοτε έχουν δημιουργημένη Πέμπτη φάλαγγα στο εσωτερικό της χώρας.

Γράφει δηλαδή «Βιώνουμε το τέλος της Μεταπολίτευσης, τις τελευταίες πράξεις ενός δράματος, που οδήγησε την Πατρίδα μας στην οικονομική καταστροφή, διέλυσε τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της χώρας, συνέτριψε τα ελληνικά ήθη και κάθε παραδοσιακή αξία.» Οι ολιγάρχες πάντα είχαν βρει τους τρόπους να καταστρέφουν τα ήθη και τα έθιμα των Ελλήνων. Από την διαμόρφωση και μόνο της μουσικής κουλτούρας  έως την κυριαρχία στα ΜΜΕ των πλέον άθλιων τηλεοπτικών σειρών.

Ξεχάστηκε π.χ. η πιο ηλίθια σειρά με το όνομα big brother που κανονίστηκε να τελειώσει ελάχιστα λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου;

Ποιος δημιούργησε το δράμα  θα το καταγράψει ο ιστορικός του μέλλοντος αλλά την τεράστια ευθύνη της ξενοκρατίας την έχουν οι πουλημένες ηγεσίες όλων των κυβερνήσεων μηδενός εξαιρουμένου.

Αναγνωρίζεται από την Χ.Α. ότι η ευημερία την περιθωριοποιεί σε αντίθεση με την σημερινή κρίση που οι Έλληνες  βρίσκουν πολιτικό καταφύγιο εκεί ως κόμμα διαμαρτυρίας, δηλαδή δεν θα πρέπει  με την λογική αυτή, μη σώσει και ανακάμψει η χώρα αφού οι εξαθλιωμένοι ψηφοφόροι θα προστρέχουν μονίμως με ελπίδες επιβίωσης στην Χ.Α.

Αν εκεί στην Χ.Α. δεν πήραν είδηση ότι οι κάτοικοι αυτής της χώρας είναι πλέον σε μεγάλο ποσοστό στην  τρίτη ηλικία και ποιοι θα δουλεύουν στην αναγεννημένη οικονομία αλλά εργασίες και μάλιστα χειρωνακτικές  μας αρέσει δεν μας αρέσει θα πρέπει να τις κάνουν εισαγόμενα χέρια και μπορούν να είναι από γειτονικές μας χώρες, τότε μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

«Η Χρυσή Αυγή θέτει ως εθνικό στόχο την επιστροφή των Ελλήνων στην παραγωγική εργασία.» Να  θέσω ευθέως μια ερώτηση.  Τους επιστήμονες που έφυγαν στο εξωτερικό και τις χιλιάδες νέων ανθρώπων που έφυγαν με τι κίνητρα θα τους επαναφέρουν πίσω και γιατί να επιστρέψουν;

«Κατάργηση των κρατικών επιχορηγήσεων και περιθωριοποίηση των «καλλιτεχνών» που προσβάλλουν εθνικά, θρησκευτικά και ιστορικά σύμβολα.» Όσες φορές ενεπλάκη το πολιτικό σύστημα  με θρησκευτικά θέματα η χώρα ταλαιπωρήθηκε απίστευτα. Επίσης από πότε η Χ.Α. έγινε ένθερμος υπερασπιστής της επιβληθείσας χριστιανικής θρησκείας στην χώρα; Πρέπει να αποφασίσουν πώς να υπερασπιζόμαστε την καταγωγή μας και να μη ψαρεύουν σε θολά νερά στο όνομα της προσέλκυσης δυσαρεστημένων ψηφοφόρων από τους «πελάτες» των  κομμάτων που καταρρέουν κάτω από το βάρος των τεραστίων σκανδάλων.

Πέρα από τις  δηλώσεις του αρχηγού της Χ.Α.  π.χ. περί μη ύπαρξης φούρνων στην χιτλερική Γερμανία, αυτά είναι τηλεοπτικά καταγεγραμμένα, θα πρέπει να βάλουν ένα μεσαίο στέλεχος του κόμματος να «χτενίσει» το κείμενο γιατί δείχνει προχειρότητα και βιασύνη ή να στοχεύσει στα μυαλά των πνευματικώς όχι ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου.

GERMA

19-12-2012